Rastopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είμαι κατά γιατί έχω πολύ πιο δημιουργικά πράγματα να κάνω έξω από ένα στρατόπεδο.
ουστ ρε κοπροσκυλα! πηγαινετε φανταροι και αφηστε τις μαλακιες...Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά όπως και όλοι οι -20ρηδες+ γνωστοί μου!!!
Ας γίνει ο στρατός επιτέλους μισθοφορικός και να πάνε μόνο όσοι θέλουν να το κάνουν επάγγελμα,ώρα είναι!!!
Υ.Γ.Μην αρχίσει κανείς να μου λέει για σενάρια πολέμου σε μία χώρα μέλος της Ε.Ε. γιατί θα αυτοπυρποληθώ!!!
Όπως όλοι μας. Μην τρελαίνεσαι, είναι καλό "σχολείο" ο στρατός, έχει γέλιο. Άσε που τώρα είναι δωδεκάμηνο. Ούτε που θα προλάβεις να κλάσειςΕίμαι κατά γιατί έχω πολύ πιο δημιουργικά πράγματα να κάνω έξω από ένα στρατόπεδο.
φραπεδουμπες, μπαρακια κ.λ.π... να φανταστω?Είμαι κατά γιατί έχω πολύ πιο δημιουργικά πράγματα να κάνω έξω από ένα στρατόπεδο.
Όταν όμως με το καλό πάρεις την Ροζαλία θα καταλάβεις ότι δεν ήταν τόσο τραγικά τα πράγματα...και να είσαι σίγουρος ότι οι αναμνήσεις που μένουν στους πιο πολλούς είναι θετικές!Είμαι κατά γιατί έχω πολύ πιο δημιουργικά πράγματα να κάνω έξω από ένα στρατόπεδο.
Για το στρατό εννοώ. ;) Αν ήσουν πεζοναύτης δηλ κλπ.
Αφήστε ήσυχα τα παιδιά ρε κωλόγεροι. Όλοι πάνω - κάτω τα ίδια σκεφτόμασταν σε κείνη την ηλικία. Α ρε νοιάτα
Λοιπόν καταρχήν δεν μπορω να δεχτώ την αναγκαστική επιβολή(υποτίθεται οτί έχουμε δημοκρατία) του στον καθένα(δεν έχω πάει και ακούω οτί έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα) αλλά παρόλα αυτά δεν είναι κατασκήνωση!!!Δεν εχω αντιρηση για μισθοφορικο στρατο,να γινει αλλα ας μας πεις τους λογους που εισαι κατα της υποχρεωτικης στρατευσης
Πληρώνεσαι το αστρονομικό ποσό των 8Ευρώ και 60 λεπτών... τον μήνα και αν προαχθείς σε δεκανέας... σου φεξε... 9,40 Ευρώ/μηνα....Λοιπόν καταρχήν δεν μπορω να δεχτώ την αναγκαστική επιβολή(υποτίθεται οτί έχουμε δημοκρατία) του στον καθένα(δεν έχω πάει και ακούω οτί έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα) αλλά παρόλα αυτά δεν είναι κατασκήνωση!!!
Φαντάζομαι οτί εκτείθεσαι και σε κίνδυνο(όσο να είναι μέσα στα όπλα βρίσκεσαι),αν το έχεις επιλέξει καλώς!!!
Επίσης γιατί εγώ να κάτσω να μου το παίζει εξουσία ο κάθε γαλονάς(να πληρωνόμουν τουλάχιστον οκ)!!!
Τέλος μπορεί να γίνει αιτεία να χάσεις και την γκόμενα ειδικά όταν αυτή είναι στις πρώτες κάψες(καλά αυτό για αστείο το λέω)!!!
Μακάρι να ήταν αυτά!!!φραπεδουμπες, μπαρακια κ.λ.π... να φανταστω?
Ρε συ εδώ έχει λεφτά η υπόθεση!!!Πληρώνεσαι το αστρονομικό ποσό των 8Ευρώ και 60 λεπτών... τον μήνα και αν προαχθείς σε δεκανέας... σου φεξε... 9,40 Ευρώ/μηνα....
Γίνε δόκιμος. Μια χαρά λεφτά και μένεις και όξω από το στρατόπεδοΡε συ εδώ έχει λεφτά η υπόθεση!!!
Τι μαλάκας να μην το ξέρω,τρέχω να καταταγώ!!!
Αστο παιδακι μου,ασε να κανουν μισθοφορικο,να εχουμε και μια ασφαλεια,γιατι αμα πας εσυ φανταρος...εδω δεν πηγες ακομα και τρεμει το σκατο στον κωλο σου,και να με συγχωρεις για την εκφρασηΛοιπόν καταρχήν δεν μπορω να δεχτώ την αναγκαστική επιβολή(υποτίθεται οτί έχουμε δημοκρατία) του στον καθένα(δεν έχω πάει και ακούω οτί έχουν βελτιωθεί πολύ τα πράγματα) αλλά παρόλα αυτά δεν είναι κατασκήνωση!!!
Φαντάζομαι οτί εκτείθεσαι και σε κίνδυνο(όσο να είναι μέσα στα όπλα βρίσκεσαι),αν το έχεις επιλέξει καλώς!!!
Επίσης γιατί εγώ να κάτσω να μου το παίζει εξουσία ο κάθε γαλονάς(να πληρωνόμουν τουλάχιστον οκ)!!!
Τέλος μπορεί να γίνει αιτεία να χάσεις και την γκόμενα ειδικά όταν αυτή είναι στις πρώτες κάψες(καλά αυτό για αστείο το λέω)!!!
Τρέχα! Τρέχα!Ρε συ εδώ έχει λεφτά η υπόθεση!!!
Διαφωνείς με όσα αναφέρω;;;;Αστο παιδακι μου,ασε να κανουν μισθοφορικο,να εχουμε και μια ασφαλεια,γιατι αμα πας εσυ φανταρος...εδω δεν πηγες ακομα και τρεμει το σκατο στον κωλο σου,και να με συγχωρεις για την εκφραση
Τώρα θα τα χαλάσουμε. Πως κρίνεις κάτι που δεν το έχεις γνωρίσει;Διαφωνείς με όσα αναφέρω;;;;
Πες μου τα συν του στρατού να σε δω!!!
Άσε να μαντέψω:η άρτια γαλούχιση με ιδανικά και αξίες των σημερινών κουραμπιέδων νεαρών,η σωματική εκπαιδευσή τους,οι γερές φιλίες που γίνονται στο στρατό(λες και εκτός γίνονται μέτριες)=Σπαρτιάτες εμπρός!!!
Να καταργηθεί και να γίνει μισθοφορικός μέχρι να τελειώσω τις σπουδές δεν παίζει;;;Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να καταταγείς το γρηγορότερο δυνατόν.
Γιατί ένα είναι σίγουρο, από την στιγμή που δεν ανήκεις σε ένα ειδικό 5% των ψωλών αυτής της χώρας, είναι βέβαιο ότι θα καταταγείς.
The sooner, the better λοιπόν και ακολούθησε το ρητό που λέει ότι εάν δεν μπορείς να απόφύγεις ένα βιασμό, τουλάχιστον απόλαυσέ τον!
Enjoy!