Νέα

Περιμένοντας στο δωμάτιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
μπα, μια ζωή ανοργάνωτοι είμασταν εμείς οι "ξενιτεμένοι" και λίγοι στον αριθμό επίσης (πάντως όταν συναντάω τυχαία ηπειρώτη στην Αθήνα (π.χ.πωλητή σε κατάστημα), χεζόμαστε από την χαρά μας...)

στην απόξω είμασταν πάντα, αλλά έχουμε μάθει να υπομένουμε την αδιαφορία του κράτους υπομονετικά και σιωπηρά (εν αντιθέσει με κάποιους άλλους...  :rolleyes: )

Επισκέπτης
Γαμάτο θεματάκι, θα συμμετάσχω!
Πραγματικά, εκείνη η ώρα είναι το αποκορύφωμα πλέον και πας για την τελική ευθεία! Όταν δε ακούς τα τακουνάκια να σε πλησιάζουν, νιώθεις σμήνη πεταλούδων να δραπετεύουν από το στομάχι σου! Τώρα εγώ προσωπικά, φροντίζω να ξεντυθώ με την ησυχία μου και να χαλαρώσω. Για να πάρω και λίγο μπρος, θα αράξω και θα δω τσοντούλα στην τηλεόραση, αν φυσικά υπάρχει. Και γενικά, παρατηρώ τον χώρο γύρω, αν είναι καθαρός, ανοίγω κάνα συρτάρι να περάσει η ώρα και βολεύομαι στο κρεβάτι. Ε, αυτά...  ;) :)

φιλαρακο ειμαστε στο ιδιο μηκος κυματος

Επισκέπτης
Αυτο που σκεφοτμαι ειναι ποσο ξεπεσα για ακομα μια φορα .
Να πληρωνω για να εχω κατι που ειναι φισιολογικο.
Και βεβαια τι ειναι αυτο που με εφερε ακομα μια φορα ξαπλωμενο και να περιμενω το τεμαχιο .
Σε αυτο το θεμα επανω εχω εδω και πολλα χρονια το ιδιο ερωτημα .
α..) Η "πεινα" να ριξω ενα πηδουλο ,που θα ειναι και πολυ γρηγορος σε κατι που σιγουρα δεν ειναι ( ο πηδουλος ) ετσι οπως θα το ηθελα

β..) Να πω και να καθυσηχασω τον εαυτο μου οτι πηγε με κατι διαφορετικο ?

Ελα ντε ?

Με την πραξη αυτο που σκεφτομαι σιγουρα ειναι ...και τωρα τι εμεινε απο ολο αυτο ?

Τι πραγματικα εμεινε ?

Διοτι εαν η συμπεριφορα της κοπελα ειναι σωστη , μενει κατι καλο ,εαν οχι νιωθω στα ταρταρα .

Αυτα...............

μπραβο ρε μαγκα...απαντηση που γουσταρα να ακουσω οταν ανοιξα το θεμα!!!!!

Επισκέπτης
απο τα γραφομενα σου φαινεται πιο πολυ να χαλιεσαι παρα να φτιαχνεσαι απο την επισκεψη σου στα "σπιτια"...
απο τα γαμησια σου στα μπουρδελα εξυπακουεται πως δεν πρεπει να μεινει τιποτα....
πας εκει για το στιγμιαιο και προσπαθεις να περασεις οσο καλυτερα γινεται...
προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για τη συμπεριφορα της κοπελας στο μπυρδελο..σε γαμησια του 15λεπτου δεν παιζει ρολο..
σε σι/τι και κγκ αλλαζει το πραγμα...
το να "νιωθεις στα ταρταρα" απο μια ασχημη συμπεριφορα της πουτανας το θεωρω υπερβολικο και λαθος....
στην τελικη αν μιζεριαζεις τοσο πολυ,κοψε τα μπουρδελα!

με διαφορερικη ψυχολογια αντιμετωπιζει καθενας τις επισκεψεις στα πονηρα σπιτακια...
δεν ειναι κακο ουτε λογος για να τα κοψει....
παντως σημαντικη για μενα η απαντηση σου οσο και του φιλου που σχολιασες...
ολο το πνευμα του θεματος ηταν ακριβως η διαφορετικη ψυχολογια που εχει ο καθενας μας...

grandmastergz

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
1
Εγω παντα κοιταω το ταβανι.... 
:huh: το εχω απορια τι σκατα βλεπουν εκει οι τανες και κοιτανε συνεχεια.....  :2funny:

bordelman

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
16
Πόντοι
16
Προσωπικα πιστευω οτι αυτο που αξιζει περισσοτερο σε μια επισκεψη σε μπουρδελο,ειναι τα 5-10 λεπτα της αναμονης του τεμαχιου στο δωματιο.

