Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν παιρνω Ι5 ποτε παλιολαμογιο που να με δουν νεκρο μες στο στρατοπεδο,γιατι μετα πως θα βγω στην κοινωνια και με τη μουτρα να τους αντικρισω.Απλα τωρα κανω ενα διαλλειματακι,εξαλλου οι μερες περνανε αερας χωρις να το καταλαβαινουμε και θα ερθει ο καιρος παλι να ξαναμπω και δεν θα το καταλαβω καν!!Για αυτο παλιομουτρο μουγκα!
Συν οτι θα υπηρετησω πιο κοντα στο σπιτι μου,δεν σε χαλασε παλι κολοφιδο!!!
ενω τωρα που πηρες αναβολη με Ι3 θα περπατας στο δρομο και θα σε χαιρετανε οι στρατηγοι,με θαυμασμο και θα σε σεβοντε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κουραδομαγκα εισαι στο προθαλαμο του Ι5 να ξερεις,παρτο χαμπαρι. :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Και εμένα με χαλούσε που του την πέφτανε συνεχώς για το παραμικρό αλλά μην τον κάνουμε και ήρωα!'Αλλιώς να κάνουμε και τον Λαζόπουλο και τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Παπακαλιάτη κλπ κλπ
ενω ρουβας,ευαγγελατος,χατζηνικολαου και μαζω......κομαντα :rockon: :rockon:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Ελα κατω στο κωλονησι και οχι απλα καταληψη...ΚΑΨΤΕ ΤΟ το ρημαδιιιιιιιι....
Ελα ρε μαλακα και θα σου πληρωσω τα εισιτιρια.Να το κλεισετε δια παντως το μπουρδελο ομως...
πρόσεχε τι εύχεσαι.... αν το κάψουν το ρδέλο... μπορεί να σας στείλουν με απόσπαση σε εμάς...... όλα πιθανά είναι... οπότε την βάψατε
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
πρόσεχε τι εύχεσαι.... αν το κάψουν το ρδέλο... μπορεί να σας στείλουν με απόσπαση σε εμάς...... όλα πιθανά είναι... οπότε την βάψατε
:2funny: :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπρος γκρεμος και πισω ρεμα
Ο πλεζουρας ομως ειναι ζορικος κα νταης μπορει να ερθει και μια επισκεψη ρε και απο το δικο σας ρδελο.

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Ο πλεζουρας ομως ειναι ζορικος κα νταης μπορει να ερθει και μια επισκεψη ρε και απο το δικο σας ρδελο.

και θα σε πάει μετά και στη βίλα αμαλίας, να μείνεις σε βίλα που το'χεις καημό  :rockon: :rockon:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866

το χειρότερο για σας είναι πως δε χρειάζεται καν προσκλητήριο..... :s&m_3: :s&m_3:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
ενω τωρα που πηρες αναβολη με Ι3 θα περπατας στο δρομο και θα σε χαιρετανε οι στρατηγοι,με θαυμασμο και θα σε σεβοντε. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κουραδομαγκα εισαι στο προθαλαμο του Ι5 να ξερεις,παρτο χαμπαρι. :2funny: :2funny: :2funny:
Ποσο ΄στοιχημα βαζεις οτι δεν παιρνω Ι5 με καμια δυναμη,Ι3 ειμαι και Ι3 θα τελειωσω;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom