Νέα

Περίεργα -Αστεία σκηνικά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bigshak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

bigshak

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Φεβ 2018
Κριτικές
49
Like
7.960
Πόντοι
8.236
Σας έχει τύχει ποτέ κάποιο περίεργο η αστείο σκηνικό σε μπουρδελο, στούντιο , μασατζιδικο , με call girl , στις πιάτσες κλπ  το οποίο ήταν από τα πράγματα που λες ‘απλά  δεν γίνεται‘  (με την καλή η την κακή έννοια )  ? Η φεύγοντας μετά από μια συνάντηση σας έχει τύχει να πείτε η να σκεφτείτε κάτι σαν ‘Τι ήταν αυτό που έτυχε να δω  ?’ Γενικά έχει υπάρξει κάποιο σκηνικό που να σας έκανε  κάτι εντύπωση  (Θετική η αρνητική )? Η να βρεθείτε σε έναν χώρο όπου η αντίδραση σας με ότι και να αντικρίσατε  ήταν αυτή  :walkingpenis: η αυτή  :wanker: ?

neosagwnistis

Νέο Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2020
Like
0
Πόντοι
0
:2funny:Πακιστανος στο μεταξι να αρχιζει τα γλωσσοφιλα στο κοριτσι ενω του ειχε πει οχι, να βγαινει ουρλιαζοντας στο δωματιο υποδοχης λεγοντας αλαμπουρνεζικα ο: MALAKAS EVGALE GLWSSA EGW EIPA OXI σκεψου με ρουμανοπροφορα, και να κρυβεται η κοπελα πισω απο τη τσατσα και να τον βριζει η τσατσα, αυτος να την βριζει μισοελληνικα μισο πακιστανικα, και μεσα σε 2 λεπτα να σκανε νταβατζες και να τον παιρνουν σηκωτο!
Επικο μολις τον βγαλανε εξω και πηρε δυο ανασες η κοπελα, λεει ο μυστης που ειχε σειρα: Σε μενα ομως λιγο γλωσσα θα βαλεις! και του λεει: Αντε γκαμησου κεσυ!

Δεν ειναι τιποτα τρελο, αλλα το θυμαμαι και γελαω

svas79

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Like
234
Πόντοι
21
:2funny:Πακιστανος στο μεταξι να αρχιζει τα γλωσσοφιλα στο κοριτσι ενω του ειχε πει οχι, να βγαινει ουρλιαζοντας στο δωματιο υποδοχης λεγοντας αλαμπουρνεζικα ο: MALAKAS EVGALE GLWSSA EGW EIPA OXI σκεψου με ρουμανοπροφορα, και να κρυβεται η κοπελα πισω απο τη τσατσα και να τον βριζει η τσατσα, αυτος να την βριζει μισοελληνικα μισο πακιστανικα, και μεσα σε 2 λεπτα να σκανε νταβατζες και να τον παιρνουν σηκωτο!
Επικο μολις τον βγαλανε εξω και πηρε δυο ανασες η κοπελα, λεει ο μυστης που ειχε σειρα: Σε μενα ομως λιγο γλωσσα θα βαλεις! και του λεει: Αντε γκαμησου κεσυ!

Αφου δεν τον πηραν κι αυτον σηκωτο παλι καλα.

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.555
Πόντοι
1.706

Xaxaxaxa

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
αστειο σκηνικο, κοπελα ανευ τσατσας, μετα την πραξη στο πολυτελες μαγαζι που ομως βαραγε μυγες μου λεει αμα θες κατσε να κοιμηθεις στο δωματιο εγω σε 3 ωρες σχολαω, να εχω και καποιον παρεα να μην ειμαι μονη...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....
Τελος δεκαετιας 80 και ειμαι σε αυτον τον οικο που βρισκεται στην Λιοσιων κοντα στο Δημαρχειο Αθηνων,,πανω απο το εστιατοριο,στην Σουρμελη,αν δεν κανω λαθος,να βοηθησουν οι παλιοι αν υπηρχε κατι εκει πριν το φαναρι,στο δεξι χερι με μια μπεζ σιδερενια πορτα,και οπως δινω "πονο"με λεει"Σιγα ρε Μαλακα,θα πεσουμε πανω στα Μακαρονια"χαχαχαχαχαχαχα και αλλη μια φορα με την ιδια φυγανε οι ταβλες απο το κρεββατι και βρεθηκαμε στο πατωμα......πεταγε μαλακιες ωρες-ωρες.....αλλη φορα μου ειπε"Γαμας σαν Ταυρι"χαχαχαχαχαχχαχαα

North_Face

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2019
Like
231
Πόντοι
21

Κλαμα  :2funny:

ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιαν 2016
Κριτικές
49
Like
22.910
Πόντοι
24.596

:2funny: :2funny: :2funny:

gamer89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
2
Like
1.635
Πόντοι
201
Το χειρότερο σκηνικό ήταν  ενώ γάμαγα,μπαίνει μέσα ο νταβάς σχεδόν έσπασε τη πόρτα αρχίζει βρίζει τη τάνα κάτι στα ρώσικα  και αυτή του δίνει ένα χαρτάκι που είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα.....
εννοείτε πως τα μαζεύω και φεύγω γιατί καταλαβαίνω ότι θα πέσουν μάπες αλλά πάνω στον πανικό μου είχα ξεχάσει τα παπούτσια και είχα φύγει ξυπόλητος!!!!!!!

athinaios44

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2018
Like
52.463
Πόντοι
12.756

αστειο σκηνικο, κοπελα ανευ τσατσας, μετα την πραξη στο πολυτελες μαγαζι που ομως βαραγε μυγες μου λεει αμα θες κατσε να κοιμηθεις στο δωματιο εγω σε 3 ωρες σχολαω, να εχω και καποιον παρεα να μην ειμαι μονη...
Την Καλημερα στους Φιλους....
Τελος δεκαετιας 80 και ειμαι σε αυτον τον οικο που βρισκεται στην Λιοσιων κοντα στο Δημαρχειο Αθηνων,,πανω απο το εστιατοριο,στην Σουρμελη,αν δεν κανω λαθος,να βοηθησουν οι παλιοι αν υπηρχε κατι εκει πριν το φαναρι,στο δεξι χερι με μια μπεζ σιδερενια πορτα,και οπως δινω "πονο"με λεει"Σιγα ρε Μαλακα,θα πεσουμε πανω στα Μακαρονια"χαχαχαχαχαχαχα και αλλη μια φορα με την ιδια φυγανε οι ταβλες απο το κρεββατι και βρεθηκαμε στο πατωμα......πεταγε μαλακιες ωρες-ωρες.....αλλη φορα μου ειπε"Γαμας σαν Ταυρι"χαχαχαχαχαχχαχαα
:2funny: :2funny: :2funny:

explorer

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
137
Πόντοι
1
Το χειρότερο σκηνικό ήταν  ενώ γάμαγα,μπαίνει μέσα ο νταβάς σχεδόν έσπασε τη πόρτα αρχίζει βρίζει τη τάνα κάτι στα ρώσικα  και αυτή του δίνει ένα χαρτάκι που είχε κρυμμένο κάτω από το στρώμα.....
εννοείτε πως τα μαζεύω και φεύγω γιατί καταλαβαίνω ότι θα πέσουν μάπες αλλά πάνω στον πανικό μου είχα ξεχάσει τα παπούτσια και είχα φύγει ξυπόλητος!!!!!!!
Κατι απο σταχτοπουτα μου θυμιζει. Σε εψαξε μετα η τανα και δοκιμαζε στους πελατες τα παπουτσια;

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Ωρα να ξαναζωντανέψει λίγο αυτό το νήμα.
Άνοιξη του 2014 στο κολωνου 15 μπαίνω να δω τι παίζει, στο αριστερό σαλόνι βγήκε μια αλβανορομά η οποία τώρα στη καραντίνα δούλευε στο πορνομολλ ως τσατσά, παράλληλα μπήκε μαζί μου και ένας άλλος συναγωνιστής την γνώριζε προσωπικά, αρχίζει την συζήτηση μαζί μου η τύπισσα "τι θα κάνεις θα μπεις"
Της λέω ότι θα περάσω αργότερα, εκείνη την στιγμή πετάγεται ο άλλος τύπος που ήταν στο σαλόνι και μου λέει " μπες φίλε θα στην κεράσω εγώ αλλά θα μπω και εγώ στο δωμάτιο να παίρνω ματι"
Εγώ εκείνη την στιγμή υπέθεσα ότι θα είναι τίποτα μπουστης και λέω άστο καλύτερα αυτός θα ζητάει τίποτα να του τον χώσω και άλλα περίεργα.
Εκείνη τη στιγμή πετάγεται η κοπέλα "μπες μην αγχώνεσαι τον ξέρω είναι πελάτης μου χρόνια"
Έπειτα της δινει το 10αρικο και μου λέει ο τύπος " μπες και εγώ θα μπω αργότερα αφού έχει μπει η κοπέλα στο δωμάτιο.
Με τα πολλά δέχτηκα, μπαίνει η τύπισσα μέσα και μου λέει να μην αγχώνομαι και ότι είναι πελάτης Χρόνια .
Αφού μου έκανε τσιμπούκι η κοπέλα και την έστησα στα τέσσερα να σου που ήρθε ο τύπος μέσα, και με εμψυχωνε "έτσι μπράβο ωραίος γάμα την δυνατά μη σταματάς" τέλος πάντων εγώ έκανα τα αδύνατα δυνατά να τελειώνω όσο πιο γρήγορα γιατί δεν γούσταρα και πολύ με το όλο σκηνικό.
Αφού τελειώνω στα βυζια της όπως με παρακάλεσε ο τύπος άρχισα να ντύνομαι.
"Σε γάμησε καλά μωρή πουτανα εε;;" έλεγε στη κοπέλα, μετά τι βλέπω; της εδωσε 10αρικο για να του τραβήξει μαλακια, εγώ καλά καλά δεν πρόλαβα να ντυθώ και ο τύπος έχυσε πάνω της.
"Σε έχυσαν δυο απόψε τι άλλο θες από τη ζωή σου ?"
Μακράν από τις πιο περίεργες ιστορίες που έχω ζήσει σε μπουρδελο.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.795
Πόντοι
10.411

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.776
Πόντοι
7.195
Παντάξιος Τόνι.
Πάντως το δίκαιο θα ήταν ο τυπάς να σου έδινε κι εσένα δεκάρικο ..

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556

Stories

Νέο!