Νέα

Περί θητείας στρατού

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 232K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

  • Συμφωνω

    Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

    Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

    Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

    Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

    Ψήφοι: 4 1,0%

  • Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Επισκέπτης
ειμαστε απο τις λιγες χωρες που εχουμε υποχρεωτικη στρατευση!!τα περισσοτερα χρηματα του προυπολογισμου πανε στο στρατο ,ναυτικο,αεροπορια,οποτε νομιζω ειναι λογικο να γινει πια επαγγελματικος οπως στις πιο πολλες χωρες!!αλλα με τα μυαλα που κουβαλανε και την αντιμετωπιση που ειχαν στους επ.οπ δυσκολα θα γινει!!
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Ήμουν επίστρατος πρόσφατα η κατάσταση είναι χάλια!
 

farouk1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
27
Like
1
Πόντοι
0
τι εννοεις vanzel?  ποσο χαλια μπορεί να ειναι ?
 

Vanzel

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Μηνύματα
941
Κριτικές
1
Like
62
Πόντοι
6
Δεν ξέρω ρε παιδιά αλλά αξιωματικοί, λοχίες και φαντάροι έχουν γίνει όλοι τα ίδια σκατά!ΠΑντελής η έλλειψη σεβασμού και μία απίστευτη χαλαρότητα!
 

TranceMedia

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2006
Μηνύματα
262
Like
5
Πόντοι
1
Δεν ξέρω ρε φίλε με τι ακριβώς εξετάσεις βρίσκανε το οτι το DNA δεν έτρωγε κλωτσιές το DNA σου,πόσο μάλλον απο τον πιο ανοργάνωτο στρατό του κόσμου και βέβαια δεν ξέρω κατα πόσο μπορείς να εμπιστευτείς οτι σου λέγανε και αλήθεια για τα αποτελέσματα,ούτος ή άλλος τα αποτελέσματα αυτής της διαμονής σου στο Κόσοβο θα βγούν μακροπρόθεσμα και σου εύχομε ειλικρινά να μην έχεις τίποτα,αλλά θεωρώ τουλάχιστον ανώριμο εκ μέρους σου να το πέρνεις τόσο χαλαρά και αδιάφορα ένα πράγμα το οποίο θα μπορούσε να σου καταστρέψει την ζωή.Θα πρέπει να σου αναφέρω βέβαια οτι είχα έναν γνωστό στο Κόσοβο ο οποίος πέθανε απο καρκίνο 2 χρονια μετα που γύρισε απο το Κόσοβο σε ηλικία 24 χρονών,τώρα αν το βλέπεις και αυτο φυσιολογικό τι να σου πώ.Πάντως να ξέρεις σίγουρα ότι ότι σου έχουν πει για το Κόσοβο είναι η μισή αλήθεια

Mην ανησυχεις εχω κανει και εξετασεις και μετα το στρατο σε καλους γιατρους,οπως και κανω και μια φορα το χρονο...Ο καθενας ειναι υπεθευνος των πραξεων του...
 

farouk1

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Μηνύματα
27
Like
1
Πόντοι
0
Οταν ημουνα φανταρος πανε και 15 χρονια δεν τολμαγαμε να κοιταξουμε τον διοικητη , σκοποιες , περιπολα συντηρησεις γινονταν ολα στην τριχα τι να πω ποια ολα μπουρδελα εγιναν?
 

nelson

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2005
Μηνύματα
74
Like
2
Πόντοι
0
Κατ' αρχήν θα διαφωνήσω με κάποιους που παρομοιάζουν το στρατό με μπουρδέλο. Όπως όλοι γνωρίζουμε τα μπουρδέλα είναι μαγαζιά οργανωμένα με τάξη και κανόνες.
Παρακαλώ να μη γίνεται σύγχυση της έννοιας του μπουρδέλου με αυτήν του καραπουτσαριού.
Η τελευταία μπορεί να χαρακτηρίζει σήμερα το στρατό. Σοβαρός στρατός δεν παθαίνει νίλες όπως τα Ιμια. Και κάτι τέτοιο εύκολα μπορεί να επαναληφθεί και σήμερα. Ξέρω τι σας λέω.
Τώρα η θητεία είναι 12 μήνες, διάστημα ασήμαντα μικρό. Για μένα που υπηρέτησα πριν 20 χρόνια η θητεία ήταν μια εξαιρετική εμπειρία με όλα τα σπασίματα και τα προβλήματα που είχε. Και φίλους καλούς έκανα και γνώρισα ανθρώπους που αλλοιώς δεν ήξερα πως υπάρχουν. Το ξέρατε ότι το 1984 στην Ελλάδα υπήρχαν αναλφάβητοι;
Και επειδή σήμερα κάποιοι μιλάνε για συμμετοχική δημοκρατία, επισημαίνω ότι η μόνη μορφή ενεργού συμμετοχής για τον έλληνα πολίτη είναι η συμμετοχή στην άμυνα. Η εφορία είναι παθητική συμμετοχή. Απλά πληρώνουμε.
 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Μηνύματα
885
Like
11
Πόντοι
6
Και το 1996 υπήρχαν ορδές αναλφάβητων στο κέντρο και είχαν οργανωθεί τάξεις που τους μάθαιναν ΑΒΓΔ...Ω. Αυτό είναι και το πέρίφημο γκαο (Γενική Κατάταξη Αγράμματων Οπλιτών) στην φανταρίστικη αργκώ.
 

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Μηνύματα
66
Like
1
Πόντοι
0
Προσωπικα πιστευω οτι μερικοι που γκρινιαζουν σε φαση "ο στρατος ειναι ετσι και ειναι αλλιως,και πρεπει να πας και οι λοιποι λιποτακτες θα την πληρωσουν" και τα λοιπα τα γραφουν επειδη πηγαν οι ιδιοι στρατο και νοιθουν μαλακες μονο και μονο με την ιδεα οτι καποιοι τον γλυτωνουν με διαφορες μανουβρες.
Οσο για το "για τους ξενους δεν σας πεφτει λογος και λιγα λογια για την ελλαδα" και λοιπες αηδιες,θα ηθελα να εκφρασω οτι απ την στιγμη που καποιος καταβαλλει φορους σ αυτο το κρατος ετησιως,που ειναι πολυ μεγαλυτερα ποσα συνολικα απ οσα καταβαλλει ενας μεσος εργαζομενος,πιστευω οτι πεφτει και παραπεφτει λογος.
Εγω ετυχε να γεννηθω εξω,οι γονεις μου να εχουν διπλες υπηκοοτητες και τους ευχαριστω που προνοησαν ωστε να γλυτωσω απτον στρατο.Αυτο δεν σημαινει ομως οτι ντε και καλα δεν παω αμα δεν θελω.Οποιοσδηποτε στην θεση μου αμα θελει,μπορει να ζητησει την ελληνικη υπηκοοτητα και να κανει 8μηνη θητεια,αρα ειναι θεμα επιλογης για αρκετους.
Σκεφτειτε αν ο εθνικος μας προυπολογισμος ειχε την δυνατοτητα να μειωσει το ποσοστο της αμυνας,και να διατεθει η διαφορα σε αλλους παραγοντες-νοσοκομεια,αναπτυξη στην επαρχια(η επαρχια ταιζει την ελλαδα),κτλπ.
Οποιος καταλαβαινει και γνωριζει πεντε πραματα,σιγουρα συμφωνει οτι αυτη η χωρα ειχε καποτε την υποδομη να γινει κατι πολυ ανωτερο σε διαθνη τομεα.
Ειναι ακομα πρωτη στην εμπορικη ναυτιλια,παρ ολο που το ιδιο το κρατος εσφιξε τα λουρια στους εφοπλιστες με αποτελεσμα να "πεσει" η στηριξη τους προς την ελλαδα.
Μην ξεχναμε την ολυμπιακη αεροπορια και την καταληξη της.
Και μετα μιλαμε για "εθνικη υπερφανεια" ρε παιδια?
Οταν το ιδιο το κρατος επι χρονια αδιαφορει παταγωδως να στηριξει οτιδηποτε εκτος απο τα οποια ρουσφετια του κωλου?
Οταν το κρατος εχει μονιμοτητα σε δημοσιους υπαλληλους εν ετει 2006 που ξυνουν επιδεικτικα τ αρχιδια τους?
Γιατι να "υπηρετησει" καποιος μια χωρα η οποια απλα ασκει την παλια πολιτικη "η ελλαδα τρωει τα παιδια της?"
Θα πουν πολλοι "επειδη ρε μαγκα,την αγαπαω αυτη την χωρα"
Και το πρεζακι αγαπαει την ηρωινη,η οποια ομως τον καταστρεφει.Αν αγαπας κατι,πρεπει να βρεις πιο δυντατους τροπους να βοηθησεις,και οχι να κοπανας οτι επειδη καθαριζες πατατες στον εβρο εκανες κατι για την χωρα...


Πάμε να καταθέσουμε το άρθρο σου στη βουλή, οχι οτι θα γαργαλίσεις κανέναν εκεί μέσα, αλλα μόνο και μόνο για να ακουτούν μερικές σωστές κουβέντες.
Ρε συ αδερφέ.......μια ερώτηση, γιατί δεν επιτρέπεται να μπείς και να παρακολουθίσεις μια συνεδρίαση στη βουλή? Μήπως και αυτό είναι θέατρο?????? :grouphug:
 

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Μηνύματα
145
Like
0
Πόντοι
1
Kαι ποιος είπε πως δεν επιτρέπεται να μπεις και να παρακολουθήσεις μια συνεδρίαση???
 

Tulip

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Οκτ 2005
Μηνύματα
145
Like
0
Πόντοι
1
Μπα μία μόνο χρειάζεται
 

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
508
Like
14
Πόντοι
6
Πρώτη παρατήρηση: όσο διαβάζω τις δημοσιεύσεις του Ropaloforos, και παρατηρώ τον Martin Feltman στο avatar του, τείνω στην άποψη ότι είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς avatar - φιλοσοφίας μέσα στο site. Τα συγxαρητήριά μου, φίλε! :)

Όντας ένα είδος 'αναρχοκομμουνιστή' - δεν περίμενα ν' ακούσω τον όρο αυτό εν έτει 2006, αλλά that's life... ;) - και έχοντας περάσει από το 2/39 ΣΠ (Μεσολόγγι), Ρεντίνα (σχολείο διαφυγής και αιχμαλωσίας), 263 ΤΕ στη Μυτιλήνη (τρώγωντας στην πλάτη τη μετατροπή του τάγματος σε ΜΤΠ), και  Ε.Φ. Αμπελώνα Θεσπρωτίας (ακίνητος στους -10 βαθμούς σε τρίωρες και τετράωρες ενέδρες), έχοντας συναδέλφους κυρίως άλλους 'αναρχοκομμουνιστές' - τι περίεργο πράγμα, όλοι οι 'εθνικόφρονες' και 'υπερπατριώτες' που ξέρω περάσανε τη θητεία τους αραχτοί στα 1α Γραφεία ή δύο χιλιόμετρα από το σπίτι τους... ::) - επιτρέψτε μου να εκφράσω την άποψή μου περί των θεμάτων που αναπτύχθηκαν εδώ.

1. Ο στρατός δε σε κάνει άντρα. Και λυπάμαι τους μονιμάδες, οι οποίοι αναγκάζονται να μαζεύουν κάθε βουτυρομπεμπέ φλώρο για κάποιους μήνες και να προσπαθούν να του βάλουν στο χυλωμένο του μυαλό έννοιες όπως υπευθυνότητα στις υπηρεσίες που αναλαμβάνει, στοιχειώδης συντροφικότητα και μπέσα απέναντι στους συναδέλφους, και άλλα εξωτικά. Ο στρατός σχεδόν πάντα μεγεθύνει τις κυρίαρχες τάσεις της προσωπικότητας του καθενός. Ο μπεσαλής γίνεται ο καλύτερος συνάδελφος και ο καλός φίλος μετά το στρατό, ο πούστης γίνεται ο μεγαλύτερος χώστης.

2. Επειδή δεν έχω 'δόντι', και επειδή ο ελληνικός στρατός θα γίνει επαγγελματικός μόνο στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης των σχεδιασμών των Αμερικάνων και όχι για την καλύτερη υπεράσπιση της πατρίδας, ξέρω πολύ καλά ότι, αν γίνει κανένα πατατράκ με τους γείτονες, θα φύγω σε χρόνο dt για την πρώτη γραμμή - το βράδυ των Ιμίων το πέρασα στο Φρουραρχείο Αθηνών, περιμένοντας να πάρω Φ.Π. για 2η ΜΑΛ, if you know what I mean... Ξέροντάς το αυτό πηγαίνοντας φαντάρος, αποφάσισα να μη λουφάρω αλλά να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα από όσα μπορούσε να με μάθει το μπουρδέλο. Όχι για εθνικοπατριωτικούς λόγους, απλά για να μπορέσω να μεγαλώσω τις πιθανότητες επιβίωσής μου μέσα στο μακελειό, και να γυρίσω μετά στο σπίτι μου, στη γκόμενα και τη μάνα μου. Λυπάμαι αυτούς που είδαν το στρατό ως λούφα: αν δεν έχουν 'δόντι' και τους ρίξουν στην κρεατομηχανή, 'θα τα δουν όλα κωλυόμενα'...

3. Το '94 το φθινόπωρο, στη Μυτιλήνη, μας έβγαλαν σε θέσεις μάχης, με τους γεμιστήρες ανοικτούς, περιμένοντας απόβαση. Πριν από αυτό, μάζεψαν κάποιους από εμάς - 'αναρχοκομμουνιστές' αλλά σκεπτόμενους... ;) - και μας εξήγησαν από ποιους νορμάλ αξιωματικούς θα δεχόμαστε εντολές, και ποιούς στρατόκαβλους υπερπατριώτες θα γράψουμε στα @@ μας. Εκτίμησα την κίνηση. Όπως έλεγε κι ο ʼινσταιν, οι στρατιωτικοί δε χρειάζονται μυαλό: ο νωτιαίος μυελός φτάνει και περισσεύει. ;) Στενοχωριέμαι πραγματικά που τα τελευταία χρόνια οι ακροδεξιοί ελληναράδες σηκώνουν κεφάλι. Μακάρι να μείνει αυτό μόνο μια ένδειξη γραφικότητας, όπως τα τσολιαδάκια στα περίπτερα και ο Greek mouzaka. :)

4. Λυπάμαι όσους δε γουστάρουν να πάνε φαντάροι και αναγκάζονται να πάνε. Είμαι υπέρ της εναλλακτικής θητείας γι' αυτούς οι οποίοι πραγματικά αρνούνται την λογική και την έννοια της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας. Αν δεν το παίζει κάποιος 'αντιρρησίας συνείδησης' απλά για να γλυτώσει αλλά το πιστεύει πραγματικά, πρέπει σε αυτούς τους ανθρώπους να δοθεί κάποια λύση.

5. Λυπάμαι πραγματικά όσους περηφανεύονται για τις πουστιές που κάνανε ώστε να περάσουν θητεία-ζάχαρη ή να μην πάνε καθόλου. Τους λυπάμαι γιατί την πετυχημένη πουστιά μπορεί κάποιες φορές να την παραδέχεσαι και να τη ζηλεύεις, αλλά τον πούστη δεν τον κάνεις ποτέ φίλο, ούτε θα τον εμπιστευθείς - είναι κάποιος που, εν δυνάμει,  μπορεί να κάνει πουστιά και σε σένα. Τους λυπάμαι, γιατί η μοναξιά τους θα είναι δύσκολη...

 

spiounos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Μηνύματα
66
Like
1
Πόντοι
0
Φίλε μου ljsilver έχεις απόλυτο δίκιο..........ένα πράμα σου λέω.... ο Πατέρας μου έπεσε στην Κύπρο........απο κει και πέρα καταλαβαίνεις......
 

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Μηνύματα
162
Like
7
Πόντοι
1
...... γιατί ένα καλό πράγμα έχει ο στρατός (κι ο πόλεμος) ....... τη συντροφικότητα ....... στη 241 σειρά στον Αυλώνα ..... και  στους φίλους που έκανα εκεί. Να είστε καλά. Περάσαμε και δύσκολα - αλλά ήταν κι ωραία.
 

Ropaloforos

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Μηνύματα
885
Like
11
Πόντοι
6
Πρώτη παρατήρηση: όσο διαβάζω τις δημοσιεύσεις του Ropaloforos, και παρατηρώ τον Martin Feltman στο avatar του, τείνω στην άποψη ότι είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς avatar - φιλοσοφίας μέσα στο site. Τα συγxαρητήριά μου, φίλε! :)

Σκλάβος σας....αλλά η αλήθεια είναι ότι...έχω ένα πονηρό σχέδιο κύριε....
 

Συνημμένα

  • BAII.jpg
    BAII.jpg
    32,1 KB · Εμφανίσεις: 69

gatos19811981

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
407
Like
7
Πόντοι
1
Πρώτη παρατήρηση: όσο διαβάζω τις δημοσιεύσεις του Ropaloforos, και παρατηρώ τον Martin Feltman στο avatar του, τείνω στην άποψη ότι είναι από τους καλύτερους συνδυασμούς avatar - φιλοσοφίας μέσα στο site. Τα συγxαρητήριά μου, φίλε! :)

Όντας ένα είδος 'αναρχοκομμουνιστή' - δεν περίμενα ν' ακούσω τον όρο αυτό εν έτει 2006, αλλά that's life... ;) - και έχοντας περάσει από το 2/39 ΣΠ (Μεσολόγγι), Ρεντίνα (σχολείο διαφυγής και αιχμαλωσίας), 263 ΤΕ στη Μυτιλήνη (τρώγωντας στην πλάτη τη μετατροπή του τάγματος σε ΜΤΠ), και  Ε.Φ. Αμπελώνα Θεσπρωτίας (ακίνητος στους -10 βαθμούς σε τρίωρες και τετράωρες ενέδρες), έχοντας συναδέλφους κυρίως άλλους 'αναρχοκομμουνιστές' - τι περίεργο πράγμα, όλοι οι 'εθνικόφρονες' και 'υπερπατριώτες' που ξέρω περάσανε τη θητεία τους αραχτοί στα 1α Γραφεία ή δύο χιλιόμετρα από το σπίτι τους... ::) - επιτρέψτε μου να εκφράσω την άποψή μου περί των θεμάτων που αναπτύχθηκαν εδώ.

1. Ο στρατός δε σε κάνει άντρα. Και λυπάμαι τους μονιμάδες, οι οποίοι αναγκάζονται να μαζεύουν κάθε βουτυρομπεμπέ φλώρο για κάποιους μήνες και να προσπαθούν να του βάλουν στο χυλωμένο του μυαλό έννοιες όπως υπευθυνότητα στις υπηρεσίες που αναλαμβάνει, στοιχειώδης συντροφικότητα και μπέσα απέναντι στους συναδέλφους, και άλλα εξωτικά. Ο στρατός σχεδόν πάντα μεγεθύνει τις κυρίαρχες τάσεις της προσωπικότητας του καθενός. Ο μπεσαλής γίνεται ο καλύτερος συνάδελφος και ο καλός φίλος μετά το στρατό, ο πούστης γίνεται ο μεγαλύτερος χώστης.

2. Επειδή δεν έχω 'δόντι', και επειδή ο ελληνικός στρατός θα γίνει επαγγελματικός μόνο στην κατεύθυνση εξυπηρέτησης των σχεδιασμών των Αμερικάνων και όχι για την καλύτερη υπεράσπιση της πατρίδας, ξέρω πολύ καλά ότι, αν γίνει κανένα πατατράκ με τους γείτονες, θα φύγω σε χρόνο dt για την πρώτη γραμμή - το βράδυ των Ιμίων το πέρασα στο Φρουραρχείο Αθηνών, περιμένοντας να πάρω Φ.Π. για 2η ΜΑΛ, if you know what I mean... Ξέροντάς το αυτό πηγαίνοντας φαντάρος, αποφάσισα να μη λουφάρω αλλά να μάθω όσα περισσότερα μπορούσα από όσα μπορούσε να με μάθει το μπουρδέλο. Όχι για εθνικοπατριωτικούς λόγους, απλά για να μπορέσω να μεγαλώσω τις πιθανότητες επιβίωσής μου μέσα στο μακελειό, και να γυρίσω μετά στο σπίτι μου, στη γκόμενα και τη μάνα μου. Λυπάμαι αυτούς που είδαν το στρατό ως λούφα: αν δεν έχουν 'δόντι' και τους ρίξουν στην κρεατομηχανή, 'θα τα δουν όλα κωλυόμενα'...

3. Το '94 το φθινόπωρο, στη Μυτιλήνη, μας έβγαλαν σε θέσεις μάχης, με τους γεμιστήρες ανοικτούς, περιμένοντας απόβαση. Πριν από αυτό, μάζεψαν κάποιους από εμάς - 'αναρχοκομμουνιστές' αλλά σκεπτόμενους... ;) - και μας εξήγησαν από ποιους νορμάλ αξιωματικούς θα δεχόμαστε εντολές, και ποιούς στρατόκαβλους υπερπατριώτες θα γράψουμε στα @@ μας. Εκτίμησα την κίνηση. Όπως έλεγε κι ο ʼινσταιν, οι στρατιωτικοί δε χρειάζονται μυαλό: ο νωτιαίος μυελός φτάνει και περισσεύει. ;) Στενοχωριέμαι πραγματικά που τα τελευταία χρόνια οι ακροδεξιοί ελληναράδες σηκώνουν κεφάλι. Μακάρι να μείνει αυτό μόνο μια ένδειξη γραφικότητας, όπως τα τσολιαδάκια στα περίπτερα και ο Greek mouzaka. :)

4. Λυπάμαι όσους δε γουστάρουν να πάνε φαντάροι και αναγκάζονται να πάνε. Είμαι υπέρ της εναλλακτικής θητείας γι' αυτούς οι οποίοι πραγματικά αρνούνται την λογική και την έννοια της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας. Αν δεν το παίζει κάποιος 'αντιρρησίας συνείδησης' απλά για να γλυτώσει αλλά το πιστεύει πραγματικά, πρέπει σε αυτούς τους ανθρώπους να δοθεί κάποια λύση.

5. Λυπάμαι πραγματικά όσους περηφανεύονται για τις πουστιές που κάνανε ώστε να περάσουν θητεία-ζάχαρη ή να μην πάνε καθόλου. Τους λυπάμαι γιατί την πετυχημένη πουστιά μπορεί κάποιες φορές να την παραδέχεσαι και να τη ζηλεύεις, αλλά τον πούστη δεν τον κάνεις ποτέ φίλο, ούτε θα τον εμπιστευθείς - είναι κάποιος που, εν δυνάμει,  μπορεί να κάνει πουστιά και σε σένα. Τους λυπάμαι, γιατί η μοναξιά τους θα είναι δύσκολη...
Φιλε αυτο που γραφεις συνεχεια στο ποστ σου για αναρχοκουμουνιστη το ανεφερα για εναν αλλο τυπο που εγραφε γ@μω την Ελλαδα-οτι γουσταρει να καει αυτοκινητα και να σπαει βιτρινες και να τα πληρωνουμε εμεις ενω αυτος ειναι βολεμενος!!!Οκ?Για εκει πηγαινε!!!
 

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.281
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Φιλε αυτο που γραφεις συνεχεια στο ποστ σου για αναρχοκουμουνιστη το ανεφερα για εναν αλλο τυπο που εγραφε γ@μω την Ελλαδα-οτι γουσταρει να καει αυτοκινητα και να σπαει βιτρινες και να τα πληρωνουμε εμεις ενω αυτος ειναι βολεμενος

Και ποιο είναι το πρόβλημά σου μ' αυτό, αν επιτρέπεται; Αφού εμφορείσαι από τα υψηλά ιδανικά της πατρίδας, γιατί ενδιαφέρεσαι για βιτρινούλες και αμαξάκια; Αποφασίστε, επιτέλους: Είστε ή δεν είστε εθνικιστές; Και ΝΑΙ, έχω πάρει Ι5, δεν είμαι ομοφυλόφιλος (γιατί τους λέτε πούστηδες;) και δεν πιστεύω στην πατρίδα. Το πρόβλημά σας;
 

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
508
Like
14
Πόντοι
6
Φίλε μου ljsilver έχεις απόλυτο δίκιο..........ένα πράμα σου λέω.... ο Πατέρας μου έπεσε στην Κύπρο........απο κει και πέρα καταλαβαίνεις......

Σε καταλαβαίνω και το σέβομαι. Μακάρι, πάντως, αν είναι να χάνεται κάποιος, να είναι ο πατέρας μας και όχι το παιδί μας...

Υ.Γ. Κι εγώ έχασα τον πατέρα μου στα 7...
 

ljsilver

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Μηνύματα
508
Like
14
Πόντοι
6
Σκλάβος σας....αλλά η αλήθεια είναι ότι...έχω ένα πονηρό σχέδιο κύριε....

Υπάρχει 'αθώο σχέδιο', αγαπητέ? Τα σχέδια είναι πάντα πονηρά ... αθώα είναι μόνο τα αιτήματα ή οι ευχές...
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom