Νέα

Περιμένοντας στο δωμάτιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Biribas

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Γαμάτο θεματάκι, θα συμμετάσχω!
Πραγματικά, εκείνη η ώρα είναι το αποκορύφωμα πλέον και πας για την τελική ευθεία! Όταν δε ακούς τα τακουνάκια να σε πλησιάζουν, νιώθεις σμήνη πεταλούδων να δραπετεύουν από το στομάχι σου! Τώρα εγώ προσωπικά, φροντίζω να ξεντυθώ με την ησυχία μου και να χαλαρώσω. Για να πάρω και λίγο μπρος, θα αράξω και θα δω τσοντούλα στην τηλεόραση, αν φυσικά υπάρχει. Και γενικά, παρατηρώ τον χώρο γύρω, αν είναι καθαρός, ανοίγω κάνα συρτάρι να περάσει η ώρα και βολεύομαι στο κρεβάτι. Ε, αυτά...  ;) :)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πραγματικά, εκείνη η ώρα είναι το αποκορύφωμα πλέον και πας για την τελική ευθεία! Όταν δε ακούς τα τακουνάκια να σε πλησιάζουν, νιώθεις σμήνη πεταλούδων να δραπετεύουν από το στομάχι σου! Τώρα εγώ προσωπικά, φροντίζω να ξεντυθώ με την ησυχία μου και να χαλαρώσω. Για να πάρω και λίγο μπρος, θα αράξω και θα δω τσοντούλα στην τηλεόραση, αν φυσικά υπάρχει. Και γενικά, παρατηρώ τον χώρο γύρω, αν είναι καθαρός, ανοίγω κάνα συρτάρι να περάσει η ώρα και βολεύομαι στο κρεβάτι. Ε, αυτά...  ;) :)
Δεν κατάλαβα εκεί που λες ότι ανοίγεις κάνα συρτάρι να περάσει η ώρα..
Πλάκα θα'χει ν'αρχίσω να βλέπω πελάτες στο σαλόνι..ενώ είναι στην αναμονή..αντί να παίζουν κομπολόι..να παίζουν κομοδίνο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εμενα μια φορα με πηρε τηλεφωνο φιλος να μου πει οτι η γκομενα πηγε σε αλλο δωματιο που το νομιζαμε αδειο
και μενα μιλουσαμε να περασει η ωρα , αφου το κλεισαμε πηρα την βονταφονε για να μαθω ποσο υπολοιπο εχω
και τοτε μπηκε η γκομενα , Hiii babyyyyy
και της λεω περιμενε και συ τωρα λιγο  :tooth:

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
κλανετε πριν ερθει η γκομενα?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κλανετε πριν ερθει η γκομενα?
Να'τος...χαχαχαχαχαχαχαχ
Ότι έλεγα στο θρεντ μου..χαχαχαχαχ
Η γνώμη μου είναι...ότι δεν κλάνουν από την 1η επίσκεψη..
Άσε να γνωριστούνε πρώτα...χαχαχαχαχαχ

majestic69

Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2009
Κριτικές
4
Like
277
Πόντοι
36
ξερεις κλανουνε πριν ερθει για να ειναι μετα ανετοι μην τους φυγει καμια......

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18

TurboThor

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
322
Πόντοι
2.287

και γώ ένα περίπου... το συναίσθημα είναι σαν να περιμένεις τον Αγιο Βασίλη με το δώρο σου!!!!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αν δε βρω καμιά τρύπα για μάτι στον διπλανό, σκέφτομαι ότι αυτή τη φορά δεν θα τις γλιτώσω τις μονόψειρες. Και τον  :cum: λιγάκι.
και γω μια απο τα ιδια..αν ειναι χαμηλωνω και τον ηχο της τηλεορασης να μην ακουω τα φεικ βογγητα της τσοντας....προτιμω υα λαιβ απο διπλα..... :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Εγώ έχω μαζί μου το Game Boy και παίζω μέχρι να έρθει :birdman:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

Επισκέπτης
Την ωρα εκεινη συνηθως εχω λιγο αγχος και προσπαθω να ειμαι ηρεμος και αυτοσυγκεντρωμενος για να μπορεσω να τελειωσω μεσα στο 10-λεπτο. Συνηθως τα καταφερνω.  :cheesy:

Επισκέπτης
το παλιο λες;το ασπρομαυρο;του 92-93 ετσι;εκεινο που ειχαμε οταν ημασταν στην εφηβεια μας....

α ρε castlevania .....που χω παιξει..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Το κόλορ.....σε λαχανί :grin:

και αμα ερθει την ωρα που πας να ανεβεις επιπεδο? :P

Αυτό είχε γίνει,και της λέω "Τώρα βρήκες να έρθεις μωρή;;; Πήγαινε στον άλλο πελάτη και μετά ξαναέλα" :2funny:

JOULIANI

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Κριτικές
7
Like
90
Πόντοι
16
Αυτο που σκεφοτμαι ειναι ποσο ξεπεσα για ακομα μια φορα .
Να πληρωνω για να εχω κατι που ειναι φισιολογικο.
Και βεβαια τι ειναι αυτο που με εφερε ακομα μια φορα ξαπλωμενο και να περιμενω το τεμαχιο .
Σε αυτο το θεμα επανω εχω εδω και πολλα χρονια το ιδιο ερωτημα .
α..) Η "πεινα" να ριξω ενα πηδουλο ,που θα ειναι και πολυ γρηγορος σε κατι που σιγουρα δεν ειναι ( ο πηδουλος ) ετσι οπως θα το ηθελα

β..) Να πω και να καθυσηχασω τον εαυτο μου οτι πηγε με κατι διαφορετικο ?

Ελα ντε ?

Με την πραξη αυτο που σκεφτομαι σιγουρα ειναι ...και τωρα τι εμεινε απο ολο αυτο ?

Τι πραγματικα εμεινε ?

Διοτι εαν η συμπεριφορα της κοπελα ειναι σωστη , μενει κατι καλο ,εαν οχι νιωθω στα ταρταρα .

Αυτα...............

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και βεβαια τι ειναι αυτο που με εφερε ακομα μια φορα ξαπλωμενο και να περιμενω το τεμαχιο .
α..) Η "πεινα" να ριξω ενα πηδουλο ,που θα ειναι και πολυ γρηγορος σε κατι που σιγουρα δεν ειναι ( ο πηδουλος ) ετσι οπως θα το ηθελα

Ελα ντε ?

Με την πραξη αυτο που σκεφτομαι σιγουρα ειναι ...και τωρα τι εμεινε απο ολο αυτο ?

Τι πραγματικα εμεινε ?

Διοτι εαν η συμπεριφορα της κοπελα ειναι σωστη , μενει κατι καλο ,εαν οχι νιωθω στα ταρταρα .

Αυτα...............

ΑΧΑΧΟΥΧΑΣ?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοιπον εγω οταν περιμενω στο δωματιο... νιωθω μια χαρα
χαλαρωμενος... απλα την ωρα που ανοιγει το χερουλι και ερχεται το μωρακι
νιωθω για λιγο μια μεγαλη αγωνια... μετα ολα καλα.

Επισκέπτης
φυσικα υπαρχει διαφορα , αν εισαι τρομπας το κανεις μονος , ενω στο μπουρδελο τραβας μαλακια με παρεα ,
γιατι αν νομιζεις οτι γαμαμε εκει μεσα ... σε γελασανε  :2funny:

Διαφωνω φιλε, στο μπουρδελο κανεις σεξ.

Ελα ντε ?

Τι πραγματικα εμεινε ?

Αυτα...............

Διαφωνω φιλε, το θεωρω απολυτα φυσιολογικο να πληρωνω για να κανω σεξ. Και πολυ ειλικρινες μαλιστα!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom