Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 233K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Επομενως χρησιμοποιειται ολη διαθεσιμη τεχνολογια απο την αρχη της ανθρωποτητας (ακουστικος προσανατολισμος) μεχρι τον 21ο αιωνα (GPS, GLONASS, EGNOS, Gallileo, κλπ.).  Πως να τους πιασεις μετα...

Οι πυξίδες δεν χρειάζονται ηλιακό φως για να λειτουργήσουν...
Άσε που πλέον θα έχουν GPS...

kakaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2005
Like
17
Πόντοι
1
Ρε παιδια ξερει κανεις λεπτομερειες για το επεισοδειο που ειχε γινει στον Εβρο το 1986-1987 που σκοτωθηκε ο Ελληνας στρατιωτης Καραγωγος και 4 Τουρκοι,ενας Τουρκος λοχαγος και 3 στρατιωτες?Μαλιστα εχουνε ονομασει και στρατοπεδο Καραγωγος

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Δυο χρονια κρατησε το επισοδειο?

Ρε παιδια ξερει κανεις λεπτομερειες για το επεισοδειο που ειχε γινει στον Εβρο το 1986-1987 που σκοτωθηκε ο Ελληνας στρατιωτης Καραγωγος και 4 Τουρκοι,ενας Τουρκος λοχαγος και 3 στρατιωτες?Μαλιστα εχουνε ονομασει και στρατοπεδο Καραγωγος

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Επομενως χρησιμοποιειται ολη διαθεσιμη τεχνολογια απο την αρχη της ανθρωποτητας (ακουστικος προσανατολισμος) μεχρι τον 21ο αιωνα (GPS, GLONASS, EGNOS, Gallileo, κλπ.).  Πως να τους πιασεις μετα...

To Egnos τους μάρανε τώρα.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε με το παράδειγμα που σου έβαλα δε συμφώνησα;
επίσης...
που είπα εγώ ότι είμαι πλήρως υπέρ του επαγγελματικού στρατού;

είμαι όμως κάθετα αντίθετος στο ερμαφρόδιτο τωρινό σύστημα άρτζι και λουλάς εποπ μόνιμοι και κληρωτοί κοκουεμπουλκουμέ.....

Άντε καλά αφού συμφωνείς άντε τσιμέντο να γίνει :cheesy:

Το σημερινό σύστημα είπαμε είναι μαλακία και ως φιλοσοφία και όπως εφαρμόζεται και ως οτιδήποτε!

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Είναι "φυλάκιο Καραγώγου", όχι στρατόπεδο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
κάνα μύθο από αυτούς που υπηρέτησαν ΓΕΕΘΑ, ΓΕΣ και Ναύσταθμο έχουμε;
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Τι να σου πούνε ρε; Πως κάνουν τη σταυροβελονιά;
γιατί ρε;

δεν κεντάνε μόνο.....
είναι τα παιδιά για τα θελήματα των Στρατηγών και λοιπών αστεράτων (όσοι δεν έχουν αρκετά μεγάλο δόντι για να μην πατάνε μια φορά το μήνα)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
γιατί ρε;

δεν κεντάνε μόνο.....
είναι τα παιδιά για τα θελήματα των Στρατηγών και λοιπών αστεράτων (όσοι δεν έχουν αρκετά μεγάλο δόντι για να μην πατάνε μια φορά το μήνα)

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Αυτή η ζήλια σου θα σε φάει  :2funny:

pepe_le_pew

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2008
Like
0
Πόντοι
16
Ασε δε που θεωρώ έναν που την κάνει γυριστή κόντρα στο σύστημα πολύ πιο άντρα απ τον μαλακοπίτουρα μαλιστάνθρωπο που ξεροσταλιάζει στο καρτοτηλέφωνο να πάρει τη μαμά να ρωτήσει τι έκανε το βύσμα του με τη μετάθεσή του........

Συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΑ απλα στην Ελληνικη νοοτροπια ειναι πιο απόδεκτο να μην κανεις ΤΙΠΟΤΑ στην θητεια σου βαζοντας ενα ωραιο βυσμα παρα να την αποφυγεις επειδη ακριβως δεν εχεις  :uglystupid: :uglystupid:

πηγαινοντας φανταρος αντιλαμβανεσαι την αξια του να εχεις κομματικες διασυνδεσεις και τον διαχωρισμο σε προνομιουχους και μη προνομιουχους .

Στην Ελλαδα εκτος απο "το ξερεις ποιος ειμαι εγω;" υπάρχει και το "ξερεις ποιος ειναι αυτος;".

Ετσι το να μην εχουν παει φανταροι μεγαλοδημοσιογραοι, πρωην υπουργοι, γιοι αθλητικων παραγόντων και μεγαλοεπιχειρηματιων θεωρειται λογικο
  το να προσπάθει ο απλος Μήτσος (average Joe) να μην παει φανταρος ειναι ΠΡΟΔΟΣΙΑ !!!

Ζητω το ΕΘΝΟΣ !!!  :uglystupid: :uglystupid: :headbang: :headbang:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom