φιλοι για σας στα τοσα χρονια που γυροφρενω τα ιδρυματα μαλαξεως εχουν δει πολλα τα ματια μου και ακουση τα αυτια μου. θα αναφερω δυο περιστατηκα που ειναι για γελια και κλαματα σε ιδρυμα στην πλατεια βικτωριας πηγεναι ενας εβγαζε τα ρουχα του φορουσε ποδιτσα νοικοκυρας και στριγκακι οτι ειχε η κουζινα το επλενε και η κορασιδες το επαιζαν αφεντικα. καποιος αλλος ειχε δυο γοβακια μαζι του και πηγεναι στο ιδρυμα της αμφιθεας και εβαζε τη γνωστη κορασιδα..... να τα φοραει γυμνη και να κανει βολτες μεσα στο δωματιο αυτος μονο κοιτουσε. και ενα ακομη προσωποικη εμπειρια στο μαρουσι απο την επανω μερια του σταθμου υπηρχε ενα σπα το ειχε μια παλια καραβανα του χωρου η ελενη γυρω στα πενηντα ηταν οτα εμπαινες μεσα δεξια το ειχε για γυναικες και αριστερα για αντρες. αυτη την επιασε η αστυνομια γιατι επαιρνε της πιστωτικες απο της τσαντες τον γυναικων που εκαναν θεραπεια και της ξαφριζε. μια μερα πηγα συστημενος με εβαλε σε ενα χωρο που ειχε χωρισματα απο καλαμι μου λεει κανε μπανιο και η κοπελα που θα ερθει ζητα οτι θες διπλα ειχε ενα γιακουζι μεγαλο ακουγα χαχανητα και ουχ ωχ στην καλαμωτη ηταν μια τρυπα και ριχνω βλεφαρο επαθα την πλακα μου ηταν ενας αμερικανος μαυρος οπως μου ειπαν μετα και ειχε ενα μαρκουτσι μισο μετρο. προσπαθουσε να παρει την κορασιδα απο πισω και δεν εμπαινε τελεικα με το τριψημο το πολυ εχυσε τετοια καταιγιδα δεν ειχα ξαναδη αμαν λεω και παρει φορα δεν θα μεινη τιποτα ορθιο εδω μεσα.