Ουτε περιεργο, ουτε αστειο. Αλλα ισως διδακτικο για τους πρωταρηδες συναδελφους.
Δεν κρυβω οτι μαζατζιδικο, πριν γινω μελος στο side, δεν ειχα ξαναεπισκευτει. Θεωρουσα οτι εκει πανε παππουδια που τα σκανε χοντρα μπας και γλυψουν λιγο κοκκαλο, αρα κακο value for money για μενα.
Οι πρωτες προσπαθειες εγιναν σε Σκρα και Φραντζη με απολυτη επιτυχια ως προς την μασα.
Ειπα λοιπον να δοκιμασω και στην Στουρναρη. Αλλα πηγα με τον αερα “του σας γαμαω ολους” και την πατησα.
Πρωτη φορα με ρωτησε η Κα Καιτη?
Oχι βεβαια, απανταω εγω.
-Ποια κοπελα ειχες παρει?
- εεεμμ... την Αντζελα, απανταω εγω. Τοσες κοπελες λεω, ολο και καμια Αντζελα θα υπαρχει. (ψεμα νο1).
- Παραξενο, μου λεει. Δεν υπαρχει καμια Αντζελα εδω.
Σκατα λεω απο μεσα μου. Ισως μπορω να το σωσω. “Hταν αρκετα παλιοτερα”, ανταπαντω.
-Ποτε? Με ρωταει.
-Πριν 4 μηνες, με σφιγμενο υφος (ψεμα νο2).
-Μα δεν λειτουργουσαμε πριν 4 μηνες!!!!
Τι εκανα εκανα παλι την χοντρομαλακια μου, λεω απο μεσα μου. Η΄ σηκωνομαι και φευγω ντροπιασμενος ή παραδεχομαι οτι της ειπα ψεματα. Επελεξα το δευτερο και δεν βγηκα χαμενος. Η κα Καιτη δεχτηκε την συγνωμη μου και μαλιστα πιασαμε για αρκετη ωρα την κουβεντα με αποτελεσμα να νιωσω σα στο σπιτι μου. Πολυ ξηγημενο ατομο. Κανα τετατρο αργοτερα μου εδειξε τις κοπελες της και περασα με μια απο αυτες πολυ ομορφα.
Ηθικο διδαγμα: Be yourself!!