Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 234K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

SpermBob

Τιμημένος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
28
Πόντοι
16
Μαγειρεία :rolleyes: όπως τα γνωρίσαμε εμείς οι παλιότεροι υπάρχουν ή παίζει catering τώρα για τα φλώρια? :uglystupid:

Δεν ξέρω αν υπάρχει catering, αυτό που ξέρω πάντως είναι οτι στα πιο πολλά στρατόπεδα έχουν πλέον πλυντήρια πιάτων βιομηχανικού τύπου. Οπότε δεν μπορείς πια να κάνεις τον DJ...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
πάντως  και η  σκοπιά  και το  περίπολο και  το θαλαμοφυλίκι έχουν  χρησιμότητα

Η  μαλακία  θα  είναι  αν  ο έφεδρος  κάνει  μόνο μαγειρεία , τουαλέτες , καθαριότητες , σκοπιές , θαλαμοφυλίκι , περίπολο και  οι εθελοντές αράζουν!

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Δεν ξέρω αν υπάρχει catering, αυτό που ξέρω πάντως είναι οτι στα πιο πολλά στρατόπεδα έχουν πλέον πλυντήρια πιάτων βιομηχανικού τύπου. Οπότε δεν μπορείς πια να κάνεις τον DJ...
DJ!!! :grin:  Τι μου θύμισες..... :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Δεν  είναι  απολύτως  έτσι
Εγώ  πιστεύω  ότι  πλέον  η  θητεία  είναι πολύ  μικρή  για  να  φτιάξει  μαχητή .
Δεύτερον  έκαναν  με  τα  μόρια  για  συνοριοφύλακες  και ειδικούς  φρουρούς  τις  καλές  μονάδες  κολέγια  βυσμάτων .
Όσο  για  τα  άλλα  φίλε όταν  σε  ένα  στρατώνα  μένουν  πάρα  πολλοί  κάποιος  πρέπει  να  ασχοληθεί  με  την καθαριότητα  και  το μαγείρεμα . Έτσι  αυτό  γίνεται  εκ  περιτροπής  με  βάρδιες , ενώ  συνήθως  στα  έργα  αυτά  συνεισφέρουν  και  οι τιμωρημένοι για  προφανείς  λόγους .

δες πώς είναι η εκπαίδευση στην Ελβετία.
θα σου δώσει ένα μικρό δείγμα γιατί δε θα αναρωτιόσουνα γιατί πηγαίνεις στρατό.
ΚΑι ΟΧΙ καθαριότητα δεν είναι μέρος της εκπαίδευσης.
Να φέρνουν συνεργεία. Εγώ θέλω 16 ώρες εκπαίδευσης σε αυτό για το οποίο μπήκα μέσα.

Και μαχητές πορνόγερε μπορούν να φτιαχτούν σε 3 μήνες.
αλλα είναι άλλη συζήτηση αυτό.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Θα συμφωνησο σε ολα που ειπες εκτος την αυτοκτονια,πιστευω αμα το εχεις το προβλημα θα την κανεις ειτε εισαι στον εβρο  ειτε στο κολονακι σπητι σου

μα εάν έχεις πρόβλημα ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ ΝΑ ΦΥΛΑΣ ΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.
ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΒΑΖΕΙΣ ΤΟΝ ΛΥΚΟ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
Το καταλαβαίνεις το σκεπτικό ή να γίνω ακόμα πιο σαφής;

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
το καταλαβαινω,εδω τους παιρνουν ολους,χωρις να περνουν απο γιατρους και ψυχογιατρους,παλι καλα που οταν το κανουν το κανουν στον εαυτο τους και δεν εχουμε ακουσει στις ειδησεις οτι φανταρος τα πηρε στην κρανα και εφαγε καμια 10αρια συνασελφους του

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σε  3  μήνες  φτιάχνεις  αντάρτες  μόνο
Αλλά  με ιδιόμορφες  συνθήκες .
Οι  Ελβετοί  έχουν  καλό  στρατό .
Κάποτε  με  τους Βέλγους ήταν οι πιο περιζήτητοι μισθοφόροι .
Εγώ  περσονούλη  στη  2α  ΜΑΛ  υπηρέτησα  σε  καλή  εποχή .
Και  θεωρώ  και  τις  λοιπές  βιοτικές  δραστηριότητες  τμήμα  της  εκπαίδευσης .

Και  οντως  ο μη  ισορροπημένος  είναι  επικίνδυνος  στη  σκοπιά  και για  τον εαυτό του  και για  τους  άλλους

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το καταλαβαινω,εδω τους παιρνουν ολους,χωρις να περνουν απο γιατρους και ψυχογιατρους,παλι καλα που οταν το κανουν το κανουν στον εαυτο τους και δεν εχουμε ακουσει στις ειδησεις οτι φανταρος τα πηρε στην κρανα και εφαγε καμια 10αρια συνασελφους του
έχει γίνει στην Κορέα πρόσφατα, θα γίνει και δω ιβέντουαλι.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Τσάμπα χαλάτε bandwidth  :rolleyes: - ο στρατός όπως τον ξέρουμε θα συνεχίσει να υφίσταται, γιατί απλά βολεύονται όλοι έτσι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Σε  3  μήνες  φτιάχνεις  αντάρτες  μόνο
Αλλά  με ιδιόμορφες  συνθήκες .
Οι  Ελβετοί  έχουν  καλό  στρατό .
Κάποτε  με  τους Βέλγους ήταν οι πιο περιζήτητοι μισθοφόροι .
Εγώ  περσονούλη  στη  2α  ΜΑΛ  υπηρέτησα  σε  καλή  εποχή .
Και  θεωρώ  και  τις  λοιπές  βιοτικές  δραστηριότητες  τμήμα  της  εκπαίδευσης .

Και  οντως  ο μη  ισορροπημένος  είναι  επικίνδυνος  στη  σκοπιά  και για  τον εαυτό του  και για  τους  άλλους

άμα φτιάχνεις αντάρτες, φτιάχνεις και πολεμιστές. Λάθος παράδειγμα.
Γιου καν ντου μπετερ δαν δατ, ορ ρεστ γιορ κέις.

Οι λοιπές βιοτικές δραστηριότητες δεν είναι εκπαίδευση για επιβίωση, αλλά για νοικοκυρές.
Πάρτο αλλιώς, στρατό δεν πας για να γίνεις νοικοκυρά αλλά να μάθεις να επιβιώνεις και να μάχεσαι υπό εξαιρετικές συνθήκες.

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
άμα φτιάχνεις αντάρτες, φτιάχνεις και πολεμιστές. Λάθος παράδειγμα.
Γιου καν ντου μπετερ δαν δατ, ορ ρεστ γιορ κέις.

Οι λοιπές βιοτικές δραστηριότητες δεν είναι εκπαίδευση για επιβίωση, αλλά για νοικοκυρές.
Πάρτο αλλιώς, στρατό δεν πας για να γίνεις νοικοκυρά αλλά να μάθεις να επιβιώνεις και να μάχεσαι υπό εξαιρετικές συνθήκες.
σωστος!
να δω να βαζουν και καθαριστριες και να τρωνε κετερινγκ και τοτε θα γινουν ξενοδοχεια τα στρατοπεδα!!
ειδη εχουνε νοβα πλει σταισιον!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σωστος!
να δω να βαζουν και καθαριστριες και να τρωνε κετερινγκ και τοτε θα γινουν ξενοδοχεια τα στρατοπεδα!!
η μόνη εκπαιδευση που δεν είναι χαμένος χρόνος για μένα είναι στους λοκατζήδες και τα βατράχια. Τελεία.

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
σωστος!
Να βάλουμε και πουτάνες μέσα για όσουν έχουν φάει ΣΕΞ, ώστε να είναι και ρεαλιστική η τιμωρία? :rolleyes: :headbang:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
ναι εκει οντως ενα respect στα παληκαρια που πανε,το γουσταρουνε και το λεει η ψυχουλα τους!!!!

(αλλα και αυτο, καποιοι (οχι ολλοι) απο συμφερον το κανουν και για μορια,οτι εκπαιδευση και να σου δωσει στις ειδεικες δυναμεις ο στρατος σαν φανταρος, αφου τελειωσεις με την θητεια σου χανεται η εκπαιδευση χανονται ολλα με τον καιρο! πρεπει να σαι σε διαρκη εκπαιδευση και φορμα,αντοχες κλπ κλπ) αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις!

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.168
Πόντοι
42.697
η μόνη εκπαιδευση που δεν είναι χαμένος χρόνος για μένα είναι στους λοκατζήδες και τα βατράχια. Τελεία.

και πάυλα!

ΥΓ. αμα σε είχα στ :s&m_2:ο στρατό που ήμουνα Λχιας θα σε είχα πήξει ΠΑΡΑ πολύ άσχημα!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Καθημερινη και εντατικη εκπαιδευση πανω στο αντικειμενο που υπηρετης,ποιος απο εμας εκπαιδευτικε για πρωτες βοηθειες,κατι που ειναι βασικο για εναν στρατιωτη?κανενας,υπηρετες ημασταν.
Ρε ουτε μπανιο δεν μας ρωτησαν αν ξερουμε οσοι καταταγηκαμε στο ναυτικο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ναι εκει οντως ενα respect στα παληκαρια που πανε,το γουσταρουνε και το λεει η ψυχουλα τους!!!!

(αλλα και αυτο, καποιοι (οχι ολλοι) απο συμφερον το κανουν και για μορια,οτι εκπαιδευση και να σου δωσει στις ειδεικες δυναμεις ο στρατος σαν φανταρος, αφου τελειωσεις με την θητεια σου χανεται η εκπαιδευση χανονται ολλα με τον καιρο! πρεπει να σαι σε διαρκη εκπαιδευση και φορμα,αντοχες κλπ κλπ) αυτο δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις!

το είπα 3 φορές.
μελέτησε το ελβετικό μοντέλο.

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
μ αρέσει ο δομημένος τρόπος που υποστηρίζεις την άποψή σου.
ναι! θα κατσω εγω τωρα να σε "ψησω" οτι οι ειδικες δυναμεις ετσι ακριβως οπως το λεω ειναι αρχιδια ε? αφου οτι και να σου πω, ειναι σιγουρο οτι θα αντιδρασεις και θα αρχισεις να λες τα δικα σου παλι!!

πηγα ειδα και απειλθα, περιπου απραγος...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom