Καλά μην αρχίσετε να αλληλοτσιμπουκώνεστε και μας πάρουν τα ζουμιάαπό αγάπη.....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
ιδα στον ιπνο μου μεγαλα μουνοχιλα.Καλά μην αρχίσετε να αλληλοτσιμπουκώνεστε και μας πάρουν τα ζουμιά
εχισ καμια εξιγισι επ αφτου.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
ρε κωλόπαιδα!
ούτε όταν πάω για μετεκπαίδευση στον ανορθόδοξο πόλεμο δεν με αφήνετε σε ησυχία! :S
και εκέι moderation στο bourdela.tv κάνω!!!
ούτε όταν πάω για μετεκπαίδευση στον ανορθόδοξο πόλεμο δεν με αφήνετε σε ησυχία! :S
Να προσέχεις τις λακούβεςιδα στον ιπνο μου μεγαλα μουνοχιλα.
εχισ καμια εξιγισι επ αφτου.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.085
- Πόντοι
- 22.785
ιμε με το ποδι δεν οδιγαο δε μπορο να παρο διπλομαΝα προσέχεις τις λακούβες
δε θιμαμε τα σιματα.................
Ακόμα χειρότερα.ιμε με το ποδι δεν οδιγαο δε μπορο να παρο διπλομα
δε θιμαμε τα σιματα.................
Είσαι κομμάντο δηλ? :oρε κωλόπαιδα!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.072
- Πόντοι
- 42.697
Είσαι κομμάντο δηλ? :o
όλοι οι γνήσιοι μπουρδελίαριδες είναι κομμάντα....δεν γίνεται αλλιώς!
έχεις πάει καταδρομική στο Μεταξουργείο?
Black Stallion
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαΐ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
αυτό είναι ειδικές δυνάμεις όχι απλώς καταδρομείς.όλοι οι γνήσιοι μπουρδελίαριδες είναι κομμάντα....δεν γίνεται αλλιώς!
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
όλοι οι γνήσιοι μπουρδελίαριδες είναι κομμάντα....δεν γίνεται αλλιώς!
Ό όρος "καταδρομική" στα μπουρδέλα είναι παρεξηγήσιμη έκφραση.
Αλλά εσύ εννοείς σίγουρα κάτι άλλο!
Για το στρατό εννοώ. ;) Αν ήσουν πεζοναύτης δηλ κλπ.όλοι οι γνήσιοι μπουρδελίαριδες είναι κομμάντα....δεν γίνεται αλλιώς!
Rastopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Άμα σας πω παιδιά τι έπαθα δε θα το πιστέυετε!
Είχα χαρτί αναβολής λόγω σπουδών μέχρι 31/12/2009. Ξαφνικά, την Παρασκευή με παίρνουν τηλέφωνο από στρατολογία και μου λένε ότι έχουν χαρτί κατάταξής μου για την άλλη Δευτέρα 18 Μαΐου, τους εξηγώ για το χαρτί και μου λένε ότι μέχρι 31/12/2008 έχω και όχι 2009!
Τους το πάω από εκεί, το βλέπουν και μου λένε ότι αυτός που μου το έγραψε έκανε λάθος και ότι η αναβολή μου έληξε στις 31/12/2008! Μου είπαν να πάω να παρουσιαστώ τη Δευτέρα και με το που καταταγώ να ζητήσω αναβολή, λέγοντας στην επιτροπή ότι έγινε αυτό το "λάθος" για να μου δώσουν μια εξάμηνη ακόμα.
Για να μη ρισκάρω όμως να πάω Κόρινθο να καταταγώ και δε μου δώσουν μετά αναβολή, θα πάω αύριο στρατολογία να συμπληρώσω μια αίτηση για 3μηνη αναβολή για προσωπικούς λόγους.
Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο!
Είχα χαρτί αναβολής λόγω σπουδών μέχρι 31/12/2009. Ξαφνικά, την Παρασκευή με παίρνουν τηλέφωνο από στρατολογία και μου λένε ότι έχουν χαρτί κατάταξής μου για την άλλη Δευτέρα 18 Μαΐου, τους εξηγώ για το χαρτί και μου λένε ότι μέχρι 31/12/2008 έχω και όχι 2009!
Τους το πάω από εκεί, το βλέπουν και μου λένε ότι αυτός που μου το έγραψε έκανε λάθος και ότι η αναβολή μου έληξε στις 31/12/2008! Μου είπαν να πάω να παρουσιαστώ τη Δευτέρα και με το που καταταγώ να ζητήσω αναβολή, λέγοντας στην επιτροπή ότι έγινε αυτό το "λάθος" για να μου δώσουν μια εξάμηνη ακόμα.
Για να μη ρισκάρω όμως να πάω Κόρινθο να καταταγώ και δε μου δώσουν μετά αναβολή, θα πάω αύριο στρατολογία να συμπληρώσω μια αίτηση για 3μηνη αναβολή για προσωπικούς λόγους.
Η ανοργανωσιά σε όλο της το μεγαλείο!
Καινούργιος
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά όπως και όλοι οι -20ρηδες+ γνωστοί μου!!!
Ας γίνει ο στρατός επιτέλους μισθοφορικός και να πάνε μόνο όσοι θέλουν να το κάνουν επάγγελμα,ώρα είναι!!!
Υ.Γ.Μην αρχίσει κανείς να μου λέει για σενάρια πολέμου σε μία χώρα μέλος της Ε.Ε. γιατί θα αυτοπυρποληθώ!!!
Ας γίνει ο στρατός επιτέλους μισθοφορικός και να πάνε μόνο όσοι θέλουν να το κάνουν επάγγελμα,ώρα είναι!!!
Υ.Γ.Μην αρχίσει κανείς να μου λέει για σενάρια πολέμου σε μία χώρα μέλος της Ε.Ε. γιατί θα αυτοπυρποληθώ!!!
Rastopoulos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά όπως και όλοι οι -20ρηδες+ γνωστοί μου!!!
Μία απ΄τα ίδια φίλε μου! Δε βλέπω ποια είναι η χρησιμότητα του να κόβεις τη ζωή σου στη μέση για να πας στρατό!
Καλά και πόλεμος να γίνει, είμαστε σίγουροι με την άρτια εκπαίδευση που δεχτήκαμεΕίμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά όπως και όλοι οι -20ρηδες+ γνωστοί μου!!!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις