πως τις προστατευες ρε? ησουν ο νταβας τους?Τις προστατευα δεν τις ταιζα!!
Pervert sick!!!
τις ειχες παρει και τα διαβατηρια?
πως τις προστατευες ρε? ησουν ο νταβας τους?Τις προστατευα δεν τις ταιζα!!
Pervert sick!!!
πως τις προστατευες ρε? ησουν ο νταβας τους?
φιλαράκο εσύ άκουσες τη μαγική λέξη "Ται" και ήρθες ε?
άντε άμα βρούμε κάνα δυο τέτοιους ακόμα παίρνουμε και τον ΚώσταΦ16 που μούχλιασε εδώ!
και μπορεί και να νοικιάσουμε και ένα άδειο μπαράκι που μπάνησα στη σόισιξ τον Ιούλιο! για την πλάκα μας, να χώσουμε μέσα καμιά δεκαριά μωράκια να κυνηγιόμαστε!!!!
ρε τι άλλα θα πούμε ρε!!!
ηταν βουλγαροχελωνες....πως τις προστατευες ρε? ησουν ο νταβας τους?
Εγω είχα σε προπαίδευση Ναυτών στον Πόρο,ενα τύπο που δε γούσταρε..Με τα πολλά και αφου αρνιοταν να κανει τα πάντα,μου τον φερανε οι διμοιρίτες να παρουσιαστει..Εγω τότε λοχαγος προπαίδευσης-Σημαιοφόρος-."Φίλε -του λέω-γιατί δεν εκτελείς κι εσυ όπως οι συνάδελφοί σου τις γενικές κινησεις?"Οχι τιποτα καψονια,έτσι?Μου λέει "Α,εγω δεν κάνω τίποτα γιατί είμαι ...πορτιέρης στο Mercedes!!!!!!".Τρελλαθηκα με το θράσος του και τον εβαλα για μια βδομάδα 12-4.....μετά β'εβαι γιναμε και φίλοι και μου κράταγε και καλό τραπέζι στο μαγαζί...Πάντως εγώ ρε μάγκες έχω 1 περιστατικό από τη θητεία μου που μου έχουν μείνει.
Η περίπτωση ήταν ο γιος του Ταξίαρχου ο οποίος ήταν σειρά μου ένα μαλακιστήρι του κερατά που την έπεφτε όλη μέρα και όλοι οι αξιωματικοί τον έγλειφαν μέχρι αηδίας.
Κάποιο μεσημέρι κι ενώ μας είχαν γαμήσει στην αγγαρεία γιατί περιμέναμε τον Αρσένη γύρισα στο λόχο κι ο τυπάκος την είχε πέσει στο κρεβάτι μου.Του ζητάω να σηκωθεί να ξαπλώσω,στ'αρχίδια του αυτός ρε καλός είσαι ρε ξέρεις ποιος είμαι εγώ αυτός. Μην τα πολυλογώ μέτρησε με κλωτσιές το θάλαμο και τις σκάλες με την πλάτη.Το αποτέλεσμα ήταν να περάσω 20 μέρες αναφερόμενος και να με στέλνει ο διοικητής του λόχου (ταγματάρχης) στο στρατοπεδάρχη (συνταγματάρχης) και τούμπαλιν ν'αποφασίσουν για την ποινή μου.
Μετά από 20 μέρες με καλεί ο διοικητής του λόχου να μου πει ότι παρακάλεσε τον Ταξίαρχο να μη δώσουν συνέχεια στο θέμα και με τα πολλά αυτός συμφώνησε κι έτσι απαλλάχτηκα.
Υποχρεώθηκα,τον ευχαρίστησα κι έφυγα.
Μετά από μήνες κι αφού έχω μετατεθεί (στην ίδια μονάδα με τον υιό Ταξίαρχου) έχω υπηρεσία στην πύλη. Ο Ταξίαρχος που έχει έρθει εκείνη τη μέρα στο στρατόπεδο φεύγει ακριβώς την ώρα που έχω εγώ σκοπιά.Σκάει λοιπόν μύτη το mondeo το υπηρεσιακό μέσα ο Ταξίαρχος μέσα και ο υιός.Εγώ τα παρουσιάστε και τα σχετικά,και μόλις περνάνε ακριβώς μπροστά μου βλέπω τον υιό να λέει κάτι στον πατέρα δείχνοντάς με. Βλέπω τα στοπ ν'ανάβουν,τη γαμήσαμε λέω μέσα μου.Κατεβαίνει ο Ταξίαρχος έρχεται μπροστά μου,κλαρίνο εγώ στο παρουσιάστε.
Αφού μου κάνει νόημα να κατεβάσω το όπλο,μου δίνει το χέρι και μου λέει χαμηλόφωνα
"Ν'αγιάσουν τα χέρια σου,μακάρι να του έριχνες κι άλλες όσες έπρεπε να του είχα ρίξει εγώ τόσα χρόνια τώρα".
αφοπλιστικη η βλακεια οπως παντα....ειχε επιχειρημα ο τυπος...ρε καθε μερα μαγειρια/τουαλετες επρεπε να τον εχεις να θυμηθει το μερσεντες και τις καθαριστριες του...Οχι τιποτα καψονια,έτσι?Μου λέει "Α,εγω δεν κάνω τίποτα γιατί είμαι ...πορτιέρης στο Mercedes!!!!!!".
ηρεμα glαφοπλιστικη η βλακεια οπως παντα....ειχε επιχειρημα ο τυπος...ρε καθε μερα μαγειρια/τουαλετες επρεπε να τον εχεις να θυμηθει το μερσεντες και τις καθαριστριες του...
αμα δεν παθεις,δεν μαθαινεις..ηρεμα gl
και αν σε στην εχει στησει καποια νυχτα
και να σου κοψει τα κακαλα
και μετα τερμα το φικι φικι
στο λεω γιατι εχω πειρα
πρεπει να προσεχεις τους ανθρωπους της νυχτας
ετσι την ειχε πατησει ενας φιλος μου στρατονομος
που εγραψε κατι λοκατζιδες αναιτια
5 ημερες εντατικη....
δεν εχει αναγκη ο ναυαρχος λεμε....εγω στα τσακια μου ...δεν ειμαι λοχαγος κανενος...ηρεμα gl
και αν σε στην εχει στησει καποια νυχτα
και να σου κοψει τα κακαλα
και μετα τερμα το φικι φικι
στο λεω γιατι εχω πειρα
πρεπει να προσεχεις τους ανθρωπους της νυχτας
5 ημερες εντατικη....
βαλε ρε μακακα την μπελουτσι ή την flower που σε παρακαλαω απο χτες...ολο στα πολιτικα θρεντ μου εισαι σημερις...αμα δεν παθεις,δεν μαθαινεις..
αμα κερδισει ο ΘΡΥΛΟΣ αυριο θα βαλω..βαλε ρε μακακα την μπελουτσι ή την flower που σε παρακαλαω απο χτες...ολο στα πολιτικα θρεντ μου εισαι σημερις...
αμα κερδισει ο ΘΡΥΛΟΣ αυριο θα βαλω..
ηρεμα gl
5 ημερες εντατικη....
κι αυτο σωστο....γιατι ρε γαμαικανε να τα γραψει αναιτια τα παλικαρια;ξαναέγραψε κανέναν ο φίλος σου [size=14pt]ΑΝΑΙΤΙΑ;[/size]
Nα υποθεσω οτι το καλο πουλακι που του μετεφερε οτι δουλευω για το ΕΘΠΖ,εισαι συ Γαμαικανε!!!
εγραψε κατι πρασινομπερεδεςξαναέγραψε κανέναν ο φίλος σου [size=14pt]ΑΝΑΙΤΙΑ;[/size]
γιατι το λες αυτο φρατσεσκο;Nα υποθεσω οτι το καλο πουλακι που του μετεφερε οτι δουλευω για το ΕΘΠΖ,εισαι συ Γαμαικανε!!!
Ξερω και γω ,τι να σου πω;΄γιατι το λες αυτο φρατσεσκο;
γιατι με κατηγορας αδικως
μονο εγω ηξερα οτι ασχολεισαι με την οσανω εργασια;
σε παρακαλω τωρα
ξερεις καλα οτι δεν θα εκανα κατι τετοιο εγωΞερω και γω ,τι να σου πω;΄
Εσυ γελασες, και εσυ μονο ξερεις που δουλευω απο εδω το site!!!