Νέα

Περιφορά λειψάνων - Τι ρεζιλικια είναι αυτά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει ότι θέλει, να το εκφράζει όπως θέλει με την προυπόθεση να μην ενοχλεί και να μην βλάπτει τον διπλανό του…

πάψτε να μας ζαλίζετε τα μέζεα με τα ίδια και τα ίδια…

δεν νομίζω να έβλαψε κανέναν το πανηγυράκι που στήθηκε από το παπαδαριό… με το ζόρι δεν πήρανε κανέναν από το σπίτι του για να πάει να προσκυνήσει, ούτε υποχρεώσανε κανέναν με την ποινή του λιθοβολισμού…

Φυσικα και εβλαψε, και οικονομικα αλλα κυριως ηθικα

Το ιδιο κρατος που βαζει αεροπλανο για να υποδεχτει τα κοκκαλα με τιμες αρχηγου κρατους και φροντιζει να τα πανε στον Αγιο Σαββα, ειναι αυτο που εχει εναν νοσηλευτη για 30 ασθενεις, εχει αυξησει την συμμετοχη στα αντικαρκινικα φαρμακα, δεν εχει μαγνητικους τομογραφους στα περισσοτερα νοσοκομειο και εχει εκατονταδες χιλιαδες ανεργους και ανασφαλιστους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

Το ιδιο κρατος που βαζει αεροπλανο για να υποδεχτει τα κοκκαλα με τιμες αρχηγου κρατους και φροντιζει να τα πανε στον Αγιο Σαββα, ειναι αυτο που εχει εναν νοσηλευτη για 30 ασθενεις, εχει αυξησει την συμμετοχη στα αντικαρκινικα φαρμακα, δεν εχει μαγνητικους τομογραφους στα περισσοτερα νοσοκομειο και εχει εκατονταδες χιλιαδες ανεργους και ανασφαλιστους.

είδες να γράφω πουθενά ότι συμφωνώ με τον τσίπρα που έβαλε το αεροπλάνο ??? (οι τιμές αρχηγού κράτους δεν κοστίζουνε τίποτε)…

όποιος θέλει να κάνει κάτι πλερώνει από την τσέπη του… οι ιδεολογίες και οι ιδεοληψίες πληρώνονται από αυτούς που τις έχουν.. αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να τις έχουν τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό ??

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.827
Πόντοι
41.129

μπορει να ειναι κανα κρυφο μυνημα απο την κυβερνηση αυτο "παρακαλατε να σας σωσει ο θεος γιατι απο τα νοσοκομεια μην περιμενετε τιποτα πια¨"

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
είδες να γράφω πουθενά ότι συμφωνώ με τον τσίπρα που έβαλε το αεροπλάνο ??? (οι τιμές αρχηγού κράτους δεν κοστίζουνε τίποτε)…

όποιος θέλει να κάνει κάτι πλερώνει από την τσέπη του… οι ιδεολογίες και οι ιδεοληψίες πληρώνονται από αυτούς που τις έχουν.. αλλά έχουν κάθε δικαίωμα να τις έχουν τι δεν καταλαβαίνεις σε αυτό ??

Μαλλον εσυ δεν καταλαβαινεις, γιατι απαντησες σε κατι πολυ διαφορετικο απο αυτο που εγραψα.

Ειπα οτι ειναι ΑΝΗΘΙΚΟ να εκμεταλλευεσαι τον πονο και την απελπισια των ασθενων πηγαινοντας τους εικονες και κοκαλα, οταν ταυτοχρονα κανεις σχεδον τα ΠΑΝΤΑ ωστε να μην εχουν περισσοτερες πιθανοτητες σωτηριας/καλυτερες συνθηκες διαβιωσης

Γκε γκε;

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
διαχωρισμος εκκλησιας-κρατους,φορολογηση της εκκλησιαστικης περιουσιας και ιδιωτικοποιηση της
απλα τα πραματα οποιος θελει πιστευει οποιος αλλος οχι αλλα δεν θα χει και την ευλογια του κρατους

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
μπορει να ειναι κανα κρυφο μυνημα απο την κυβερνηση αυτο "παρακαλατε να σας σωσει ο θεος γιατι απο τα νοσοκομεια μην περιμενετε τιποτα πια¨"

Ολα εχουν τον συμβολισμο τους.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
διαχωρισμος εκκλησιας-κρατους,φορολογηση της εκκλησιαστικης περιουσιας και ιδιωτικοποιηση της
απλα τα πραματα οποιος θελει πιστευει οποιος αλλος οχι αλλα δεν θα χει και την ευλογια του κρατους

είπαμε … χωρισμός εκκλησίας-κράτους από ότι καταλαβαίνω από τα καιρούς γραφόμενα και δηλούμενα τον σπρώχνει περισσότερο η εκκλησία μέσω του Ιερώνυμου παρά το κράτος… και αυτό διότι το χρήμα που θα αναγκαστεί (θέλει δεν θέλει) να πληρώσει το κράτος στην εκκλησία για το διαζύγιο είναι απαγορευτικό (και όχι μόνο για τα τωρινά δημοσιονομικά δεδομένα)… μάλλον εξωπραγματικό θα το έλεγα …

ο Αρβανίτης είναι πανέξυπνος και σπρώχνει τον περίφημο διάλογο για τον χωρισμό με τρόπο που να φέρνει την όποια κυβέρνηση στον τοίχο και να την αναγκάζει να αρνείται… και μετά εύλογα βγαίνει και λέει “μα τι χωρισμό εκκλησίας - κράτους μου τσαμπουνάτε? εγώ σας κάλεσα τόσες φορές και εσείς δεν ήρθατε να τον ξεκινήσουμε "

οπότε ο τσιπούρας (και ο κάθε τσιπούρας που είναι στην θέση του πρωθυπουργού) ποιεί φρονίμως την νήσσαν διότι απλά δεν έχει να πληρώσει…

όσο για τις ιδιωτικοποιήσεις  η περιουσία της εκκλησίας ιδιωτική είναι… τι άλλη ιδιωτικοποίηση να της κάνει δηλαδή ??

για την φορολόγηση δεν έχει αφήσει ο Σαμαράς και τίποτε απέξω… μόνο το παγκάρι έμεινε και αυτό γιατί απλά δεν μπορεί κανένας να το ελέγχει (εκτός αν βάλει κεφαλικό φόρο ανα τρούλο εκκλησίας)…

Aleister77

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
6
είπαμε … χωρισμός εκκλησίας-κράτους από ότι καταλαβαίνω από τα καιρούς γραφόμενα και δηλούμενα τον σπρώχνει περισσότερο η εκκλησία μέσω του Ιερώνυμου παρά το κράτος…

Ξεκαθαρα το θελει

"Αρχιεπίσκοπος: Θα μετανοήσουν όσοι σκέφτονται διαχωρισμό Κράτους-Εκκλησίας"

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
Καθε Κυριακη, οταν βγαινει ο δισκος (ξερεις αυτος που τον κραταει η γεροντοκορη θεουσα με το μουστακι και τις αξυριστες μασχαλες) κι αφηνουν οι πιστοι τον οβολο τους, δεν θα μαζευει στη μπανκα τουλαχιστο 100-200 ευρω? Κοπηκε ποτε αποδειξη για αυτα? Αρα, πως να φορολογηθουν? Μαυρα! Ακομη κι αν δεχθουμε με καλη πιστη οτι κατα την καταμετρηση της σοδειας αφου φυγουν οι πελατες της Κυριακης, οτι ολη η μπανκα πηγαινει υπερ απορων και πτωχων και δεν βαζει κανεις χερι προς ενισχυση της δικης του τσεπης, δεν ειναι μαυρο ζεστο και λαχταριστο χρημα? Κατα τα αλλα, οι παπουδες (θεωρητικα) δεν μπορουν να δικαιολογησουν δωρεες και χαρτζηλικακια στα εγγονια τους. ε, καλο ε!

Ειναι δυνατο, λαος που προσκυναει κοκκαλα να ξεφυγει ποτε απο τα διχτυα ζωντανων αεριτζηδων? Κοροιδευουμε κατι τριτοκοσμικους που λατρευουν βοδια και πετρες, που θεωρουν πως τα χαιμαλια, τα ματζουνια και οι καφετζουδες θα τους σωσουν, αλλα ο κωλολαος αυτος κουβαλαει απιστευτα κομπλεξ που δεν διορθβνονται με τιποτα. Λες και τα προβληματα (που ως γνωστον μας δημιουργησαν οι κακοι ξενοι και δεν φταιμε εμεις) θα σωθουν με το αγγιγμα κοκκαλων και ζωγραφιων σε νοβοπαν! Κι απο κοντα ε! Για να ειναι εντος εμβελειας του "αγιονιου" που εκπεμπεται απο τα μαγικα κοκαλα. Και μετα σας φταινει τα ναρκωτικα. Υπαρχει ρε μεγαλυτερη πρεζα απο την θρησκεια (καθε θρησκεια) και το επικερδες εμποριο αναποδεικτης "αληθειας"?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Καθε Κυριακη, οταν βγαινει ο δισκος (ξερεις αυτος που τον κραταει η γεροντοκορη θεουσα με το μουστακι και τις αξυριστες μασχαλες) κι αφηνουν οι πιστοι τον οβολο τους, δεν θα μαζευει στη μπανκα τουλαχιστο 100-200 ευρω? Κοπηκε ποτε αποδειξη για αυτα? Αρα, πως να φορολογηθουν? Μαυρα! Ακομη κι αν δεχθουμε με καλη πιστη οτι κατα την καταμετρηση της σοδειας αφου φυγουν οι πελατες της Κυριακης, οτι ολη η μπανκα πηγαινει υπερ απορων και πτωχων και δεν βαζει κανεις χερι προς ενισχυση της δικης του τσεπης, δεν ειναι μαυρο ζεστο και λαχταριστο χρημα? Κατα τα αλλα, οι παπουδες (θεωρητικα) δεν μπορουν να δικαιολογησουν δωρεες και χαρτζηλικακια στα εγγονια τους. ε, καλο ε!

σε μερικές εκκλησίες παίζει να μαζεύονται και πολύ παραπάνω…

και πως ακριβώς τι το ελέγχεις το παγκάρι και τον δίσκο παίκτη μου ?? θα βάλεις από έναν εφοριακό σε κάθε εκκλησία να είναι παρών στην καταμέτρηση ???

ρε σκεφτήτε λίγο πριν γράψετε μαλακίες ….

tayrus

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
1
καλό θα ήτανε να προσέξει ο καθένας τον φασίστα που έχει μέσα του ... το γράφω και για τους μεν και για τους δε !!!

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
και πως ακριβώς τι το ελέγχεις το παγκάρι και τον δίσκο παίκτη μου ?? θα βάλεις από έναν εφοριακό σε κάθε εκκλησία να είναι παρών στην καταμέτρηση ???
tramountana, ασχολησου με θεματα στα οποια εισαι καλος (πχ ασχημες πατσαβουρες και χαλια θειτσες) και βαλε λιγο το μυαλο να δουλεψει. Ο "δισκος" παραμενει "δισκος" για να εξυπηρετει καποιο λογο (να εισρεουν μαυρα λεφτα). Θα μπορουσαν ανετα να δεχονται προσφορες/φιλανθωπιες στο γραφειο της εκκλησιας (οπως γινεται παντου σε καθε φιλαλνθωπικο οργανισμο) και να διδεται αποδειξη! Συν τοις αλλοις, ο πιστος, θα μπορουσε να εχει και φοροελαφρυνσεις... αλλα τι να λεμε τωρα! Ο γερος και η γρια εχουν την εντυπωση πως αν δωσουν 50 ευρω στα χερια του παπα και του φιλησουν και το χερι (δεν θελω να σκεφτομαι που το ειχε πιο πριν), θα πανε κατευθειαν παραδεισο. Για να πληρωσουν υδραυλικο/ηλεκτρολογο που θα τους ζητησει 20 ευρω, του κανουν παζαρια και ζητανε κι αποδειξη.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
tramountana, ασχολησου με θεματα στα οποια εισαι καλος (πχ ασχημες πατσαβουρες και χαλια θειτσες) και βαλε λιγο το μυαλο να δουλεψει. Ο "δισκος" παραμενει "δισκος" για να εξυπηρετει καποιο λογο (να εισρεουν μαυρα λεφτα). Θα μπορουσαν ανετα να δεχονται προσφορες/φιλανθωπιες στο γραφειο της εκκλησιας (οπως γινεται παντου σε καθε φιλαλνθωπικο οργανισμο) και να διδεται αποδειξη! Συν τοις αλλοις, ο πιστος, θα μπορουσε να εχει και φοροελαφρυνσεις... αλλα τι να λεμε τωρα!

από ότι γνωρίζω δέχονται και εκεί και κόβουν μια χαρά αποδείξεις (φιλόπτωχα κλπ)…για τις προσφορές σε είδος δεν δίνουν απόδειξη (εξάλλου τι να δώσουν ο κος τάδε έφερε τρία κιλά μακαρόνια) … και αυτός που δίνει έχει και φοροελαφρύνσεις…

πριν από 3-4 χρόνια που έγινε κουμπάρα η κόρη μου σε ένα ξαδελφάκι μου δεν ζητήσανε λεφτά για την τελετή (είπαν ότι το κόστος περιέχεται στο κόστος έκδοσης της αδείας γάμου που εκδίδεται) και είπαν αν θέλω να αφήσω κάτι για την εκκλησία… προτίμησα μια δωρεά στο γηροκομείο της πόλης για την οποία μάλιστα μου στείλανε ταχυδρομικά την απόδειξη στο σπίτι στην Αθήνα

εγώ κάνω συγκεκριμένη ερώτηση … πως θα ελέγχεις τον δίσκο και το παγκάρι (που σε μερικές εκκλησίες μπορεί να αγγίζουν σεβαστότατα ποσά) ??… γιατί μην μου πείς ότι θα τον απαγορεύσεις θα σε αρχίσω στα μπινελίκια…

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

Mόνο που την ιδεολογία της εκκλησίας την πληρώνουμε εμείς οι πολίτες από την τσέπη μας και όχι η ίδια...Αυτό είναι το θέμα.

AlexisGR84

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2015
Κριτικές
7
Like
12
Πόντοι
0
πως θα ελέγχεις τον δίσκο και το παγκάρι (που σε μερικές εκκλησίες μπορεί να αγγίζουν σεβαστότατα ποσά) ??… γιατί μην μου πείς ότι θα τον απαγορεύσεις θα σε αρχίσω στα μπινελίκια…
Αληθεια? Το χαρτζηλικι του παπου προς τα εγγονια πως το "ποινικοποιησαν" με μια υπογραφη? Την κατοχη στεγης πως την "ποινικοποιησαν" με μια υπογραφη? Αν θες να συζητησουμε για παραλογες "απαγορευσεις" εχω κι αλλα να σου πω, τα οποια ψηφιστηκαν κι εφαρμοστηκαν με μια απλη υπογραφη, οσο παλαβα κι αν ηταν. Δεν καταλαβα, η απαγορευση περιφορας δισκου σου φαινεται πιο παραλογη απο την απαγορευση κυκλοφοριας αυτοκινητου με εναν μονο επιβατη στο κεντρο της Αθηνας (το ξεχασες εκεινο το απιστευτο μετρο?). Την ανευ ελεγχου νομιμοποιηση εκατονταδων χιλιαδων παρανομως εισερχομενων στη χωρα την δεχεσαι πιο ευχαριστα απο την απαγορευση κυκλοφοριας του δισκου? Τον "επ' αόριτο εγκλεισμο" των προαναφερθεντων παρανομων μεταναστων σε συρματοπλεγματα τον θεωρεις λιγοτερο παραλογο απο την απαγορευση περιφορας δισκου? Την "ποινικοποιηση" του επιχειρειν, την θεωρεις λιγοτερο παραλογη απο την περιφορα δισκου? Ελα τωρα... Μιλαμε για το Ελλαδισταν του απολυτου παραλογου. Η απαγορευση περιφορας του δισκου σε στεναχωρησε και σε προβληματισε?

και να σου πω και κατι ακομη? ΣΥΡΙΖΑιος δεν ειμαι, αλλα αυτος ο ΣΥΡΙΖΑιος που προτεινε την μισθοδοσια των κληρικων μεσω εθελοντικης φορολογιας όσων θεωρουνται πιστοι, με βρισκει σύμφωνο. Οπως δεν γουσταρω να πληρων ΕΡΤ επειδη ποτε δεν βλεπω, ετσι δεν γουσταρω να πληρωνω παπαδαριο. Αν ποτε αλλαξω γνωμη, θα το δηλωσω στην φορολογικη μου δηλωση για να συνεισφερω στη μισθοδοσια τους. Γιατι να πληρωνω αφου δεν τους χρειαζομαι? Χρειαζομαι στρατο? Ναι! Χρειαζομαι πυροσβεστες? Ναι! Γιατρους? Ναι! Δασκαλους? Ναι! Ε, αυτους τους χτρειαζομαι και τους πληρωνω και θελω να συνεισφερω στο μισθο τους. Τους παπαδες, και τους μαγους του χωριου ας τους πληρωνουν αυτοι που τους εχουν αναγκη! που το κακο και που το παραλογο?

Λιλα

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2008
Κριτικές
3
Like
52
Πόντοι
66
Αληθεια? Το χαρτζηλικι του παπου προς τα εγγονια πως το "ποινικοποιησαν" με μια υπογραφη? Την κατοχη στεγης πως την "ποινικοποιησαν" με μια υπογραφη? Αν θες να συζητησουμε για παραλογες "απαγορευσεις" εχω κι αλλα να σου πω, τα οποια ψηφιστηκαν κι εφαρμοστηκαν με μια απλη υπογραφη, οσο παλαβα κι αν ηταν. Δεν καταλαβα, η απαγορευση περιφορας δισκου σου φαινεται πιο παραλογη απο την απαγορευση κυκλοφοριας αυτοκινητου με εναν μονο επιβατη στο κεντρο της Αθηνας (το ξεχασες εκεινο το απιστευτο μετρο?). Την ανευ ελεγχου νομιμοποιηση εκατονταδων χιλιαδων παρανομως εισερχομενων στη χωρα την δεχεσαι πιο ευχαριστα απο την απαγορευση κυκλοφοριας του δισκου? Τον "επ' αόριτο εγκλεισμο" των προαναφερθεντων παρανομων μεταναστων σε συρματοπλεγματα τον θεωρεις λιγοτερο παραλογο απο την απαγορευση περιφορας δισκου? Την "ποινικοποιηση" του επιχειρειν, την θεωρεις λιγοτερο παραλογη απο την περιφορα δισκου? Ελα τωρα... Μιλαμε για το Ελλαδισταν του απολυτου παραλογου. Η απαγορευση περιφορας του δισκου σε στεναχωρησε και σε προβληματισε?

και να σου πω και κατι ακομη? ΣΥΡΙΖΑιος δεν ειμαι, αλλα αυτος ο ΣΥΡΙΖΑιος που προτεινε την μισθοδοσια των κληρικων μεσω εθελοντικης φορολογιας όσων θεωρουνται πιστοι, με βρισκει σύμφωνο. Οπως δεν γουσταρω να πληρων ΕΡΤ επειδη ποτε δεν βλεπω, ετσι δεν γουσταρω να πληρωνω παπαδαριο. Αν ποτε αλλαξω γνωμη, θα το δηλωσω στην φορολογικη μου δηλωση για να συνεισφερω στη μισθοδοσια τους. Γιατι να πληρωνω αφου δεν τους χρειαζομαι? Χρειαζομαι στρατο? Ναι! Χρειαζομαι πυροσβεστες? Ναι! Γιατρους? Ναι! Δασκαλους? Ναι! Ε, αυτους τους χτρειαζομαι και τους πληρωνω και θελω να συνεισφερω στο μισθο τους. Τους παπαδες, και τους μαγους του χωριου ας τους πληρωνουν αυτοι που τους εχουν αναγκη! που το κακο και που το παραλογο?                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                   :boobies: Πουθενα το παραλογο.Απλα Χριστιανισμος και Ελληνισμος ειναι εννοες ασυμβιβαστες.Για αυτο ειμαστε σκατα.Και για τους ηλιθιους τους Χριστιανους το παρακατω ρρηθεν του μεγαλου πατερα τους Ευσεβιου τα λεει ολα.Ειμι χριστιανος και τουτεστι ου δυναμαι εστι Ελλην.Μεταφραση,Ειμαι θεοκρατης και δεν μπορω να ειμαι Αριστοτελικος.Δυστυχως η Ελλαδα χαθηκε δια παντος μετα το 1040.Απλως κατι πιθηκοι που ετυχε να μενουν εδω αυτοπροσδιοριζονται σαν Ελληνες.Χα Χα Χα :boobies:

condo

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2009
Κριτικές
15
Like
114
Πόντοι
2.945
αυτό είναι παγκόσμιο χαρακτηριστικο, και οφείλετε στην "ελπίδα"

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306

και να σου πω και κατι ακομη? ΣΥΡΙΖΑιος δεν ειμαι, αλλα αυτος ο ΣΥΡΙΖΑιος που προτεινε την μισθοδοσια των κληρικων μεσω εθελοντικης φορολογιας όσων θεωρουνται πιστοι, με βρισκει σύμφωνο. Οπως δεν γουσταρω να πληρων ΕΡΤ επειδη ποτε δεν βλεπω, ετσι δεν γουσταρω να πληρωνω παπαδαριο. Αν ποτε αλλαξω γνωμη, θα το δηλωσω στην φορολογικη μου δηλωση για να συνεισφερω στη μισθοδοσια τους. Γιατι να πληρωνω αφου δεν τους χρειαζομαι? Χρειαζομαι στρατο? Ναι! Χρειαζομαι πυροσβεστες? Ναι! Γιατρους? Ναι! Δασκαλους? Ναι! Ε, αυτους τους χτρειαζομαι και τους πληρωνω και θελω να συνεισφερω στο μισθο τους. Τους παπαδες, και τους μαγους του χωριου ας τους πληρωνουν αυτοι που τους εχουν αναγκη! που το κακο και που το παραλογο?

δεν αντιλέγω ... νομίζω και αυτοί την ίδια θέση έχουν... δώστε πίσω τα ανταλάγματα που πήρατε και σταματήστε να μας πληρώνετε...

fontas.dimi

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2014
Κριτικές
2
Like
35
Πόντοι
6
Επειδή παρακολουθώ κάτι σχόλια σε facebook με βλασφήμια και βρισιές σε Χριστό,Παναγία και αγίους να μάθουν κάποιοι μαλάκες ότι κάθε άνθρωπος είναι ελεύερος να πιστεύει στη θρησκεία του και είναι υποχρεωμένοι όλοι ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν να σέβονται.Γιατί κάτι αναρχομαλάκες και ψευτοεπαναστάτες δήθεν αριστεριστές,που λερώνουν την αληθινή Αριστερά,θεωρούν ότι είναι ελεύθεροι να βρίζουν,να προσβάλλουν και να γελεοιοποιούν τα πάντα.

Η Αγία Βαρβάρα είναι από τις μεγαλύτερες αγιότητες της εκκλησίας.Όμως η περιφορά των λειψάνων είναι κατ εμέ υπερβολή.Να σεβαστούν τα λείψανά της και να στγαστούν στην εκκλησία όπου ανήκουν και να μη γίνονται αντικείμενο αρρωστημενης λατρείας. Η πίστη σώζει όχι η λατρεία των λειψάνων.Στα λείψανα αποδίδουν τιμή όχι ειδωλολατρεία.

Η ταπεινή μου άποψη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom