διαβάζοντας όοολλλοοο αυτό το κατεβατό αν και διαφωνώ σε αρκετά απο αυτά που είπες....κυρίως γιατί στην Ελλάδα ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ,
για την τελευταία σου πρόταση καλό θα ήταν να μελετήσεις το Ελβετικό Σύστημα.
Θα ενισχύσει και την άποψη που έχεις και θα σου δώσει και ένα απτό παράδειγμα του πώς πρέπει να είναι ένα στράτευμα με κληρωτούς. Γιατί άλλο να διατηρήσεις το σημερινό κωλοχανείο και άλλο να φτιάξεις ένα στρατό με άνω πάτωμα τα 90 χιλιάρικα άτομα βάσει του ελβετικού μοντέλου.
Εκεί να δεις τι κλασομέντες θα έριχναν οι Τούρκοι......
Pου διαφωνείς ρε παλικάρι μου χρυσό? Πες μου να στο ξεκαθαρίσω. Τι σου φαίνεται παράξενο? Λέω δε λειτουργεί, δεν είναι όπως θα πρεπε. Αλλά αν δεν είναι μία πρέπει να το κάνουμε δέκα? Αυτό θέλουν και αυτοί να μη λειτουργεί για να ζητάς την πλήρη κατάργηση.
Συμφωνώ βέβαια με το ελβετικό μοντέλο! Να βελτιώσουμε αυτό το σύστημα που έχουμε, όχι να συζητάμε για την αντικατάστασή του με ένα χειρότερο!
Είναι όπως τα ατομικά δικαιώματα και η ασφάλεια. Τον παίζουν, αφήνουν την εγκληματικότητα ενώ μπορούν να την καταστείλουν, ώστε μετά να πουν "α πρέπει να καταργήσουμε τα ατομικά δικαιώματα για να έχουμε ασφάλεια αλλιώς δε γίνεται".
Πολύ περισσότερο επειδη δε λειτουργούν εδώ όπως πρέπει τα πράγματα για αυτό θέλω να αποφύγω όπως ο διάλος το λιβάνι τον επαγγελματικό στρατό! Αλλά θέλω να γίνει και να σας κατσικωθεί και να τον χρυσοπληρώνετε και να συμμετέχει η Ελλάδα σε όλα τα ιμπεριαλιστικά πανυγηράκια και να το παίζουν εξουσία και γαμάω! Και όταν γίνονται διαδηλώσεις να κατεβαίνει ο στρατός με τα τανκς και τους πορωμένους επαγγελματίες.Λέει ο άλλος τι συνέπεις θα έχει. Ο Μπερλουσκόνι ρε δε κατέβασε το στρατό στους δρόμους για την πάταξη της εγκληματικότητας? Θέλω να απαλλαγείται από το στρατό για να τον βλέπετε πιο συχνά στους δρόμους και να την πληρώνετε ακριβότερα! θα το χαρώ πολύ ρε πούστη μου ειλικρινά γιατί είμαστε και πολύ αγαθομαλάκες όλοι μας!