Rythm
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 166
φυσικα και δεν την ξερεις! γιατι δεν εισαι απο θεσσαλονικη! ουτε ετσι οπως γραφεις γραφουν οι θεσσαλονικεις!
Κι απο που ειμαι δηλαδη.....
Ρε θα μας τρελανεις??????
φυσικα και δεν την ξερεις! γιατι δεν εισαι απο θεσσαλονικη! ουτε ετσι οπως γραφεις γραφουν οι θεσσαλονικεις!
αλλα αμα δεν αξιζεις μην το κανεις... δεν γουσταρω να χανω το χρονο μου αδικα χωρις πλακα
Κι απο που ειμαι δηλαδη.....
Ρε θα μας τρελανεις??????
απο ρεθυμνο
Δεν μου απαντησες αν αξιζεις εσυ ομως...Εμφανισιακα τουλαχιστον γιατι απο συμπεριφορα βλεπω οτι δεν το κατεχεις.....
εγω σε ρωτησα απο συμπεριφορα? μια χαρα γομαρι ειμαι 28 ετων στην καλυτερη ηλικια να σας βαζω αυτογκολ με πεναλντι!
παντως να ξερεις πολυ το κουραζεις.... miss ισοτητα!
Μιστερ κωλοκατακτητη, δεν κουραζω τιποτα....ΚΟυβεντα κανουμε εδω μεσα και την πλακα μας......
μπηκε για κουβεντα εδω μεσα η miss ισοτητα 2011-2012
Μισσ ισοτητα του κωλου παρακαλω.......
ε μα ειδες? γυναικακι εισαι που θες και ισοτητα! αντε σε κανα μουλιαπα να το παιξεις γκομενα μεσημεριατικα! που κανεις και πλακες τυχαρπαστη
[move]ΚΟυβεντα κανουμε εδω μεσα και την πλακα μας......
[/move]
Πφφφφφ....Απο αντιληψη γαμησετα....Υπο του μηδενος......Για χιουμορ αστο.....Τεσπα......
τι ειναι αυτο το σφουγγαρακι που λετε και πώς χρησιμοποιειται?
υ.γ. ξερω πολλους και πολλες παντως που κανουν τα ΠΑΝΤΑ εν καιρω περιοδου γουστα ειναι αυτα...
Tο χωνεις στο μουνι σου για να μαζευει τα αιματα και γαμιεσαι αβερτα για λιγη ωρα!
Επαναλαβετε τη διαδικασια!
κανονικο σφουγγαρι? λουφα? σφουγγαρακι απο το σουπερ μαρκετ? ιατρικο σφουγγαρακι?
λιγο αηδια μου μοιαζει δεν θα παρω μαλλον
Ο,τι πιο απορροφητικο βρεις!
Βαλε και βαμβακι αν θελεις!
Φρεσκο φρεσκο απο τους αγρους εκει πανω στη Λαρισα!
αστο δεν θα το προτιμησω τελικα ευχαριστω για την ενημερωση...
αστο δεν θα το προτιμησω τελικα ευχαριστω για την ενημερωση...