Νέα

Περιφορά λειψάνων - Τι ρεζιλικια είναι αυτά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Νοε 2014
Κριτικές
1
Like
35
Πόντοι
6
Καλησπερα σας...   ...και καληνυχτα σας !!  :grin: :grin:

Συνημμένα

• cinarmologison.jpg
    cinarmologison.jpg
    63,8 KB · Εμφανίσεις: 24

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα ρε μάγκα ! Ότι αυτό το σκοταδιστικό δόγμα που λέγεται ορθοδοξία έχει επηρεάσει τον Ελληνικό πολιτισμό με πολλά κακά να απορέουν από εκεί...
Ο ελληνικός πολιτισμός, εκτός των άλλων περιλαμβάνει και μια θρησκεία(με μια μίξη και παγανιστικών στοιχείων).
Απ' όπου και να το πιάσεις θα βρεις και μια θρησκεία από πίσω.
Τα προβλήματα των οθρόδοξων, διότι ούτε σταυροφορίες κάνανε, ούτε συγχωροχάρτια πουλούσανε, ούτε εν έτη 2014 υποστήριζαν ότι η γη είναι επίπεδη και ότι τα αεροπλάνα θα έπρεπε να αιωρούνται μόνο για να φτάσουν από το ένα σημείο στο άλλο σε αυτή την περίπτωση.

Εσένα και εμένα και σε οποιονδήποτε άλλο η θρησκεία και η σημερινή κατάσταση/γνώση σε κάνει σκέφτεσαι έξω από τη γκλάβα σου.
Σε άλλη περίπτωση μπορεί να άκουγες τον κεραυνό και να βάραγες 10 προσοχές και 3 επικύψεις.
Το θέμα είναι πως μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό τον κρίκο της ανθρώπινης εξέλιξης, διότι είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ανθρώπινης εξέλιξης, για να πας ένα βήμα παραπέρα.
Μπορείς να  φτιάξεις εσύ τη θρησκεία έτσι ώστε τα μπορείς να χαλκεύσεις καλύτερους ανθρώπους; Διότι οι συνήθεις τρόποι νόμοι, σωφρονισμοί, κ.ο.κ., δεν πιάνουν, και πολλοί από αυτούς δεν είναι καν αποτρεπτικοί.
Όταν θεοποιήσεις εσύ το "αγαπάτε αλλήλους", ή το "ου κλέψεις" (όχι απαραίτητα τις 10 command lines αλλά ήταν τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό), και βάλεις και λίγο φόβο για να το κάνεις πιο δραστικό έχεις φτιάξει το φάρμακο που εξημερώνει και τον πιο άγριο.

τέλος πάντων, στο κάτω κάτω της γραφής, καλά κάνουνε και κάνουνε τη λιτανεία.
Και από επιστημονικής πλευράς, τι κάνουν ρε μαλάκες; Τσάμπα Placebo effect. Δίνουν στον κόσμο ελπίδα ότι θα γίνει καλά. Τσάμπα ψυχανάλυση, αποβάλει ο κόσμος τα ψυχολογικά του και θέλει να δει και αύριο τον ήλιο να ανατέλει. Άμα δε γουστάρετε ούτε αυτά, βάλτε φωτιά και καύτε τους να τελειώνει το θέμα.

τσάο μπέλες.

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
οταν θα κατσεις εσυ να διαβασεις βιβλιο ιατρικης για να δεις πως δημιουργειται η ζωη και κανα βιβλιο βιολογιας να δεις την διχοτομηση των κυτταρων θα κατσω και εγω να διαβασω τα ιερα βιβλια.
δε νομίζω να υπάρχουν και πολλά να σου πω την αλήθεια,
από την άλλη η Βιολογία(που αυτό πραγματεύεται) είναι γεμάτα τέτοια βιβλία και τα μαθαίνουμε στο Γυμνάσιο.
Διάβασε εσύ τουλάχιστον τα περιεχόμενα από αυτά που επικαλείσαι και μετά ρίξε και μια ματιά και πιο μέσα.

Εγγρ.
12 Φεβ 2014
Κριτικές
4
Like
713
Πόντοι
86
Τώρα βλέπω γριές βαμμένες,με κραγιόν...γέρους να "ζμπρώχνονται"...στις ειδήσεις!
Είναι οι ίδιοι σκατόγεροι,που έχουν προβλήματα υγείας (τάχα μου) και πίνουν 168 φάρμακα το μήνα (με καβάτζα 10.000€ κάτω από το στρώμα)... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

Αυτοι είναι το "ποιμνιο", τυπε μου. Το  οποίο διεκδικουν,με ποικίλλοντα βαθμό επιτυχιας ανα εποχη, οι κομματικές συμμορίες ,οι αυτοαποκαλούμενοι  "πολιτικος κόσμος" (υπόκοσμος δηλαδή) . Ευτυχώς ,παντως, που με τα νεα μετρα που θα πάρη το καραγκιοζάκι ,οι συνταξεις τους θα φτασουν τα 280,00 ευρώ ,και επεται ανθόσπαρτος συνέχεια με μετρα που θα πάρη η ακόλουθος κυβερνησις Ντόρας ( η και του γιου ) ,τα οποια θα τους χαρισουν την ευτυχια να παιρνουν 180,00 ευρω το μηνα. Ετσι ,ητοι δια του φυσικου θανατου των κωλόγερων και των σκατογραιών,θα λυθουν πολλά προβλήματα,αν και οι συμμορια των πολιτικων και η ευγενης κοινωνικη  ομας των Χριστεμπόρων και Λειψανεμπορων (να ηταν και πραγματικα,παει στο διάολο)   ,θα χάση τους "ενεργους" πολίτες που τη στηριζουν και οι τραγοι  το ποιμνιο.... ΑΙΩΝΙΑ  ΑΥΤΩΝ  Η ΜΝΗΜΗ!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Ο ελληνικός πολιτισμός, εκτός των άλλων περιλαμβάνει και μια θρησκεία(με μια μίξη και παγανιστικών στοιχείων).
Απ' όπου και να το πιάσεις θα βρεις και μια θρησκεία από πίσω.
Τα προβλήματα των οθρόδοξων, διότι ούτε σταυροφορίες κάνανε, ούτε συγχωροχάρτια πουλούσανε, ούτε εν έτη 2014 υποστήριζαν ότι η γη είναι επίπεδη και ότι τα αεροπλάνα θα έπρεπε να αιωρούνται μόνο για να φτάσουν από το ένα σημείο στο άλλο σε αυτή την περίπτωση.

Εσένα και εμένα και σε οποιονδήποτε άλλο η θρησκεία και η σημερινή κατάσταση/γνώση σε κάνει σκέφτεσαι έξω από τη γκλάβα σου.
Σε άλλη περίπτωση μπορεί να άκουγες τον κεραυνό και να βάραγες 10 προσοχές και 3 επικύψεις.
Το θέμα είναι πως μπορείς να εκμεταλλευτείς αυτό τον κρίκο της ανθρώπινης εξέλιξης, διότι είναι αναπόσπαστο στοιχείο της ανθρώπινης εξέλιξης, για να πας ένα βήμα παραπέρα.
Μπορείς να  φτιάξεις εσύ τη θρησκεία έτσι ώστε τα μπορείς να χαλκεύσεις καλύτερους ανθρώπους; Διότι οι συνήθεις τρόποι νόμοι, σωφρονισμοί, κ.ο.κ., δεν πιάνουν, και πολλοί από αυτούς δεν είναι καν αποτρεπτικοί.
Όταν θεοποιήσεις εσύ το "αγαπάτε αλλήλους", ή το "ου κλέψεις" (όχι απαραίτητα τις 10 command lines αλλά ήταν τα πρώτα που μου ήρθαν στο μυαλό), και βάλεις και λίγο φόβο για να το κάνεις πιο δραστικό έχεις φτιάξει το φάρμακο που εξημερώνει και τον πιο άγριο.

τέλος πάντων, στο κάτω κάτω της γραφής, καλά κάνουνε και κάνουνε τη λιτανεία.
Και από επιστημονικής πλευράς, τι κάνουν ρε μαλάκες; Τσάμπα Placebo effect. Δίνουν στον κόσμο ελπίδα ότι θα γίνει καλά. Τσάμπα ψυχανάλυση, αποβάλει ο κόσμος τα ψυχολογικά του και θέλει να δει και αύριο τον ήλιο να ανατέλει. Άμα δε γουστάρετε ούτε αυτά, βάλτε φωτιά και καύτε τους να τελειώνει το θέμα.

τσάο μπέλες.

Αυτή η καταραμένη θρησκεία μόνο ανορθολογισμό και σκοταδισμό σπέρνει όπου επικρατεί. Ρωσία,Ελλάδα,Σερβία κλπ...Η ορθοδοξία εμπόδισε τα κινήματα του διαφωτισμού και της αναγέννησης να έρθουν στην Ελλάδα με αποτέλεσμα τη σημερινή καθυστέρηση,ανορθολογισμό και μικρή επαφή με την πραγματικότητα. Γιατί νομίζεις ότι οι πολίτες εξακολουθούν να στηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ ? Γιατί πολύ απλά έχουν ελάχιστη επαφή με την πραγματικότητα ! Χώρια που θέλει πάντα να διαπλέκεται με την εξουσία και το κράτος...

pikolomlk

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:

Συνημμένα

• Monternoi_Agioi_Ai-shot-the-sheriff-07_xaxa.jpg
    Monternoi_Agioi_Ai-shot-the-sheriff-07_xaxa.jpg
    19,9 KB · Εμφανίσεις: 22
  • ironman.png
    ironman.png
    63,2 KB · Εμφανίσεις: 46

pikolomlk

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:kneel:

Συνημμένα

• 243108-1244054617_ahtaiger.jpg
    243108-1244054617_ahtaiger.jpg
    50,4 KB · Εμφανίσεις: 19
  • images (1).jpg
    images (1).jpg
    6,9 KB · Εμφανίσεις: 21

pikolomlk

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
0
:kneel:

Συνημμένα

• 243107-1244054604_ahpont.jpg
    243107-1244054604_ahpont.jpg
    14,3 KB · Εμφανίσεις: 46
  • images.jpg
    images.jpg
    5,4 KB · Εμφανίσεις: 24

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Βρε καλώς τα εναλλακτικούλια!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Τι έγινε χρυσά μου:Ξεσπαθώσαμε τώρα που είμαστε πρώτη φορά αριστερά;Τη μια ζητάμε αποποινικοποίηση του μπαφου, την άλλη διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, την τρίτη αυτοδιαχείριση των γειτονιών και να κάνουμε τα πάρκα κολλεκτίβες βιολογικές;;; :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Λοιπόν σας το ξαναθυμίζω επειδή σας τσούζει και μου αρέσει:Εδώ είναι συντεταγμένη κοινωνία!!!!!!!!.Όχι πάντα βέβαια γιατί ώρες ώρες ξετρυπώνετε από τις σκουληκότρυπές σας και τα κάνετε όλα πουτάνα αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε να την κρατάμε έτσι εμείς οι υπόλοιποι!!!

Σας χαλάει που οι παπάδες που πληρώνονται από το κράτος; Ξυδάκι!!!!!!
Σας τρελαίνει που οι ταλιμπανόγριες προσκυνάνε το βασικό συστατικό της σούπας, δηλαδή κοκάλες;Μηλόξυδο!!!!!!!Είναι και ευρωπαικό και πιθανότατα και διαμαρτυρόμενο, τουλάχιστον  τη στιγμή που το πίνετε!!!

Όποιος έχει να μου πει κάποιο σοβαρό επιχείρημα γιατί δε θα έπρεπε να επιτραπεί αυτή η εκδήλωση ή γιατί πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός κράτους εκκλησίας θα τον ακουσω με προσοχή και θα του απαντήσω σοβαρά.Όποιος αρχίσει τις μαλακίες θα τον κράξω το λέω από τώρα!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Βρε καλώς τα εναλλακτικούλια!!!!! :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2: :s&m_2:
Τι έγινε χρυσά μου:Ξεσπαθώσαμε τώρα που είμαστε πρώτη φορά αριστερά;Τη μια ζητάμε αποποινικοποίηση του μπαφου, την άλλη διαχωρισμό κράτους εκκλησίας, την τρίτη αυτοδιαχείριση των γειτονιών και να κάνουμε τα πάρκα κολλεκτίβες βιολογικές;;; :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3: :s&m_3:
Λοιπόν σας το ξαναθυμίζω επειδή σας τσούζει και μου αρέσει:Εδώ είναι συντεταγμένη κοινωνία!!!!!!!!.Όχι πάντα βέβαια γιατί ώρες ώρες ξετρυπώνετε από τις σκουληκότρυπές σας και τα κάνετε όλα πουτάνα αλλά τουλάχιστον προσπαθούμε να την κρατάμε έτσι εμείς οι υπόλοιποι!!!

Σας χαλάει που οι παπάδες που πληρώνονται από το κράτος; Ξυδάκι!!!!!!
Σας τρελαίνει που οι ταλιμπανόγριες προσκυνάνε το βασικό συστατικό της σούπας, δηλαδή κοκάλες;Μηλόξυδο!!!!!!!Είναι και ευρωπαικό και πιθανότατα και διαμαρτυρόμενο, τουλάχιστον  τη στιγμή που το πίνετε!!!

Όποιος έχει να μου πει κάποιο σοβαρό επιχείρημα γιατί δε θα έπρεπε να επιτραπεί αυτή η εκδήλωση ή γιατί πρέπει να γίνει ο διαχωρισμός κράτους εκκλησίας θα τον ακουσω με προσοχή και θα του απαντήσω σοβαρά.Όποιος αρχίσει τις μαλακίες θα τον κράξω το λέω από τώρα!!! :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
Καλά εσύ σε ποιόν πλανήτη ζεις ? Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι Τσίπρας και Καμμένος είναι κώλος και βρακί με την εκκλησία και το παπαδαριό??
Τα δικά μας επιχειρήματα τα γράφουμε τόση ώρα...τα δικά σου δεν τα είδαμε παρά μόνο λες να πιούμε ξύδι και λοιπές νεοελληνικές βλαχομαγκιές !!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Καλά εσύ σε ποιόν πλανήτη ζεις ? Δεν έχεις πάρει χαμπάρι ότι Τσίπρας και Καμμένος είναι κώλος και βρακί με την εκκλησία και το παπαδαριό??
Τα δικά μας επιχειρήματα τα γράφουμε τόση ώρα...τα δικά σου δεν τα είδαμε παρά μόνο λες να πιούμε ξύδι και λοιπές νεοελληνικές βλαχομαγκιές !!

Εγώ ζω στον πλανήτη που δεν καίμε το μυαλό μας από τους μπάφους!!!!Και μοιραία καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται δεν είμαστε μεσα στη ντάγκλα!!!Σε διάβασα εναλλάκτικούλη γι' αυτό είπα ότι όποιος μου πει μαλακίες θα τον κράξω αλλά που να καταλάβεις εσύ με τον εγκέφαλο σαρδέλας!!!

Άλλος...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Εγώ ζω στον πλανήτη που δεν καίμε το μυαλό μας από τους μπάφους!!!!Και μοιραία καταλαβαίνουμε τι μας γίνεται δεν είμαστε μεσα στη ντάγκλα!!!Σε διάβασα εναλλάκτικούλη γι' αυτό είπα ότι όποιος μου πει μαλακίες θα τον κράξω αλλά που να καταλάβεις εσύ με τον εγκέφαλο σαρδέλας!!!

Άλλος...

Xα,χα,χα...σοβαρά επιχειρήματα  έχεις βλέπω !  :2funny: Τι καφρίλα ρε πούστη μου !!

Επισκέπτης
οπως ελεγε και ο μαρξ η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου
η θρησκεια ειναι ενα μεσο για να αποπροσανατολιζει το προλεταριατο απο τα ταξικα του προβληματα

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
οπως ελεγε και ο μαρξ η θρησκεια ειναι το οπιο του λαου
η θρησκεια ειναι ενα μεσο για να αποπροσανατολιζει το προλεταριατο απο τα ταξικα του προβληματα

Όπως λέω κι εγώ, που είμαι και πιο σοβαρό άτομο από το Μάρξ, η μαλακία σου σπάει κόκαλα!!!

alths_epi_kyrias

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2013
Κριτικές
12
Like
108
Πόντοι
26
Ναι πολύ σοβαρά μιλάς...για μπάφους και ξύδια !

Ωραία να μιλήσουμε σοβαρά, αν και πολύ αμφιβάλλω αν μπορείς....Ερώτηση για να έχει νόημα η κουβέντα:Είσαι Έλληνας, γεννημένος και μεγαλωμένος στην Ελλάδα και θες να παραμείνεις εδώ ή όχι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom