Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
χερομαι που το καταλαβες! (χερομαι να συζηταω με εξυπνους ανθρωπους)
το οτι δεν πεφτουν κεφαλια και πεφτουν μονο κορμια αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα!
και δυστυχως δεν πεφτουν κεφαλια σε πολλους τομεις! πρωτα θα επρεπε ν αρχισουμε απο τους πολιτικους και μετα να παρουμε την κατηφορα....

ορθόν...
μα από κει ξεκινάει το χάλι στον Ε.Σ.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Εγώ σαν μεταφραστής του Ε.Σ., έχω κάνει με ένα crew του SAT1 περιοδεία κάμποσα φυλάκια του Αιγαίου για ένα ρεπορτάζ που κάνανε για τον στρατό στα ελληνικά νησιά.

Πήδηξα δύο γερμανίδες από το crew, οι οποίες ήταν και ζευγάρι (bi), αλλά οι μαλακισμένες δεν έκαναν τρίο.

Μετράει σαν επιτυχία (παρόλο που δεν τις πήρα duo) ?

:rockon:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Εναν τετοιον μπορειτε να μου βρειτε????

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.087
Πόντοι
22.785
δαναη για δες εδω.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Εγώ σαν μεταφραστής του Ε.Σ., έχω κάνει με ένα crew του SAT1 περιοδεία κάμποσα φυλάκια του Αιγαίου για ένα ρεπορτάζ που κάνανε για τον στρατό στα ελληνικά νησιά.

Πήδηξα δύο γερμανίδες από το crew, οι οποίες ήταν και ζευγάρι (bi), αλλά οι μαλακισμένες δεν έκαναν τρίο.

Μετράει σαν επιτυχία (παρόλο που δεν τις πήρα duo) ?

:rockon:

όχι εσένα δε μετράνε ειδικά με γερμανίδες γιατί στη μητρική σου γλώσσα είναι σα να κλέβεις εκκλησία...
Αμα ήταν Ρουμάνες ή Ρωσσίδες θα το συζήταγα.

@l0k0t0s

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Λοιπόν που λέτε παιδιά, πήγα σήμερα στο ΚΑΑΥ στον Αγ. Ανδρέα. Πρώτη μέρα και μας έβαλαν να κάνουμε της που***νας της αγγαρείες!  :s&m_3: Αυτό γιατί σε 2 εβδομάδες ανοίγει το ΚΑΑΥ για να υποδεχτεί τους καραβανάδες και πρέπει όλα να ειναι στην εντέλεια! Το πρώι ας πούμε, κουβαλούσα κάτι καρέκλες, τις οποίες τις έβαζα σε ενα τζιπ και μετά πηγαίναμε και τις ξεφορτώναμε αλλού.  :pipa3: Το απόγευμα με έβαλαν να καθαρίσω ένα δάσος απο τα πεσμένα  ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ γιατί χαλούσαν την εικόνα!!!!  :fuck1: Ημαρτον. Και συν τοις άλλοις έχω και σκοπιές εκεί.  :s&m_1: Και για 2 εβδομάδες (μέχρι να έρθουν τα κοπρόσκυλα), οι μαλάκες άλλαξαν και την ώρα εξόδου απο τις 2 το μεσημέρι, στις 7 το απόγευμα!!!!  :jerking: Και θέλω και κόντα μια ώρα να γυρίσω σπίτι μου, και είμαι και υγειονομικάριος!!!!  :helpplea: Καλά να πάθω που έβαλα βύσμα και ήρθα εδώ. Μια χαρά ήμουν στη γκατζολία  :'(  Και έχω και μια απορία. Απόσπαση πως μπορεί να κοπεί? Ας πούμε ειναι εύκολο να πάρω στο διοικητή μου στη μονάδα και να του ζητήσω να με πάρει πίσω? :huh: :huh:

kauliarogatos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2008
Κριτικές
8
Like
1
Πόντοι
606
Λοιπόν που λέτε παιδιά, πήγα σήμερα στο ΚΑΑΥ στον Αγ. Ανδρέα. Πρώτη μέρα και μας έβαλαν να κάνουμε της που***νας της αγγαρείες!  :s&m_3: Αυτό γιατί σε 2 εβδομάδες ανοίγει το ΚΑΑΥ για να υποδεχτεί τους καραβανάδες και πρέπει όλα να ειναι στην εντέλεια! Το πρώι ας πούμε, κουβαλούσα κάτι καρέκλες, τις οποίες τις έβαζα σε ενα τζιπ και μετά πηγαίναμε και τις ξεφορτώναμε αλλού.  :pipa3: Το απόγευμα με έβαλαν να καθαρίσω ένα δάσος απο τα πεσμένα  ΚΟΥΚΟΥΝΑΡΙΑ γιατί χαλούσαν την εικόνα!!!!  :fuck1: Ημαρτον. Και συν τοις άλλοις έχω και σκοπιές εκεί.  :s&m_1: Και για 2 εβδομάδες (μέχρι να έρθουν τα κοπρόσκυλα), οι μαλάκες άλλαξαν και την ώρα εξόδου απο τις 2 το μεσημέρι, στις 7 το απόγευμα!!!!  :jerking: Και θέλω και κόντα μια ώρα να γυρίσω σπίτι μου, και είμαι και υγειονομικάριος!!!!  :helpplea: Καλά να πάθω που έβαλα βύσμα και ήρθα εδώ. Μια χαρά ήμουν στη γκατζολία  :'(  Και έχω και μια απορία. Απόσπαση πως μπορεί να κοπεί? Ας πούμε ειναι εύκολο να πάρω στο διοικητή μου στη μονάδα και να του ζητήσω να με πάρει πίσω? :huh: :huh:
Εκεί έχει ανάγκη ο στρατός σε μάχιμες θέσεις και δε σε χάλασε καθόλου. Υγιεινομικάριος και μεταθεση στα ΚΑΑΥ είσαι κωλόβυσμα δε το συζητάμε. Κ ψηλέ σιγά τις αγγαρείες πρόσεξε μη ματώσεις   

@l0k0t0s

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Το θέμα δεν είναι οτι θα πάθω κάτι. Απλά σκέφτομαι γιατί να τα τραβάω όλα αυτά? Ενώ μπορώ να είμαι καλύτερα εκεί που ήμουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom