"η θητεια ειναι χρεος μας προς την πατριδα"-ρε μαγκες,που τις βρηκατε αυτες τις ατακες ρε?
Το χρεος προς την πατριδα το καταβαλλουμε στην εφορια,τα λοιπα απλα ακουγονται γραφικα.
Αμα καποιος τωρα νιωθει περηφανος να κουβαλαει ελληνικες σημαιες αναμεσα σε γιουγκοσλαβους,τωρα αυτο ειναι αλλο θεμα.
Ζουμε στο 2006 μαγκες,οχι στο 1821.Η ελλαδα και η καθε "πατριδα" ειναι απλα ενας τοπος διαμονης με διαφορετικες συνθηκες διαβιωσης-ο "πολιτης" ειναι πλεον ο "πελατης"μπορει να διαλεξει που θελει να μεινει και παει.
Τωρα,οι θεωριες οτι "ο στρατος σε κανει αντρα"και τετοια,ειναι απλα τραγικα.Γι αυτο η ελλαδα μαστιζεται απο ομοφυλοφυλλια?
Προσωπικα πιστευω πως ειναι τεραστιο χασιμο χρονου,υπαρχουν αρκετοι ανθρωποι που χαζευουν εκει μεσα απτην ηλιθιοτητα που επικρατει,και μην ξεχναμε οτι στην μοντερνα κοινωνια ο ανθρωπος εχει αλλες προτεραιοτητες και πρωτοβουλιες.
Μια φορα επισκεφτηκα κατι φιλαρακια στην τριπολη,εκατσα 2 ωρες και μ επασε καταθλιψη,σαν φυλακη ειναι.
Με εξοργιζει το γεγονος οτι δεν φτανει να στηνομαι με τις ωρες σε ουρες στις κολοεφοριες να καταβαλλω τα ωραια μου χρηματα,αλλα το κρατος ζηταει απο μενα να κανω και την μαριονεττα.
Ακουω φιλαρακια μου που εχουν πανικοβληθει επειδη τελειωνει η αναβολη,και ψαχνουν να βρουν καναν τροπο να γλυτωσουν.
Προσωπικα εγω αν βρισκομουν σ αυτην την θεση θα το "παλευα" για Ι5.
Αληθεια,αληθευουν τα οσα ακουγονται ερι επιπτωσεων του ι5 ρε παιδια?(πχ οτι δεν μπορεις να χεις ακινητη περιουσια,κτλπ?)