1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ποτε να μην μετανοιωνεις για τιποτε,αλλα παντα να πληρωνεις τις συνεπειες των πραξεων σου..
αυτο ισχυει για ολους οσους θελουν να αποκαλουνται αντρες..
ποτε να μην μετανοιωνεις για τιποτε,αλλα παντα να πληρωνεις τις συνεπειες των πραξεων σου..
αυτο ισχυει για ολους οσους θελουν να αποκαλουνται αντρες..
ενώ πρέπει να πάρω παράδειγμα από τη δικιά σου νοοτροπία; για θυμισε μου να κάνω κόντρες με ούνο ή τίπο;(δεν θυμάμαι το μοντέλο)γαμώ τις νοοτροπίες....
δε συγκρινόμαστε ποτέ με τον καλύτερο αλλά μονίμως δικαιολογούμαστε επικαλούμενοι τον χειρότερο.
στη θητεία πρέπει να το έμαθες αυτό το σύστημα......
πριν έλεγες για αυτά που έχεις "τελειώσει" και το επίπεδό σου σαν πλίτης.
εγώ σαν φαντ'άρος νιώθω.... τρώω συγκεκριμένς ώρες ότι σκατά μου σερβίρουν... κοιμάμαι μάξιμουμ 7 ώρες.
βαράω 12ωρα στα μαθήματα, τα σ/κ δεν βγαίνω από το σπίτι με τις υποχρεώσεις που έχω....
και είμαι αναγκασμένος τουλάχιστον 4 χρόνια να το κάνω αυτό + τις φυλακές με όσα μαθήματα θα μου μείνουν.
συγκρίνεται ο στρατός με αυτά που περνάει ένας φοιτητής που θέλει να είναι τουλάχιστον μέτριος;
εάν αντιμετωπίζεις έτσι τις σπουδές σου τότε έχεις επιλέξει να κάνεις επαγγελματικά κάτι που δεν το γουστάρεις. Αυτό ισοδυναμεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποτυχημενη επαγγελματική καριέρα.
ενώ πρέπει να πάρω παράδειγμα από τη δικιά σου νοοτροπία; για θυμισε μου να κάνω κόντρες με ούνο ή τίπο;(δεν θυμάμαι το μοντέλο)
δεν έχω κάνει θητεία ακόμα καρντιά μου.....
θα μου πεις τότε πως κάθομαι και μιλάω υπερ πίστεως και πατρίδας..... εεεε.... δεν γεννηθήκαμε όλοι άεργοι και δεν μεγαλώσαμε εις τας καφετέριας για να βλέπουμε τον στρατό βουνό. εγώ βάραγα σκοπιά στις διακοπές του σχολείου κάθε μέρα και δεν έτρωγα συγκεκριμένες ώρες... κάποιες μέρες δεν έτρωγα και καθόλου.
όσο για καλλιόπες.... έχω ξεβουλώσει καλλιόπες... έχω ξεβουλώσει αποχετεύσεις... που ούτε ο μεγαλύτερος σκατοφαγάς ψάρακλας δεν έχει κάνει ποτέ του.
Η μια ωραια θεσουλα στο δημοσιο με ενα κωλοχαρτο
Τα περισσοτερα παιδια για αυτο παλευουν.Να παρουν ενα κωλοχαρτο να τους εξασφαλισει την πραγματοποιηση του ελληνικου ονειρου.Μια ωραια θεσουλα στο δημοσιο.
Δεν εχουν και αδικο...απο το να γινουν σκλαβακια του καθε εργοδοτη.
Το θεμα ειναι οτι εξω κουμανταρεσε εσυ,εσυ φτιαχνεις το προγγραμα σου και την περιουσια σου,και δεν σε κουμανταρουν οι αλλοι,ουτε υπακους τις εντολες τον αλλονων σαν σκυλακι ουτε σε βγαζουν αναφερομενο για κατι.Είσαι λάθος.Δεν είναι κακό να ξυπνάς πρωί.Και όταν βγεις στον εργασιακό στίβο τέτοια ώρα θα ξυπνάς.Κι εκεί θα έχεις πρωινό πλύσιμο και ξύρισμα.Και το βράδυ ίδια ώρα θα κοιμάσαι για να ξυπνήσεις την επόμενη ημέρα.Και μη νομίζεις ότι τα λεφτά που θα παίρνεις θα είναι αναλογικά περισσότερα από τα 8,60€ του Ε.Σ.Θα έχεις να πληρώσεις ενοίκια,φαγητό κλπ και το ίδιο είναι.
Άλλες είναι οι μαλακίες του στρατού.
Οτι ωρα ξυπνανε αυτοι φιλε εγω κοιμαμαι!!
εάν αντιμετωπίζεις έτσι τις σπουδές σου τότε έχεις επιλέξει να κάνεις επαγγελματικά κάτι που δεν το γουστάρεις. Αυτό ισοδυναμεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποτυχημενη επαγγελματική καριέρα.
ααα τώρα έγινα και ξερόλας....η επιτομή του ξερόλα πιτσιρικά....
ξαναδες την προηγούμενή μου απάντηση και πάρτο αλλιώς.
για τα λοιπά και για την ειλικρίνειά σου για τις μαλακίες που ποστάρεις απαλλάσσεσαι λόγω ηλικίας.
Υ.Γ.
κάθε πράμα στον καιρό του λέει ο λαός και ο κολιός τον αύγουστο...
εγώ τις μαλακίες μου τις έκανα όταν έπρεπε και όσο έπρεπε.
Ασχημο πράγμα να ξεκαβλώνεις ετεροχρονισμένα...........
διάβασμα πουθενά έτσι;Και θα γραψω λιγο το προγγραμμα μου συνοπτικα
Λοιπον
14.00-22.00 ΕΡΓΑΣΙΑ
22.30-24.00 ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
24.00-05.00 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
5.00-12.00 ΥΠΝΟΣ
12.00-14.00 ΔΙΑΦΟΡΑ
14.00-22.00 ΕΡΓΑΣΙΑ
τον μπαμπά δουλεύει μάλλονδιάβασμα πουθενά έτσι;
κόβω τον πούτσο μου ότι δουλεύεις στη δουλειά του μπαμπά
διάβασμα πουθενά έτσι;
κόβω τον πούτσο μου ότι δουλεύεις στη δουλειά του μπαμπά
να κάνεις δικιά σου δουλειά ρε αμα δε γουστάρεις σκλαβιά...
και την πίτα και το σκύλο γαμώ το κέρατό σας κακομαθημένα.
διάβασμα πουθενά έτσι;
Τραβα γαμησου πουθενα .καθαρμα του κερατα,που θα μου πεις οτι πηρα Ι5, Ι3 ειμαι ακομα λαμογιο.κουραδομαγκα τι εγινε? δεν την αντεξες ε?
εισαι καθυστερημενος ρε να ξερεις.
παντος καλα εκανες και πηρες το Ι5 μαγκα,σε αντιπροσωπευει.
πιστευω να καταλαβες οτι ο ρουφιανος στο στρατο την πληρωνει στο τελος παντα.
αντε καλη σταδιοδρομια να εχεις,και ελπιζω να την αντεξεις και στην κανονικη σου ζωη,διοτι φιλαρακο το επομενο βημα ειναι να μπεις σε κανενα τρελαδικο.
ωραίος... για ρώτα όμως πόσοι χαίρονται με αυτό το γερμανικό επί 4 χρόνια και δεν μιλάμε για κεφενεία πάντα.
ααα τώρα έγινα και ξερόλας....
αλλά για να θέσω και μια βάση στην επιχειρηματολογία σου... αν δεν έβλεπες την ηλικία μου στο προφίλ ή δεν την διάβαζες σε τόσα ποστ που την έχω δηλώσει, που θα τα στήριζες όλα αυτά;(δεδομένης της ειλικρινειας) να προβλέψω την κλασσική σου αντίδραση "είσαι μαλάκας...πουστράκο δεν ασχολιέμαι μαζί σου, όπως λέει και ο πλέζουρας στράκια δεν γαμάω"
έχω δει πολλούς να κάνουν επίκληση στη βλακεία(είτε του άλλου είτε της δικιάς τους) για να δικαιολογήσουν τα λεγόμενά τους. ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.
για τις μαλακίες που Εκανες στον έπρεπε, έχω να δηλώσω δημόσια ότι αγγίζεις την τελειότητα τώρα που δεν κάνεις μαλακίες.
1Τοκοςnongrata