Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ι2 μπορει να γινω αλλα δεν θελω,γιατι θα εχω ενοπλες υποχρεωσεις οποτε προσθετες ευθυνες,
και επιπλεον περισσοτερες καμπανες

Αν οι ευθύνες του φαντάρου σου φαίνονται πολλές και μάλιστα εν ετει 2009-2010, τότε μάλλον δεν θα μπορείς να κάνεις τίποτα πιο πολύπλοκο από θυρωρός σε δημόσια υπηρεσία...

Ι1 δεν γινομαι σε καμια περιπτωση γιατι εχω υπερμετρωπια στα ματια
Ι2 μπορει να γινω αλλα δεν θελω,γιατι θα εχω ενοπλες υποχρεωσεις οποτε προσθετες ευθυνες,
και επιπλεον περισσοτερες καμπανες

Ι4 παλι μου κακοφαινεται και δεν ακουγεται καλα στο αυτι,καποιο σοβαρο προβλημα θα υπαρχει
Ι5 ΞΕΦΤΙΛΑ,ΝΤΡΟΠΗ

Ι3 Τιμημενο!!!!!!!!!!!!

Κοίτα...
Προσωπικά θεωρώ το στρατό χάσιμο χρόνου..
Από τη στιγμή όμως που πας, κάνε το σωστά...
Διότι αν φοράς μια κωλοστολή και να πας από τα μαγειρία στις χέστρες και μετά στο διοικητήριο για να γλύψεις τα καραβάνια μπας και γλυτώσεις καμια αγγαρεία σαν καλός γιωτάς και δεν βγεις μια άσκηση, κανά σκηνάκι, καμια βολή, χίλιες φορές Ι5 καθότι καλύτερα τρελός με βούλα παρά φιλιπινέζα με στολή...
Και επιμένω, αν κάνεις έτσι για το στρατό, δεν έχεις καμία ελπίδα εκεί έξω, στον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
Αφήστε τα περί μόρφωσης και ορθογραφίας.Μου έδωσε ο ύπαρχος στη Φρεγάτα ένα χειρόγραφο κείμενο να το γράψω στον Η/Υ-ο κύριος δεν κατείχε-και εκτός από τη δακτυλογράφο έκανα και το διορθωτή.Να γράφει "σας επισημένο" και να έχουμε λυθεί στα γέλια.Δυστυχώς δεν είχα φωτοτυπικό να το έχω κρατήσει.Και η πλάκα είναι ότι ετοιμαζόταν να το στείλει χειρόγραφο στο ΓΕΝ,αλλά έκανα το λάθος να περάσω από το καρέ και με "τσίμπησε"...
Φίλε δε μου τα λες καλά...Υπαρχος στη Φρεγάτα σημαίνει Αξιωματικός από ΣΝΔ (ΑΕΙ) με τετραετή φοίτηση,βαθμού αρχαίου Υποπλοίαρχου ή Πλωτάρχη Μάχιμου,με απαραίτητες σπουδές στο εξωτερικό για σχολείο εξειδίκευσης σαν Ανθυποπλοίαρχος.Επίσης απόφοιτος της ΣΕΑΝ (σχολή Επιτελών Αξιωματικών ναυτικού) τρίμηνης φοίτησης με καθηγητές Πανεπιστημίων για καθηγεσία.Και δεν μπορεί να γράψει ένα έγγραφο στο ΓΕΝ???Ασε και που μπορω να βρω ποιος είναι.....

Επισκέπτης
Φίλε δε μου τα λες καλά...Υπαρχος στη Φρεγάτα σημαίνει Αξιωματικός από ΣΝΔ (ΑΕΙ) με τετραετή φοίτηση,βαθμού αρχαίου Υποπλοίαρχου ή Πλωτάρχη Μάχιμου,με απαραίτητες σπουδές στο εξωτερικό για σχολείο εξειδίκευσης σαν Ανθυποπλοίαρχος.Επίσης απόφοιτος της ΣΕΑΝ (σχολή Επιτελών Αξιωματικών ναυτικού) τρίμηνης φοίτησης με καθηγητές Πανεπιστημίων για καθηγεσία.Και δεν μπορεί να γράψει ένα έγγραφο στο ΓΕΝ???Ασε και που μπορω να βρω ποιος είναι.....
κυπατζης εισαι ναυαρχουκο???α2???

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ηδη εχεις παρει Ι5 να ξερεις.
αν το ψαξεις λιγο πιο βαθια,θα το καταλαβεις.
σε καιρο πολεμου θα σε εκτελουσαν,και θα σε εδιναν για τροφη στα μουλαρια.
Γιατι θα με εκτελουσαν γαμωτο σου ,γαμω το σπιτι σου που να σε εβρισκα νεκρο ,προδωσα καμια χωρα,εγινα λιποτακτης,εβρισα κανα
συνταγματαρχη η ταξιαρχο,παρεβιασα κανα στρατιωτικο νομο.
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΧΩ 4 ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 2 ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ 2 ΔΙΚΑΝΑ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΝ ΛΟΧΑΓΟ  ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ,ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
πεστα ναυαρχε,γιατι πολλοι νομιζουν σε πιτσιρικια απευθηνοντε.

δεν διαφωνω οτι υπαρχουν ζωα αμορφωτα παντως,αλλα τα περρισοτερα ειναι υπαξιωματικοι,και οχι καποιοι που ειναι αξιωματικοι καριερας.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
κυπατζης εισαι ναυαρχουκο???α2???
Τι κυπατζής ρε συ..Τότε ήμουν Υποπλοίαρχος φρεσκος.Άρα τον ξερω σίγουρα αφού μέσα απο τη ΣΝΔ είχα γνωρίσει τέσσερις φουρνιές Αξιωματικών...

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γιατι θα με εκτελουσαν γαμωτο σου ,γαμω το σπιτι σου που να σε εβρισκα νεκρο ,προδωσα καμια χωρα,εγινα λιποτακτης,εβρισα κανα
συνταγματαρχη η ταξιαρχο,παρεβιασα κανα στρατιωτικο νομο.
ΦΙΛΕ ΕΓΩ ΕΧΩ 4 ΟΠΛΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ 2 ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ 2 ΔΙΚΑΝΑ (ΓΙΑ ΛΟΓΟΥΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ)ΑΝ ΤΥΧΑΙΝΕ ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΓΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΤΗΣ ΠΟΙΝΗΣ,ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΝ ΛΟΧΑΓΟ  ΕΠΕΙΔΗ ΚΥΡΙΟΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ ΕΙΜΑΙ ,ΕΓΩ ΚΑΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ
δεν περνω στα σοβαρα το βρισιμο,διοτι εισαι Ι5,και εχεις το ακαταλογιστο. :2funny: :2funny:

πες τον μπαμπακα σου να τα κρυψει τα οπλα,γιατι βλεπω να αδειαζεις κανενα στο κεφαλι σου κανενα βραδυ. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

επειδη απο εδω και περα θα εισαι ο τρελλος του χωριου σου,και με χαρτι πλεον,καλα θα κανεις να αρχισεις να λες ιστοριες για το πολεμο του βιετναμ-καμπουτζη-λαος,και τις κορεας,πιο καλα θα δενουν με το στυλακι σου. :2funny: :2funny: :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.056
Πόντοι
1.486
πεστα ναυαρχε,γιατι πολλοι νομιζουν σε πιτσιρικια απευθηνοντε.

δεν διαφωνω οτι υπαρχουν ζωα αμορφωτα παντως,αλλα τα περρισοτερα ειναι υπαξιωματικοι,και οχι καποιοι που ειναι αξιωματικοι καριερας.
Συμφωνώ και να προσθέσω ότι και οι καινούργιες φουρνιές υπαξιωματικών ειναι μορφωμένα παιδιά και έχουν καλλιέργεια.Γενικά πάντως το μορφωτικό επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα και αυτό είναι απόρροια της συντονισμένης προσπάθειας για εκπαίδευση δια βίου..

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ και να προσθέσω ότι και οι καινούργιες φουρνιές υπαξιωματικών ειναι μορφωμένα παιδιά και έχουν καλλιέργεια.Γενικά πάντως το μορφωτικό επίπεδο έχει ανέβει κατακόρυφα και αυτό είναι απόρροια της συντονισμένης προσπάθειας για εκπαίδευση δια βίου..
ναυαρχε ελπιζω να γινετε αυτο που λες.
γιατι αν παρεις απο τους επποπ και τους πενταετειες,ολοι αυτοι ζωα αμορφωτα ειναι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

μακάρι να είναι έτσι...
Αν κρίνω από σενα ναύαρχε είναι σε καλό δρόμο.......

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Πουσταρα αν σε εβλεπα μπροστα μου και μου λεγες αυτα τα πραγματα η θα σε εστελνα στο νοσοκομειο ,
η θα σε σκοτωνα και θα κατουραγα πανω στον ταφο σου γαμω το μουνι της  μανα σου και γαμω και την οικογενεια σου ,το σοι σου ολοκληρο,γαμιολη του κερατα!!

Υ.Γ (Ας με συγχωρεσει ο antisthenis αλλα με χει φερει στο αμην αυτο το καθαρμα)!!!
Του το χω πει επαννηλημενα να αφησει τετοιες ειρωνειες!!!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Και στην αστυνομία κάτι τέτοιο πήγε να γίνει με τις πανελλαδικές...αλλά δε τους βγαίνει η συνταγή. Ή που έχουμε τα μαμόθρεφτα που αποκτούν ψυχολογικά προβλήματα και κυνηγάνε γραφείο με το που ακούσουν ντουφεκιές προς το μέρος τους, ή που έχουμε τους αξημέρωτους που συμπεριφέρονται σα βαυαροί χωροφύλακες του Όθωνα.  :think:

Επισκέπτης
Πουσταρα αν σε εβλεπα μπροστα μου και μου λεγες αυτα τα πραγματα η θα σε εστελνα στο νοσοκομειο ,
η θα σε σκοτωνα και θα κατουραγα πανω στον ταφο σου γαμω το μουνι της  μανα σου και γαμω και την οικογενεια σου ,το σοι σου ολοκληρο,γαμιολη του κερατα!!

Υ.Γ (Ας με συγχωρεσει ο antisthenis αλλα με χει φερει στο αμην αυτο το καθαρμα)!!!
μην δινεις σημασια ρε μαλακα..
γραψτον στα παπαρια σου..

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

σιγά ρε λουλούκο και συ, μη γαμάς και κατουράς σε τάφους τόσο πολύ γιατί θα έρθει η μαμά σου στο κρεβάτι και θα σε ξυπνήσει νωρίς και θα χαλάσεις το κόσμο  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom