Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Επισκέπτης
Δε μας λες εσύ για τις εμπειρίες σου από κάποιο γραφείο όπου θα έκανες αγγαρεία αδειάζοντας το σταχτοδοχείο κάποιου καραβανά;
Εγώ ψευτομαγκάκο έχω δει πως είναι το Αιγαίο στα 10bf με την ορατότητα να μην επιτρέπει να διακρίνεις ούτε το πυροβόλο από τη γέφυρα.Εσύ τι έχεις δει εκτός από τα τσοντοπεριοδικά που αν κρίνω από τη δραστηριότητα σου στις φωτογραφίες έχεις ειδικότητα;
συνεχισε..

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Δε μας λες εσύ για τις εμπειρίες σου από κάποιο γραφείο όπου θα έκανες αγγαρεία αδειάζοντας το σταχτοδοχείο κάποιου καραβανά;
Εγώ ψευτομαγκάκο έχω δει πως είναι το Αιγαίο στα 10bf με την ορατότητα να μην επιτρέπει να διακρίνεις ούτε το πυροβόλο από τη γέφυρα.Εσύ τι έχεις δει εκτός από τα τσοντοπεριοδικά που αν κρίνω από τη δραστηριότητα σου στις φωτογραφίες έχεις ειδικότητα;

συγνωμη γιατι συγκρατουμαι τοση ωρα.

ησουν στο ναυτικο και μιλας για στρατο??

πηγαινε για υπνο ρε βυσμα,γιατι στρατος ουτε μυρωδια δεν εχεις παρει τι σημαινει.

δηλαδη εμεις που εχουμε δει στην πρωτη γραμμη και τουρκικα υποβρυχια να αναδυονται στα 100 μετρα τι ειμαστε βετερανοι πολεμου?

πηγατε και ναυτικο και μιλατε ρε πουστη μου..  :headbang:

OUROBOROS

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Ιαν 2007
Κριτικές
26
Like
1.892
Πόντοι
7.316
Δεν χρειαζεται να θυμισω σε ολουσ εμασ οτι το βισμα ειναι βισμα και στα τρια σωματα, δυστιχως εχει επικρατησει απο παλια οι στρατεοι να λενε τα αλλα δυο σωματα αχριστα και βισματα, ασφαλωσ και δεν ειναι ετσι καθως υπαρχουν μαυρεσ μοναδεσ και στα τρια σωματα ειδικα τα απομακρισμενα που εχεις να κανεισ με ντοπιουσ και συνηθωσ λιωνεις. Σταματηστε πια να λετε τα ιδια και τα ιδια ολα ιδια ειναι (και μην γυρισει και πει κανει οτι ειναι περισσοτερο αντρασ επιδει πηγε στον Εβρο...γιατι υπαρχει και η ΜΛΑΤ (βισματικο κατα πολουσ) που μεν εισαι στο σπιτι σου για τουσ Αθηναιουσ αλλα γινεσαι πραγματικα αντρασ...η σε κανουν οι αλλοι...

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Πού το είδες το τουρκικό υποβρύχιο;Στα όνειρα σου;
Ναυτικό δεν είναι (μόνο) οι υπηρεσίες ξηράς,είναι τα καράβια.Και για να πάει κάποιος σε καράβι τότε δεν ήταν "βύσμα".Κορόιδο ήταν.Κι όμως τα παιδιά που υπηρετούσαν στις φρεγάτες,τα αντιτορπιλικά adams με τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης,τα αρματαγωγά και τις πυραυλακάτους που κουνούσαν σαν πουτάνες από τα 5bf ήταν μάγκες.

tommaso

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Like
2
Πόντοι
66
Πού το είδες το τουρκικό υποβρύχιο;Στα όνειρα σου;
Ναυτικό δεν είναι (μόνο) οι υπηρεσίες ξηράς,είναι τα καράβια.Και για να πάει κάποιος σε καράβι τότε δεν ήταν "βύσμα".Κορόιδο ήταν.Κι όμως τα παιδιά που υπηρετούσαν στις φρεγάτες,τα αντιτορπιλικά adams με τις απαράδεκτες συνθήκες διαβίωσης,τα αρματαγωγά και τις πυραυλακάτους που κουνούσαν σαν πουτάνες από τα 5bf ήταν μάγκες.

οχι. διπλα στα ιμια. φαρμακονησι και καλολιμνο οι βραχονησιδες που ειναι διαρκως σε επιφυλακη.

αντε καθαρισε κανενα πατωμα ρε λουστρε.

χρειαζομαστε και καθαριστριες στο στρατο δεν πειραζει.

μου βαλες βυσμα για να πας ναυτικο και κλαιγεσαι και απο πανω επειδη δεν ησουν καθε μερα εξοδουχος.

ερε καψωνι που θελετε ρε μυξοκεφτεδες..

μαμοθρεφτα του γλυκου νερου. :2funny:

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
οχι. διπλα στα ιμια. φαρμακονησι και καλολιμνο οι βραχονησιδες που ειναι διαρκως σε επιφυλακη.

αντε καθαρισε κανενα πατωμα ρε λουστρε.

χρειαζομαστε και καθαριστριες στο στρατο δεν πειραζει.

μου βαλες βυσμα για να πας ναυτικο και κλαιγεσαι και απο πανω επειδη δεν ησουν καθε μερα εξοδουχος.

ερε καψωνι που θελετε ρε μυξοκεφτεδες..

μαμοθρεφτα του γλυκου νερου. :2funny:
Ηρεμα παιδιά..Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του και γι'αυτόν φαίνονται βουνό.Δεν θα κάτσουμε τωρα να αρπαχτούμε ποιος εχει φαει πιο πολύ πήδημα.Εξάλλου για τον ίδιο σκοπό υπηρετήσατε...Και να είστε περηφανοι..

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Καλά εσύ είσαι προβληματικός...
Αν είχα ρε φελέ βύσμα θα πήγαινα σε καράβι και ιδίως σε φρεγάτα;Ρε στόκε ξέρεις τι εστί διοίκηση αντιτορπιλικών (ανήκαν οι φρεγάτες και τα αντιτορπιλικά);

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Ηρεμα παιδιά..Ο καθένας έχει τις εμπειρίες του και γι'αυτόν φαίνονται βουνό.Δεν θα κάτσουμε τωρα να αρπαχτούμε ποιος εχει φαει πιο πολύ πήδημα.Εξάλλου για τον ίδιο σκοπό υπηρετήσατε...Και να είστε περηφανοι..

Μπα εμένα δε μου φάνηκε βουνό η θητεία.Αυτό δε σημαίνει όμως ότι τα κακώς κείμενα δε θα τα αναφέρω.

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Καλά εσύ είσαι προβληματικός...
Αν είχα ρε φελέ βύσμα θα πήγαινα σε καράβι και ιδίως σε φρεγάτα;Ρε στόκε ξέρεις τι εστί διοίκηση αντιτορπιλικών (ανήκαν οι φρεγάτες και τα αντιτορπιλικά);
ΔΑ!!!έχω φωτό βίντεο από ταξίδι με ADAMS στα 13Β αέρα και στα 12Β θάλασσα!!Εκεί να δεις..Ενα πλοίο σπασμενο και ενα πλήρωμα τάβλα...!!Ο Υποφαινόμενος βέβαια θαλασσόσκυλο,τράβαγα το βίντεο.. :rockon: :rockon:

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ τη μέγιστη ένταση ανέμου που πέτυχα ήταν 10 και σε κάποια σημεία 11.Νοτιάς με καταρρακτώδη βροχή στο κεντρικό Αιγαίο παρακολουθούσαμε Τουρκική άσκηση,η οποία μόλις δυσκόλεψε ο καιρός στην περιοχή μεταφέρθηκε σε άλλο σημείο που ήταν πιο καλές οι συνθήκες!!!Στο πρώτο ταξίδι μου πέτυχα 9bf στο βόρειο αιγαίο και οι νέοι ξερνάγαμε!Συνηθίσαμε όμως γρήγορα.

Επισκέπτης
ρε τα καραβοσκυλα..
που να μιλησει δηλαδη & κανας ιστιοπλοος που εχει περασει τον ατλαντικο με σκαφακι 12 μετρων..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μεγαλη πλακα λεμε..
για συνεχιστε..

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ρε τα καραβοσκυλα..
που να μιλησει δηλαδη & κανας ιστιοπλοος που εχει περασει τον ατλαντικο με σκαφακι 12 μετρων..
αααααααααααααααααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
μεγαλη πλακα λεμε..
για συνεχιστε..
Α και να σε είχα μαζί μου ρε φίλε..... :grin: :grin: :grin:

Επισκέπτης
Α και να σε είχα μαζί μου ρε φίλε..... :grin: :grin: :grin:
δεν ερχεσαι σε κανα ραλλυ αιγαιου να μαθεις πως ειναι τα μποφορια στο ικαριο πανω σε ιστιοπλοικο βραδυ???
ασεμας ρε ναυτη..
οταν εκανα αγωνιστικη ιστιοπλοια με τον χατζηπαυλη εσυ ησουν ακομη στον πορο δοκιμος..
οποιος εχει σχετικη εμπειρια απο ιστιοπλοικα,ακομη & φουσκωτα στο αιγαιο & διαβαζει αυτα που γραφετε,θα εχει πεσει κατω απο το γελιο..
για να μην μιλησουμε για ατομα που εχουν κανει τον διαπλου του ατλαντικου,ακομη & του ειρηνικου με ιστιοπλοικο..
συνεχιστε..
μεγαλη πλακα λεμε..

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
ΔΑ!!!έχω φωτό βίντεο από ταξίδι με ADAMS στα 13Β αέρα και στα 12Β θάλασσα!!Εκεί να δεις..Ενα πλοίο σπασμενο και ενα πλήρωμα τάβλα...!!Ο Υποφαινόμενος βέβαια θαλασσόσκυλο,τράβαγα το βίντεο.. :rockon: :rockon:

Mετά την "Βάρδια" του Καββαδία και το "Δύο χρόνια μπροστά στο κατάρτι" του Ντέινα, έπεται "To ημερολόγιο ενός Θαλαμοφύλακα" by ADMIRAL  :S

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
έχω βαρεθεί να ακούω το ίδιο τραγούδι over and over again...
δε μου λέτε ρε Ανδρες...ο ανδρισμός σου βγαίνει άμα κάθεσαι να τρως τα λαδόνερα και τα άλλα ηλίθια καψόνια από κληρωτούς ή αγράμματους υπαξιωματικούς? ανδρισμός σου βγαίνει άμα κάνεις 10 μποφόρ στη θάλασσα χωρίς να ξεράσεις?
ρε άντε ψάχτε την έννοια του όρου γιατί το'χετε ξεφτυλίσει εντελώς λέμε  :idiot:
πιο άνδρας είναι αυτός που του έσπασε το χέρι γνωρίζοντας το κόστος, ακόμα πιο άνδρας αν το'σπαγε κατ'επανάλειψη κάθε φορά που θα του ρίχνανε λαδόνερα. Από πότε είναι ανδρισμός ο καρπαζοεισπράκτορας και δε το ξέρω? Πείτε για καμιά εκπαίδευση που κάνατε και σας έμεινε κάτι να το καταλάβω, αλλά το να φας με άπλυτο πηρούνι ή να έχεις γερό στομάχι στα μποφόρ καταντάει γελοίο ακόμα και στα ματια γυναικων που σιγουρα λετε αυτες τις ιστοριες ανδρειας και γελάνε πισω απο τη πλατη σας.
Άντε ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ. Κοιμηθήκατε και όλοι σε ασιδέρωτα σεντόνια, άρα στα μάτια μου όλοι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ είστε μη τσακώνεστε.

ADMIRAL...περίμενα πολύ περισσότερα από εσένα από το να συμμετέχεις σε συζητήσεις του είδους "ποιος έχει δει πιο πολλά μποφόρ". Πραγματικά πολύ περισσότερα...σε παρακαλώ μη μου χαλάς την εικόνα μου για σένα.

papaflesas

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
έχω βαρεθεί να ακούω το ίδιο τραγούδι over and over again...
δε μου λέτε ρε Ανδρες...ο ανδρισμός σου βγαίνει άμα κάθεσαι να τρως τα λαδόνερα και τα άλλα ηλίθια καψόνια από κληρωτούς ή αγράμματους υπαξιωματικούς? ανδρισμός σου βγαίνει άμα κάνεις 10 μποφόρ στη θάλασσα χωρίς να ξεράσεις?
ρε άντε ψάχτε την έννοια του όρου γιατί το'χετε ξεφτυλίσει εντελώς λέμε  :idiot:
πιο άνδρας είναι αυτός που του έσπασε το χέρι γνωρίζοντας το κόστος, ακόμα πιο άνδρας αν το'σπαγε κατ'επανάλειψη κάθε φορά που θα του ρίχνανε λαδόνερα. Από πότε είναι ανδρισμός ο καρπαζοεισπράκτορας και δε το ξέρω? Πείτε για καμιά εκπαίδευση που κάνατε και σας έμεινε κάτι να το καταλάβω, αλλά το να φας με άπλυτο πηρούνι ή να έχεις γερό στομάχι στα μποφόρ καταντάει γελοίο ακόμα και στα ματια γυναικων που σιγουρα λετε αυτες τις ιστοριες ανδρειας και γελάνε πισω απο τη πλατη σας.
Άντε ΜΠΟΥΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ. Κοιμηθήκατε και όλοι σε ασιδέρωτα σεντόνια, άρα στα μάτια μου όλοι ΑΝΤΡΑΚΛΕΣ είστε μη τσακώνεστε.

ADMIRAL...περίμενα πολύ περισσότερα από εσένα από το να συμμετέχεις σε συζητήσεις του είδους "ποιος έχει δει πιο πολλά μποφόρ". Πραγματικά πολύ περισσότερα...σε παρακαλώ μη μου χαλάς την εικόνα μου για σένα.

Αυτά τα περί "ανδρισμού" άλλοι τα ανέφεραν,όχι εγώ.Όσον αφορά αυτόν που του έσπασε το "παλιού" το χέρι,ήξερε ότι δε θα περάσει από το ναυτοδικείο για να εισπράξει 6-7 μήνες φυλακή και την έβγαλε με καμιά 40αρια μέρες.Ο δε παλιός ήξερε ότι έχει την κάλυψη της διοίκησης οπότε δεν είχε πρόβλημα.Η εκπαίδευση είναι διαφορετική σε κάθε έναν.Το θέμα είναι να κάνεις σωστά τη δουλειά σου.Εγώ είχα ειδικότητα γέφυρας και ήμουν όλη την ημέρα δίπλα από αξιωματικούς,και παρόλαυτά δεν έφαγα ούτε 1 μέρα φυλακή.Και δεν είναι θέμα "ανδρισμού" όπως το θέτεις αλλά θέμα υπευθυνότητας και τυπικότητας.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

ναι αλλά ΕΣΥ πληρωνεσαι από την πρώτη μέρα για την περηφάνια σου και άλλοι παίρνουν  τομπούλο....

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
δεν ερχεσαι σε κανα ραλλυ αιγαιου να μαθεις πως ειναι τα μποφορια στο ικαριο πανω σε ιστιοπλοικο βραδυ???
ασεμας ρε ναυτη..
οταν εκανα αγωνιστικη ιστιοπλοια με τον χατζηπαυλη εσυ ησουν ακομη στον πορο δοκιμος..
Όχι στον Πόρο.Στη ΣΝΔ... ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom