Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Εκεί έχει ανάγκη ο στρατός σε μάχιμες θέσεις και δε σε χάλασε καθόλου. Υγιεινομικάριος και μεταθεση στα ΚΑΑΥ είσαι κωλόβυσμα δε το συζητάμε. Κ ψηλέ σιγά τις αγγαρείες πρόσεξε μη ματώσεις    
χαχαχαχαχαχαχα!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

*christi*

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Το θέμα δεν είναι οτι θα πάθω κάτι. Απλά σκέφτομαι γιατί να τα τραβάω όλα αυτά? Ενώ μπορώ να είμαι καλύτερα εκεί που ήμουν?

Σε λιγο που θα χαλβαδιαζεις τις πιπινες με τα μαγιο τους ,να δεις που θα σε αρεσει  ;)

Πολυ κουραση βρε παιδι μου στον Αγ. Ανδρεα ,τι να πεις κ εσυ ... πφφφφ !

@l0k0t0s

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
μπα. Δεν νομίζω να μας αφήσουν καν να πλησιάσουμε τις εγκαταστάσεις. Ο λόχος μας ειναι απέναντι και λίγο πιο πάνω απο εκεί που θα μένουν οι παραθεριστές. Και κάτι άκουσα οτι θέλουν να μην έχουμε πολλά πολλά με αυτούς και απλά να κάνουμε τη σκοπιά μας και να φεύγουμε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μπα. Δεν νομίζω να μας αφήσουν καν να πλησιάσουμε τις εγκαταστάσεις. Ο λόχος μας ειναι απέναντι και λίγο πιο πάνω απο εκεί που θα μένουν οι παραθεριστές. Και κάτι άκουσα οτι θέλουν να μην έχουμε πολλά πολλά με αυτούς και απλά να κάνουμε τη σκοπιά μας και να φεύγουμε

μη χαλιέσαι θα έρχονται αυτές σε σένα...
Αιντε και με καλή τύχη θα βρεις και κόρη καραβανά και θα αποκατασταθείς.....

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ρε παιδια εγω που αποληθικα το 1995 λετε να εχω προβλημα  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Παντως περα απο καθε πλακα κανονικα ο στρατος επρεπε να ειναι δουλεια, ευκερια για καριερα και οχι μονο σαν αξιοματικος ή υπαξιοματικος αλλα και σαν απλος οπλιτης οπως σε τοσες χωρες του κοσμου και η ανεργια θα μιονοταν και η χωρα θα ειχε ενα εκπαιδευμενο στρατο ο οποιος θα ειναι αξιομαχος ανα πασα στιγμη....... γνωμη μου !!!!!!!

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
Αν κι έχει παρέλθει 1.5 δεκαετία από την επαφή μου με το χακκί, λέω είναι αχρείαστη εμπειρία και ανθυγιεινή στο έπακρο από πάρα πολλές απόψεις.

18 μήνες χωρίς γκόμενα, μακρυά από το μουνί είναι άκαρδος καιρός.
Ευθύνεται κατά πολύ στη δημιουργία-επέκταση της γνωστής λιγουρίασης. Στερώντας από το αρσενικό την εκτόνωση κατά βούλησι σε κόλπο, δημιουργείται νευρωτική κατάσταση και διαταράσσεται η ψυχολογία/ ψυχοσύνθεση.

Η πρόταση:
Ένα μπουρδέλο σε κάθε στρατόπεδο για τους φαντάρους,
π ρ ο β λ ε π ε τ α ι. Παρακράτηση του μισθού του φαντάρου να γαμάει τσάμπα χορηγία της μητέρας πατρίδας (γιατί δεν έχουν όλοι μπαμπάκο λεφτάκια). Σύμβαση με συνοριακούς σταθμούς να περνάνε T.I.R. οι εργαζόμενες.

Ή μάλλον κάθε φαντάρος σε σουίτα με γκόμενα και τα όπλα, πριν τη σκοπιά.
Δεν μπαίνει τίποτε στο στρατόπεδο, εγγυημένα, Δεν περνάει ούτε κουνούπι στην υπηρεσία.

Α...επιπροσθέτως..κατάργηση του καταναγκαστικού εκκλησιασμού και των παπαδοπούστηδων που κάνουν ψωνηστήρι τα φανταράκια. Ουστ/ όχι άλλη ρασοφόρα γάγκραινα, ως εδώ, αφήστε το θεό ήσυχο να κάνει τη δουλειά του μιζαδόροι.

έτσι, ναμαστε λίγο πιο εντάκσει.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξερω και'γω μπορει να μας ξανακαλεσου ........... καλα εντελος κουλο  :headbang: :headbang: :headbang: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

δύσκολο για επίστρατος εκτός εάν σε έχουν βάλει στο μάτι... Στην αρχή της Νουδούλας γίνονταν και καψόνια σε πασοκάκια....
Μια βδομάδα είναι και συνήθως μέσα σε 10ετία από την απόλυση......
Μετά γειά σας.

Υ.Γ. πολλά απο τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο γιουτιουμπ όταν απαγορεψαν τα κινητά ήταν από μαλακίες επίστρατων.

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
δύσκολο για επίστρατος εκτός εάν σε έχουν βάλει στο μάτι... Στην αρχή της Νουδούλας γίνονταν και καψόνια σε πασοκάκια....
Μετά γειά σας.

Υ.Γ. πολλά απο τα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο γιουτιουμπ όταν απαγορεψαν τα κινητά ήταν από μαλακίες επίστρατων.
Σε μαζέψανε? :grin:

Black Stallion

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαΐ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παντως περα απο καθε πλακα κανονικα ο στρατος επρεπε να ειναι δουλεια, ευκερια για καριερα και οχι μονο σαν αξιοματικος ή υπαξιοματικος αλλα και σαν απλος οπλιτης οπως σε τοσες χωρες του κοσμου και η ανεργια θα μιονοταν και η χωρα θα ειχε ενα εκπαιδευμενο στρατο ο οποιος θα ειναι αξιομαχος ανα πασα στιγμη....... γνωμη μου !!!!!!!
όπου να ναι η αεροπορία και το ναυτικό δεν θα παίρνουν φαντάρους.

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
Μετά γειά σας.

Ασε και πρι 3 χρονια μαζευα ναρκες σε ακριτηκο νησι του Αιγαιου και δεν ηταν οτι καλητερο πηστεψεμε 5 μερες τα ειδα ολα σχινακια και σχετικες παπαριες.
Ασε που καθε χρονο τρεχω για αλλαγη απολητιριου μεχρι ποτε θα με τρεχουνε δεν ξερω

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Μετά γειά σας.

Kι εγώ πήρα ρε επίστρατος. Λες να με έβαλαν οι Εβραίοι στο μάτι? Ή μήπως ήμουνα τόσο καλό παρτάλι που με πήραν και για μεταπτυχιακό!  :2funny: μας είπαν ότι σχεδόν σίγουρα θα μας ξανακαλέσουν.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ασε και πρι 3 χρονια μαζευα ναρκες σε ακριτηκο νησι του Αιγαιου και δεν ηταν οτι καλητερο πηστεψεμε 5 μερες τα ειδα ολα σχινακια και σχετικες παπαριες.
Ασε που καθε χρονο τρεχω για αλλαγη απολητιριου μεχρι ποτε θα με τρεχουνε δεν ξερω

ρε θα μας τρελλάνεις;
σε ΤΕΝΞ νάρκες μαζεύουν μόνο οι μονιμάδες....
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Kι εγώ πήρα ρε επίστρατος. Λες να με έβαλαν οι Εβραίοι στο μάτι? Ή μήπως ήμουνα τόσο καλό παρτάλι που με πήραν και για μεταπτυχιακό!  :2funny: μας είπαν ότι σχεδόν σίγουρα θα μας ξανακαλέσουν.
εσένα πίπα κώλο εμπλοκή σε πάνε επειδή σε έχω βάλει εγώ στο μάτι.
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom