Νέα

Περιφορά λειψάνων - Τι ρεζιλικια είναι αυτά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
Τώρα βλέπω γριές βαμμένες,με κραγιόν...γέρους να "ζμπρώχνονται"...στις ειδήσεις!
Είναι οι ίδιοι σκατόγεροι,που έχουν προβλήματα υγείας (τάχα μου) και πίνουν 168 φάρμακα το μήνα (με καβάτζα 10.000€ κάτω από το στρώμα)... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
Έτσι. Ακουσμένες γριές θεούσες, εθισμένες σε Ζάναξ και λιβάνι, και τέτοιες νεκρολαγνικές τελετές πρέπει να είναι φοβερός συνδυασμός.  

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Παραβλεπεις - σκοπιμως - κατι βασικο:

H Εκκλησια κανει ολα αυτα ως αμεση προεκταση του κρατους.

Ως συγκροτημενος μηχανισμος, απλωμενος παντου, αδιαχωριστος απ' το Κρατος και τους θεσμους του (εμενα, btw, ΚΑΝΕΙΣ δεν με ρωτησε αν θελω να κανω θρησκευτικα... Ουτε εδικαιουμην να απεχω απ' το μαθημα αυτοβουλως).

εσένα μπορεί να μην σε ρωτήσανε αλλά τώρα ρωτάνε τους γονείς (όχι το παιδί το οποίο δεν έχει δικαίωμα δικαιοπραξίας μέχρι κάποιας ηλικίας… αν θέλει το συζητάει με τους γονείς του) βλέπεις η κοινωνία εξελίσεται

Και, δεν λεω να ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ την Εκκλησια, αλλα να της σπασουμε τον τσαμπουκα.

Ποιόν ακριβώς τσαμπουκά έχει ??? Σε τραβάει κανένας με το ζόρι στην εκκλησία ?? Σε υποχρεώνει κανένας με το ζόρι να δώσεις σε εράνους της ?? Σε υποχρεώνει κανένας με το ζόρι να πας σε κάποια λιτανεία ?? Ακόμη έχει καταργηθεί και η υποχρέωση να κλείνουν τα μαγαζιά την ώρα του επιταφίου (και πολύ σωστά).. Δεν νομίζω λάκη…

Με πρωτο-πρωτο μετρο τη δικαιη φορολογια και, αμεσως μετα:

Ναι βεβαίως φορολογία αλλά και στα κόμματα και στις οργανώσεις και στις ΜΚΟ…

Αφαιρεση ευαγγελιου - εικονων απο δικαστηρια, δημοσια κτιρια, σχολεια, στρατους κλπ κλπ…

αυτό απαιτεί αλλαγή συντάγματος…

ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ κατηχητικων και κατηχησης σε ανηλικους.

Βεβαίως αλλά και απαγόρευση μαθητικών οργανώσεων, απαγόρευση ανηλίκων στα κόμματα, απαγόρευση ανηλίκων να διαβάζουν πολιτικά έντυπα, απαγόρευση ανηλίκων να διαβάζουν πορνό περιοδικά, απαγόρευση πώλησης προιόντων καπνού και οινοπνεύματος σε ανηλίκους (όχι η μαλακία που ισχύει αλλά να μην μπορεί ο πατέρας να στείλει τον γιό του να του πάρει τσιγάρα ή μπύρες από το σούπερ μάρκετ) κλπ κλπ κλπ κλπ

Και αλλα πολλα...

endorphin

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2014
Κριτικές
16
Like
89
Πόντοι
11
και εγω εγινα κοκκαλο σε ενα παρτυ τις προαλλες αλλα δεν ηρθε κανεις να με ασπαστει..  :headbang:

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ναι, τί; Διδάσκεται προαιρετικά;   :grin:

μέσω της τηελόρασης δεν είναι σχεδόν προαιρετικό ??

δηλαδή το ένα Λαζόπουλο, το άλλο Κωνσταντοπούλου, το τρίτο μπουζουκλερί … σαν προαιρετική διδασκαλία είναι

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76

δηλαδή το ένα Λαζόπουλο, το άλλο Κωνσταντοπούλου, το τρίτο μπουζουκλερί … σαν προαιρετική διδασκαλία είναι

'Eχει και μουνάρες μινιοφορούσες η τηλεόραση και εκκλησίες και λειτουργίες.Διαλέγεις και παίρνεις τι θα βλέπεις...

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085

Όχι. Παπαροσχετικισμοί είναι αυτά.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Eγώ ως φορολογούμενος δεν θέλω να δίνω ούτε ευρώ γι'αυτούς και το να πληρώνω δεν είναι προαιρετικό.Χωρισμός εκκλησίας και κράτους εδώ και τώρα.Όλα τ'άλλα είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε !

το ζητήσανε και οι παπάδες αυτό …. αλλά μάλλον δεν συμφέρει οικονομικά γιατί θα πρέπει οι φορολογούμενοι να πληρώσουν ένα σκασμό χρήμα για απαλλοτριώσεις της περιουσίας που πήρανε με βάση την σχετική σύμβαση με την οποία πληρώνουμε τους μισθούς των παπάδων…

ήδη έχουμε φάει μια χοντρή πούτσα από το ευρωπαικό δικαστήριο για κάτι μαλακίες με τα μοναστήρια… και δεν τα πληρώσαμε γιατί αφήσαμε τα πράγματα ως έχουν…

υπόψι δε , μην ακούτε κάτι μαλακίες που γράφουνε ότι η περιουσία που δόθηκε στο δημόσιο σε αντάλαγμα την πληρωμή των παπάδων από τον κρατικό κορβανά δεν ήταν δικιά της… με το που το δημόσιο αποδέχθηκε και υπέγραψε αυτές τις συμβασεις (και οι οποίες πηραν και την μορφή νόμων) αποδέχθηκε ότι η περιουσία αυτή ανήκε στους παπάδες… οπότε σε οποιοδήποτε δικαστήριο και να προσφύγουνε, από το πρωτοδικείο της γειτονιάς μέχρι το Διεθνές Δικαστήριο (σε αυτό που πήγε ο Κοκός και πληρώσαμε κάτι δις για τις μαλακίες του μπένι) η πούτσα που θα πέσει με την απόφαση θα είναι πολύ χοντρή….

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
'Eχει και μουνάρες μινιοφορούσες η τηλεόραση και εκκλησίες και λειτουργίες.Διαλέγεις και παίρνεις τι θα βλέπεις...

ωραία λοιπόν.. αφού το έχει η τηλεόραση γιατί να μην το έχουν και τα παιδιά στα σχολεία.. ??

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
τα 168 φαρμακα ξερουν να τα παιρνουν, οταν γινουν και παλι καλα στην υγεια τους θα πουν ευχαριστω θεε μου ! ε ρε αχαριστια..
τοσο διαβασμα που εριξαν μερικοι για να γινουν γιατροι πηγε χαμενο
Έτσι. Ακουσμένες γριές θεούσες, εθισμένες σε Ζάναξ και λιβάνι, και τέτοιες νεκρολαγνικές τελετές πρέπει να είναι φοβερός συνδυασμός.  
Τόσα χρόνια,δε μπορώ να καταλάβω...πως γίνονται καλά όλοι οι ηλικιωμένοι...σε κάτι τέτοιες φάσεις και καπάκι πάλι άρρωστοι την επόμενη στιγμή.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:
Ξυπνάνε 2 το βράδυ και πάνε να βάλουν τα βιβλιάρια σε σειρά...κτλ...για να πάρουν προτεραιότητα!
Πάνε σε ουρές τράπεζας σε θερμοκρασίες 0-45 βαθμούς....και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράφω.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
τελικα σκεφτομαι οτι δεν ηταν καθολου τυχαιο αγορι μου, που εσυ βγηκες μαλακας της χρονιας για το μπου...

κι απ οτι καταλαβαινω επι του θεματος συμφωνεις σε πολλα απ αυτα που γραφουν οι συνφορουμιτες, απλα μονο και μονο λογω του αντι-αριστερου σου μενους, το παιζεις πνευμα αντιλογιας.....(σε ολα γραφεις: "να συμφωνω αλλα...", συμπληρωνοντας και συγκρινοντας με ασχετα επι του θεματος ζητηματα)

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Τώρα βλέπω γριές βαμμένες,με κραγιόν...γέρους να "ζμπρώχνονται"...στις ειδήσεις!
Είναι οι ίδιοι σκατόγεροι,που έχουν προβλήματα υγείας (τάχα μου) και πίνουν 168 φάρμακα το μήνα (με καβάτζα 10.000€ κάτω από το στρώμα)... :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

μια κωλογρια που ειχε στηθει στην ουρα καποια πηγε να της παρει την θεση κ της λεει μη μου κολλας εμενα μη σου ριξω καμια  :2funny: :2funny: :2funny:

κ μια αλλη προσκυναγε το μερσεντικο που κουβαλαγε τα κοκκαλα οπαδος του ραικονεν ισως  :huh:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
2015 και τρεχουνε να προσκυνησουν ενα σεντουκι με κοκκαλα...  
αμα πιστευουν οτι θα τους κανει καλα ο θεος τι θελουν και πανε στα νοσοκομεια ?
κλασσικη περιπτωση ελληνα, αμα γινει καλα ο ασθενης τον εσωσε ο θεος ! αμα πεθανει φταιει ο γιατρος.
βλεπουμε τους Ισουϊτες στον πειραια να χτυπιωντε με λεπιδες στην πλατη και λεμε οτι ειναι πληγμα
στον τουρισμο να αφηνουμε να γινοντε τετοια πραγματα και μας φαινονται περιεργα ..ειναι τρελοι λεμε
θρησκοληπτοι και κολλημενα μυαλα με το θεο τους. Το να τρεχουμε να φιλησουμε κοκκαλα πεθαμενου ειναι
τελειως νορμαλ για το μυαλο μας...

το 70-80 % των ελλήνων αποτελείτε από σκοταδιστές χωρικούς που αν μπορούσαν θα καίγανε και ανθρώπους στην πυρά   :)

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
τελικα σκεφτομαι οτι δεν ηταν καθολου τυχαιο αγορι μου, που εσυ βγηκες μαλακας της χρονιας για το μπου...

κι απ οτι καταλαβαινω επι του θεματος συμφωνεις σε πολλα απ αυτα που γραφουν οι συνφορουμιτες, απλα μονο και μονο λογω του αντι-αριστερου σου μενους, το παιζεις πνευμα αντιλογιας.....(σε ολα γραφεις: "να συμφωνω αλλα...", συμπληρωνοντας και συγκρινοντας με ασχετα επι του θεματος ζητηματα)

διαφωνώ με ότι περιορίζει την ελευθερία του ατόμου στην σκέψη και την εκδήλωση της εφόσον αυτή δεν είναι εχθρική προς εμένα… τόσο απλά…

εφόσον μια ομάδα συμπολιτών μου επιλέγει αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής και έκφρασης , η οποία δεν στρέφεται ενάντια στο συμφέρον των άλλων και δεν ενοχλεί κανέναν δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή ..

το αν προσβάλλει την αισθητική μου ή όχι είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα και σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για μια πολιτική στάση…

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Κανείς δε ζήτησε να απαγορευθεί κάτι από τα δύο.Να διαβάζεις καλύτερα,αδερφέ...

μάλλον εσύ δεν διαβάζεις καλά… κάποιος έγραψε να απαγορευθούν τα θρησκευτικά και τα κατηχητικά…

προαιρετικά είναι μια χαρά… όπως είναι προαιρετικός ο θρησκευτικός όρκος στα δικαστήρια…

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom