ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Κι αυτό σωστό είναι...ναι αλλά ΕΣΥ πληρωνεσαι από την πρώτη μέρα για την περηφάνια σου και άλλοι παίρνουν τομπούλο....
Κι αυτό σωστό είναι...ναι αλλά ΕΣΥ πληρωνεσαι από την πρώτη μέρα για την περηφάνια σου και άλλοι παίρνουν τομπούλο....
Κι αυτό σωστό είναι...
γιατι;ο ανθρωπος μιλαει σωστα....Ρέ φίλε....
γιωτα-γιωτα ζωη και κοταΠαντως τωρα που ειμαι πολιτης πως μου φαινεται ο στρατος
Λες και ζουσα σε αλλο κοσμο μου φαινεται,σε μια Ουτοπια,τελειως διαφορετικος απο την πραγματικοτητα!!!
Μεχρι και στα ονειρα μου το ονειρευομαι,φανταζομαι οτι ακομα ειμαι στο στρατοπεδο,και μολις ξυπναω διαπιστωνω
οτι ειμαι στο κρεβατι μου στο σπιτι μου.και οχι στον θαλαμο του στρατοπεδου!
οταν θα ξαναμπεις θα σε περιμενει ο αρχηγος Γ.Ε.Σ. με αγημα,και μια διμοιρια Ο.Υ.Κ. με πληρη φορτο σε παραταξη.συγχρονος θα πετανε απο πανω ενα σμηνος F-16 σε σχηματισμο,το πολεμικο ναυτικο θα εχει μια φρεγατα που θα ριξει 30 κανονιοβολισμους στην μαπα σου,μηπως και ταρακουνηθει το μυαλο σου,και φυγει η μαλακια που κουβαλας επανω σου.Παντως δεν εχω μετανιωσει για την αναβολη,και οταν ξαναμπω σε κανα χρονο,θα υπηρετησω πιο κοντα στον τοπο μου με βυσμα !!,Αλλη αναβολη ομως δεν προκειται να παρω ποτε γιατι δεν θελω να βγω Ι5!!
Μωρη Λουκγρα εσυ δεν ειπες οτι δεν ασχολεισαι αλλο μαζι μου,τι καθεσαι και απαντας τωρα στα μυνηματα μου!!οταν θα ξαναμπεις θα σε περιμενει ο αρχηγος Γ.Ε.Σ. με αγημα,και μια διμοιρια Ο.Υ.Κ. με πληρη φορτο σε παραταξη.συγχρονος θα πετανε απο πανω ενα σμηνος F-16 σε σχηματισμο,το πολεμικο ναυτικο θα εχει μια φρεγατα που θα ριξει 30 κανονιοβολισμους στην μαπα σου,μηπως και ταρακουνηθει το μυαλο σου,και φυγει η μαλακια που κουβαλας επανω σου.
οταν θα ξαναμπεις θα σε περιμενει ο αρχηγος Γ.Ε.Σ. με αγημα,και μια διμοιρια Ο.Υ.Κ. με πληρη φορτο σε παραταξη.συγχρονος θα πετανε απο πανω ενα σμηνος F-16 σε σχηματισμο,το πολεμικο ναυτικο θα εχει μια φρεγατα που θα ριξει 30 κανονιοβολισμους στην μαπα σου,μηπως και ταρακουνηθει το μυαλο σου,και φυγει η μαλακια που κουβαλας επανω σου.
να καλεσουμε καλυτερα πουτιν-ομπαμα,να στησουν και τους S-300?βάλε και τον πρόεδρο της δημοκρατίας μαζί να βαράει προσοχές!
λουγκρα ειμαι εγω ρε Ι5?Μωρη Λουκγρα εσυ δεν ειπες οτι δεν ασχολεισαι αλλο μαζι μου,τι καθεσαι και απαντας τωρα στα μυνηματα μου!!
Αντε γαμησου!!
Γελαει το αναισθητο,τι να σου πω παιδακι μου,οτι και να σου πω ειναι λιγο!!λουγκρα ειμαι εγω ρε Ι5?
αντε παρε το χαπακι σου αγορι μου,πιες το γαλατακι σου,και κανε νανακια.μεσημεριασε.Γελαει το αναισθητο,τι να σου πω παιδακι μου,οτι και να σου πω ειναι λιγο!!
Εισαι και 35 χρονων γαιδαρος,κατα 11 χρονια μεγαλυτερος μου,και ακομα δεν εχεις ωριμασει!!!
ελα αντε υπνο τωρα.τα λεμε πιο υστερα.
να αρχισεις να κοιμασε.αφου βλεπεις οτι χαλιεσε και δεν την αντεχεις.Δεν κοιμαμαι ποτε φιλε το μεσημερη,μια φορα εχω κοιμηθει στην ζωη μου
πριν 14 χρονια!!
Εμ δεν μπορω να κοιμηθω μεσημερη,ουτε στον στρατο δεν κοιμομουνα,οσον αφορανα αρχισεις να κοιμασε.αφου βλεπεις οτι χαλιεσε και δεν την αντεχεις.
αντε να εισαι και ξεκουραστω να ταισεις και τις χελωνες το απογευμα.