Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
753
Πόντοι
4.535
πάρτο αλλιώς καλύτερα και απόλαυσέ το.

Και όπως λέγαμε και τότε παλιά... Ο στρατός είναι ένα αγγούρι. Άλλος το τρώει και δροσίζεται και άλλος το τρώει και ζορίζεται!

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
  Ασχετο αλλα πολλα επιχειρηματα τα χρησιμοποιουν και για κατι αλλο!!

- Ο στρατος δεν σκοτωσε κανεναν
  - Ελα μωρε ενα λουτσο θα φας δεν θα πεθανεις κιολας

- Ο στρατος σε κανει αντρα
  - Αντρας ειναι αυτος που τον εφαγε και δεν του αρεσε

- Ελα μωρε 12 μηνες ειναι
  - Ελα 15 λεπτα υπόθεση ειναι

- Θα βρεις καποιο μεσο κι θα φτιαξουν τα πραγματα
    - Θα βαλω βαζελίνη και θα γλυστρα .

-Αν δεν πας πας πως θα εχεις άποψη
  - Αν δεν δικιμασεις πως ξερεις οτι δεν θα σου αρεσει

Εχω παει εδω και 15 χρονια και ενα κομματι ειναι οντως η χειροτερη μου εμπειρία (so faaaar που λεει και ο Homer) και μαλιστα σε μια ηλικια που θα μπορουσα να κανω 15000 χιλιαδες αλλα πραγματα που σου ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ και δεν σου ΡΙΧΝΟΥΝ την ψυχολογία

@l0k0t0s

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Να πω και εγώ κάτι που είμαι μέσα και τρώω τα σκατά. Ο στρατός ειναι μια τεράάάάάάάάάάάάάάστια μαλακεία. ΑΛΛΑ!!!! Στο κέντρο που ήμουν πεζικό πέρασα τέλεια! έχω κρατήσει ακόμα επαφές με πολλά άτομα απο εκεί. Γινόντουσαν όλο μαλακείες και γελούσαμε απίστευτα. Μετά που πήγα υγειονομικό και ήμουν στη γκατζολία, επίσης πέρασα πολύ καλά. Τώρα μόνο δεν είναι καλά που είμαι στο κωλοΚΑΑΥ και όλη μέρα τρέχω και δεν φτάνω. Αλλά τον αύγουστο ΛΕΛΕ και έτσι όσο ζω ελπίζω  :boobies:

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ρε κουφάλες, 12 μήνες και πάει για 9 - και μιλάτε?

Ημιάρβυλα όλοι - άντε μην τα πάρω. :s&m_3:

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Ακούστε το!!Έβλεπα πριν λίγο στην Αγγλική τηλεόραση εκπομπή για το στρατό και μιλαγε για πεζοναύτες και πεζικό γενικά και έλεγε ειδικά στους πεζοναύτες τρελά βασανιστήρια και καψώνια!!Μιλαγαν λοχίας και υπολοχαγός και έλεγαν ότι ξυπνάνε μεσα στη νύχτα και τη στιγμή πυο το κάνουν πρέπει ο φαν΄ταρος να παρουσιαστεί αμέσως!!Δηλαδή την πρώτη στιγμή πυο θα σε ξυπνήσουν να πεις "Φαντάρος,μονάδα και όνομα".¨οταν δεν το κάνουν πέφτει ξύλο!!Λένε ότι κα΄νουν ντουζ και δεν έχει κρύο νερό και κάνουν με καυτό!!!και ότι η εκπαίδευση βασίζεται σε εφαρμογή της επιστήμης της ψυχολογίας και επιθετικών τακτικών της ώστε να μειώνεται στο ελάχιστο η διαδικασία της σκέψης και συναισθήματα,όπως αμφιβολία,αντίδραση,οίκτος παρά μόνο τυφλή υπακοή!!!Κουφάθηκα μάγκες!!!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Ακούστε το!!Έβλεπα πριν λίγο στην Αγγλική τηλεόραση εκπομπή για το στρατό και μιλαγε για πεζοναύτες και πεζικό γενικά και έλεγε ειδικά στους πεζοναύτες τρελά βασανιστήρια και καψώνια!!Μιλαγαν λοχίας και υπολοχαγός και έλεγαν ότι ξυπνάνε μεσα στη νύχτα και τη στιγμή πυο το κάνουν πρέπει ο φαν΄ταρος να παρουσιαστεί αμέσως!!Δηλαδή την πρώτη στιγμή πυο θα σε ξυπνήσουν να πεις "Φαντάρος,μονάδα και όνομα".¨οταν δεν το κάνουν πέφτει ξύλο!!Λένε ότι κα΄νουν ντουζ και δεν έχει κρύο νερό και κάνουν με καυτό!!!και ότι η εκπαίδευση βασίζεται σε εφαρμογή της επιστήμης της ψυχολογίας και επιθετικών τακτικών της ώστε να μειώνεται στο ελάχιστο η διαδικασία της σκέψης και συναισθήματα,όπως αμφιβολία,αντίδραση,οίκτος παρά μόνο τυφλή υπακοή!!!Κουφάθηκα μάγκες!!!
μην εχεις την εντυπωση οτι οι δικοι μας πανε πισω!!!!!
την βδομαδα του διαβολου την εχεις ακουστα?????

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
ποτε λενε να το κανουνε 9μηνο?????
Εγω πάντως τελειώνω... Τέσσερις και σήμερα ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!
[move][size=20pt]ΟΛΥΜΠΙΑΔΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/size][/move]
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
753
Πόντοι
4.535
Μην σας κάνουν την πλάκα και το κάνουν πάλι 18μηνο σαν πολλούς από μας... και τότε να δεις γέλιο!

τι να πω και εγω η παντοφλα;

Deutchland uber alles?

μην εχεις την εντυπωση οτι οι δικοι μας πανε πισω!!!!!
την βδομαδα του διαβολου την εχεις ακουστα?????

Η διαβολοβδομάδα και η βδομάδα λουκάνικο είναι στα ΟΥΚ αλλά εκεί πάνε μόνο στελέχη...

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τι τους περασες τους Αγγλους λακιδες σαν τους δικους μας?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom