Νέα

Περιφορά λειψάνων - Τι ρεζιλικια είναι αυτά.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DmtrsxXx
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 359
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
το 70-80 % των ελλήνων αποτελείτε από σκοταδιστές χωρικούς που αν μπορούσαν θα καίγανε και ανθρώπους στην πυρά   :)

Εγώ βλέπω ότι έχουμε χαζέψει ως λαός αδερφέ και η κρίση μας χτύπησε στον εγκέφαλο ! Σε λίγο θα γίνουμε σαν τους βορειοκορεάτες και θα φτιάχνουμε αγάλματα του Τσίπρα και του Καμμένου !!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.111
Πόντοι
17.085
μια κωλογρια που ειχε στηθει στην ουρα καποια πηγε να της παρει την θεση κ της λεει μη μου κολλας εμενα μη σου ριξω καμια  :2funny: :2funny: :2funny:

κ μια αλλη προσκυναγε το μερσεντικο που κουβαλαγε τα κοκκαλα οπαδος του ραικονεν ισως  :huh:
:2funny:
Όμορφες στιγμές...

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
Τόσα χρόνια,δε μπορώ να καταλάβω...πως γίνονται καλά όλοι οι ηλικιωμένοι...σε κάτι τέτοιες φάσεις και καπάκι πάλι άρρωστοι την επόμενη στιγμή.... :helpplea: :helpplea: :helpplea: :headbang: :headbang: :headbang:
Ξυπνάνε 2 το βράδυ και πάνε να βάλουν τα βιβλιάρια σε σειρά...κτλ...για να πάρουν προτεραιότητα!
Πάνε σε ουρές τράπεζας σε θερμοκρασίες 0-45 βαθμούς....και πολλά άλλα που βαριέμαι να γράφω.... :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:
το να πιστευουν καπου τους δινει δυναμη....αυτο ειναι ολο σε γενικες γραμμες....και καποιος που δεν πιστευει στην θρησκεια και τη θεωρει ενα παραμυθακι, μπορει καποια στιγμη στη ζωη του λογω συγκυριων να αισθανθει τη αναγκη, να πιστεψει, να προσευχηθει, αντλωντας απ αυτο δυναμη (το οποιο γινεται λιγο πολυ οχι και τοσο συνειδητα....ειναι πιο ενδομυχα ολα αυτα)...
πολυ περισσοτερο για αυτους που ειναι λιγο πριν το τελος τους....
κι εγω εχω προσωπικο παραδειγμα, απο ανθρωπο πολυ κοντινο μου, επιστημων, ο οποιος τωρα στα γεραματα την ειδε θρησκευομενος (και καλα κανει)...βεβαια δεν τρεχει να προσκυνα κοκκαλες...νταξ ειπαμε...

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
μάλλον εσύ δεν διαβάζεις καλά… κάποιος έγραψε να απαγορευθούν τα θρησκευτικά και τα κατηχητικά…

προαιρετικά είναι μια χαρά… όπως είναι προαιρετικός ο θρησκευτικός όρκος στα δικαστήρια…

Ρε φίλε για απαγόρευση απ'το σχολείο μίλησαν.Όποιος θέλει να τα μάθει από αλλού δικαίωμά του.Απ'όσο ξέρω δεν έχουν εισαχθεί ακόμα τσόντες στα σχολεία για να τις απαγορεύσουμε! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ?

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ακριβώς...να πρωτοπορήσουμε παγκοσμίως !  :rockon:

έχει αρκετές από δαύτες δεν τους λείπουνε…

βασικά το μόνο που πρέπει να απαγορευθεί για τα παιδιά (εκτός φυσικά των σεξουαλικών σχέσεων και την παιδεραστία) είναι το αλκοόλ και το τσιγάρο…

όχι πώληση αλκοολούχων ή προιόντων καπνού σε παιδιά κάτω των 18 ετών (εδώ που είμαι είναι 25 ετών)…. και όταν λέμε όχι πώληση δεν μιλάμε μόνο για μπάρ κλπ αλλά και στα σούπερ μάρκετ, περίπτερα κλπ κλπ κλπ… ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ υποχρεωτικά…

θέλει ο πατέρας τσιγάρα? … να πάει στο περίπτερο μόνος του να τα αγοράσει… θέλει μπύρες ? να πάει στο σούπερ μάρκετ μόνος του

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
Ρε φίλε για απαγόρευση απ'το σχολείο μίλησαν.Όποιος θέλει να τα μάθει από αλλού δικαίωμά του.Απ'όσο ξέρω δεν έχουν εισαχθεί ακόμα τσόντες στα σχολεία για να τις απαγορεύσουμε! Τόσο δύσκολο είναι να το καταλάβεις ?

λαθος .. έγραψε οποιαδήποτε Απαγόρευση κάθε μορφής κατήχησης στα παιδιά…

και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους… πόσο μορφωμένος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος δεν ξέρει τι είναι ο χριστιανισμός, ο ισλαμισμός, ο δωδεκαθεισμός, ο βουδισμός και γενικά οι μη υλιστικές κοσμοθεωρίες ???

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.428
Πόντοι
366
διαφωνώ με ότι περιορίζει την ελευθερία του ατόμου στην σκέψη και την εκδήλωση της εφόσον αυτή δεν είναι εχθρική προς εμένα… τόσο απλά…

εφόσον μια ομάδα συμπολιτών μου επιλέγει αυτόν τον συγκεκριμένο τρόπο ζωής και έκφρασης , η οποία δεν στρέφεται ενάντια στο συμφέρον των άλλων και δεν ενοχλεί κανέναν δεν έχω κανένα πρόβλημα με αυτή ..

το αν προσβάλλει την αισθητική μου ή όχι είναι αποκλειστικά δικό μου θέμα και σίγουρα δεν μπορεί να αποτελέσει κριτήριο για μια πολιτική στάση…
ωστοσο....δεν μπορω απ το να μην συμφωνησω με πολλα εκ της τοποθετησης σου....
μονο που στη πρωτη προταση σου, η θρησκεια "τυχαινει" να το κανει αυτο (δογμα)...πιστευε και μη ερευνα...

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Εγώ βλέπω ότι έχουμε χαζέψει ως λαός αδερφέ και η κρίση μας χτύπησε στον εγκέφαλο ! Σε λίγο θα γίνουμε σαν τους βορειοκορεάτες και θα φτιάχνουμε αγάλματα του Τσίπρα και του Καμμένου !!
Mιά χαρά χαζοί είμαστε τοσα χρόνια.....δεν μας απόκαμανε οι σανέλες.....τοσα χρονια προσκύνημα πασοκ νδ και χριστόδουλο!!!!!!!!!!!

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
λαθος .. έγραψε οποιαδήποτε Απαγόρευση κάθε μορφής κατήχησης στα παιδιά…

και για να βάλουμε τα πράγματα στην θέση τους… πόσο μορφωμένος μπορεί να είναι κάποιος ο οποίος δεν ξέρει τι είναι ο χριστιανισμός, ο ισλαμισμός, ο δωδεκαθεισμός, ο βουδισμός και γενικά οι μη υλιστικές κοσμοθεωρίες ???
<

Κάθε μορφή κατήχησης δεν μπορεί να απαγορευθεί γιατί μπορεί να γίνει κάλλιστα κατήχηση απ'τους γονείς τους.Το άλλο που λες είναι θρησκειολογία και δεν είναι κακό να διδασκεται.Αλλά αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα θρησκευτικά που διδάσκονται στην Ελλάδα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
έχει αρκετές από δαύτες δεν τους λείπουνε…

βασικά το μόνο που πρέπει να απαγορευθεί για τα παιδιά (εκτός φυσικά των σεξουαλικών σχέσεων και την παιδεραστία) είναι το αλκοόλ και το τσιγάρο…

όχι πώληση αλκοολούχων ή προιόντων καπνού σε παιδιά κάτω των 18 ετών (εδώ που είμαι είναι 25 ετών)…. και όταν λέμε όχι πώληση δεν μιλάμε μόνο για μπάρ κλπ αλλά και στα σούπερ μάρκετ, περίπτερα κλπ κλπ κλπ… ΜΕ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ υποχρεωτικά…

θέλει ο πατέρας τσιγάρα? … να πάει στο περίπτερο μόνος του να τα αγοράσει… θέλει μπύρες ? να πάει στο σούπερ μάρκετ μόνος του

που είναι 25 ετών το όριο αν επιτρέπετε ?  :grin:

Gunnar

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2013
Κριτικές
26
Like
76
Πόντοι
76
Mιά χαρά χαζοί είμαστε τοσα χρόνια.....δεν μας απόκαμανε οι σανέλες.....τοσα χρονια προσκύνημα πασοκ νδ και χριστόδουλο!!!!!!!!!!!

xristodoylos.jpg
 [/URL]   :grin: :2funny:

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
ψυχούλα ήταν ο μακαρίτης  :grin:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Λες να ήταν σατανιστής σύντροφε ??  :think:

Οχι τυπε, κατηγορηματικα

Ο Dio ηταν αθρησκος, με μεγαλη φιλανθρωπικη δραση και τρομερα απλος και φιλικος σε οποιον τυχαινε να τον πλησιασει

Οταν εγινε η κηδεια του ειχε παει μια χριστιανικη οργανωση με πανο "τωρα η κολαση σ περιμενει" και τετοια. Αντι να πεσουν μαπες απο τα καλοπαιδια που ειχαν μαζευτει, τους αφησαν ησυχους να διαδηλωνουν, γιατι ετσι θα εκανε και ο μακαριτης αν ηταν ζωντανος

Αυτο με τα δαχτυλα το "devils horn" ελεγε σε συνεντευξη οτι το ειχε ξεσηκωσει απο την γιαγια του, παραδοσιακη γυναικα απο την σικελια που ουτε αγγλικα δεν ηξερε. Ειναι παραδιοσιακο σικελιανο "ξεματιασμα", σημα και καλα να φυγουν τα κακα πνευματα. Το χρησιμοποιησε οταν αρχισε το μεταλ γιατι του φανηκε κουλ

ΥΓ Για οποιον ενδιαφερεται αυριο εχει, οπως καθε χρονο τετοια εποχη, λαιβ στο κυτταρο "rock n dio" προς τιμη του εκλειποντα φιλου και αδερφου Ronnie

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
που είναι 25 ετών το όριο αν επιτρέπετε ?  :grin:

Αγγλία… 18 το όριο κατανάλωσης μεν αλλά αν δείχνεις (κατά την υποκειμενική κρίση του πωλητή) κάτω από 25 ετών έχει δικαίωμα να μην σου πουλήσει αν δεν του δείξεις ταυτότητα… φυσικά σε κάτω των 18 ετών δεν πουλάει ούτε με σφαίρες… ακόμη έχει και το δικαίωμα να μην πουλήσει αλκοόλ σε ενήλικα που συνοδεύει ανήλικο αν έχει την υποψία ότι αυτό που θα αγοράσει θα το δώσει στον ανήλικο…

αστυνομικός αν δει στον δρόμο έναν ενήλικο που κουβαλάει ποτά και μαζί του έχει έναν ανήλικο έχει την δυνατότητα να σου πάρει τα ποτά αν κρίνει ότι υπάρχει πιθανότητα να τα πασάρεις στον πιτσιρικά…

ακόμη αν είσαι 16 ή 17 και δουλεύεις σε εστιατόριο τότε χρειάζεται ειδική άδεια ο εργοδότης σου για να σου επιτρέπεται ΝΑ ΣΕΡΒΙΡΕΙΣ αλκοόλ και αυτό μόνο εφόσον συνοδεύει γεύμα… αν δουλεύεις σε μπαρ ή σε κατάστημα πώλησης ποτών για να πουλήσει ανήλικος αλκοόλ πρέπει κάθε πράξη πώλησης να εγκρίνεται από τον ιδιοκτήτη…

σε όλα τα σούπερ μάρκετ αν πας να πληρώσεις στα αυτόματα ταμεία με το που θα βάλεις αλκοολούχο ζητά έγκριση και πρέπει να έρθει υπάλληλος για να εγκρίνει με τον κωδικό του την συναλλαγή (αφού κάνει έλεγχο ταυτότητας αν μικροδείχνεις)

Νορβηγία 18 το όριο για μπύρα και κρασί 20 ετών για τα άλλα ποτά… 

OP
OP
DmtrsxXx

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.837
Πόντοι
41.129
μια κωλογρια που ειχε στηθει στην ουρα καποια πηγε να της παρει την θεση κ της λεει μη μου κολλας εμενα μη σου ριξω καμια  :2funny: :2funny: :2funny:

κ μια αλλη προσκυναγε το μερσεντικο που κουβαλαγε τα κοκκαλα οπαδος του ραικονεν ισως  :huh:

εχουμε μπλεξει και το χριστιανισμο με τον ειδωλολατρισμο...   τελικα πρεπει να ειναι πολυ κουτός καποιος για να ειναι χριστινανος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom