Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
γαμώ τις νοοτροπίες....
δε συγκρινόμαστε ποτέ με τον καλύτερο αλλά μονίμως δικαιολογούμαστε επικαλούμενοι τον χειρότερο.

στη θητεία πρέπει να το έμαθες αυτό το σύστημα......  :helpplea:
ενώ πρέπει να πάρω παράδειγμα από τη δικιά σου νοοτροπία; για θυμισε μου να κάνω κόντρες με ούνο ή τίπο;(δεν θυμάμαι το μοντέλο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχω κάνει θητεία ακόμα καρντιά μου.....
θα μου πεις τότε πως κάθομαι και μιλάω υπερ πίστεως και πατρίδας..... εεεε.... δεν γεννηθήκαμε όλοι άεργοι και δεν μεγαλώσαμε εις τας καφετέριας για να βλέπουμε τον στρατό βουνό. εγώ βάραγα σκοπιά στις διακοπές του σχολείου κάθε μέρα και δεν έτρωγα συγκεκριμένες ώρες... κάποιες μέρες δεν έτρωγα και καθόλου.
όσο για καλλιόπες.... έχω ξεβουλώσει καλλιόπες... έχω ξεβουλώσει αποχετεύσεις... που ούτε ο μεγαλύτερος σκατοφαγάς ψάρακλας δεν έχει κάνει ποτέ του.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πριν έλεγες για αυτά που έχεις "τελειώσει" και το επίπεδό σου σαν πλίτης.

εγώ σαν φαντ'άρος νιώθω.... τρώω συγκεκριμένς ώρες ότι σκατά μου σερβίρουν... κοιμάμαι μάξιμουμ 7 ώρες.
βαράω 12ωρα στα μαθήματα, τα σ/κ δεν βγαίνω από το σπίτι με τις υποχρεώσεις που έχω....
και είμαι αναγκασμένος τουλάχιστον 4 χρόνια να το κάνω αυτό + τις φυλακές με όσα μαθήματα θα μου μείνουν.

συγκρίνεται ο στρατός με αυτά που περνάει ένας φοιτητής που θέλει να είναι τουλάχιστον μέτριος;

εάν αντιμετωπίζεις έτσι τις σπουδές σου τότε έχεις επιλέξει να κάνεις επαγγελματικά κάτι που δεν το γουστάρεις. Αυτό ισοδυναμεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποτυχημενη επαγγελματική καριέρα.

Επισκέπτης
εάν αντιμετωπίζεις έτσι τις σπουδές σου τότε έχεις επιλέξει να κάνεις επαγγελματικά κάτι που δεν το γουστάρεις. Αυτό ισοδυναμεί με μαθηματική ακρίβεια σε αποτυχημενη επαγγελματική καριέρα.

Η μια ωραια θεσουλα στο δημοσιο με ενα κωλοχαρτο :)
Τα περισσοτερα παιδια για αυτο παλευουν.Να παρουν ενα κωλοχαρτο να τους εξασφαλισει την πραγματοποιηση του ελληνικου ονειρου.Μια ωραια θεσουλα στο δημοσιο.
Δεν εχουν και αδικο...απο το να γινουν σκλαβακια του καθε εργοδοτη.

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
8,60 το μηνα? Αυτή είναι βαρβάτη άυξηση!!!
Αυτό που βλέπω πάντως είναι ότι τα νέα παιδιά είναι πολύ καλομαθημένα...
Αnyway, αν ξέρεις ότι δε θα χεις επιπτώσεις στα επαγγελματικά σου, μετά, πάρε Ι5 φραντζεσκο να τελειώνεις,
και μακάρι αυτή η εμπειρία του στρατού, να 'ναι ότι πιο χειρότερο θα αντιμετωπίσεις στη ζωή σου  ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ενώ πρέπει να πάρω παράδειγμα από τη δικιά σου νοοτροπία; για θυμισε μου να κάνω κόντρες με ούνο ή τίπο;(δεν θυμάμαι το μοντέλο)  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

δεν έχω κάνει θητεία ακόμα καρντιά μου.....
θα μου πεις τότε πως κάθομαι και μιλάω υπερ πίστεως και πατρίδας..... εεεε.... δεν γεννηθήκαμε όλοι άεργοι και δεν μεγαλώσαμε εις τας καφετέριας για να βλέπουμε τον στρατό βουνό. εγώ βάραγα σκοπιά στις διακοπές του σχολείου κάθε μέρα και δεν έτρωγα συγκεκριμένες ώρες... κάποιες μέρες δεν έτρωγα και καθόλου.
όσο για καλλιόπες.... έχω ξεβουλώσει καλλιόπες... έχω ξεβουλώσει αποχετεύσεις... που ούτε ο μεγαλύτερος σκατοφαγάς ψάρακλας δεν έχει κάνει ποτέ του.

η επιτομή του ξερόλα πιτσιρικά....
ξαναδες την προηγούμενή μου απάντηση και πάρτο αλλιώς.
για τα λοιπά και για την ειλικρίνειά σου για τις μαλακίες που ποστάρεις απαλλάσσεσαι λόγω ηλικίας.

Υ.Γ.
κάθε πράμα στον καιρό του λέει ο λαός και ο κολιός τον αύγουστο...
εγώ τις μαλακίες μου τις έκανα όταν έπρεπε και όσο έπρεπε.
Ασχημο πράγμα να ξεκαβλώνεις ετεροχρονισμένα...........

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Η μια ωραια θεσουλα στο δημοσιο με ενα κωλοχαρτο :)
Τα περισσοτερα παιδια για αυτο παλευουν.Να παρουν ενα κωλοχαρτο να τους εξασφαλισει την πραγματοποιηση του ελληνικου ονειρου.Μια ωραια θεσουλα στο δημοσιο.
Δεν εχουν και αδικο...απο το να γινουν σκλαβακια του καθε εργοδοτη.

να κάνεις δικιά σου δουλειά ρε αμα δε γουστάρεις σκλαβιά...
και την πίτα και το σκύλο γαμώ το κέρατό σας κακομαθημένα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Είσαι λάθος.Δεν είναι κακό να ξυπνάς πρωί.Και όταν βγεις στον εργασιακό στίβο τέτοια ώρα θα ξυπνάς.Κι εκεί θα έχεις πρωινό πλύσιμο και ξύρισμα.Και το βράδυ ίδια ώρα θα κοιμάσαι για να ξυπνήσεις την επόμενη ημέρα.Και μη νομίζεις ότι τα λεφτά που θα παίρνεις θα είναι αναλογικά περισσότερα από τα 8,60€ του Ε.Σ.Θα έχεις να πληρώσεις ενοίκια,φαγητό κλπ και το ίδιο είναι.
Άλλες είναι οι μαλακίες του στρατού.
Το θεμα ειναι οτι εξω κουμανταρεσε εσυ,εσυ φτιαχνεις το προγγραμα σου και την περιουσια σου,και δεν σε κουμανταρουν οι αλλοι,ουτε υπακους τις εντολες τον αλλονων σαν σκυλακι ουτε σε βγαζουν αναφερομενο για κατι.

πχ.Για να ερθει η μητερα μου η ο αδερφος μου η οποιοςδηποτε να με ξυπνησουν 6 ωρα κουνοντας μου το κρεβατι περα δωθε
να δουν τι μπινελικι εχουν να φανε!!

Εμενα το προγγραμα μου  φιλε ειναι τελειως διαφορετικο απ του στρατου.Οτι ωρα ξυπνανε αυτοι φιλε εγω κοιμαμαι!!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Και θα γραψω λιγο το προγγραμμα μου συνοπτικα

Λοιπον

14.00-22.00 ΕΡΓΑΣΙΑ
22.30-24.00 ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
24.00-05.00 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
5.00-12.00  ΥΠΝΟΣ
12.00-14.00 ΔΙΑΦΟΡΑ
14.00-22.00 ΕΡΓΑΣΙΑ

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραίος... για ρώτα όμως πόσοι χαίρονται με αυτό το γερμανικό επί 4 χρόνια  :uglystupid: και δεν μιλάμε για κεφενεία πάντα.

η επιτομή του ξερόλα πιτσιρικά....
ξαναδες την προηγούμενή μου απάντηση και πάρτο αλλιώς.
για τα λοιπά και για την ειλικρίνειά σου για τις μαλακίες που ποστάρεις απαλλάσσεσαι λόγω ηλικίας.

Υ.Γ.
κάθε πράμα στον καιρό του λέει ο λαός και ο κολιός τον αύγουστο...
εγώ τις μαλακίες μου τις έκανα όταν έπρεπε και όσο έπρεπε.
Ασχημο πράγμα να ξεκαβλώνεις ετεροχρονισμένα...........
ααα τώρα έγινα και ξερόλας....
αλλά για να θέσω και μια βάση στην επιχειρηματολογία σου... αν δεν έβλεπες την ηλικία μου στο προφίλ ή δεν την διάβαζες σε τόσα ποστ που την έχω δηλώσει, που θα τα στήριζες όλα αυτά;(δεδομένης της ειλικρινειας) να προβλέψω την κλασσική σου αντίδραση "είσαι μαλάκας...πουστράκο δεν ασχολιέμαι μαζί σου, όπως λέει και ο πλέζουρας στράκια δεν γαμάω"
έχω δει πολλούς να κάνουν επίκληση στη βλακεία(είτε του άλλου είτε της δικιάς τους) για να δικαιολογήσουν τα λεγόμενά τους. ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.

για τις μαλακίες που Εκανες στον έπρεπε, έχω να δηλώσω δημόσια ότι αγγίζεις την τελειότητα τώρα που δεν κάνεις μαλακίες.

1Τοκοςnongrata

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Και θα γραψω λιγο το προγγραμμα μου συνοπτικα

Λοιπον

14.00-22.00 ΕΡΓΑΣΙΑ
22.30-24.00 ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ
24.00-05.00 ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗ
5.00-12.00  ΥΠΝΟΣ
12.00-14.00 ΔΙΑΦΟΡΑ
14.00-22.00 ΕΡΓΑΣΙΑ
διάβασμα πουθενά έτσι;

κόβω τον πούτσο μου ότι δουλεύεις στη δουλειά του μπαμπά

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
κουραδομαγκα τι εγινε? δεν την αντεξες ε?
εισαι καθυστερημενος ρε να ξερεις.
παντος καλα εκανες και πηρες το Ι5 μαγκα,σε αντιπροσωπευει.
πιστευω να καταλαβες οτι ο ρουφιανος στο στρατο την πληρωνει στο τελος παντα.

αντε καλη σταδιοδρομια να εχεις,και ελπιζω να την αντεξεις και στην κανονικη σου ζωη,διοτι φιλαρακο το επομενο βημα ειναι να μπεις σε κανενα τρελαδικο.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
κουραδομαγκα τι εγινε? δεν την αντεξες ε?
εισαι καθυστερημενος ρε να ξερεις.
παντος καλα εκανες και πηρες το Ι5 μαγκα,σε αντιπροσωπευει.
πιστευω να καταλαβες οτι ο ρουφιανος στο στρατο την πληρωνει στο τελος παντα.

αντε καλη σταδιοδρομια να εχεις,και ελπιζω να την αντεξεις και στην κανονικη σου ζωη,διοτι φιλαρακο το επομενο βημα ειναι να μπεις σε κανενα τρελαδικο.
Τραβα γαμησου πουθενα .καθαρμα του κερατα,που θα μου πεις οτι πηρα Ι5, Ι3 ειμαι ακομα λαμογιο.
ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ  ΕΤΣΙ πουστρονα!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ωραίος... για ρώτα όμως πόσοι χαίρονται με αυτό το γερμανικό επί 4 χρόνια  :uglystupid: και δεν μιλάμε για κεφενεία πάντα.

ααα τώρα έγινα και ξερόλας....
αλλά για να θέσω και μια βάση στην επιχειρηματολογία σου... αν δεν έβλεπες την ηλικία μου στο προφίλ ή δεν την διάβαζες σε τόσα ποστ που την έχω δηλώσει, που θα τα στήριζες όλα αυτά;(δεδομένης της ειλικρινειας) να προβλέψω την κλασσική σου αντίδραση "είσαι μαλάκας...πουστράκο δεν ασχολιέμαι μαζί σου, όπως λέει και ο πλέζουρας στράκια δεν γαμάω"
έχω δει πολλούς να κάνουν επίκληση στη βλακεία(είτε του άλλου είτε της δικιάς τους) για να δικαιολογήσουν τα λεγόμενά τους. ούτε ο πρώτος είσαι ούτε ο τελευταίος.

για τις μαλακίες που Εκανες στον έπρεπε, έχω να δηλώσω δημόσια ότι αγγίζεις την τελειότητα τώρα που δεν κάνεις μαλακίες.

1Τοκοςnongrata

καμμιά ηλικία δεν είδα...
είχες δηλώσει ότι είσαι φοιτητής.
Και μάλλον όχι και καλός..

Υ.Γ.
τελειώσα σχολείο με άριστα, πανεπιστήμιο με άριστα, δουλεύω απ τα 22 ταυτόχρονα ως φοιτητής και πήρα και στα κωλόμπαρα άριστα.
Καλή τύχη στη μετριότητα όπως μόνος σου δήλωσες.

για να σε προλάβω κιόλας ο μπαμπάς έχει να ζήσει και σένα και την οικογένειά σου και να σε στείλει και φουλ σκόλαρσιπ για μεταπτυχιακό όπου θες...
Συνέχισε να εκτίθεσαι.

Επισκέπτης
Ρε francesco ουτε εισαγωγη νοσοκομειο κατευθειαν επιτροπη!!! Η εισαι πολυ μαγκας ή εχουν αλλαξει πολυ τα πραγματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom