Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
σιγά ρε λουλούκο και συ, μη γαμάς και κατουράς σε τάφους τόσο πολύ γιατί θα έρθει η μαμά σου στο κρεβάτι και θα σε ξυπνήσει νωρίς και θα χαλάσεις το κόσμο  :2funny:
Που λεει ο λογος βρε φιλε ,σιγα μην χαραμισω την ζωη μου στην φυλακη γι αυτο το καθαρμα το πολυ πολυ να του ριχνα κανα δυο μπουκετακια  να καταλαβει κι αυτο ηταν!!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ναυαρχε ελπιζω να γινετε αυτο που λες.
γιατι αν παρεις απο τους επποπ και τους πενταετειες,ολοι αυτοι ζωα αμορφωτα ειναι.
μακάρι να είναι έτσι...
Αν κρίνω από σενα ναύαρχε είναι σε καλό δρόμο.......
Δεν μιλάω για ΕΠΟΠ και πενταετίες,αυτοί είναι άλλο καπέλο.Πότε προλάβανε αυτοί να ενταχθούν στο Ναυτικό σύστημα?Στις 15 μέρες προπαίδευσης?Μισθοφόροι ναύτες είναι αυτοί για μένα..έχω έναν που έχει παντρευτεί μια ξαδέρφη της γυναίκας μου και ειναι μάγειρας,βλημα τελειως!.Μου λέει λοιπον μια μέρα "ξέρεις έφαγα ενα ποινολόγιο από τον Ύπαρχο 15 μέρες και αν μπορείς να το σβέσεις."Καλα λεω, παίρνω τηλέφωνο τον Υπαρχο ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΦΟΔΕΙΑ από το Στόλο και ο Εφοδευων αλωνιζε μεσα στη φρεγάτα 2 η ωρα το πρωι!!!Να μη σας πω ότι κρατήθηκα να μην του ρίξω κι εγω άλλες 25 μέρες..
ΥΓ:Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια persona.Είναι και θέμα παιδείας βλέπεις η συμπεριφορα προς τους άλλους.Και όπως πιθανόν θα ξέρεις,το σημαντικό στη δουλειά σου δεν είναι να σε εκτιμούν οι ανώτεροι ,αλλά οι κατώτεροι...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
σιγά ρε λουλούκο και συ, μη γαμάς και κατουράς σε τάφους τόσο πολύ γιατί θα έρθει η μαμά σου στο κρεβάτι και θα σε ξυπνήσει νωρίς και θα χαλάσεις το κόσμο  :2funny:
εκτορα ειναι ο τρελος του χωριου ρε φιλε.
σε ολα τα χωρια υπαρχει ενας τρελλος.
απλα αυτος εχει και διπλωμα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Μια παρατηρηση που  μ εκανε εντυπωση΄!!!

Καλα οταν αρχιζει ο antonioni1 o arcans δεν γραφει,
οταν σταματαει ο antonioni1 και αρχιζει μετα o arcans
ο antonioni1 εξαφανιζεται !!
Τι συμβαινει 2 λογαριασμους εχεις μουτρο η ειστε συννενοημενοι;

Επισκέπτης
Μου λέει λοιπον μια μέρα "ξέρεις έφαγα ενα ποινολόγιο από τον Ύπαρχο 15 μέρες και αν μπορείς να το σβέσεις."Καλα λεω, παίρνω τηλέφωνο τον Υπαρχο ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΦΟΔΕΙΑ από το Στόλο και ο Εφοδευων αλωνιζε μεσα στη φρεγάτα 2 η ωρα το πρωι!!!Να μη σας πω ότι κρατήθηκα να μην του ρίξω κι εγω άλλες 25 μέρες..
για το συγκεκριμμενο παραπτωμα οταν υπηρετουσα,ειχες σιγουρο στρατοδικειο & σφα ή σφκ..
& μετα μου μιλατε για τουρκους-ιμια κλπ..

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
εκτορα ειναι ο τρελος του χωριου ρε φιλε.
σε ολα τα χωρια υπαρχει ενας τρελλος.
απλα αυτος εχει και διπλωμα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Που ειναι το διπλωμα οεο!!!
Η αστυνομικη μου ταυτοτητα ειναι το διπλωμα :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν μιλάω για ΕΠΟΠ και πενταετίες,αυτοί είναι άλλο καπέλο.Πότε προλάβανε αυτοί να ενταχθούν στο Ναυτικό σύστημα?Στις 15 μέρες προπαίδευσης?Μισθοφόροι ναύτες είναι αυτοί για μένα..έχω έναν που έχει παντρευτεί μια ξαδέρφη της γυναίκας μου και ειναι μάγειρας,βλημα τελειως!.Μου λέει λοιπον μια μέρα "ξέρεις έφαγα ενα ποινολόγιο από τον Ύπαρχο 15 μέρες και αν μπορείς να το σβέσεις."Καλα λεω, παίρνω τηλέφωνο τον Υπαρχο ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΦΟΔΕΙΑ από το Στόλο και ο Εφοδευων αλωνιζε μεσα στη φρεγάτα 2 η ωρα το πρωι!!!Να μη σας πω ότι κρατήθηκα να μην του ρίξω κι εγω άλλες 25 μέρες..
ΥΓ:Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια persona.Είναι και θέμα παιδείας βλέπεις η συμπεριφορα προς τους άλλους.Και όπως πιθανόν θα ξέρεις,το σημαντικό στη δουλειά σου δεν είναι να σε εκτιμούν οι ανώτεροι ,αλλά οι κατώτεροι...
ναυαρχε μια και το ανεφερες αυτο να σου πω και κατι αλλο ακομα πιο τρελο εγω.
παω να βαλω πετρελαιο απο το πρατηριο τις μοναδας το σταγιερ,και βλεπω τον εποπ το ζωο που ηταν υπευθηνος εκει,να εχει βαλει ενα φανταρο να κοβει σιδερα με τροχο στο υποστεγο πανω απο τις αντλιες,και αυτος απο κατω να γεμιζει με βενζινη,μια καναδεζα.να ανατιναχτει ολη η ταξιαρχια,για εναν μαλακα.αφου του κατεβασα ολα τα καντηλια,που υπαρχουν,ο μαλακας με εβγαλε αναφερομενο.μολις εμαθε ο διοικητης τι εγινε,περιττο να σου πω οτι τον εκανε εστιατορα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
για το συγκεκριμμενο παραπτωμα οταν υπηρετουσα,ειχες σιγουρο στρατοδικειο & σφα ή σφκ..
ναυαρχε μια και το ανεφερες αυτο να σου πω και κατι αλλο ακομα πιο τρελο εγω.
παω να βαλω πετρελαιο απο το πρατηριο τις μοναδας το σταγιερ,και βλεπω τον εποπ το ζωο που ηταν υπευθηνος εκει,να εχει βαλει ενα φανταρο να κοβει σιδερα με τροχο στο υποστεγο πανω απο τις αντλιες,και αυτος απο κατω να γεμιζει με βενζινη,μια καναδεζα.να ανατιναχτει ολη η ταξιαρχια,για εναν μαλακα.αφου του κατεβασα ολα τα καντηλια,που υπαρχουν,ο μαλακας με εβγαλε αναφερομενο.μολις εμαθε ο διοικητης τι εγινε,περιττο να σου πω οτι τον εκανε εστιατορα. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Έτσι ειναι ..Ο "εχθρός" είναι και εκ των εσω....Όταν εμπιστεύεσαι πενταετίας ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ αυτά παθαίνεις.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
πεστα ντε με ολους τους γιωταδες μονιμαδες....ρε απο αυτους βρωμαει το ψαρι που λεγεται στρατος...απο την σχολη που βγαινουν ακομα και τους παρακολουθουσα το μυαλο τους στην συνταξη,την κοπανα,την λουφα,την ανaρρωτικη τα ελευθερα υπηρεσιας και την καλοπεραση...μην χεσω και το επιπεδο και την ΑΕΙ εκπαιδευση...τεσπα δεν λεω αλλα μην εκτεθω και δεν θα απαντησω σε ποστ..ο νοων νοειτω

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Φιλε αληθεια θελεις να κανονισουμε καπου,να λυσουμε τις διαφορες μας,
κοντα σε κανα αστυνομικο τμημα αν δεν αισθανεσαι ασφαλης,αλλα αντρες χωρις οπλα,μαχαιρια και μαλακιες
απλα να μιλησουμε αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου,να το συζητησουμε!!!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
κοντα σε κανα αστυνομικο τμημα αν δεν αισθανεσαι ασφαλης,αλλα αντρες χωρις οπλα,μαχαιρια και μαλακιες
ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο :rockon: :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
να συναντηθείτε ...
ο ένας θα φέρει το
[size=90pt]I[/size]ώτα του  και ο άλλος το

[size=90pt]Π[/size]ι του

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
οκ μεγαλε θα βρεθουμε.

θα ανεβεις θεσσαλονικη,μολις φτασεις θα παρεις ενα ταξι,και θα πεις να σε παει στην σταυρουπολη στο ψυχιατρειο.θα σε περιμενω εγω εκει στην πυλη,θα μπουμε μεσα,και θα μας δωσουν 2 στολες.εγω θα ντυθω λουκι λουκ,και εσυ νταλτον.θα φυγουμε απο εκει,εγω με το αλογο μου και εσυ,με το αστικο.θα παρεις το αστικο που λεει για λαγκαδα,και θα κατεβεις στο δερβενι.εκει θα μας περιμενει ο τζειμς70,με ενα κοκκορα στο χερι,μολις ο πετεινος λαλισει 3 φορες θα ξεκινηση η μαχη.

εισαι μεσα? :think: :think: :think: :think: :think:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.528
Πόντοι
17.885
Δεν ειπα  για ξυλο,ειπα για διαλογο, παντα ομορφα και ειρινικα!!!

Κοίτα να δεις, έχεις δώσει πολλά σχόλια για λαβές, αλλά όπως και να χει, 1χρόνος είναι το γαμήδι και τώρα 9μήνες! Θα τελειώσει! Αμαν πια ρεεεεεεεεεε!  Ούτε ΕΠ.ΟΠ μ ε το ζόρι να σε βάλανε!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom