papaflesas
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Φίλε δε μου τα λες καλά...Υπαρχος στη Φρεγάτα σημαίνει Αξιωματικός από ΣΝΔ (ΑΕΙ) με τετραετή φοίτηση,βαθμού αρχαίου Υποπλοίαρχου ή Πλωτάρχη Μάχιμου,με απαραίτητες σπουδές στο εξωτερικό για σχολείο εξειδίκευσης σαν Ανθυποπλοίαρχος.Επίσης απόφοιτος της ΣΕΑΝ (σχολή Επιτελών Αξιωματικών ναυτικού) τρίμηνης φοίτησης με καθηγητές Πανεπιστημίων για καθηγεσία.Και δεν μπορεί να γράψει ένα έγγραφο στο ΓΕΝ???Ασε και που μπορω να βρω ποιος είναι.....
Εγώ στα λέω πολύ καλά.Ο άνθρωπος ήταν αστοιχείωτος.Το μόνο που ήξερε ήταν να ρίχνει ποινές.Όσον αφορά τις σπουδές στο εξωτερικό,εδώ γελάμε!Είχε έρθει ένα κλιμάκιο του ΝΑΤΟ επάνω στο πλοίο όταν είχαμε δέσει στα πλαίσια άσκησης στην Κρήτη,και τους άκουσα να μιλάνε.Προφορά για την πλάκα.Στα Αγγλικά.Επικοινώνησε βέβαια αλλά...Και ένα άλλο περιστατικό που μου έμεινε ήταν όταν χάλασε ένα τηλέτυπο και πάλευαν να το φτιάξουν ένας αξιωματικός-Ανθυποπλοίαρχος-μηχανικός και ένας Ανθυπασπιστής,και τελικά τους το έφτιαξε ένας πιτσιρικάς που πριν πάει στο ΠΝ δούλευε στην Ιντρακόμ,και είχε τελειώσει το ΤΕΙ Ηλεκτρονικών!Και οι αλήτες ούτε 2 ημέρες άδεια δεν του έδωσαν...