Όταν μιλάω για ατυχήματα, καλώς η κακώς αφήνω τις αυτοκτονίες απ'έξω. Έχουν γίνει πολλά ατυχήματα εξ'αιτίας της μαλακίας αξιωματικών. Dynamic Mix στον Ασκό στον Λαγκαδά. Με στέλνει ο Διοικητής μου με 10 φαντάρους να ξαναστήσουμε τους στόχους μετά από δοκιμαστική βολή όλων των όπλων (της Παναγιάς τα μάτια). Στην εύλογη ερώτησή μου "κύριε Διοικητά δεν είναι επικύνδυνο να μπούμε εκεί μέσα, είναι γεμάτο άσκαστα βλήματα, ξέρεις ποια ήταν η απάντηση του μεγάλου; "Να προσέχετε που πατάτε"κοιτα λιγα δεν γινανε! αλλα οταν ακους θανατους επειδη υπυρχανε πρεζακια τα οποια συνεχισαν και μες στον στρατο να ειναι πρεζακια......λογικο ειναι.....οταν υπηρξαν αυτοκτονιες για προσωπικους λογους.......δεν φταιει ο στρατος!!! προσφατη αυτοκτια απο χρεη.....
τωρα αν μια φορα στα χρονικα εγινε κατι που ενα παιδι παρεξηγηθηκε ή ηταν ευαισθητος σαν χαρακτηρας μην ξεχναμε ενα πραγμα οτι ειναι ΣΤΡΑΤΟΣ! ακουγεται καλα δεν ακουγεται ετσι ειναι ειτε μας αρεσει ειτε οχι!
ουτε στρατοκαβλος ειμαι ουτε καραβανας! για αυτο λενε οτι εκει που σταματαει η λογικη αρχιζει ο στρατος!
τα ρολογια και ο στρατος δεν σταματανε ποτε να λειτουργουνε κ.α
ειδικα εσυ ξερεις τι ειμαι!
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί θητείας στρατού
- Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 6K
- Εμφανίσεις 233K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
μην κανω τον κοπο δλδ?καλύτερα.......
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
είπαμε ρε...Όταν μιλάω για ατυχήματα, καλώς η κακώς αφήνω τις αυτοκτονίες απ'έξω. Έχουν γίνει πολλά ατυχήματα εξ'αιτίας της μαλακίας αξιωματικών. Dynamic Mix στον Ασκό στον Λαγκαδά. Με στέλνει ο Διοικητής μου με 10 φαντάρους να ξαναστήσουμε τους στόχους μετά από δοκιμαστική βολή όλων των όπλων (της Παναγιάς τα μάτια). Στην εύλογη ερώτησή μου "κύριε Διοικητά δεν είναι επικύνδυνο να μπούμε εκεί μέσα, είναι γεμάτο άσκαστα βλήματα, ξέρεις ποια ήταν η απάντηση του μεγάλου; "Να προσέχετε που πατάτε"
κανείς δεν πέθανε από το στρατό.......
Μνημόσυνο στο φυλάκιο "Μανίτσα"
06.04.09
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο φυλάκιο Μανίτσα της Κορνοφωλιάς, καθώς τελέστηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον τραγικό θάνατο των πέντε στρατιωτών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των θυμάτων που για ακόμη μία φορά ξέσπασαν όταν αντίκρισαν το μνημείο που έγινε στην μνήμη τους. Οι πέντε νέοι έχασαν την ζωή τους την Μεγάλη Πέμπτη του 2004 όταν ο ιστός της σημαίας που προσπαθούσαν να τοποθετήσουν ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια με αποτέλεσμα ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.087
- Πόντοι
- 22.785
ΟΚ. Εχεις ένα δίκιο.......
Να σαι καλά.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μην κανω τον κοπο δλδ?
όχι ....
Ολυμπιακάρα και άγιος ο θεός......
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ακουσε να δεις! αν δεν μπορεις να μιλησεις κοσμια τοτε καλυτερα να σταματησεις οπως και ο ιδιος ειπες!και τα παιδιά στη Μανίτσα πρεζάκια ήτανε;
τελευταίο μου ποστ γιατί μετά αρχίζουν οι γαμωμάνες.
Υ.Γ.
για να σταματήσει η λογική πρέπει πρώτα να υπάρχει
Να σαι καλά και αυτές τις παπαριές πρόσεχε που τις λες λάιβ γιατί θα σου έρθει κάνα κροσέ από συγγενή φαντάρου και θα το θυμασαι για πολύ καιρό.
ατυχηματα γινονται συνεχεια και παντου!! σε ολους τους τομεις! καποια ειναι χοντρα και συμφωνω μαζι σου! αλλα μεχρι ενα σημειο!!
1+1 κανει 2 οχι 11!! καποιοι το παρακαναν λεγοντας για τα ατυχηματα! απλα να μαθουμε να ξεχωριζουμε και λιγο τι θα πει αυτοκτονια και τι ατυχημα! γιατι καποιοι τα βαζουν στο ιδιο καζανι!! αν εγινε ενα ατυχημα και ενα φανταρακι εχασε την ζωη του επειδη ενας μαλακας αξιωματικος υπηρεσιας π.χ κοιμοταν τοτε να του παρουν το κεφαλι! γιατι στην θεση του μπορει να μουνα εγω εσυ ο Χ ο Ψ!!
αλλα οταν ακουω οτι αυτοκτονησε φανταρος γιατι ειχε προσωπικα προβληματα με την γκομενα και γιατι ειτανε και καλα μεταθεση στην Αλεξανδρουπολη και δεν αντεχε αλλο........(μες στην πολη οχι σε κανα φυλακιο) και μια μερα πριν αυτοκτονησει οτυ ηρθε μεταθεση για το σπιτι του....(τραγικη ειρωνια) εκει ποιος φταιει? ο διοικητης??? ποιος??
να μαθουνε καποιοι να ξεχωριζουνε τι θα πει αυτοκτονια και τι ατυχημα!! αν κατσουμε να σουμε γυρω μας τι γινεται δεν ειναι μονο ο στρατος......
να παρουμε τα νοσοκομεια παραδειγμα? που πας καλα και φευγεις με νυστερι στο σωμα σου? πας για αμυγδαλες και σου κανουν εγχειρηση προστατη..ποσους γιατρους κυνηγανε? να πουμε γενικα για το δημοσιο.........
και ολλα αυτα γιατι? γιατι δεν γινονται συχνα ελεγχοι και ολοι ειναι γραψαρχιδες....ας πεφτανε και 2-3 κεφαλια σε ολους τους τομεις και θα σου λεγα εγω αν ξαναχαθει φανταρος και αν θα ξαναγινει λαθος σε μια χειρουργικη επεμβαση....κλπ κλπ!
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
αρχισες τις μαλακιες παλι??όχι ....
Ολυμπιακάρα και άγιος ο θεός......
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
γιατι δεν ειπα? πες εσυ που καταλαβες....γιατί δεν είπε;
δεν το κατάλαβες;
Εκεί υπηρέτησα ρε μαλάκα, μην με γαμάς τώρα :'(είπαμε ρε...
06.04.09
Συγκινητικές ήταν οι στιγμές στο φυλάκιο Μανίτσα της Κορνοφωλιάς, καθώς τελέστηκε το μνημόσυνο για τη συμπλήρωση πέντε χρόνων από τον τραγικό θάνατο των πέντε στρατιωτών. Τραγικές φιγούρες οι γονείς των θυμάτων που για ακόμη μία φορά ξέσπασαν όταν αντίκρισαν το μνημείο που έγινε στην μνήμη τους. Οι πέντε νέοι έχασαν την ζωή τους την Μεγάλη Πέμπτη του 2004 όταν ο ιστός της σημαίας που προσπαθούσαν να τοποθετήσουν ήρθε σε επαφή με ηλεκτροφόρα καλώδια με αποτέλεσμα ενώ τραυματίστηκαν άλλοι δύο.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
το πρόβλημα φίλτατε θάνο δεν είναι ούτε ο στρατός, ούτε τα νοσοκομεία, ούτε τα νυστέρια, ούτε οι αυτοκτονίες.
Είναι η μαλακία που σε δέρνει ως λαός.
Γιατί μπορώ να σου πω ένα κάρο λόγους που ΔΕΝ έπρεπε να είναι σε φυλάκιο άτομο που έχει ψυχολογικά προβλήματα...
Οπως το παράδειγμα που έχω από γνωστό μου που έκανε περίπολο και ο υποτιθέμενος σκοπός κυριεύθηκε από αμόκ και άρχισε να πυροβολάει όπου βρει....
Μετά άντε να εξηγήσεις με θανάσιμο τραυματισμό στον πατέρα του παλλικαριού που κάνει περίπολο ότι κανείς δεν πέθανε ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Αυτά και είπαμε δεν το συνεχίζουμε άλλο.....
Είναι η μαλακία που σε δέρνει ως λαός.
Γιατί μπορώ να σου πω ένα κάρο λόγους που ΔΕΝ έπρεπε να είναι σε φυλάκιο άτομο που έχει ψυχολογικά προβλήματα...
Οπως το παράδειγμα που έχω από γνωστό μου που έκανε περίπολο και ο υποτιθέμενος σκοπός κυριεύθηκε από αμόκ και άρχισε να πυροβολάει όπου βρει....
Μετά άντε να εξηγήσεις με θανάσιμο τραυματισμό στον πατέρα του παλλικαριού που κάνει περίπολο ότι κανείς δεν πέθανε ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.
Αυτά και είπαμε δεν το συνεχίζουμε άλλο.....
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
ακου να δεις περσονα.........είπαμε ρε...
06.04.09
γιατι το γαμησες λιγο........
οταν ενουσα οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενουσα οτι κανεις δεν πεθανε που πηγε στρατο......δεν αναφερομουνα σε ατυχηματα...........που εχουνε γινει στον στρατο.....τοση ωρα η συζητηση μας ηταν αν ο στρατος ειναι ωφελιμος ή οχι!!!!! και πολυ απλα ειπα οτι κανεις δεν παθει κατι αν παει να κανει την θητεια του.....τωρα επειδη δεν παρθηκαν τα καταληλα μετρα και την πατησε ενας φανταρος εκει σου ειπα ΝΑΙ να πεσουν κεφαλια....ποια ειναι η δουλεια τους?????
αν θες να καταλαβεις τι ενουσα καλως........αν δεν θες παλι καλως!!
Υ.Γ ο φανταρος που επαθε αμοκ επρπε να χει περασει απο ιατρικο ελεγχο.....σου ειπα να πεσουν κεφαλια.....
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
να μη χαλάσω την παράδοση.....αρχισες τις μαλακιες παλι??
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ακου να δεις περσονα.........
γιατι το γαμησες λιγο........
οταν ενουσα οτι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΘΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ενουσα οτι κανεις δεν πεθανε που πηγε στρατο......δεν αναφερομουνα σε ατυχηματα...........που εχουνε γινει στον στρατο.....τοση ωρα η συζητηση μας ηταν αν ο στρατος ειναι ωφελιμος ή οχι!!!!! και πολυ απλα ειπα οτι κανεις δεν παθει κατι αν παει να κανει την θητεια του.....τωρα επειδη δεν παρθηκαν τα καταληλα μετρα και την πατησε ενας φανταρος εκει σου ειπα ΝΑΙ να πεσουν κεφαλια....ποια ειναι η δουλεια τους?????
αν θες να καταλαβεις τι ενουσα καλως........αν δεν θες παλι καλως!!
ΟΚ.
το κακό είναι ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ....
Το κατάλαβες ποιό είναι το πρόβλημά μου;
Μόνο κορμιά πέφτουν.
Οπως και στα αυτοκινητικά ατυχήματα.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εκεί υπηρέτησα ρε μαλάκα, μην με γαμάς τώρα :'(
Μήπως να μη μιλάω άλλο;
Μήπως να το παίζω βάζελη τρελλή;
Όχι, απλά στεναχωριέμαιΜήπως να μη μιλάω άλλο;
Μήπως να το παίζω βάζελη τρελλή;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
εγώ να δεις.Όχι, απλά στεναχωριέμαι
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
τεσπα για να αλλάξουμε το κλίμα ο στρατός έχει και καλή πλευρά.....
Οι ειδικές δυνάμεις και οι πιλότοι μας γαμάνε και δέρνουνε ακόμα και σε διεθνείς ασκήσεις......
Οι ειδικές δυνάμεις και οι πιλότοι μας γαμάνε και δέρνουνε ακόμα και σε διεθνείς ασκήσεις......
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
χερομαι που το καταλαβες! (χερομαι να συζηταω με εξυπνους ανθρωπους)ΟΚ.
το κακό είναι ότι ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΚΕΦΑΛΙΑ....
Το κατάλαβες ποιό είναι το πρόβλημά μου;
Μόνο κορμιά πέφτουν.
Οπως και στα αυτοκινητικά ατυχήματα.
το οτι δεν πεφτουν κεφαλια και πεφτουν μονο κορμια αυτο ειναι ενα αλλο μεγαλο θεμα!
και δυστυχως δεν πεφτουν κεφαλια σε πολλους τομεις! πρωτα θα επρεπε ν αρχισουμε απο τους πολιτικους και μετα να παρουμε την κατηφορα....
Εγώ είχα γαμήσει μια Ουγγαρέζα στη Dynamic Mix, μετράει;τεσπα για να αλλάξουμε το κλίμα ο στρατός έχει και καλή πλευρά.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 18
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις