Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

adonis13

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
6
εγω παλι ειμαι της αποψης να καταργηθει ο στρατος. να υπαρχει μονο ο επαγγελματικος.ο στρατος ειναι το πιο αχρηστο πραγμα στη ζωη ενος ανθρωπου!!!

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
  Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ απλα στην Ελληνικη νοοτροπια ειναι πιο απόδεκτο να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ στην θητεια σου βαζοντας ενα ωραιο βυσμα παρα να την αποφυγεις επειδη ακριβως δεν εχεις  :uglystupid: :uglystupid:

πηγαινοντας φανταρος αντιλαμβανεσαι την αξια του να εχεις κομματικες διασυνδεσεις και τον διαχωρισμο σε προνομιουχους και μη προνομιουχους .

Στην Ελλαδα εκτος απο "το ξερεις ποιος ειμαι εγω;" υπάρχει και το "ξερεις ποιος ειναι αυτος;".

Ετσι το να μην εχουν παει φανταροι μεγαλοδημοσιογραοι, πρωην υπουργοι, γιοι αθλητικων παραγόντων και μεγαλοεπιχειρηματιων θεωρειται λογικο
  το να προσπάθει ο απλος Μήτσος (average Joe) να μην παει φανταρος ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

Ζητω το ΕΘΝΟΣ !!!  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:
+1000000000  Αντε με τους μαλακοκουραμπιεδες,και εχουν και αποψη μετα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;

έχουμε καμμιά πρόχειρη να μας πει;

σοβαρά τώρα απ ότι ξέρω το Χαιδάρι κατέβηκε Καλαμάτα στη γενέτειρα ενός κορυφαίου πρώην στελέχους της Κυβέρνησης  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
έχουμε καμμιά πρόχειρη να μας πει;

σοβαρά τώρα απ ότι ξέρω το Χαιδάρι κατέβηκε Καλαμάτα στη γενέτειρα ενός κορυφαίου πρώην στελέχους της Κυβέρνησης  :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Α δεν ξέρω αδελφέ. Πριν 10 χρόνια οι διαβιβάστριες ήταν στο Χαιδάρι

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]και οσο για την λεξη ΒΥΣΜΑ επειδη το χω ακουσει πολλες φορες το παραμυθι! και αλοι τοσοι που το παιζουνε ηθικοι και λενε οτι κατι τετιοι μαλακες δεν αφηνουν την χωρα να πανε μπροστα εγω θα τους πω το εξης....οποιος δεν εχει βυσμα κλεγεται και χτυπιεται ααααα το κωλοβυσμα κλπ κλπ... αν το χε ο ιδιος απλα θα το χρησιμοποιουσε και θα βγαζε τον σκασμο!   ποιος ειχε το βαζο με το μελι και βουτηξε το δαχτυλο μονο μια φορα??? ποιος εχει ή ειχε βυσμα και δεν το χρησιμοποιησε??[/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size][/size]
θα ηθελα να το παραθεσω για αλλη μια φορα...

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
[size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt][size=10pt]θα ηθελα να το παραθεσω για αλλη μια φορα...
Μην γενικεύεις, ξέρω αρκετούς (δεν είμαι μέσα σ'αυτούς, εγώ απλά δεν είχα βύσμα :cheesy:)

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πάντως καλό θα ήταν να εφαρμοζοταν και στην Ελλάδα η εναλλακτική θητεία για όσους δεν γουστάρουν να υπηρετήσουν στα στρατά. Αν και κατά την ταπεινή μου άποψη, αν και η όλη διαδικασία είναι χάσιμο χρόνου, έχει καλές εμπειρίες

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.089
Πόντοι
22.785

Συνημμένα

• 3dmmiscsmiley2.gif