Επισκέπτης
πριν 12 χρόνια.... Εβρο......![]()
![]()
![]()
Σειρούλα μου.
πριν 12 χρόνια.... Εβρο......![]()
![]()
![]()
Ι2 μπορει να γινω αλλα δεν θελω,γιατι θα εχω ενοπλες υποχρεωσεις οποτε προσθετες ευθυνες,
και επιπλεον περισσοτερες καμπανες
Ι1 δεν γινομαι σε καμια περιπτωση γιατι εχω υπερμετρωπια στα ματια
Ι2 μπορει να γινω αλλα δεν θελω,γιατι θα εχω ενοπλες υποχρεωσεις οποτε προσθετες ευθυνες,
και επιπλεον περισσοτερες καμπανες
Ι4 παλι μου κακοφαινεται και δεν ακουγεται καλα στο αυτι,καποιο σοβαρο προβλημα θα υπαρχει
Ι5 ΞΕΦΤΙΛΑ,ΝΤΡΟΠΗ
Ι3 Τιμημενο!!!!!!!!!!!!
ρε ο φραντζεσκος ειναι τρελος κανονικος ρε.γιατι μηπως οι μισοι ταξιαρχοι και συνταγματαρχες μπορουν;![]()
![]()
αυτες θα γινουν ετσι & αλλιως..τι ονοματα?
Εμεις λεμε τωρα για καταληψεις...να καψετε τα τει πχ
αυτες θα γινουν ετσι & αλλιως..
Φίλε δε μου τα λες καλά...Υπαρχος στη Φρεγάτα σημαίνει Αξιωματικός από ΣΝΔ (ΑΕΙ) με τετραετή φοίτηση,βαθμού αρχαίου Υποπλοίαρχου ή Πλωτάρχη Μάχιμου,με απαραίτητες σπουδές στο εξωτερικό για σχολείο εξειδίκευσης σαν Ανθυποπλοίαρχος.Επίσης απόφοιτος της ΣΕΑΝ (σχολή Επιτελών Αξιωματικών ναυτικού) τρίμηνης φοίτησης με καθηγητές Πανεπιστημίων για καθηγεσία.Και δεν μπορεί να γράψει ένα έγγραφο στο ΓΕΝ???Ασε και που μπορω να βρω ποιος είναι.....Αφήστε τα περί μόρφωσης και ορθογραφίας.Μου έδωσε ο ύπαρχος στη Φρεγάτα ένα χειρόγραφο κείμενο να το γράψω στον Η/Υ-ο κύριος δεν κατείχε-και εκτός από τη δακτυλογράφο έκανα και το διορθωτή.Να γράφει "σας επισημένο" και να έχουμε λυθεί στα γέλια.Δυστυχώς δεν είχα φωτοτυπικό να το έχω κρατήσει.Και η πλάκα είναι ότι ετοιμαζόταν να το στείλει χειρόγραφο στο ΓΕΝ,αλλά έκανα το λάθος να περάσω από το καρέ και με "τσίμπησε"...
κυπατζης εισαι ναυαρχουκο???α2???Φίλε δε μου τα λες καλά...Υπαρχος στη Φρεγάτα σημαίνει Αξιωματικός από ΣΝΔ (ΑΕΙ) με τετραετή φοίτηση,βαθμού αρχαίου Υποπλοίαρχου ή Πλωτάρχη Μάχιμου,με απαραίτητες σπουδές στο εξωτερικό για σχολείο εξειδίκευσης σαν Ανθυποπλοίαρχος.Επίσης απόφοιτος της ΣΕΑΝ (σχολή Επιτελών Αξιωματικών ναυτικού) τρίμηνης φοίτησης με καθηγητές Πανεπιστημίων για καθηγεσία.Και δεν μπορεί να γράψει ένα έγγραφο στο ΓΕΝ???Ασε και που μπορω να βρω ποιος είναι.....
Γιατι θα με εκτελουσαν γαμωτο σου ,γαμω το σπιτι σου που να σε εβρισκα νεκρο ,προδωσα καμια χωρα,εγινα λιποτακτης,εβρισα καναηδη εχεις παρει Ι5 να ξερεις.
αν το ψαξεις λιγο πιο βαθια,θα το καταλαβεις.
σε καιρο πολεμου θα σε εκτελουσαν,και θα σε εδιναν για τροφη στα μουλαρια.
πεστα ναυαρχε,γιατι πολλοι νομιζουν σε πιτσιρικια απευθηνοντε.Φίλε δε μου τα λες καλά...Υπαρχος στη Φρεγάτα σημαίνει Αξιωματικός από ΣΝΔ (ΑΕΙ) με τετραετή φοίτηση,βαθμού αρχαίου Υποπλοίαρχου ή Πλωτάρχη Μάχιμου,με απαραίτητες σπουδές στο εξωτερικό για σχολείο εξειδίκευσης σαν Ανθυποπλοίαρχος.Επίσης απόφοιτος της ΣΕΑΝ (σχολή Επιτελών Αξιωματικών ναυτικού) τρίμηνης φοίτησης με καθηγητές Πανεπιστημίων για καθηγεσία.Και δεν μπορεί να γράψει ένα έγγραφο στο ΓΕΝ???Ασε και που μπορω να βρω ποιος είναι.....
Τι κυπατζής ρε συ..Τότε ήμουν Υποπλοίαρχος φρεσκος.Άρα τον ξερω σίγουρα αφού μέσα απο τη ΣΝΔ είχα γνωρίσει τέσσερις φουρνιές Αξιωματικών...κυπατζης εισαι ναυαρχουκο???α2???
πλακα κανω ρε..αστους να λενε..Τι κυπατζής ρε συ..Τότε ήμουν Υποπλοίαρχος φρεσκος.Άρα τον ξερω σίγουρα αφού μέσα απο τη ΣΝΔ είχα γνωρίσει τέσσερις φουρνιές Αξιωματικών...
δεν περνω στα σοβαρα το βρισιμο,διοτι εισαι Ι5,και εχεις το ακαταλογιστο.Γιατι θα με εκτελουσαν γαμωτο σου ,γαμω το σπιτι σου που να σε εβρισκα νεκρο ,προδωσα καμια χωρα,εγινα λιποτακτης,εβρισα κανα
συνταγματαρχη η ταξιαρχο,παρεβιασα κανα στρατιωτικο νομο.
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΧΩ 4 ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 2 ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ 2 ΔΙΚΑΝΑ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΝ ΛΟΧΑΓΟ ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ,ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ
Συμφωνώ και να προσθέσω ότι και οι καινούργιες φουρνιές υπαξιωματικών ειναι μορφωμένα παιδιά και έχουν καλλιέργεια.Γενικά πάντως το μορφωτικό επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα και αυτό είναι απόρροια της συντονισμένης προσπάθειας για εκπαίδευση δια βίου..πεστα ναυαρχε,γιατι πολλοι νομιζουν σε πιτσιρικια απευθηνοντε.
δεν διαφωνω οτι υπαρχουν ζωα αμορφωτα παντως,αλλα τα περρισοτερα ειναι υπαξιωματικοι,και οχι καποιοι που ειναι αξιωματικοι καριερας.
ναυαρχε ελπιζω να γινετε αυτο που λες.Συμφωνώ και να προσθέσω ότι και οι καινούργιες φουρνιές υπαξιωματικών ειναι μορφωμένα παιδιά και έχουν καλλιέργεια.Γενικά πάντως το μορφωτικό επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα και αυτό είναι απόρροια της συντονισμένης προσπάθειας για εκπαίδευση δια βίου..
Συμφωνώ και να προσθέσω ότι και οι καινούργιες φουρνιές υπαξιωματικών ειναι μορφωμένα παιδιά και έχουν καλλιέργεια.Γενικά πάντως το μορφωτικό επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα και αυτό είναι απόρροια της συντονισμένης προσπάθειας για εκπαίδευση δια βίου..
Συμφωνώ και να προσθέσω ότι και οι καινούργιες φουρνιές υπαξιωματικών ειναι μορφωμένα παιδιά και έχουν καλλιέργεια.Γενικά πάντως το μορφωτικό επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα και αυτό είναι απόρροια της συντονισμένης προσπάθειας για εκπαίδευση δια βίου..
μην δινεις σημασια ρε μαλακα..Πουσταρα αν σε εβλεπα μπροστα μου και μου λεγες αυτα τα πραγματα η θα σε εστελνα στο νοσοκομειο ,
η θα σε σκοτωνα και θα κατουραγα πανω στον ταφο σου γαμω το μουνι της μανα σου και γαμω και την οικογενεια σου ,το σοι σου ολοκληρο,γαμιολη του κερατα!!
Υ.Γ (Ας με συγχωρεσει ο antisthenis αλλα με χει φερει στο αμην αυτο το καθαρμα)!!!
Πουσταρα αν σε εβλεπα μπροστα μου και μου λεγες αυτα τα πραγματα η θα σε εστελνα στο νοσοκομειο ,
η θα σε σκοτωνα και θα κατουραγα πανω στον ταφο σου γαμω το μουνι της μανα σου και γαμω και την οικογενεια σου ,το σοι σου ολοκληρο,γαμιολη του κερατα!!
Υ.Γ (Ας με συγχωρεσει ο antisthenis αλλα με χει φερει στο αμην αυτο το καθαρμα)!!!