Δεν υπάρχει φιλία μεταξύ άντρα και γυναίκας, επομένως ούτε φιλία μεταξύ άντρα και της φίλης της φίλης του άντρα. Επομένως γάμα όλες τις φίλες σου και τις φίλες τους....
Βεβαίως και υπάρχει φιλία. Μέχρι να πέσει ο πρώτος.
Και υπάρχουν και μακροχρόνιες φιλίες, όπου και οι δύο γουστάρουν να γαμηθούν, αλλά για κάποιους λόγους δεν το κάνουν, μέχρι να πέσει ο πρώτος
Οι καλύτερες πάντως φιλίες είναι με την γυναίκα φίλου σου
Χαιρεται!Γουσταρω κοπελα που γνωρισα μεσω μιας γνωστης μου και δεν ξερω πως να το χειριστω..Για τον λογο οτι αυτη η γνωστη μου με γουσταρει αρκετα χρονια αλλα εγω κανω τον κινεζο.Βεβαια αυτη εχει τα φλερτ της αυτη την περιοδο.Με λιγα λογια δεν ειναι κολλημενη μαζι μου.Φοβαμαι ομως μην εχει πει στην αλλη οτι αυτος ειναι για μενα κλπ..Απο την αλλη πλευρα η κοπελιτσα ηταν θετικη απεναντι μου αλλα και μαζεμενη..Τι κανουμε?Εγω παντως μεσες ακρες αφησα να εννοηθει στην γνωστη μου οτι μου αρεσει η φιλη σου..Να προσθεσω οτι αυτες οι 2 δεν εχουν και τις τρομερες επαφες.Θα βρεθουν μια στο τοσο..
τύπε τη μια στο τόσο που θα βρεθούν, σκάσε κι εσύ από κάπου και πρότεινέ τους παρτούζα
άμα δεχτούν θα ικανοποιηθείτε όλοι
αν δε δεχτούν πες οτι έκανες πλάκα και ήθελες να σπάσεις τον πάγο
Ισως εκανα μαλακια που της αναφερα οτι γουσταρα την αλλη,αλλα μου εκανε τα γλυκα ματια και μου εσπασε τα νευρα..Στο τελος της βολτας τα εφερε απο δω τα εφερε απο κει ωστε να την παω εγω σπιτι..Την πηγα πολυ τυπικα και απεφυγα τις μικρες αποπειρες της..Η μαλακια ειναι οτι εχει αρχισει και παιρνει θαρρος και στελνει παλι μηνυματα με αφορμη οτι με ειδε ξανα μετα απο καιρο.Λεω να περιμενω λιγες μερες ωστε να χωθω στην αλλη
Βεβαίως και υπάρχει φιλία. Μέχρι να πέσει ο πρώτος.
Και υπάρχουν και μακροχρόνιες φιλίες, όπου και οι δύο γουστάρουν να γαμηθούν, αλλά για κάποιους λόγους δεν το κάνουν, μέχρι να πέσει ο πρώτος
Οι καλύτερες πάντως φιλίες είναι με την γυναίκα φίλου σου