Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Διαφωνείς με όσα αναφέρω;;;;
Πες μου τα συν του στρατού να σε δω!!!
Άσε να μαντέψω:η άρτια γαλούχιση με ιδανικά και αξίες των σημερινών κουραμπιέδων νεαρών,η σωματική εκπαιδευσή τους,οι γερές φιλίες που γίνονται στο στρατό(λες και εκτός γίνονται μέτριες)=Σπαρτιάτες εμπρός!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Τσ τσ τσ τσ..πουλια στον αερα πιανετε ,ετσι ανυποτακτο νιατο

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τώρα θα τα χαλάσουμε. Πως κρίνεις κάτι που δεν το έχεις γνωρίσει;
Μα δεν χρειάζεται να γνωρίσεις πάντα κάτι για να το κρίνεις!!!
Για να κρίνεις οτί το τσιγάρο είναι βλαπτικό για την υγεία πρέπει να καπνίζεις,για να πεις όχι στα ναρκωτικά πρέπει να έχεις υπάρξει χρήστης,για να μιλήσεις για τον έρωτα πρέπει να έχεις ερωτευτεί,για να πεις ναι στο προφυλακτικό πρέπει να αρπάξεις κάτι πρώτα;;;;;;;

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Μα δεν χρειάζεται να γνωρίσεις πάντα κάτι για να το κρίνεις!!!
Για να κρίνεις οτί το τσιγάρο είναι βλαπτικό για την υγεία πρέπει να καπνίζεις,για να πεις όχι στα ναρκωτικά πρέπει να έχεις υπάρξει χρήστης,για να μιλήσεις για τον έρωτα πρέπει να έχεις ερωτευτεί,για να πεις ναι στο προφυλακτικό πρέπει να αρπάξεις κάτι πρώτα;;;;;;;
Λάθος σύγκριση. Δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη για το στρατό όπως τα παραδείγματα που αναφέρεις

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Λάθος σύγκριση. Δεν έχουν όλοι την ίδια γνώμη για το στρατό όπως τα παραδείγματα που αναφέρεις
Δεν ξέρω για τους παλιούς αλλά όσους συνομίλικους γνωρίζω ούτε ένας δεν είναι θετικός!!!
Μόνο 2 άτομα που στοχεύουν να ασχοληθούν επαγγελματικά έληψη άλλης επιλογής με τα ίδια χρήματα!!!
Υ.Γ.Μπορεί να έχουμε λάθος αλλά ας μου πει ένας τα θετικά που αποκομίζεις από την θητεία σου(μόνο την περίπτωση γερής φιλίας δέχομαι αλλά μπορεί να γίνει και εκτός στρατοπέδου)!!!

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μου έδωσες μαχαιριά κατάσταθη!!! :grin:

Ξεκόλλα...σοβαρά τώρα, ο στρατός δεν είναι τίποτα διαφορετικό από την τελευταία μεγάλη κοπάνα από την ζωή.

ΟΙ περισσότεροι (όχι όλοι) τον θυμούνται και γελάνε, παρόλο που πριν πάνε όλοι έβριζαν.

Άσε που δεν συγκρίνεται με τα πραγματικά καυλιά που σε περιμένουν μετά την απόλυση.
(μιλάμε πάντα για την πλειοψηφία έτσι, μην αρχίσουμε εξαιρέσεις και παπαριές).

Του πούστη λοιπόν, δεν μπορεί να είναι τόσο χάλια πια ! Έτσι να το σκέφτεσαι.

Και τώρα που είναι 12 μήνες....μία αναπνοή είναι.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Υ.Γ.Μπορεί να έχουμε λάθος αλλά ας μου πει ένας τα θετικά που αποκομίζεις από την θητεία σου.

Θα μάθεις να κοιμάσαι το πρωί (όρθιος, καθιστός, σε σκοπιά, στο γραφείο κλπ κλπ κλπ), για να κοιμάσαι ξεκούραστος το βράδυ.

Δεν θα το ξαναζήσεις ποτέ αυτό στην ζωή σου!!!!!!!

:2funny:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
Αστο παιδακι μου,ασε να κανουν μισθοφορικο,να εχουμε και μια ασφαλεια,γιατι αμα πας εσυ φανταρος...εδω δεν πηγες ακομα και τρεμει το σκατο στον κωλο σου,και να με συγχωρεις για την εκφραση
ναι γιατι εμας μας φυλανε οι φανταροι τωρα δηλαδη ε??

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν ξέρω για τους παλιούς αλλά όσους συνομίλικους γνωρίζω ούτε ένας δεν είναι θετικός!!!
Μόνο 2 άτομα που στοχεύουν να ασχοληθούν επαγγελματικά έληψη άλλης επιλογής με τα ίδια χρήματα!!!
Υ.Γ.Μπορεί να έχουμε λάθος αλλά ας μου πει ένας τα θετικά που αποκομίζεις από την θητεία σου(μόνο την περίπτωση γερής φιλίας δέχομαι αλλά μπορεί να γίνει και εκτός στρατοπέδου)!!!
Δεν υπάρχει τίποτα να σου πω που θα σε πείσει αυτή τη στιγμή. Συμφωνώ είναι χάσιμο χρόνου. Όταν με το καλό απολυθείς θα δεις πως δεν "πονάει" τελικά τόσο

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Ξεκόλλα...σοβαρά τώρα, ο στρατός δεν είναι τίποτα διαφορετικό από την τελευταία μεγάλη κοπάνα από την ζωή.

ΟΙ περισσότεροι (όχι όλοι) τον θυμούνται και γελάνε, παρόλο που πριν πάνε όλοι έβριζαν.

Άσε που δεν συγκρίνεται με τα πραγματικά καυλιά που σε περιμένουν μετά την απόλυση.
(μιλάμε πάντα για την πλειοψηφία έτσι, μην αρχίσουμε εξαιρέσεις και παπαριές).

Πλακα εχεις.Λες και ειναι κανα μικρο παιδακι να παει στον οδοντιατρο,και το καλοπιανεις.20 χρονων γαιδαρος :2funny:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.083
Πόντοι
22.785
:s&m_1: :s&m_1:

Συνημμένα

• vz0.jpg
    vz0.jpg
    47,2 KB · Εμφανίσεις: 22
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Άσε που δεν συγκρίνεται με τα πραγματικά καυλιά που σε περιμένουν μετά την απόλυση.(μιλάμε πάντα για την πλειοψηφία έτσι, μην αρχίσουμε εξαιρέσεις και παπαριές).

Γελάνε;;;;;
Mε εντυπωσιάζεις,δεν τα έχω ξανα ακούσει αυτά!!!
Όλοι μεγάλοι,μικροί μιλάνε για κάποιες ευχάριστες εμπειρίες αλλά ως εκεί,κανείς δεν τρελένεται!!!
Οτί είναι μία μικρογραφία της πουτάνας της ζωής(οπού πολλοί θα σε πηδήξουν),είναι αλλά να μην έχω μία επλίδα οτί όλα θα μου έρθουν καλά;;;!!! :think: :grin:

Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Πλακα εχεις.Λες και ειναι κανα μικρο παιδακι να παει στον οδοντιατρο,και το καλοπιανεις.20 χρονων γαιδαρος :2funny:
Με τους γιατρούς κανένα πρόβλημα!!! :grin:
Ούτε με τον στρατό απλά μου φαίνεται μία τρύπα στο νερό,αυτό είναι όλο!!! :2funny: :2funny: :2funny:

alexalex77777

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2009
Like
57
Πόντοι
6
εσυ δεν πρεπει να περασες και πολυ καλα στο στρατο η δεν ειχες φιλουσ τοτε να σε στηριξουν και σου χει γινει κομπλεξ ...γιατι ολο ειρωνικα σχολια εισαι....ξεπερασε το

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ουφ....

Επειδή δύσκολα θα την καπουλάρεις και τελικά θα καταταγείς, πάρτο αλλιώς καλύτερα και απόλαυσέ το.

Αυτά (copyright nokia)

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καινουργιε και αλεξ να ειστε καλα,και για το θεμα της θητειας μην σασ πολυαπασχολει,οτι ε ;)ιναι να γινει θα γινει και θα τα θυμαστε με νοσταλγια καποιες φορες.φιλικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom