Επισκέπτης
ι5 εξαιτιας νοητικης καθυστερησης ,το επονομαζομενο τρελοχαρτο σημαινει οτι δεν μπορεις να δουλεψεις στο δημοσιο,σε ολα τα δημοσια εγγραφα σου αναγραφεται,δεν μπορεις να εχεις περιουσιακα στοιχεια!!πολυ απλα την γαμησες!!
ι5 εξαιτιας νοητικης καθυστερησης ,το επονομαζομενο τρελοχαρτο σημαινει οτι δεν μπορεις να δουλεψεις στο δημοσιο,σε ολα τα δημοσια εγγραφα σου αναγραφεται,δεν μπορεις να εχεις περιουσιακα στοιχεια!!πολυ απλα την γαμησες!!
Εχω σιχαθει να ακουω αυτες τις μπουρδες!!!!"η θητεια ειναι χρεος μας προς την πατριδα"-ρε μαγκες,που τις βρηκατε αυτες τις ατακες ρε?
Το χρεος προς την πατριδα το καταβαλλουμε στην εφορια,τα λοιπα απλα ακουγονται γραφικα.
Αμα καποιος τωρα νιωθει περηφανος να κουβαλαει ελληνικες σημαιες αναμεσα σε γιουγκοσλαβους,τωρα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Ζουμε στο 2006 μαγκες,οχι στο 1821.Η ελλαδα και η καθε "πατριδα" ειναι απλα ενας τοπος διαμονης με διαφορετικες συνθηκες διαβιωσης-ο "πολιτης" ειναι πλεον ο "πελατης"μπορει να διαλεξει που θελει να μεινει και παει.
Τωρα,οι θεωριες οτι "ο στρατος σε κανει αντρα"και τετοια,ειναι απλα τραγικα.Γι αυτο η ελλαδα μαστιζεται απο ομοφυλοφυλλια?
Προσωπικα πιστευω πως ειναι τεραστιο χασιμο χρονου,υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που χαζευουν εκει μεσα απτην ηλιθιοτητα που επικρατει,και μην ξεχναμε οτι στην μοντερνα κοινωνια ο ανθρωπος εχει αλλες προτεραιοτητες και πρωτοβουλιες.
Μια φορα επισκεφτηκα κατι φιλαρακια στην τριπολη,εκατσα 2 ωρες και μ επασε καταθλιψη,σαν φυλακη ειναι.
Με εξοργιζει το γεγονος οτι δεν φτανει να στηνομαι με τις ωρες σε ουρες στις κολοεφοριες να καταβαλλω τα ωραια μου χρηματα,αλλα το κρατος ζηταει απο μενα να κανω και την μαριονεττα.
Ακουω φιλαρακια μου που εχουν πανικοβληθει επειδη τελειωνει η αναβολη,και ψαχνουν να βρουν καναν τροπο να γλυτωσουν.
Προσωπικα εγω αν βρισκομουν σ αυτην την θεση θα το "παλευα" για Ι5.
Αληθεια,αληθευουν τα οσα ακουγονται ερι επιπτωσεων του ι5 ρε παιδια?(πχ οτι δεν μπορεις να χεις ακινητη περιουσια,κτλπ?)
απο την στιγμη που ειναι υποχρεωτικη οφειλεις να πας.και δεν γουσταρω μερικα λαμογια να την κανουν και να μην υπηρετουν.Δηλαδη εαν γινει πολεμος θα γουσταρες εσυ να πολεμησεις και οι αλλοι να φυγουν για να γλιτωσουν?
Αληθεια,αληθευουν τα οσα ακουγονται ερι επιπτωσεων του ι5 ρε παιδια?(πχ οτι δεν μπορεις να χεις ακινητη περιουσια,κτλπ?)
Πες μου εσυ μια χωρα στη παγκοσμια ιστορια που να ακμασε πολιτιστικα χωρις να εχει ισχυρο στρατο...Για να γινουν Παρθενωνες,χρειαστηκε να προηγηθουν οι Θερμοπυλες ρε μαγκα.Φιλε gatoulis
Κακως με αποκαλεσες "αναρχοκουμμουνιστη" διοτι ειναι το στυλ των ανθρωπων που σιχαινομαι περισσοτερο απο καθε τι.
Το οτι καποιος εχει καποια αλφα αποψη και τον εκφραζει,δεν σου δινει το δικαιωμα να τον βαλεις σ ενα καλουπι ετσι ευκολα.
Οσο για το "αφου δεν θελουν να στρατευονται"-αμα ηταν προαιρετικη η στρατευση,θα πηγαινες?Αστα γι αλλου αυτα.
Εγω φαντασου δεν στρατευομαι καν (ξενο διαβατηριο και υπηκοοτητα) και βγαζω αφρους μονο και μονο που ακουω για στρατο.Παρ ολα αυτα,ειμαι πολυ πιο πατριωτης και ελληνας απο τους "ελληναρες"-Την χωρα δεν την κανει ο στρατος,αλλα ο πολιτισμος,η δυναμη(σε πολιτιστικο επιπεδο) και ο πλουτος.
Δυστυχως αυτη η χωρα πασχει και απ τα τρια αυτα στοιχεια,λογω των εκαστοτε ηλιθιων "μπατζανακηδων" που την κυβερνουν.
Τεσπα ο στρατος ειναι ενα κακο αστειο
Ακουω απο φιλαρακια μου ιστοριες,εχω δει κατι αλλους που πηγαν και βγηκαν βλαμμενη απο κει,ανημποροι να συνεχισουν την ζωη τους λογω αυξημενης αποβλακωσης.
Και πως να μην χαζεψεις,οταν απο κει που κανεις τις δουλειες σου να σωσεις το σπιτι σου και να εξασφαλισεις ενα αλφα μελλον,σε βαζουν με 500 παπαρες μικτης διαλογης και ολοι μαζι καθαριζετε πατατες,η "τρεχετε γυρω απο το κτιριο ωσπου να ζαλιστει και να πεσει".Ασε τα καψονια των καθυστερημενων βαθμοφορων οι οποιοι δεν ειναι τιποτα παραπανω απο δημοσιοι υπαλληλοι και ομως εχουν το φρασος να σε διαταζουν.
Καποιοι πεθαναν γι αυτη την χωρα,μονο και μονο να υπαρξουν ξενοι που ναι πιο πατριωτες απτους ιδιους τους ελληνες.
Φιλε μου δεν αποκαλεσα εσενα αναρχοκουμμουνιστη!!!Αποκαλεσα εναν χθεσινο τυπο που ο ιδιος το λεγε οτι ειναι!Δεν πηγαινε σε σενα.Αν ηταν προαιρετικος ο στρατος πιστευω πως αν τωρα θελω μια που ειμαι φανταρος τοτε θα ηθελα 10!Και αυτο γιατι θα το επελεγα και δεν θα μου το επιβαλλαν!Διαφωνουμε στο γεγονος οτι σε αποβλακωνει ο στρατος!!Μπορει να σε κανει να αισθανεσαι βλακας καποιες φορες γιατι πρεπει να υπακους και σε βλακιες,να σε κουραζει αλλα στην τελικη δε νομιζω οτι σε αποβλακωνει.Φιλε gatoulis
Κακως με αποκαλεσες "αναρχοκουμμουνιστη" διοτι ειναι το στυλ των ανθρωπων που σιχαινομαι περισσοτερο απο καθε τι.
Το οτι καποιος εχει καποια αλφα αποψη και τον εκφραζει,δεν σου δινει το δικαιωμα να τον βαλεις σ ενα καλουπι ετσι ευκολα.
Οσο για το "αφου δεν θελουν να στρατευονται"-αμα ηταν προαιρετικη η στρατευση,θα πηγαινες?Αστα γι αλλου αυτα.
Εγω φαντασου δεν στρατευομαι καν (ξενο διαβατηριο και υπηκοοτητα) και βγαζω αφρους μονο και μονο που ακουω για στρατο.Παρ ολα αυτα,ειμαι πολυ πιο πατριωτης και ελληνας απο τους "ελληναρες"-Την χωρα δεν την κανει ο στρατος,αλλα ο πολιτισμος,η δυναμη(σε πολιτιστικο επιπεδο) και ο πλουτος.
Δυστυχως αυτη η χωρα πασχει και απ τα τρια αυτα στοιχεια,λογω των εκαστοτε ηλιθιων "μπατζανακηδων" που την κυβερνουν.
Τεσπα ο στρατος ειναι ενα κακο αστειο
Ακουω απο φιλαρακια μου ιστοριες,εχω δει κατι αλλους που πηγαν και βγηκαν βλαμμενη απο κει,ανημποροι να συνεχισουν την ζωη τους λογω αυξημενης αποβλακωσης.
Και πως να μην χαζεψεις,οταν απο κει που κανεις τις δουλειες σου να σωσεις το σπιτι σου και να εξασφαλισεις ενα αλφα μελλον,σε βαζουν με 500 παπαρες μικτης διαλογης και ολοι μαζι καθαριζετε πατατες,η "τρεχετε γυρω απο το κτιριο ωσπου να ζαλιστει και να πεσει".Ασε τα καψονια των καθυστερημενων βαθμοφορων οι οποιοι δεν ειναι τιποτα παραπανω απο δημοσιοι υπαλληλοι και ομως εχουν το φρασος να σε διαταζουν.
Καποιοι πεθαναν γι αυτη την χωρα,μονο και μονο να υπαρξουν ξενοι που ναι πιο πατριωτες απτους ιδιους τους ελληνες.
Συμφωνώ με str81977 σε κάποια πράγματα.
Το θέμα είναι όμως να κάνουμε πολιτισμένη συζήτηση και όχι να λέμε αδερφή κάποιον που δεν πήγε κλπ γιατί δεν έχει νόημα...
Αποψή μου είναι:
Στρατός =
1. Χάσιμο χρόνου
2. Χάσιμο χρημάτων για τον λόγο του ότι θα μπορούσες να δούλευες 1 ολόκληρο χρόνο
3. Χάσιμο απο το περιβάλλον σου (τους φίλους σου,γκομενά σου κλπ)
4. Κοροιδία λόγο των και καλά "γιωτάδων που ξύνουν τα αρχίδια τους" , των και καλά "ι5" , αυτών που κάνανε εξαγορά και γενικώς όλων των βυσμάτων που υπάρχουνε. Οι υπόλοιποι τι είναι? Μαλάκες?
5. Τι προσφέρει η πατρίδα σε κάποιον απο την στιγμή που είναι άνεργος και τον γράφει στα αρχίδια του γενικώς?
6. Γιατί πληρώνουνε τον φαντάρο (6ευρώ) άν θυμάμαι καλά εφόσον σε όλες τις χώρες δίνουνε πολύ παραπάνω? ? ?
7. Και πολλά άλλα που δεν ξέρω γιατί δεν έχω πάει ακόμα .......
Μαλακίες με λίγα λόγια .... εγώ μόνο ώς αγγαρεία θα το πάρω όπως και οι περισσότεροι και τίποτα παραπάνω.
ΥΓ Έχω βαρεθεί να βλέπω άτομα να τσακώνοντε και το να βρίζει ο ένας τον άλλον επειδή ο ένας πήγε στρατό και ο άλλος όχι.
Λές και αυτός που πήγε και έπηξε δεν θα χρησιμοποιούσε βύσμα αν είχε ή άν είχε τα χρήματα δεν θα τον εξαγόραζε. Ας σταματήσουνε λοιπόν τα "το έκανα για την πατρίδα" και οι πίπες.. όσοι είναι να βρίσετε να βρίσετε τον στρατό και το κράτος. Οι μοναδικοί φταίχτες είναι.......
Μάλλον δεν έχεισ καταλαβει οτι αυτά που κάνεις κατά τη διάρκεια της θητείας σου δεν τα κάνεις για κανέναν πούστη πολιτικό αλλα μόνο και μόνο για να τιμήσεις τα χιλιάδες παιδιά που έπεσαν για να εισαι εσύ τώρα online και να λές λαλακίες!
Μπορείς να πάρεις όσες υπηκοότητες θέλεις. Αλλά έχει ένα πρόβλημα: δεν μπορείς να αποποιηθείς την ελληνική. Αυτό σημαίνει πως από τη στιγμή που έχεις ελληνική υπηκοότητα και δεν είσαι μόνιμος κάτοικος εξωτερικού, είσαι υπόχρεος θητείας.Και γιατί δεν αλλάζεις υπηκοότητα;Ευρωπαίος πολίτης κάθεσαι όσο καιρό γουστάρεις και ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ στις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