Τα 5-10 λεπτα που μενουμε μονοι και περνανε απο το μυαλο μας ενα σωρο σκεψεις.
Τα 5-10 λεπτα που ακουμε πορτες να ανοιγοκλεινουν και τα τακουνια της εκαστοτε κορασιδος να πηγαινοερχονται απο δωματιο σε δωματιο περιμενοντας να ερθει η σειρα μας.
Θα σας βαλω δυσκολο θεμα:
θελω ο καθενας με ειλικρινεια να απαντησει τι σκεφτεται ή τι κανει μεχρι να ερθει το τεμαχιο στο δωματιο.

για να ακουσουμε!!!!!
πραγματι ο ηχος αυτος τικ τακ τικ τακ με τις γοβες μου εξιταρει την ψυχολογια δεν ξερω νιωθω πολυ σασπενς τυποι    :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κοιταω το σεντονι μην εχει χυσια απ τους προηγουμενους (στανταρ διαδικασια)

εμενα μου τη σπαει να περιμενω,αμα περασει κανα 5 λεπτο αρχιζω να κοβω βολτες στο δωματιο

ΒΝΒ

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2008
Κριτικές
9
Like
12
Πόντοι
1
περιμενω...

Συνημμένα

• IN THE BED.jpg
    IN THE BED.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 22

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
πραγματι ο ηχος αυτος τικ τακ τικ τακ με τις γοβες μου εξιταρει την ψυχολογια δεν ξερω νιωθω πολυ σασπενς τυποι    :2funny:
Συμφωνω απολυτα.

θεωρω την φάση που δυναμωνει ο ηχος των τακουνιων και ανοιγει η πορτα και μπαινει στο δωματιο η κοπελα μια απο τις κορυφαιες στιγμες της συνευρεσης.

Απο εκει και περα αρχιζει η αντιστροφη μετρηση.......

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Μόλις πάω στο δωμάτιο:
1) Γδύνομαι, φροντίζοντας ώστε τα ρούχα μου να είναι κρεμασμένα στην καρέκλα (και όχι πεσμένα στο πάτωμα).
2) Κλείνω το κινητό μου και βολεύω όλα τα πράγματά μου (πορτοφόλι, μηνιαία κάρτα, κλειδιά, χαρτομάντηλα, κτλ) στη συνεδριακή μου τσάντα.
3) Παίρνω από τη συνεδριακή τσάντα το εκάστοτε ριγκάκι του Γύπα που έχω κουβαλήσει από το σπίτι τη συγκεκριμένη φορά (έχω 5 συνολικά), καθώς και το πασίγνωστο στο πανελλήνιο "βραχιόλι του Γύπα". Κατόπιν τα κρύβω κάτω από το μαξιλάρι, ώστε να κάνω έκπληξη στην τάνα "τα ταν".
4) Ξαπλώνω ανάσκελα στο κρεβάτι, φορόντας μόνο τις κάλτσες μου (έχω διαβάσει ότι οι κάλτσες βελτιώνουν τις σεξουαλικές επιδόσεις). Την επίμαχη ώρα (μέχρι το πολυπόθητο άνοιγμα της πόρτας) μπορεί να σκέφτομαι:
α) Τα κοσμήματα (αν υπάρχουν) της τσατσάς και τη διευθυντική χειραψία στο τέλος.
β) Τα κοσμήματα (αν υπάρχουν) της πουτάνας, καθώς και το μαγικό concept με το οποίο θα αρχίσουμε να κωλοτριβόμαστε (π.χ. χορός, φαντασίωση ότι είμαι εισπράκτορας σε πλοίο, κτλ).
γ) Τη διαδρομή μέχρι να φτάσω στο συγκεκριμένο στούντιο (bic-bic στο τρόλεϋ σε χέρι γριάς, προηγούμενες επισκέψεις σε στούντιο μέχρι να καταλήξω στο επίμαχο στούντιο), καθώς και την έναρξη της κριτικής που θα γράψω (κάποιες φορές γελάω σαν ηλήθιος).
δ) Αγωνία για το αν θα πετύχω να ολοκληρώσω ή όχι και
ε) Άσχετα. Αυτά. :knockinb:

stadeos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Like
2.050
Πόντοι
216
Xαιρετώ!!!
εκτός θέματος αλλά ουσιώδους σημασίας...
υπάρχει δυνατότητα,οι διαχειριστές της σελίδας να δημιουργήσουν μόνιμη στήλη για τον φίλτατο ΤΑΚΜΑΝ έτσι ώστε να καταθέτει τις σκέψεις του,λόγου χάρη,επί καθημερινής βάσεως ή ακόμα καλύτερα να δημιουργήσουν ένα blog για τον φίλτατο εις το τετράγωνο ΤΑΚΜΑΝ,αφού βεβαίως συνεναίσει και ο ίδιος...
θεωρώ σίγουρο το γεγονός οτι ο μέγας Δ.Σειρηνάκης,διαβάζοντας τις σκέψεις και τα γραπτά του, θα εκτιμήσει το πηγαίο τάλαντο του ΤΑΚΜΑΝ και 8α τον προσλάβει(καταβάλοντας υψηλό μισθίο,μάλιστα) για την συγγραφή kinky σεναρίου...!!!
(σε απλά,λα'ι'κά...ο άνθρωπος γαμεί και δέρνει!!!ο "Μέγας Ανατολικός" του Ανδρέα Εμπειρίκου,μπροστά του δεν πιάνει χαρτωσιά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
έρρωσθε,ευδαιμονείτε και αείποτε δυνατές στύσεις!!!

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287
Μετράει και η αγωνία που περιμένεις στο δωμάτιο ξενοδοχείου όταν περιμένεις το κορίτσι ή μονο μπουρδέλα/στουντιο?

ΤΑΚΜΑΝ

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2009
Κριτικές
64
Like
65
Πόντοι
1.316
Η σκέψη με το άγχος της αποτυχίας υπάρχει μόνο μετά από προηγούμενη αποτυχημένη στουντιότσαρκα. Τα τελευταία τρια χρόνια, οι ημερομηνίες που πέρασα το μάθημα του sex με E (E = Fail), ήταν στις 06/09/2008, 07/01/2009, 10/09/2010. Παλιά έπαιρνα call-girl στο σπίτι, αλλά από το Σεπτέμβρη του 2008 αντικατέστησα το σπορ με στουντιότσαρκα. Οι λόγοι;
Α) Βγαίνω από το σπίτι.
Β) Περπατάω μέχρι να καταλήξω στο στούντιο που θα γαμήσω.
Γ) Χρησιμοποιώ μέσα μαζικής μεταφοράς και έρχομαι στο στούντιο γεμάτος "παραστάσεις".
Δ)Φαντασιώσεις και Διευθυντικές χειραψίες με τσατσάδες.
Επόμενη προγραμματισμένη στουντιότσαρκα: 19/11/2010 (δοθέντος ότι θα έχει ηλιόλουστη μέρα).
Σκέφτομαι να πάω στην Αριστοτέλους 177 και να φορέσω το καινούργιο ριγκάκι του Γύπα, που μου πήρε δώρο για τη γιορτή μου, στη γλυκύτατη τσατσά, η οποία φοράει το περίφημο golden-kinky-sexy bracelet (μαθαίνω και αγγλικά, bracelet = βραχιόλι, jewellery = κόσμημα, cosmetics = καλλυντικά). Καλό ε;

thanos291

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Απρ 2007
Κριτικές
12
Like
59
Πόντοι
1.992
Εγώ πάλι αναλόγως την περίπτωση συναγωνιστές. Επειδή τον τελευταίο καιρό ένας πολύ καλός παιδικός μου φίλος εθισμένος στην Ιάσονος με έχει κατρακηλήσει μαζί του σε αυτά τα στέκια (εννοείται ότι ούτε καν κριτικής δεν αξίζουν τον τελευταίο καιρό) θα σας πω τι σκέφτομαι. Τις περισσότερες φορές ππου μπαίνω αφού πρωτα τακτοποιήσω τα υπάρχοντά μου, και ξαπλώσω προσεκτικά...σκέφτομαι ''πωωω ρε πούστη μπόχα...!!!'' Εν συνεχεία κι εγω είμαι από αυτούς που ακούω τα βήματα τις εκάστοτε κοπελιάς σκεπτόμενος αν θα αξίζει το 15€ και το ξενύχτι στα επικίνδυνα αυτά στέκια!!! ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΑΔΕΡΦΙΑ δύο συνεχόμενες φορές έχω φάει κάτι φόλες..μα κάτι φόλες μουρθε να τις δείρω τις τύπισσες!! τεσπα...
Όσων αφορά τα studio επειδή τα πιο πολλά είναι περιποιημένα και καθαρά την πέφτω κοιτάζω το χώρο τη διακόσμιση και αναμένω συνήθως εναγωνίως την κοπέλα και λέω εναγωνίως γιατί κοιτάζω πρώτα πιο δουλευει και μετά πάω επι τόπου! Δεν είμαι από εκείνους που κάνουν βόλτες στα studio γιατί όπως εχω ξαναπει τις βόλτες μου τις κάνω σπάνια λόγω σχέσης.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom