Εγώ δεν είπα ότι βλάπτω το σύστημα με το να μην παώ στρατό.Δεν θέλω να πάω επειδή θα μου φέρει τη ζωή μου που την χτίζω πάλι στο μηδέν και καταά δεύτερον γιατί δεν θέλω να δίνω τίποτα τσάμπα σε όποιον δεν μου χει δώσει ποτε.Και όσο ζούσα στην Ελλάδα δεν μου δώσαν τίποτα,μια ζωή μου παίρναν και [size=15pt]άρχισα και να πεινάω[/size].Όποτε έμπαινα σε super market δεν μπορούσα να αγοράσω πολλά πράγματα που τα παίρναμε παλιά και [size=15pt]αν δεν ήταν οι γονείς μου θα χα ψοφήσει[/size].
Σιγά Κωστάκη, μας πήραν τα ζουμιά. Τι λες βρε παιδάκι μου, τι δράμα ζούσες, έμπαινες στο σούπερ μάρκετ και δεν είχες 75 λεπτά να πάρεις ένα πακέτο μακαρόνια, 1 ευρώ για ένα φραντζολάκι ψωμί, 1 ευρώ για γαλατάκι, 1,5 ευρώ για 15 φέτες τυράκι, 5 Ευρώ για ένα κοτοπουλάκι, 0,5 Ευρώ για 1 κιλό πορτοκολάκια και 0,25 Ευρώ για μία γκοφρετίτσα.
Βρε Κωστάκη, τι μιζέρια, τι δυστυχία, τι πείνα, να μην έχεις 10 Ευρώ για να φας. Ούτε κατοχή να ήταν ρε Κωστάκη, ούτε Πακιστανός στα φανάρια να ήσουνα ρε Κωστάκη.
Όμως, ρε Κωστάκη τα 20 Ευρουλάκια τα είχες για να πηγαίνεις στην Φυλής από μικρός-μικρός:
Αχ τι μου θυμίζεις...Θυμάμαι την πρώτη μου φορά στα 17(ήθελα νωρίτερα αλλα΄στα 16 είχα πέσει σε τσατσά καργιόλα που μου πε και καλά όχι ανήλικοι!!!Και κόμπαλαρα και έκανα κάνα χρόνο να ξαναπάω).Θυμάμαι η πρώτη μου φορά ήταν το 2001 μέσα με την Άντζελα από Διδύμου 20 (ξέρετε οι παλιοι μην τα ξαναλέω για τη γκομενάρα τη ξανθιά που ήταν από τις καλύτερες πουτάνες με τον τσάτσο το γέρο την αδερφή)..Πήγα με διάφορες πουτάνες όμως αυτή μου μεινε και ευτυχώς που πρόλαβα να την επισκεφθώ 6 φορές ακόμα πριν σταματήσει τη δουλειά το 2004.
Το είχες το 50άρικο όταν πήγαινες στην Σόνια:
Παιδιά η Σόνια μόνο πρωί είναι ή κάθε βδομάδα αλλάζει βάρδια;Είχα πάει μαζί της πριν πολλούς μήνες και θέλω να την ξαναεπισκεφτώ.Αυτ'η τη βδομάδα τι βάρδια είναι;50 Ευρώ όπως παλιά;
Και τα 70 για να πηδήξεις τον κώλο της Λάρας:
Η Λάρα πότε δουλεέι εκεί μάγκες;Θέλω πολύ να την πηδήξω απ'τον κώλο και ας είναι για 70 ευρώ.
Κωστάκη μου όμως καταραμένη φτώχεια αλλά τις διακοπούλες σου τις πήγαινες:
Εγώ ρε παιδιά έχω άλλη απορία.Θα είμαι στην Καρδάμαινα της Κω για 5 μέρες από 6 μεχρι 11 Αυγούστου.Η ερώτησή μου είναι αν βρω κάνα καλό μωρό και θέλω να κάνω σεξ που θα πάω αφού πολλοί μου λένε ότι στα περισσότερα ξενοδοχεία δεν αφήνουν να φέρεις κάποια στο δωμάτιό σου;Που θα τη βγάλω,στο δρόμο ή σε καμιά παραλία;Όποιος ξέρει ας απαντήσει γιατί έχω απογοητευτεί.Δηλαδή να πληρώνω δωμάτιο ξενοδοχείου και να μην μπορώ να κάνω ότι θέλω;Έσχος!!
Τελικά είσαι πολύ σένιο παιδί βρε Κωστάκη.
Μπορεί να μην έχεις να φας αλλά κοίτα τι κάνεις για μιά γυναίκα άμα την καψουρευτείς και ιδιαίτερα άμα είναι και πουτάνα και είναι και η πρώτη σου και την λένε Άντζελα:
Παντρεμένη ε;Φαίνεται ότι ο άνδρας της είναι κάποιος με τεράστια εξογκώματα στο κεφάλι (κέρατα).By the way όσο δούλευε περνούσα τέλεια.Αυτή ήταν που με ξεπαρθένεψε στα 17 μου και τότε θυμάμαι μου είχε κάτσει το δωμάτιο μιση ώρα!!Μου είχε πει:"Είναι η πρώτη σου φορά μωράκι μου;Θα φροντίσω να σου μείνει αξέχαστη,αλλά θέλω να μου ρχεσαι συχνά.
"Μου είχε κάνει η θεογκόμενα σχεδόν όλα όσα βλέπω σε ταινείες της Marc Dorcel.Έκτοτε παρόλο που είχα γκόμενα κάθε μήνα την τιμούσα με την παρουσία μου στο "μαγαζί" της.
[size=18pt]Μάλιστα όταν ήμουν Αμερική της αγόρασα δωράκι για να της δείξω την εκτίμησή μου.[/size]
Και εκείνη δεν λέω,μου χρέωνε την επίσκεψη 20 Ευρώ όταν από τους άλλους ζητούσε 40!!
Όμως κατά το δεύτερο μισό του 2002 χάθηκα και την έχασα.Το 2003 το Μάρτιο τη βρήκα για τελευταία φορά καστανή αντί για ξανθιά που μου άρεσε.Μετά από 3 μήνες που πήγα δεν ήταν ούτε εκείνη ούτε ο κωλόγερος.
Έτσι μπράβο Κωστάκη παλληκάρι μου.