Που λεει ο λογος βρε φιλε ,σιγα μην χαραμισω την ζωη μου στην φυλακη γι αυτο το καθαρμα το πολυ πολυ να του ριχνα κανα δυο μπουκετακια να καταλαβει κι αυτο ηταν!!σιγά ρε λουλούκο και συ, μη γαμάς και κατουράς σε τάφους τόσο πολύ γιατί θα έρθει η μαμά σου στο κρεβάτι και θα σε ξυπνήσει νωρίς και θα χαλάσεις το κόσμο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 234K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
ναυαρχε ελπιζω να γινετε αυτο που λες.
γιατι αν παρεις απο τους επποπ και τους πενταετειες,ολοι αυτοι ζωα αμορφωτα ειναι.
Δεν μιλάω για ΕΠΟΠ και πενταετίες,αυτοί είναι άλλο καπέλο.Πότε προλάβανε αυτοί να ενταχθούν στο Ναυτικό σύστημα?Στις 15 μέρες προπαίδευσης?Μισθοφόροι ναύτες είναι αυτοί για μένα..έχω έναν που έχει παντρευτεί μια ξαδέρφη της γυναίκας μου και ειναι μάγειρας,βλημα τελειως!.Μου λέει λοιπον μια μέρα "ξέρεις έφαγα ενα ποινολόγιο από τον Ύπαρχο 15 μέρες και αν μπορείς να το σβέσεις."Καλα λεω, παίρνω τηλέφωνο τον Υπαρχο ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΦΟΔΕΙΑ από το Στόλο και ο Εφοδευων αλωνιζε μεσα στη φρεγάτα 2 η ωρα το πρωι!!!Να μη σας πω ότι κρατήθηκα να μην του ρίξω κι εγω άλλες 25 μέρες..μακάρι να είναι έτσι...
Αν κρίνω από σενα ναύαρχε είναι σε καλό δρόμο.......
ΥΓ:Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια persona.Είναι και θέμα παιδείας βλέπεις η συμπεριφορα προς τους άλλους.Και όπως πιθανόν θα ξέρεις,το σημαντικό στη δουλειά σου δεν είναι να σε εκτιμούν οι ανώτεροι ,αλλά οι κατώτεροι...
εκτορα ειναι ο τρελος του χωριου ρε φιλε.σιγά ρε λουλούκο και συ, μη γαμάς και κατουράς σε τάφους τόσο πολύ γιατί θα έρθει η μαμά σου στο κρεβάτι και θα σε ξυπνήσει νωρίς και θα χαλάσεις το κόσμο
σε ολα τα χωρια υπαρχει ενας τρελλος.
απλα αυτος εχει και διπλωμα.
Επισκέπτης
Και όπως πιθανόν θα ξέρεις,το σημαντικό στη δουλειά σου δεν είναι να σε εκτιμούν οι ανώτεροι ,αλλά οι κατώτεροι...
Τα σέβη μου!
Μια παρατηρηση που μ εκανε εντυπωση΄!!!
Καλα οταν αρχιζει ο antonioni1 o arcans δεν γραφει,
οταν σταματαει ο antonioni1 και αρχιζει μετα o arcans
ο antonioni1 εξαφανιζεται !!
Τι συμβαινει 2 λογαριασμους εχεις μουτρο η ειστε συννενοημενοι;
Καλα οταν αρχιζει ο antonioni1 o arcans δεν γραφει,
οταν σταματαει ο antonioni1 και αρχιζει μετα o arcans
ο antonioni1 εξαφανιζεται !!
Τι συμβαινει 2 λογαριασμους εχεις μουτρο η ειστε συννενοημενοι;
Επισκέπτης
για το συγκεκριμμενο παραπτωμα οταν υπηρετουσα,ειχες σιγουρο στρατοδικειο & σφα ή σφκ..Μου λέει λοιπον μια μέρα "ξέρεις έφαγα ενα ποινολόγιο από τον Ύπαρχο 15 μέρες και αν μπορείς να το σβέσεις."Καλα λεω, παίρνω τηλέφωνο τον Υπαρχο ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΦΟΔΕΙΑ από το Στόλο και ο Εφοδευων αλωνιζε μεσα στη φρεγάτα 2 η ωρα το πρωι!!!Να μη σας πω ότι κρατήθηκα να μην του ρίξω κι εγω άλλες 25 μέρες..
& μετα μου μιλατε για τουρκους-ιμια κλπ..
Που ειναι το διπλωμα οεο!!!εκτορα ειναι ο τρελος του χωριου ρε φιλε.
σε ολα τα χωρια υπαρχει ενας τρελλος.
απλα αυτος εχει και διπλωμα.
Η αστυνομικη μου ταυτοτητα ειναι το διπλωμα
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Τα σέβη μου!
επίσης
ναυαρχε μια και το ανεφερες αυτο να σου πω και κατι αλλο ακομα πιο τρελο εγω.Δεν μιλάω για ΕΠΟΠ και πενταετίες,αυτοί είναι άλλο καπέλο.Πότε προλάβανε αυτοί να ενταχθούν στο Ναυτικό σύστημα?Στις 15 μέρες προπαίδευσης?Μισθοφόροι ναύτες είναι αυτοί για μένα..έχω έναν που έχει παντρευτεί μια ξαδέρφη της γυναίκας μου και ειναι μάγειρας,βλημα τελειως!.Μου λέει λοιπον μια μέρα "ξέρεις έφαγα ενα ποινολόγιο από τον Ύπαρχο 15 μέρες και αν μπορείς να το σβέσεις."Καλα λεω, παίρνω τηλέφωνο τον Υπαρχο ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΩ?ΤΟ ΤΥΠΑΚΙ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΚΟΠΑΝΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΛΙΜΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΚΡΥΩΝΕ ΚΑΙ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΥΠΝΟ!!ΣΤΗ ΒΑΡΔΙΑ ΤΟΥ!!!!!ΚΑΙ ΗΡΘΕ ΕΦΟΔΕΙΑ από το Στόλο και ο Εφοδευων αλωνιζε μεσα στη φρεγάτα 2 η ωρα το πρωι!!!Να μη σας πω ότι κρατήθηκα να μην του ρίξω κι εγω άλλες 25 μέρες..
ΥΓ:Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια persona.Είναι και θέμα παιδείας βλέπεις η συμπεριφορα προς τους άλλους.Και όπως πιθανόν θα ξέρεις,το σημαντικό στη δουλειά σου δεν είναι να σε εκτιμούν οι ανώτεροι ,αλλά οι κατώτεροι...
παω να βαλω πετρελαιο απο το πρατηριο τις μοναδας το σταγιερ,και βλεπω τον εποπ το ζωο που ηταν υπευθηνος εκει,να εχει βαλει ενα φανταρο να κοβει σιδερα με τροχο στο υποστεγο πανω απο τις αντλιες,και αυτος απο κατω να γεμιζει με βενζινη,μια καναδεζα.να ανατιναχτει ολη η ταξιαρχια,για εναν μαλακα.αφου του κατεβασα ολα τα καντηλια,που υπαρχουν,ο μαλακας με εβγαλε αναφερομενο.μολις εμαθε ο διοικητης τι εγινε,περιττο να σου πω οτι τον εκανε εστιατορα.
φιλε για Ι6 turbo εισαι τελικα.δεν σε πιανει στην τρελα εσενα κανενας.Που ειναι το διπλωμα οεο!!!
Η αστυνομικη μου ταυτοτητα ειναι το διπλωμα
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
για το συγκεκριμμενο παραπτωμα οταν υπηρετουσα,ειχες σιγουρο στρατοδικειο & σφα ή σφκ..
Έτσι ειναι ..Ο "εχθρός" είναι και εκ των εσω....Όταν εμπιστεύεσαι πενταετίας ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ αυτά παθαίνεις.ναυαρχε μια και το ανεφερες αυτο να σου πω και κατι αλλο ακομα πιο τρελο εγω.
παω να βαλω πετρελαιο απο το πρατηριο τις μοναδας το σταγιερ,και βλεπω τον εποπ το ζωο που ηταν υπευθηνος εκει,να εχει βαλει ενα φανταρο να κοβει σιδερα με τροχο στο υποστεγο πανω απο τις αντλιες,και αυτος απο κατω να γεμιζει με βενζινη,μια καναδεζα.να ανατιναχτει ολη η ταξιαρχια,για εναν μαλακα.αφου του κατεβασα ολα τα καντηλια,που υπαρχουν,ο μαλακας με εβγαλε αναφερομενο.μολις εμαθε ο διοικητης τι εγινε,περιττο να σου πω οτι τον εκανε εστιατορα.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πεστα ντε με ολους τους γιωταδες μονιμαδες....ρε απο αυτους βρωμαει το ψαρι που λεγεται στρατος...απο την σχολη που βγαινουν ακομα και τους παρακολουθουσα το μυαλο τους στην συνταξη,την κοπανα,την λουφα,την ανaρρωτικη τα ελευθερα υπηρεσιας και την καλοπεραση...μην χεσω και το επιπεδο και την ΑΕΙ εκπαιδευση...τεσπα δεν λεω αλλα μην εκτεθω και δεν θα απαντησω σε ποστ..ο νοων νοειτωγια το συγκεκριμμενο παραπτωμα οταν υπηρετουσα,ειχες σιγουρο στρατοδικειο & σφα ή σφκ..
Φιλε αληθεια θελεις να κανονισουμε καπου,να λυσουμε τις διαφορες μας,
κοντα σε κανα αστυνομικο τμημα αν δεν αισθανεσαι ασφαλης,αλλα αντρες χωρις οπλα,μαχαιρια και μαλακιες
απλα να μιλησουμε αν εχεις καποιο προβλημα μαζι μου,να το συζητησουμε!!!
κοντα σε κανα αστυνομικο τμημα αν δεν αισθανεσαι ασφαλης,αλλα αντρες χωρις οπλα,μαχαιρια και μαλακιες
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοΦιλε αληθεια θελεις να κανονισουμε καπου,να λυσουμε τις διαφορες μας,
Επισκέπτης
αιμα & σπερμα..ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Δεν ειπα για ξυλο,ειπα για διαλογο, παντα ομορφα και ειρινικα!!!ξυλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
να συναντηθείτε ...
ο ένας θα φέρει το
[size=90pt]I[/size]ώτα του και ο άλλος το
[size=90pt]Π[/size]ι του
ο ένας θα φέρει το
[size=90pt]I[/size]ώτα του και ο άλλος το
[size=90pt]Π[/size]ι του
οκ μεγαλε θα βρεθουμε.Φιλε αληθεια θελεις να κανονισουμε καπου,να λυσουμε τις διαφορες μας,
θα ανεβεις θεσσαλονικη,μολις φτασεις θα παρεις ενα ταξι,και θα πεις να σε παει στην σταυρουπολη στο ψυχιατρειο.θα σε περιμενω εγω εκει στην πυλη,θα μπουμε μεσα,και θα μας δωσουν 2 στολες.εγω θα ντυθω λουκι λουκ,και εσυ νταλτον.θα φυγουμε απο εκει,εγω με το αλογο μου και εσυ,με το αστικο.θα παρεις το αστικο που λεει για λαγκαδα,και θα κατεβεις στο δερβενι.εκει θα μας περιμενει ο τζειμς70,με ενα κοκκορα στο χερι,μολις ο πετεινος λαλισει 3 φορες θα ξεκινηση η μαχη.
εισαι μεσα?
EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.528
- Πόντοι
- 17.885
Δεν ειπα για ξυλο,ειπα για διαλογο, παντα ομορφα και ειρινικα!!!
Κοίτα να δεις, έχεις δώσει πολλά σχόλια για λαβές, αλλά όπως και να χει, 1χρόνος είναι το γαμήδι και τώρα 9μήνες! Θα τελειώσει! Αμαν πια ρεεεεεεεεεε! Ούτε ΕΠ.ΟΠ μ ε το ζόρι να σε βάλανε!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις