Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.072
Πόντοι
42.697
ρε κωλόπαιδα!
ούτε όταν πάω για μετεκπαίδευση στον ανορθόδοξο πόλεμο δεν με αφήνετε σε ησυχία! :S
και εκέι moderation στο bourdela.tv κάνω!!! :s&m_3:

URL]]

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.085
Πόντοι
22.785
:think: :think: :think: :think:
πως και δεν επεσες στα χερια μου;;;;;;;;;;;
που παρουσιαστηκες;;;;;;;;;;;;; :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Άμα σας πω παιδιά τι έπαθα δε θα το πιστέυετε!

Είχα χαρτί αναβολής λόγω σπουδών μέχρι 31/12/2009. Ξαφνικά, την Παρασκευή με παίρνουν τηλέφωνο από στρατολογία και μου λένε ότι έχουν χαρτί κατάταξής μου για την άλλη Δευτέρα 18 Μαΐου, τους εξηγώ για το χαρτί και μου λένε ότι μέχρι 31/12/2008 έχω και όχι 2009!

Τους το πάω από εκεί, το βλέπουν και μου λένε ότι αυτός που μου το έγραψε έκανε λάθος και ότι η αναβολή μου έληξε στις 31/12/2008! Μου είπαν να πάω να παρουσιαστώ τη Δευτέρα και με το που καταταγώ να ζητήσω αναβολή, λέγοντας στην επιτροπή ότι έγινε αυτό το "λάθος" για να μου δώσουν μια εξάμηνη ακόμα.

Για να μη ρισκάρω όμως να πάω Κόρινθο να καταταγώ και δε μου δώσουν μετά αναβολή, θα πάω αύριο στρατολογία να συμπληρώσω μια αίτηση για 3μηνη αναβολή για προσωπικούς λόγους.

Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν πας να ξεμπερδεύεις? Ευκαιρίας δοθείσης... :rolleyes:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά όπως και όλοι οι -20ρηδες+ γνωστοί μου!!!
Ας γίνει ο στρατός επιτέλους μισθοφορικός και να πάνε μόνο όσοι θέλουν να το κάνουν επάγγελμα,ώρα είναι!!!
Υ.Γ.Μην αρχίσει κανείς να μου λέει για σενάρια πολέμου σε μία χώρα μέλος της Ε.Ε. γιατί θα αυτοπυρποληθώ!!! :grin:

Rastopoulos

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά όπως και όλοι οι -20ρηδες+ γνωστοί μου!!!
Ας γίνει ο στρατός επιτέλους μισθοφορικός και να πάνε μόνο όσοι θέλουν να το κάνουν επάγγελμα,ώρα είναι!!!
Υ.Γ.Μην αρχίσει κανείς να μου λέει για σενάρια πολέμου σε μία χώρα μέλος της Ε.Ε. γιατί θα αυτοπυρποληθώ!!! :grin:

Μία απ΄τα ίδια φίλε μου! Δε βλέπω ποια είναι η χρησιμότητα του να κόβεις τη ζωή σου στη μέση για να πας στρατό!

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Καλά και πόλεμος να γίνει, είμαστε σίγουροι με την άρτια εκπαίδευση που δεχτήκαμε  :grin:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Δεν εχω αντιρηση για μισθοφορικο στρατο,να γινει αλλα ας μας πεις τους λογους που εισαι κατα της υποχρεωτικης στρατευσης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom