1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ε δεν ειναι ευκολο να γινουμε επιχειρηματιες ολοι...
Δεν εχουμε και ετοιμα κεφαλαια...
εγκώ υπάλληλο ίμε.
ε δεν ειναι ευκολο να γινουμε επιχειρηματιες ολοι...
Δεν εχουμε και ετοιμα κεφαλαια...
μηπως θελει ενα γιο ακομη???για να σε προλάβω κιόλας ο μπαμπάς έχει να ζήσει και σένα και την οικογένειά σου και να σε στείλει και φουλ σκόλαρσιπ για μεταπτυχιακό όπου θες...
καμμιά ηλικία δεν είδα...
είχες δηλώσει ότι είσαι φοιτητής.
Και μάλλον όχι και καλός..
Υ.Γ.
τελειώσα σχολείο με άριστα, πανεπιστήμιο με άριστα, δουλεύω απ τα 22 ταυτόχρονα ως φοιτητής και πήρα και στα κωλόμπαρα άριστα.
Καλή τύχη στη μετριότητα όπως μόνος σου δήλωσες.
για να σε προλάβω κιόλας ο μπαμπάς έχει να ζήσει και σένα και την οικογένειά σου και να σε στείλει και φουλ σκόλαρσιπ για μεταπτυχιακό όπου θες...
Συνέχισε να εκτίθεσαι.
Το ξέρεις καλά ότι αυτό το σχόλιο δεν κολλάει εδώ!!!!!μην μασατε ρεεεεεεεεεεεε..
καντε οτι σας καυλωνει..
σας ζηλευουν οι μαλακες..
αλητεια μια ζωη ρε..
αφηστε για τους αλλους τις υποχρεωσεις..
εγκώ υπάλληλο ίμε.
και την πίτα και το σκύλο γαμώ το κέρατό σας κακομαθημένα.
την αμμοχωστο θελει οχι την Πολη....προς το παρον...Αυτά να τα βλέπεις εσύ ρε παπάρα.
Με τέτοια παλληκάρια θα πάρουμε την Πόλη.
δεν γουσταρω να βλεπω νουθεσιες & οδηγιες προς ναυτιλομενους επι μονιμου βασεως..Το ξέρεις καλά ότι αυτό το σχόλιο δεν κολλάει εδώ!!!!!
Δεν είναι θέμα ζήλειας!Προσωπικά στα @@ μου...μακάρι να τον απαλλάξουν αν τον χαλάει τόσο!Ο πιτσιρικάς προφανώς έχει μεγάλο βύσμα ή είναι πραγματικό γκάου μπίο (θέλω να πιστεύω πως όχι)...αυτό δεν είναι μαγκιά!!!
που εισαι φοιτητης να ερθουμε για καταληψη???ρε ασε τα πουστικα αν δεν ειχε τα εκατομυρια του μπαμπα απο πισω να σε εβλεπα
Ελα να αλαξουμε λιγο ρολους.Εσυ στην τρωγλη που καιγομαι σαν φοιτητης και εγω στην βιλα με τα ρωσιδια και τον ετοιμο λογαριασμο με τα εκατομυρια
μηπως θελει ενα γιο ακομη???
Αυτά να τα βλέπεις εσύ ρε παπάρα.
Με τέτοια παλληκάρια θα πάρουμε την Πόλη.
Ή θα χτίσουμε την οικονομία της γνώσης.
Και εμένα με χαλούσε που του την πέφτανε συνεχώς για το παραμικρό αλλά μην τον κάνουμε και ήρωα!'Αλλιώς να κάνουμε και τον Λαζόπουλο και τον Τριανταφυλλόπουλο και τον Παπακαλιάτη κλπ κλπδεν γουσταρω να βλεπω νουθεσιες & οδηγιες προς ναυτιλομενους επι μονιμου βασεως..
του την ειπαν,του την ξαναειπαν,καταντησε κουραστικο..
καλα κανουν οι πιτσιρικαδες..
εξαλλου δεν εγραψα μονο αυτο..
πριν ειχα γραψει το σπουδαιοτερο περι επιλογων που ο καθενας μας κανει..
που εισαι φοιτητης να ερθουμε για καταληψη???
άμα ήθελα να είμαι μέτριος... δεν θα έκανα διαλείματα εδώ μέσα... αλλά θα έκανα διαλείματα από τα μπαρ στις καφετέριες, και τούμπαλιν.καμμιά ηλικία δεν είδα...
είχες δηλώσει ότι είσαι φοιτητής.
Και μάλλον όχι και καλός..
Υ.Γ.
τελειώσα σχολείο με άριστα, πανεπιστήμιο με άριστα, δουλεύω απ τα 22 ταυτόχρονα ως φοιτητής και πήρα και στα κωλόμπαρα άριστα.
Καλή τύχη στη μετριότητα όπως μόνος σου δήλωσες.
για να σε προλάβω κιόλας ο μπαμπάς έχει να ζήσει και σένα και την οικογένειά σου και να σε στείλει και φουλ σκόλαρσιπ για μεταπτυχιακό όπου θες...
Συνέχισε να εκτίθεσαι.
γάματα εβραίο.....