Αληθεια? Το χαρτζηλικι του παπου προς τα εγγονια πως το "ποινικοποιησαν" με μια υπογραφη? Την κατοχη στεγης πως την "ποινικοποιησαν" με μια υπογραφη? Αν θες να συζητησουμε για παραλογες "απαγορευσεις" εχω κι αλλα να σου πω, τα οποια ψηφιστηκαν κι εφαρμοστηκαν με μια απλη υπογραφη, οσο παλαβα κι αν ηταν. Δεν καταλαβα, η απαγορευση περιφορας δισκου σου φαινεται πιο παραλογη απο την απαγορευση κυκλοφοριας αυτοκινητου με εναν μονο επιβατη στο κεντρο της Αθηνας (το ξεχασες εκεινο το απιστευτο μετρο?). Την ανευ ελεγχου νομιμοποιηση εκατονταδων χιλιαδων παρανομως εισερχομενων στη χωρα την δεχεσαι πιο ευχαριστα απο την απαγορευση κυκλοφοριας του δισκου? Τον "επ' αόριτο εγκλεισμο" των προαναφερθεντων παρανομων μεταναστων σε συρματοπλεγματα τον θεωρεις λιγοτερο παραλογο απο την απαγορευση περιφορας δισκου? Την "ποινικοποιηση" του επιχειρειν, την θεωρεις λιγοτερο παραλογη απο την περιφορα δισκου? Ελα τωρα... Μιλαμε για το Ελλαδισταν του απολυτου παραλογου. Η απαγορευση περιφορας του δισκου σε στεναχωρησε και σε προβληματισε?
και να σου πω και κατι ακομη? ΣΥΡΙΖΑιος δεν ειμαι, αλλα αυτος ο ΣΥΡΙΖΑιος που προτεινε την μισθοδοσια των κληρικων μεσω εθελοντικης φορολογιας όσων θεωρουνται πιστοι, με βρισκει σύμφωνο. Οπως δεν γουσταρω να πληρων ΕΡΤ επειδη ποτε δεν βλεπω, ετσι δεν γουσταρω να πληρωνω παπαδαριο. Αν ποτε αλλαξω γνωμη, θα το δηλωσω στην φορολογικη μου δηλωση για να συνεισφερω στη μισθοδοσια τους. Γιατι να πληρωνω αφου δεν τους χρειαζομαι? Χρειαζομαι στρατο? Ναι! Χρειαζομαι πυροσβεστες? Ναι! Γιατρους? Ναι! Δασκαλους? Ναι! Ε, αυτους τους χτρειαζομαι και τους πληρωνω και θελω να συνεισφερω στο μισθο τους. Τους παπαδες, και τους μαγους του χωριου ας τους πληρωνουν αυτοι που τους εχουν αναγκη! που το κακο και που το παραλογο?
Πουθενα το παραλογο.Απλα Χριστιανισμος και Ελληνισμος ειναι εννοες ασυμβιβαστες.Για αυτο ειμαστε σκατα.Και για τους ηλιθιους τους Χριστιανους το παρακατω ρρηθεν του μεγαλου πατερα τους Ευσεβιου τα λεει ολα.Ειμι χριστιανος και τουτεστι ου δυναμαι εστι Ελλην.Μεταφραση,Ειμαι θεοκρατης και δεν μπορω να ειμαι Αριστοτελικος.Δυστυχως η Ελλαδα χαθηκε δια παντος μετα το 1040.Απλως κατι πιθηκοι που ετυχε να μενουν εδω αυτοπροσδιοριζονται σαν Ελληνες.Χα Χα Χα