έχω βαρεθεί να ακούω το ίδιο τραγούδι over and over again...
δε μου λέτε ρε Ανδρες...ο ανδρισμός σου βγαίνει άμα κάθεσαι να τρως τα λαδόνερα και τα άλλα ηλίθια καψόνια από κληρωτούς ή αγράμματους υπαξιωματικούς? ανδρισμός σου βγαίνει άμα κάνεις 10 μποφόρ στη θάλασσα χωρίς να ξεράσεις?
ρε άντε ψάχτε την έννοια του όρου γιατί το'χετε ξεφτυλίσει εντελώς λέμε
πιο άνδρας είναι αυτός που του έσπασε το χέρι γνωρίζοντας το κόστος, ακόμα πιο άνδρας αν το'σπαγε κατ'επανάλειψη κάθε φορά που θα του ρίχνανε λαδόνερα. Από πότε είναι ανδρισμός ο καρπαζοεισπράκτορας και δε το ξέρω? Πείτε για καμιά εκπαίδευση που κάνατε και σας έμεινε κάτι να το καταλάβω, αλλά το να φας με άπλυτο πηρούνι ή να έχεις γερό στομάχι στα μποφόρ καταντάει γελοίο ακόμα και στα ματια γυναικων που σιγουρα λετε αυτες τις ιστοριες ανδρειας και γελάνε πισω απο τη πλατη σας.
Άντε ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ. Κοιμηθήκατε και όλοι σε ασιδέρωτα σεντόνια, άρα στα μάτια μου όλοι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ είστε μη τσακώνεστε.
ADMIRAL...περίμενα πολύ περισσότερα από εσένα από το να συμμετέχεις σε συζητήσεις του είδους "ποιος έχει δει πιο πολλά μποφόρ". Πραγματικά πολύ περισσότερα...σε παρακαλώ μη μου χαλάς την εικόνα μου για σένα.