Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

erefer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά εγώ έμαθα απο υπουργικό γραφείο οτι απο 1/1/2007 γίνεται 18μηνο..Δίνω 99% πιθανότητες καθως η "πηγή" είναι ισχυρή.Πάντως αν μου δινόταν η ευκαιρία να μην πάω,δεν θα πήγαινα καθώς τα ιδανικά και οι αξίες για τα οποία θα έκανα κατι τέτοιο,βρίσκονται στην εποχή της αρχαίας Ελλάδας..Και επειδή κατηγορείτε τον mclein θα σας κάνω μια απλή ερώτηση:Ας πούμε οτι εγώ έχω στην τράπεζα 1,5 εκατομμύριΟ ? περίπου,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜ***ΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΡΑΤΟ???!!!!!!!!!!!!!!!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085

sakoulas

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Παιδιά εγώ έμαθα απο υπουργικό γραφείο οτι απο 1/1/2007 γίνεται 18μηνο..Δίνω 99% πιθανότητες καθως η "πηγή" είναι ισχυρή.Πάντως αν μου δινόταν η ευκαιρία να μην πάω,δεν θα πήγαινα καθώς τα ιδανικά και οι αξίες για τα οποία θα έκανα κατι τέτοιο,βρίσκονται στην εποχή της αρχαίας Ελλάδας..Και επειδή κατηγορείτε τον mclein θα σας κάνω μια απλή ερώτηση:Ας πούμε οτι εγώ έχω στην τράπεζα 1,5 εκατομμύριΟ ? περίπου,ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜ***ΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΡΑΤΟ???!!!!!!!!!!!!!!!!

οταν εγω πηγα στρατο ελεγαν οτι θα μειωθει η θητεια και ολοι ελεγαν οτι ειναι ραδιο αρβυλα. να ομως που εγινε.
δυστυχως ΔΕΝ επιασε η ιδεα του μισθοφορικου στρατου(ΕΠΟΠ) και αναγκαστικα θα την αυξησουν την θητεια παλι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ας πούμε οτι εγώ έχω στην τράπεζα 1,5 εκατομμύριΟ ? περίπου ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΓΑΜ***ΝΟ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΡΑΤΟ???!!!!!!!!!!!!!!!!

καταλαβαίνεις τι γράφεις? θέμα ποσού στην τράπεζα είναι?

Δηλαδή εάν εγώ έχω 10μύρια και μόνο ένας από τους 2 μας θα την καπουλάρει, αυτός θα είμαι εγώ?

Να ένας λόγος για να πας...

Ή πιστεύεις ότι αυτοί που δεν έχουν πάνε για να βγάλουν φράγκα? Δεν καταλαβαίνω...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εγώ πάντως δεν κατηγόρησα τον Mclein, ίσα ίσα είπα ότι έχει το δίκιο της λογικής της κορυφής της τροφικής αλυσίδας σε μια δήθεν δημοκρατία που στην πραγματικότητα δεν σέβεται τους νόμους της και άρα είναι ζούγκλα. Απλά μας δίνει μια ωραία λαβή να δούμε τι σόι ζούγκλα είμαστε. Και για αυτό πιστεύω ότι κάθε κυνική χώρα, δημοκρατία της αγοράς, καλύτερα να έχει επαγγελματικό στρατό. Και η τάξη Mclein να πληρώνει τους πιο χοντρούς φόρους αφου τάχει πιο πολλά. Όπως Αμερική! Που έλεγε και η Υβέτ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ απορώ που εκνευρίστηκε ο mclein.

Δεν έκρινα τις απόψεις του, απλά όταν κάποιος "γαμάει" λόγω κάποιας ιδιότητάς του, είναι πολύ πιθανόν να τον "γαμήσουν" κάποιοι που έχουν πιο  μεγάλα @@. και εκεί δεν θα έπρεπε να ενοχλείται, αφού υποστηρίζει αυτή την λογική (και περήφανα μάλιστα).

Εκεί θα κάνει υπομονή όπως το φανταράκι που χτυπάει νούμερα για λογαριασμό του mclein.

Απλά πράγματα...

Επισκέπτης
ρε φιλε yorgo.....μηπως εισαι κανενας μονιμας η τπτ παρομοιο κ εχεις θιχτει..????
κ εγω σου λεω πως με συνοπτικες διαδικασιες (κ φυσικα αν εισαι εξυπνος) εσυ με τα 10 μυρια θα σωθεις....γιατι αν εχεις 10 μυρια δν θα ναι σε ελληνικη τραπεζα κ θα ναι 2πλα κ 3πλα ασφαλισμενα....κ εκτος απ αυτα θα χεις αλλα 5-6 μυρια σε σπιτια κ αν δν εχεις σπιτια θα χεις επιχειρησεις....οποτε ποιος νομιζεις θα σωθει ???? Μηπως αυτος που εχει κανει θητεια ????....(συγωμη για το pm...απλα ειχα νευριασει που μου την επεσαν ολοι κ προσπαθουσα ο χαζος να τους εξηγησω την αποψη μου...χωρις ομως να ξερουν τπτ παραπανω για μενα...συγνωμη κ παλι!!!)

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Επαναλαμβάνω:

Δεν σου είπα πήγαινε στρατό για την πατρίδα.

Αλλά όπως άλλοι κανουν υπομονή για να περάσεις εσύ καλά επειδή έχεις κάποια άκρη ή κάποια "δύναμη" και το γλυτώνεις το αγγουράκι, και αυτό το εκμεταλεύεσαι "στεγνά" και υπερήφανα, έτσι εάν κάποια μέρα κάποιος σου την "φορέσει" επειδή είναι πιο προικισμένος από εσένα, δεν πρέπει να παραπονεθείς, αλλά να κάνεις και εσύ υπομονή και να το φας. αυτό μόνο.

Τα άλλα περί πατρίδας κλπ...είναι θέμα απόψεων του καθενός.

Μονιμάς δεν είμαι, μην ανησυχείς...

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Like
11
Πόντοι
6
Εγώ απορώ που εκνευρίστηκε ο mclein.

Δεν έκρινα τις απόψεις του, απλά όταν κάποιος "γαμάει" λόγω κάποιας ιδιότητάς του, είναι πολύ πιθανόν να τον "γαμήσουν" κάποιοι που έχουν πιο  μεγάλα @@. και εκεί δεν θα έπρεπε να ενοχλείται, αφού υποστηρίζει αυτή την λογική (και περήφανα μάλιστα).

Εκεί θα κάνει υπομονή όπως το φανταράκι που χτυπάει νούμερα για λογαριασμό του mclein.

Απλά πράγματα...

Yorgos μιλάς για νομοτέλεια. Ο νόμος της ζούγκλας είναι αμίληκτος. Και ώ τι ειρωνία όταν έρχεται η ώρα του τιμητή της... ;)

Επισκέπτης
αν ειναι ρε παιδια αναποφευκτο να φαω κ εγω το αγγουρακι καποια στιγμη (που ομολογουμενως θα γινει)...τοτε ναι....θα κατσω κ θα το απολαυσω αφου δν θα μπορω να κανω αλλιως....αλλα μεχρι να ρθει εκεινη η ωρα (που ελπιζω να αργει κ προσευχομαι να μην ερθει ποτε...) θα περναω καλα κ σιγουρα διαφορετικα απ'ολους σχεδον τους γυρω μου.....

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ακριβώς.

Και αυτό είναι κάτι που το μαθαίνεις πολύ καλά στο στρατό.

Ειδικά όταν υπηρετούσες πολύ καιρό και τα βύσματα μπορεί να χανόντουσαν...(αποστρατείες, μεταθέσεις, εκλογές κλπ).

Βέβαια, μάθαινες, ότι με καλά βύσματα σε όλη σου την ζωή μπορεί να την βγάλεις καθαρή και πολύ χαλαρά μάλιστα.

Μάθαινες όμως και τι σε περιμένει έτσι και σε πετύχουν στη γωνιά χωρίς βύσμα και μάθαινες το τουμπεκί όταν εμφνιζόντουσαν άλλοι με μεγαλύτερα βύσματα από εσένα.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
αν ειναι ρε παιδια αναποφευκτο να φαω κ εγω το αγγουρακι καποια στιγμη (που ομολογουμενως θα γινει)...τοτε ναι....θα κατσω κ θα το απολαυσω αφου δν θα μπορω να κανω αλλιως....αλλα μεχρι να ρθει εκεινη η ωρα (που ελπιζω να αργει κ προσευχομαι να μην ερθει ποτε...) θα περναω καλα κ σιγουρα διαφορετικα απ'ολους σχεδον τους γυρω μου.....

Με όλη μου την καρδιά να μην σου τύχει ποτέ, όταν όμως σου τύχει, θα καταλάβεις γιατί κάποιοι το πήρανε στραβά το θέμα.

Σε κάποιον που χτυπάει νούμερο αυτή την στιγμή στου διαόλου τον κώλο, μακριά από κοπέλα, γονείς κ.α. ακούγεται απίστευτο αυτό που έιπες "να κάνει υπομονή".

Αυτό αγαπητέ πρέπει να το δεχτείς χωρίς αποδείξεις, γιατί μόνο εάν το ζήσεις θα το καταλάβεις, πράγμα που δεν θα γίνει.

Και ο συγκεκριμένος που βαράει Γερμανικό τώρα, δεν το κάνει για την πατρίδα, τον υποχρεώσανε, και κάνει παραπάνω υπηρεσίες, γιατί κάποιοι την καπουλάρουν (μέσα και έξω από το στράτευμα).

Και μην νομίζεις, έκανα πολύ χαλαρό στρατό, δεν στο παίζω ΟΥΚας...

τεσπα...καλά να είμαστε...

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Δεν ξέρω μύθος ή όχι έχω ακούσει ότι θα γίνει δεκαεξάμηνο από διιοικήτη τάγματος

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
που ειδες ρε yorgos να υπερηφανευομαι????????????????
μηπως απ το μηνυμα μου---->εγω την εξαγορασααα ααααααααααα ααα........ ..χχααχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!??????????
Ηλιθιε Αλβανε αν ησουν πραγματικα μαγκας δεν θα την εξαγοραζες αλλα θα ειχες γνωριμιες να σε πανε καπου που θα πατας μια φορα το μηνα!!Αρα το γεγονος οτι πληρωσες δεν σε κανει εξυπνο αλλα μαλ...!!!!
Αν δε σου αρεσει η Ελλαδα ξεκουμπησου και πηγαινε να μεινεις αλλου!!Να ξεβρωμησει και ο τοπος!!!Εγω υπηρετω απ το Μαιο και γουσταρω και πολυ!!Γιατι καποιοι καποτε πεθαναν για να μαι εγω τωρα ζωντανος και αυτο που κανω τωρα ειναι το λιγοτερο!!Αν μη τι αλλο μη ξαναπιασεις την Ελλαδα στο βρωμοστομα σου!!!!Πουλημενοι

Επισκέπτης
...........gatoulis0025......κλασσικος ελληναρας ισοπεδωτικος μαλακας....
σιγα το μπουρδελο που σου θιξαμε.....ελλαδα....α ρε καημενε.....κ τι εκανε η ελλαδα για σενα????
Εγω δεχομαι οτι ειμαι πουλημενος....εσυ δν εισαι ???? η μηπως εισαι απ αυτους τους μαλακες μαγκες που πουλιωνται σε συσκευασια δωρου ??? (γιατι κ εσυ ξεπουλιεσαι σε μερικα πραγματα θες δε θες για να κανεις τη δουλεια σου...απλα δν μπορεις παντου.....)....
Γαμω κ την ελλαδα κ οποιοδηποτε κρατος δε με σεβεται κ απαιτει σεβασμο...δν ειναι θεμα ελλαδα...ειναι γενικο το κακο....

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Like
7
Πόντοι
1
Τι λες για την Ελλαδα ρε??Αν θες να μου τα πεις απο κοντα!!!Δεν εχω κανενα προβλημα.Δεν ειμαι Ελληναρας αλλα δεν ειμαι και ζωο!!!Ρε Αλβανε αφου δε σου αρεσει γιατι δε φευγεις απ την Ελλαδα?Φυγε ρε καραγκιοζη.Φυγε ρε!Αφου δε σου αρεσει!!Καριολη θα βρισεις την Ελλαδα.

Επισκέπτης
να ερθω να μου πεις κ να σου πω τι απο κοντα???? πρεπει να σαι καθυστερημενος για να νομιζεις οτι θα κατσω να μαλωσω για την ελλαδιτσα....
Ρε μαλακα κ αλβανος να μαι που ειναι το προβλημα σου ρε κομπλεξικε φασιστα ???
Καριολα ειναι η μανα σου κ οχι εγω...
Ελα να με συναντησεις σε καμια πορεια....ενας απ τους κουκουλοφορους που γαμανε την ελλαδιτσα σου ειμαι....αυτος που γαμαει στρατο κ μπατσους...αυτος που ειναι βολεμενος κ βλεπει εσενα να γαμιεσαι κ γελαει...βλακα ε βλακα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom