Νέα

Περιμένοντας στο δωμάτιο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 94
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Αυτο που σκεφοτμαι ειναι ποσο ξεπεσα για ακομα μια φορα .
Να πληρωνω για να εχω κατι που ειναι φισιολογικο.
Και βεβαια τι ειναι αυτο που με εφερε ακομα μια φορα ξαπλωμενο και να περιμενω το τεμαχιο .
Σε αυτο το θεμα επανω εχω εδω και πολλα χρονια το ιδιο ερωτημα .
α..) Η "πεινα" να ριξω ενα πηδουλο ,που θα ειναι και πολυ γρηγορος σε κατι που σιγουρα δεν ειναι ( ο πηδουλος ) ετσι οπως θα το ηθελα
β..) Να πω και να καθυσηχασω τον εαυτο μου οτι πηγε με κατι διαφορετικο ?
Ελα ντε ?
Με την πραξη αυτο που σκεφτομαι σιγουρα ειναι ...και τωρα τι εμεινε απο ολο αυτο ?
Τι πραγματικα εμεινε ?
Διοτι εαν η συμπεριφορα της κοπελα ειναι σωστη , μενει κατι καλο ,εαν οχι νιωθω στα ταρταρα .
Αυτα...............
απο τα γραφομενα σου φαινεται πιο πολυ να χαλιεσαι παρα να φτιαχνεσαι απο την επισκεψη σου στα "σπιτια"...
απο τα γαμησια σου στα μπουρδελα εξυπακουεται πως δεν πρεπει να μεινει τιποτα....
πας εκει για το στιγμιαιο και προσπαθεις να περασεις οσο καλυτερα γινεται...
προσωπικα δεν ενδιαφερομαι για τη συμπεριφορα της κοπελας στο μπυρδελο..σε γαμησια του 15λεπτου δεν παιζει ρολο..
σε σι/τι και κγκ αλλαζει το πραγμα...
το να "νιωθεις στα ταρταρα" απο μια ασχημη συμπεριφορα της πουτανας το θεωρω υπερβολικο και λαθος....
στην τελικη αν μιζεριαζεις τοσο πολυ,κοψε τα μπουρδελα!

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
το παλιο λες;το ασπρομαυρο;του 92-93 ετσι;εκεινο που ειχαμε οταν ημασταν στην εφηβεια μας....

α ρε castlevania .....που χω παιξει..... :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
προσπαθεις να μας πεισεις οτι εισαι κατω απο 40? :birdman:

Επισκέπτης
προσπαθεις να μας πεισεις οτι εισαι κατω απο 40? :birdman:

Πράγματι είναι και μου έχει δείξει ταυτότητα κιόλας,και είναι γεννημένος στις 03/15/1971

Εγώ ήμουν συμμαθητής του στο λύκειο και στο γυμνάσιο γεννηθείς τις 08/31/1971,είναι 5,5 μήνες μεγαλύτερος μου :birdman:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
Πράγματι είναι και μου έχει δείξει ταυτότητα κιόλας,και είναι γεννημένος στις 03/15/1971

Εγώ ήμουν συμμαθητής του στο λύκειο και στο γυμνάσιο γεννηθείς τις 08/31/1971,είναι 5,5 μήνες μεγαλύτερος μου :birdman:
ειστε κι οι 2 καραφλοι πλεον :birdman:

Επισκέπτης
Και το γλ είναι τα αρχικά του....αυτός λέγεται Γρηγορίου Λάμπρος και γω Λάμπρου Γρηγόριος :birdman:

Επισκέπτης
ειστε κι οι 2 καραφλοι πλεον :birdman:

Μπα όχι αυτός είναι ξανθός και γω μελαχρίνος και οι 2 με καρφάκια σηκωμένα με ζελ....είχαμε ποπ συγκρότημα παλια,εγώ έπαιζα κιθάρα και αυτός μπάσο.....για τα κομπιούτερ είχαμε τον κοντό :birdman:

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.292
Πόντοι
7.885
Πάντα όταν μπαίνω ανάβω ένα τσιγαράκι και προσπαθώ να χαλαρώσω :sunglasses: :sunglasses:.Επειδή σχεδόν κάθε φορά έχω λίγο άγχος προσπαθώ να σκέφτομαι άσχετα πράγματα μέχρι να έρθει η γκόμενα και συνήθως μου έρχονται στο μυαλό στιγμές από την δουλειά,διάφορες ατάκες που έχουν ειπωθεί σε ταξίδια με την φρεγάτα :grin: :grin:.Αν η αναμονή είναι πολύ μεγάλη κοιτάζοντας ασυναίσθητα τον χώρο,αρχίζω να θυμάμαι παλαιότερα γαμήσια :knockinb: και σκέφτομαι να μην ξανακάνω τις ίδιες στάσεις που είχα κάνει :cheesy: :cheesy:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Πρεπει να εισαι υπερβολικα ασχημος εσυ  :S

απ' αυτό και μόνο που έγραψες αποδεικνύεται γιατί οι γυναίκες δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να ποστάρουν σε καθαρά αντρικά θέματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εσενα δεν σε πληρωνουνε μωρη? Πρεπει να εισαι πολυ μπαζο!   :S

Μην ασχολεισαι τυπε  ;)

Πετα της εκει κανα βιντεο μαυρου θανατου να μαθει....

Εκει που λεει "Και αν αναρωτιεσαι γιατι αυτος εδω φοραει σακουλα ειναι γιατι γουσταρει την ασφυξιολαγνεια" "Ειμαστε ανωμαλαρες και γουσταρουμε... Λαβυρινθος Φωκαιας 24" "Ειμαστε ασχημοι και γουσταρουμε"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο 3¨44  :2funny: :2funny: :2funny:

jnr32

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
9
Πόντοι
16
Μην ασχολεισαι τυπε  ;)

Εκει που λεει "Και αν αναρωτιεσαι γιατι αυτος εδω φοραει σακουλα ειναι γιατι γουσταρει την ασφυξιολαγνεια" "Ειμαστε ανωμαλαρες και γουσταρουμε... Λαβυρινθος Φωκαιας 24" "Ειμαστε ασχημοι και γουσταρουμε"  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ti ein touta re?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υπαρχει περιπτωση να εχει γαμισει εστω και μια φορα τσαμπα κανενας απο αυτους?

LEITZ

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2008
Like
30
Πόντοι
1
Μην ασχολεισαι τυπε  ;)

:2funny: :2funny:στο 3¨44  :2funny: :2funny: :2funny:Αυτός είναι απίθανος τύπος "εμπρός στο δρόμο(ΦΥΛΗΣ)που χάραξε ο ΜΑΥΡΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ti ein touta re?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
υπαρχει περιπτωση να εχει γαμισει εστω και μια φορα τσαμπα κανενας απο αυτους?

Τυπε αυτοι γαμανε πιο τσαμπα απο αυτους που υποτιθεται οτι γαμανε τσαμπα.

Και ξερω 2-3 ατομακια απο αυτους... μια χαρα περνανε...  ;)

Αλλους να κλαις... οχι αυτους τυπε  :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

Καλέ τι νικ είναι αυτό;;;; :2funny:

Που τα θυμήθηκες τα Λέιτς; :think:

Επισκέπτης
Μην ασχολεισαι τυπε  ;)

Χαχαχαχαχα!!! Τα λεει ολα το ατομο!!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ετσι ρε καριολες, "ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΤΕ ΕΔΩ"!!!  :rockon:  :rockon: :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom