Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι κατά γιατί έχω πολύ πιο δημιουργικά πράγματα να κάνω έξω από ένα στρατόπεδο.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά όπως και όλοι οι -20ρηδες+ γνωστοί μου!!!
Ας γίνει ο στρατός επιτέλους μισθοφορικός και να πάνε μόνο όσοι θέλουν να το κάνουν επάγγελμα,ώρα είναι!!!
Υ.Γ.Μην αρχίσει κανείς να μου λέει για σενάρια πολέμου σε μία χώρα μέλος της Ε.Ε. γιατί θα αυτοπυρποληθώ!!! :grin:
ουστ ρε κοπροσκυλα!  πηγαινετε φανταροι και αφηστε τις μαλακιες... :2funny: :s&m_1:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Είμαι κατά γιατί έχω πολύ πιο δημιουργικά πράγματα να κάνω έξω από ένα στρατόπεδο.
Όπως όλοι μας. Μην τρελαίνεσαι, είναι καλό "σχολείο" ο στρατός, έχει γέλιο. Άσε που τώρα είναι δωδεκάμηνο. Ούτε που θα προλάβεις να κλάσεις

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν μιλω προσωπικα για εσενα,αλλα ρε φιλαρακι,τι να πω ολο δημιουργικα πραγματα εισαστε εσεις οι 20αρηδες,λεω μηπως βαρεθειτε να δημιουργειτε απο τοσο μικροι μεχρι τα εξηντα

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Όταν όμως με το καλό πάρεις την Ροζαλία θα καταλάβεις ότι δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα...και να είσαι σίγουρος ότι οι αναμνήσεις που μένουν στους πιο πολλούς είναι θετικές!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Αφήστε ήσυχα τα παιδιά ρε κωλόγεροι. Όλοι πάνω - κάτω τα ίδια σκεφτόμασταν σε κείνη την ηλικία. Α ρε νοιάτα  :humpleg:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 8pzphm5kz9qk1rs74dms.jpg
    8pzphm5kz9qk1rs74dms.jpg
    38,8 KB · Εμφανίσεις: 16
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Δεν εχω αντιρηση για μισθοφορικο στρατο,να γινει αλλα ας μας πεις τους λογους που εισαι κατα της υποχρεωτικης στρατευσης
Λοιπόν καταρχήν δεν μπορω να δεχτώ την αναγκαστική επιβολή(υποτίθεται οτί έχουμε δημοκρατία) του στον καθένα(δεν έχω πάει και ακούω οτί έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα) αλλά παρόλα αυτά δεν είναι κατασκήνωση!!!
Φαντάζομαι οτί εκτείθεσαι και σε κίνδυνο(όσο να είναι μέσα στα όπλα βρίσκεσαι),αν το έχεις επιλέξει καλώς!!!
Επίσης γιατί εγώ να κάτσω να μου το παίζει εξουσία ο κάθε γαλονάς(να πληρωνόμουν τουλάχιστον οκ)!!!
Τέλος μπορεί να γίνει αιτεία να χάσεις και την γκόμενα ειδικά όταν αυτή είναι στις πρώτες κάψες(καλά αυτό για αστείο το λέω)!!! :grin:

Bad Indian

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2008
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
16
Λοιπόν καταρχήν δεν μπορω να δεχτώ την αναγκαστική επιβολή(υποτίθεται οτί έχουμε δημοκρατία) του στον καθένα(δεν έχω πάει και ακούω οτί έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα) αλλά παρόλα αυτά δεν είναι κατασκήνωση!!!
Φαντάζομαι οτί εκτείθεσαι και σε κίνδυνο(όσο να είναι μέσα στα όπλα βρίσκεσαι),αν το έχεις επιλέξει καλώς!!!
Επίσης γιατί εγώ να κάτσω να μου το παίζει εξουσία ο κάθε γαλονάς(να πληρωνόμουν τουλάχιστον οκ)!!!
Τέλος μπορεί να γίνει αιτεία να χάσεις και την γκόμενα ειδικά όταν αυτή είναι στις πρώτες κάψες(καλά αυτό για αστείο το λέω)!!! :grin:
Πληρώνεσαι το αστρονομικό ποσό των 8Ευρώ και 60 λεπτών... τον μήνα και αν προαχθείς σε δεκανέας... σου φεξε... 9,40 Ευρώ/μηνα....

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
φραπεδουμπες, μπαρακια κ.λ.π... να φανταστω? :grin:
Μακάρι να ήταν αυτά!!! :grin:
Δυστυχώς είναι κυρίως η μελέτη(βλέπεις πλέον δεν αρκεί μόνο το πτυχείο,θες και τα διδακτορικά σου,2-3 ξένες γλώσσες) για έναν μισθό 1000 euro στην καλύτερη περίπτωση!!! >:(

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πληρώνεσαι το αστρονομικό ποσό των 8Ευρώ και 60 λεπτών... τον μήνα και αν προαχθείς σε δεκανέας... σου φεξε... 9,40 Ευρώ/μηνα....
Ρε συ εδώ έχει λεφτά η υπόθεση!!! :grin:
Τι μαλάκας να μην το ξέρω,τρέχω να καταταγώ!!! :2funny: :2funny:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αστο παιδακι μου,ασε να κανουν μισθοφορικο,να εχουμε και μια ασφαλεια,γιατι αμα πας εσυ φανταρος...εδω δεν πηγες ακομα και τρεμει το σκατο στον κωλο σου,και να με συγχωρεις για την εκφραση

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Τι μαλάκας να μην το ξέρω,τρέχω να καταταγώ!!! :2funny: :2funny:

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καταταγείς το γρηγορότερο δυνατόν.

Γιατί ένα είναι σίγουρο, από την στιγμή που δεν ανήκεις σε ένα ειδικό 5% των ψωλών αυτής της χώρας, είναι βέβαιο ότι θα καταταγείς.

The sooner, the better λοιπόν και ακολούθησε το ρητό που λέει ότι εάν δεν μπορείς να απόφύγεις ένα βιασμό, τουλάχιστον απόλαυσέ τον!

Enjoy!

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Αστο παιδακι μου,ασε να κανουν μισθοφορικο,να εχουμε και μια ασφαλεια,γιατι αμα πας εσυ φανταρος...εδω δεν πηγες ακομα και τρεμει το σκατο στον κωλο σου,και να με συγχωρεις για την εκφραση
Διαφωνείς με όσα αναφέρω;;;;
Πες μου τα συν του στρατού να σε δω!!!
Άσε να μαντέψω:η άρτια γαλούχιση με ιδανικά και αξίες των σημερινών κουραμπιέδων νεαρών,η σωματική εκπαιδευσή τους,οι γερές φιλίες που γίνονται στο στρατό(λες και εκτός γίνονται μέτριες)=Σπαρτιάτες εμπρός!!! :2funny: :2funny: :2funny:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Διαφωνείς με όσα αναφέρω;;;;
Πες μου τα συν του στρατού να σε δω!!!
Άσε να μαντέψω:η άρτια γαλούχιση με ιδανικά και αξίες των σημερινών κουραμπιέδων νεαρών,η σωματική εκπαιδευσή τους,οι γερές φιλίες που γίνονται στο στρατό(λες και εκτός γίνονται μέτριες)=Σπαρτιάτες εμπρός!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα θα τα χαλάσουμε. Πως κρίνεις κάτι που δεν το έχεις γνωρίσει;

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καταταγείς το γρηγορότερο δυνατόν.

Γιατί ένα είναι σίγουρο, από την στιγμή που δεν ανήκεις σε ένα ειδικό 5% των ψωλών αυτής της χώρας, είναι βέβαιο ότι θα καταταγείς.

The sooner, the better λοιπόν και ακολούθησε το ρητό που λέει ότι εάν δεν μπορείς να απόφύγεις ένα βιασμό, τουλάχιστον απόλαυσέ τον!

Enjoy!
Να καταργηθεί και να γίνει μισθοφορικός μέχρι να τελειώσω τις σπουδές δεν παίζει;;; :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom