Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παντως τωρα που ειμαι πολιτης πως μου φαινεται ο στρατος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες και ζουσα σε αλλο κοσμο μου φαινεται,σε μια Ουτοπια,τελειως διαφορετικος απο την πραγματικοτητα!!!
Μεχρι και στα ονειρα μου το ονειρευομαι,φανταζομαι οτι ακομα ειμαι στο στρατοπεδο,και μολις ξυπναω διαπιστωνω
οτι ειμαι στο κρεβατι μου στο σπιτι μου.και οχι στον θαλαμο του στρατοπεδου! :2funny: :2funny: :2funny:

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παντως τωρα που ειμαι πολιτης πως μου φαινεται ο στρατος :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Λες και ζουσα σε αλλο κοσμο μου φαινεται,σε μια Ουτοπια,τελειως διαφορετικος απο την πραγματικοτητα!!!
Μεχρι και στα ονειρα μου το ονειρευομαι,φανταζομαι οτι ακομα ειμαι στο στρατοπεδο,και μολις ξυπναω διαπιστωνω
οτι ειμαι στο κρεβατι μου στο σπιτι μου.και οχι στον θαλαμο του στρατοπεδου! :2funny: :2funny: :2funny:
:jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:γιωτα-γιωτα ζωη και κοτα  :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Παντως δεν εχω μετανιωσει για την αναβολη,και οταν ξαναμπω σε κανα χρονο,θα υπηρετησω πιο κοντα στον τοπο μου με βυσμα !!,Αλλη αναβολη ομως δεν προκειται να παρω ποτε γιατι δεν θελω να βγω Ι5!!

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Παντως δεν εχω μετανιωσει για την αναβολη,και οταν ξαναμπω σε κανα χρονο,θα υπηρετησω πιο κοντα στον τοπο μου με βυσμα !!,Αλλη αναβολη ομως δεν προκειται να παρω ποτε γιατι δεν θελω να βγω Ι5!!
οταν θα ξαναμπεις θα σε περιμενει ο αρχηγος Γ.Ε.Σ. με αγημα,και μια διμοιρια Ο.Υ.Κ. με πληρη φορτο σε παραταξη.συγχρονος θα πετανε απο πανω ενα σμηνος F-16 σε σχηματισμο,το πολεμικο ναυτικο θα εχει μια φρεγατα που θα ριξει 30 κανονιοβολισμους στην μαπα σου,μηπως και ταρακουνηθει το μυαλο σου,και φυγει η μαλακια που κουβαλας επανω σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
οταν θα ξαναμπεις θα σε περιμενει ο αρχηγος Γ.Ε.Σ. με αγημα,και μια διμοιρια Ο.Υ.Κ. με πληρη φορτο σε παραταξη.συγχρονος θα πετανε απο πανω ενα σμηνος F-16 σε σχηματισμο,το πολεμικο ναυτικο θα εχει μια φρεγατα που θα ριξει 30 κανονιοβολισμους στην μαπα σου,μηπως και ταρακουνηθει το μυαλο σου,και φυγει η μαλακια που κουβαλας επανω σου. :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μωρη Λουκγρα εσυ δεν ειπες οτι δεν ασχολεισαι αλλο μαζι μου,τι καθεσαι και απαντας τωρα στα μυνηματα μου!!
Αντε γαμησου!!

Bond007

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
1

βάλε και τον πρόεδρο της δημοκρατίας μαζί να βαράει προσοχές! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
λουγκρα ειμαι εγω ρε Ι5? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Γελαει το αναισθητο,τι να σου πω παιδακι μου,οτι και να σου πω ειναι λιγο!!
Εισαι και 35 χρονων γαιδαρος,κατα 11 χρονια μεγαλυτερος μου,και ακομα δεν εχεις ωριμασει!!!

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Γελαει το αναισθητο,τι να σου πω παιδακι μου,οτι και να σου πω ειναι λιγο!!
Εισαι και 35 χρονων γαιδαρος,κατα 11 χρονια μεγαλυτερος μου,και ακομα δεν εχεις ωριμασει!!!
αντε παρε το χαπακι σου αγορι μου,πιες το γαλατακι σου,και κανε νανακια.μεσημεριασε.

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6
Δεν κοιμαμαι ποτε  φιλε το μεσημερη,μια φορα εχω κοιμηθει στην ζωη μου
πριν 14 χρονια!!
να αρχισεις να κοιμασε.αφου βλεπεις οτι χαλιεσε και δεν την αντεχεις.
αντε να εισαι και ξεκουραστω να ταισεις και τις χελωνες το απογευμα.

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
να αρχισεις να κοιμασε.αφου βλεπεις οτι χαλιεσε και δεν την αντεχεις.
αντε να εισαι και ξεκουραστω να ταισεις και τις χελωνες το απογευμα.
Εμ δεν  μπορω να κοιμηθω μεσημερη,ουτε στον στρατο δεν κοιμομουνα,οσον αφορα
τις χελωνες εχουν φυγει τωρα και εχουν παει σε πιο ζεστες χωρες αλλα αν θελεις το καλοκαιρι
ελα να τις ταισουμε μαζι!!! :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Όπως λέγαμε και στο 18μηνο... ο ύπνος μειώνει την θητεία!

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
1 μηνας απο τοτε που πηρα αναβολη  απο τον στρατο,μενουν αλλοι 11 για να επιστρεψω :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom