Νέα

Peter Acworth – Η Ιστορία Ενός Θρύλου του BDSM

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα male_tsouli
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Πηγή : Άρθρα BDSM : /p/bdsm_30.html

Peter Acworth – Η Ιστορία Ενός Θρύλου του BDSM
/2012/06/peter-acworth-bdsm.html




Στην ανθρώπινη ιστορία , εμφανίζονται άνθρωποι οι οποίοι έχουν ένα όραμα το οποίο έκαναν πράξη , το υλοποίησαν στην πραγματική ζωή η οποία άλλαξε προς όφελος των υπολοίπων και όχι κατ' ανάγκη του ιδίου .
Ο Peter Acworth είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έκανε το δικό του όραμα πραγματικότητα και μάλιστα άλλαξε και την ζωή πολλών ανθρώπων .
Δεν έκανε κάποια ιατρική ανακάλυψη , δεν επινόησε κάποια επιστημονική θεωρία , δεν απάντησε κάποιο απο τα θεμελειώδη ερωτήματα της φιλοσοφίας .
Τι έκανε ;
Επέφερε την επανάσταση στο χώρο παραγωγής ταινιών BDSM στο διαδίκτυο με τέτοιο τρόπο ώστε να γίνει ο ίδιος σημείο αναφοράς και να βελτιωθεί η ποιότητά τους στο έπακρο .
Σας φαίνεται λίγο ; Και όμως θυμηθείτε , ειδικά οι παλαιότεροι εταιρίες παραγωγής με πολύ καλές ταινίες αλλά προχειρότητα στα γυρίσματα τους όπως ( ΙΒΝ , Roman Videos κλπ )
Κάπως έτσι κύλαγε το πράγμα . Ταινίες μέσα σε ξενοδοχεία , σπίτια και εγκαταλειμένες επαύλεις . Περιεχόμενο πολύ καλό αλλά ... κάτι έλειπε .
Εκεί ήλθε ο Peter Ackworth και άλλαξε τον τρόπο που γυρίζονταν οι ταινίες αυτές .
Ας πάρουμε όμως τα πράγματα απο την αρχή .





Ο Peter Acworth ήταν φοιτητής PhD στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια , στο τομέα των οικονομικών και κοίταζε την δουλειά του και τις σπουδές του ,όταν ξαφνικά μια μέρα διάβασε στην εφημερίδα για έναν Άγγλο πυροσβέστη ο οποίος έφτιαξε μια ιστοσελίδα  πορνογραφικού περιεχομένου και κέρδισε σε σύντομο χρονικό διάστημα 250.000 £ .
Αυτό αποτέλεσε το ερέθισμα για τον νεαρό τότε φοιτητή οικονομικών ο οποίος αποφάσισε να φτιάξει και εκείνος μια ιστοσελίδα προσανατολισμένη στο BDSM το οποίο αποτελούσε προσωπική του προτίμηση στην ερωτική ζωή .
Ξεκίνησε λοιπόν την ιστοσελίδα Hogtied.com υπό την προσωπική του επίβλεψη στην οποία αρχικά φιλοξενούσε υλικό και απο άλλους παραγωγούς .
Στο σημείο αυτό πήρε μια σημαντική απόφαση . Εγκατέλειψε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Κολούμπια με σκοπό να αφιερωθεί εξ' ολοκλήρου στην ιστοσελίδα του .
Το 1998 , ο Peter Ackworth μετακόμισε απο την Ν. Υόρκη στο Σαν Φραντζίσκο προφανώς λόγω καλύτερου επιχειρηματικού περιβάλλοντος για την επιχείρηση που είχε στήσει ( υπάρχουν διαφοροποιήσεις απο πολιτεία σε πολιτεία ) .
Ανακάλυψε ότι η ιστοσελίδα του δεν έκανε πολλές συνδρομές λόγω υλικού που μπορούσε να βρεί κανείς και απο αλλού στο διαδίκτυο . Αποφάσισε τότε να ξεκινήσει εκ νέου , με δικό του πορνογραφικό υλικό .
Ξεκίνησε γυρίσματα και φωτογραφίσεις στα οποία αρχικά πρωταγωνιστούσε ο ίδιος με διάφορα μοντέλα που εντόπιζε ο ίδιος μέσω ενός διάσημου σάιτ ραντεβού ( Graigslist) , είτε με κοπέλες που διατηρούσε σχέση ο ίδιος , είτε με φίλες του .
Η Ιστοσελίδα απέκτησε επιτυχία και το 2000 δημιούργησε μια νέα πρωτότυπη ιστοσελίδα με την επωνυμία Fucking Machines ενώ πλεόν σχημάτισε και την εταιρεία Cybernet Entertainment Inc για την διαχείρηση των δύο πλέον ιστοσελίδων του .
Η πορεία της εταιρίας του ήταν εκτοτε ανοδική , δημιούργησε πληθώρα ιστοσελίδων με περιεχόμενο BDSM που ουσιαστικά κάλυψε ολα τα γούστα και προτιμήσεις ( Λεσβιακή Κυριαρχία , Γυναικεία Κυριαρχία , Αντρική Κυριαρχία , Ηλεκτρικές Συσκευές , Πάλη Γυναικών , Τραβεστί Αφέντρες , Δημόσιος Εξευτελισμός κλπ )
Το 2006 , το όνομα της μητρικής εταιρίας μετατράπηκε στo πασίγνωστo πλέον KINK.COM .
H επανάσταση στο χώρο είχε πλεον γίνει !
Ο Peter Acworth αγόρασε ένα τεράστιο πολυόροφο κτίσμα - κάστρο της Εθνικής Φρουράς στο οποίο εδρεύει πλεόν η εταιρία του και έχει άπειρους διαμορφωμένους χώρους με θεματολογια που ποικίλει και χρησιμεύει σαν σκηνικό στις ταινίες του . Υπάρχουν κελιά , χώροι διαμορφωμένοι σαν ιατρεία , σχολεία , γραφεία όπου εκεί γυρίζονται οι ταινίες .
Η υποδομή , η οργάνωση του KINK.COM , είναι υποδειγματική και πίσω απο όλα είναι το μυαλό ενός ανθρώπου , του Peter Acworth .
Οι πάνω απο 70 εργαζόμενοι ( όχι πορνοστάρ ) που υποστηρίζουν την λειτουργία της εταιρείας , είναι ηλικιών μεταξύ 20 – 30 και η πλειοψηφία έχει ανώτατη μόρφωση ( Πανεπιστήμιο , Κολλέγιο )
Χαρακτηριστικό παράδειγμα η Πρόεδρος του Τμήματος Μαρκετινγκ η οποία ονομάζεται Reena Patel , η οποία εργαζόταν παλαιότερα ώς στέλεχος της γνωστής εταιρείας Merrill Lynch που για να θυμήσω και στους νεώτερους , ήταν μια απο τις αμαρτωλές για χρηματισμό Ελλήνων πολικών εταιρείες και είχε απασχολήσει παλαιότερα την δημοσιότητα .



Η KINK.COM είναι μια εταιρία υπόδειγμα και μάλιστα κατά καιρούς έχει στρατολογήσει και αναδείξει πορνοστάρ Αφέντρες μεγάλου διαμετρήματος πλέον με εκατομμύρια οπαδούς ( Bobbi Starr , Isis Love , Gia Di Marko ) ενώ λειτουργεί με όρους πολυεθνικής , με προνομιακά πακέτα ασφάλισης για το διοικητικό , τεχνικό προσωπικό αλλά και τους πορνοστάρ και γιαυτό , αυτή την στιγμή τίνει να κατακτήσει το μονοπώλιο των παραγωγών BDSM στις ΗΠΑ και κατέχει και ένα μεγάλο μερίδιο απο όλο το κόσμο .
Όλα αυτά χάρη στο έργο ενός ανθρώπου , του Peter Acworth .
O ίδιος έχει φιλοξενηθεί σε περιοδικά και εφημερίδες , ακόμα και στους New York Times όπως μπορείτε να δείτε στους παρακάτω συνδέσμους – παραπομπές .
Χάρη σε αυτόν , οι παραγωγές BDSM πήγαν ένα βήμα παραπέρα και φυσικά ο ίδιος έγινε πλούσιος κάνοντας κάτι που άρεσε και στον ίδιο στην προσωπική του ζωή .
O Peter Acworth αποτελεί μια προσωπικότητα που προσωπικά την θαυμάζω σαν φετιχιστή που έκανε μεγάλα βήματα αλλά και σαν επιχειρηματικό μυαλό .

Photographs :                          Πηγές :           New York Times
          Kink.Com
 

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Μηνύματα
3.002
Κριτικές
1
Like
710
Πόντοι
96
Τσουλι άσε τις μαλακιες κ στείλε μας το επόμενο μέρος της ιστορίας με τον απατημενο σύζυγο που εκπαιδεύεται!!!
 
OP
OP
male_tsouli

male_tsouli

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Μηνύματα
731
Κριτικές
6
Like
26
Πόντοι
6
Καθε πράγμα στον καιρό του
Σήμερα έχει άρθρο
 

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Μηνύματα
2.623
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Φοβερό άρθρο, πολύ καλή δουλεια και έρευνα.
Πριν 10 χρόνια δεν υπήρχε ο χώρος του bdsm...τουλάχιστον όχι τόσο οργανωμένα.
Αυτό είναι ένα απο τα καλύτερα site bdsm με ποικίλη ύλη..και παίζουν όντως γκομενάρες!

Ειδικά στο divine bitches...εχουν περάσει πολύ γνωστές πορνοσταρ...
 

wtfgtp

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2010
Μηνύματα
217
Κριτικές
11
Like
237
Πόντοι
291
Public Disgrace  :smitten: :smitten: :smitten:

δίνει στις γυναίκες αυτό που πραγματικά χρειάζονται
 

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Μηνύματα
6.956
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
Bobbi Starr είναι η αγαπημένη μου!!
 

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Μηνύματα
11.075
Like
31
Πόντοι
166
Bobbi Starr είναι η αγαπημένη μου!!

Και μενα μου γουστάρει η μανδαμ Bobbi Starr,  :fuck2: με στιλ

ειναι πολύ υποταχτηκή (εμένα αυτες μου αρέσουν - οι υπηρετριες) και βαζει στον κωλο της τα πάντα (όχι σαν τον Λιλα)
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom