1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εεε γεια σας, μπορώ να μιλήσω με την τσατσά του μπουρδέλου;;;
έκλεισε αιφνιδίως το κατάστημα.
Εεε γεια σας, μπορώ να μιλήσω με την τσατσά του μπουρδέλου;;;
Εεεεεε, εσύ που ζεις;
Η Τουρκάλα με την Φερράρι είναι.
Τιποτα δεν ειναι τυχαιοη Ελλάς ειναι μια θεσπέσια χώρα για διακοπές και ένα μπουρδέλο για όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου.
Ετσι εξηγουνται ολα...
Δουλεύεις τώρα; Εάν ναι έχεις σαφή απάντηση από τον εργοδότη σου ότι ΔΕΝ θα σε περιμένει μερικούς μήνες ώστε να τελειώσεις με τη θητεία σου και να επιστρέψεις;
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Έάν δουλεύεις απέκρυψες στον εργοδότη σου το γεγονός ότι κάποτε θα αναγκαζόσουν να φύγεις για μερικούς μήνες;
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ: Όταν έκανες μακροπρόθεσμο δεσμό με την κοπέλα σου δεν ήξερες ότι κάποτε έπρεπε να επαναπατριστείς για να κάνεις τη θητεία σου; Εάν είναι ξένη (που σημαίνει ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ) κάνατε μακροπρόθεσμα πλάνα και δεν το λάβατε υπ' όψιν;
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΑΤΟ: Όταν έφευγες δεν υπολόγιζες ότι έχεις μια εκκρεμότητα και κάποτε πρέπει να ξαναγυρίσεις για να τελειώνεις με αυτήν;
οσο για τα μαθηματα που λες τσαμπα μου τα λες ....τα ξερω! και θα σου ξαναπω οτι ουτε ο πρωτος ησουν-ημουν ουτε ο τελευταιος!οσο για τις πανεληνιες δεν γινεται να βγουν....και να καταργηθουν θα μπουνε παλι εξετασεις(αλου ειδους)!παντα θα πρεπει να υπαρχει ενα μετρο και μια εξεταση που θα ξεχωριζει τους αξιους απο τους αναξιους!Εγώ στις Πανελλήνιες thanoss που δωσα το 2001 έδωσα εξετάσεις σε 10 μαθήματα!!!Αρχαία,ιστορία,Φυσική,Μαθηματικά,Έκθεση,Πολιτική Οικονομία,Μαθηματικά Κατευθυνσης,Φυσική Κατεύθυνσης,Προγραμματισμό,Διοίκηση Επιχειρήσεων κι ας με ενδιέφεραν μόνο τα Οικονομικά.Κι όμως έβγαλα 16.034 μόρια και έχασα για 100 περίπου την ΑΣΟΕΕ το Οικονομικών.Τα τμήματα όμως που με ενδιέφεραν όπως Marketing,Διοίκηση Επιχειρήσεων είχαν πάνω από 17000 μόρια.Πέρσα στο ΤΕΙ Πειραιά Λογιστική και τελείωσα με βαθμό 7,7.Όμως μου την έσπαγε να μην έχω τις ίδιες ευκαιρίες με αποφοίτους ΑΕΙ.Και είχα προυπηρεσία,έδωσα εξετάσεις σε μερικά μαθήματα που μου ζήτησαν και πήρα το Proficiency του Cambridge και ήρθα εδώ.Αυτό που λες ότι για κότσια στα ελληνικά πανεπιστήμια δεν στέκει.Αν και δεν μου αρέσει αν το παίζω κα΄ποιος,το πανεπιστήμιο που είμαι κάνει την ΑΣΟΕΕ σκόνη μιας και είναι κάπου 30 στον κόσμο ενώ η ΑΣΟΕΕ δεν αξιολογήθηκε ποτέ και δεν αναγνωρίζετε σε παγκόσμια κλίμακα.Και δεν πληρώνω και μου σερβίρουν 1 πτυχίο όπως κάποιοι πικροχολοι μου χουν πει κατά καιρούς.Ναι πληρώνω κάποια χρήματα όμως δεν μου δίνουν τίποτα έτοιμο ούτε ε΄λιμαι σε κάνα κολλέγιο.Γαμιέμαι στο διάβασμα 5 ώρες τη μέρα και ξημεροβραδιάζω στις βιβλιοθήκες μιας και παλεύω να ναι ο βαθμός μου έστω οριακά στο 2.1 δηλαδή 60% και λίγο παραπάνω μιας και για να περάσεις είναι πολύ δύσκολο.
Και δεν είναι δίκαιο να δίνεις τις κωλοΠανελλήνιες.Το σωστό είναι ναι εμν να δίνεις εξετάσεις σε Πανελλαδικό επίπεδο,μόνο όμως σε λίγα μαθήματα σχετικά με το πεδίο που ενδιαφέρεσαι και να σου ζητούν τα πανεπιστήμια κάποια ελάχιστη επίδοση όπως έξω σου ζητάνε π.χ. 3 Α level και 2 Β level ή άλλη π.χ. 4 A level.Και εδώ να ξέρεις δεν μπορείς να μείνεις σε μάθημα.Όταν μείνεις έφυγες.Οπότε μην ξαναπείς ότι λέω γιατί δεν ήμουν άξιος να περάσω στα σπουδαία ελληνικά πανεπιστήμια.
Δηλαδή, μέχρι κι ο Ρουβάς πήγε. Στρατιώτης Πεζικού Ρουβάς Αναστάσιος... παρουσιάζομαι στην πρωϊνή αναφορά....Δηλαδή;;
μ αρεσει που δεν ηθελε να κοψει τα μαλια του και ελεγε οτι θα αυτοκτονησει.....πηγαινε η μαμακα του εξω απο το στρατοπεδο.....και μια χαρα τα κοψε τα μαλια και δεν τα ξαναφησε μακρια και μια χαρα εκανε και την θητεια του και δεν επαθε και τιποτα!Δηλαδή, μέχρι κι ο Ρουβάς πήγε. Στρατιώτης Πεζικού Ρουβάς Αναστάσιος... παρουσιάζομαι στην πρωϊνή αναφορά....
Γκέκε?
αυτα σε μερικων τα αυτια ξερεις πως ακουγονται.......Κάποιος που αποφεύγει το στρατό νομίζει ότι πράττει προς όφελός του και ότι βλάπτει το σύστημα.
Μεγάλο λάθος αυτό. Το σύστημα επ ουδενί δε βλάπτεται επειδή ένας οποισδήποτε αρναίται να βαρέσει προσοχές ή να κάνει επ ώμου. Το σύστημα το βλάπτεις αν συγκροτήσεις αντίπαλο στρατό. Πρώτον αυτό.
Δεύτερον θα να καταλάβετε γιατί μακροπρόθεσμα κάνετε κακό όταν θα σας κατσικωθεί κανένας επαγγελματικός στρατός ο οποίος θα είναι ανεξέλεκγτος.
Το να κρατάς τα όπλα πάντα ήταν προνόμιο. Η ένοπλη δύναμη πρέπει να παραμένει στα χέρια του έθνους και του λαού για να ελέγχεται. Άμα φτάσουμε τα όπλα ( που δεν είναι κάτι αστείο) να είναι στα χέρια μερικών και μιας κλειστής κάστας ουσιαστικά που θα είναι ανεξέλεγκτη, τότε μπορεί να φτάσουμε σε καταστάσεις που θα τρέχουμε και δε θα φτάνουμε.
[size=14pt]Έφυγα για να αποδείξω ότι όταν δεν συμβιβάζεσαι εμ 1 αρρωστημένη κατάσταση,πρέπει να πολεμάς όχι για να καλυτερέψεις το σύστημα,αλλά για να φτιάεις τη ζωή σου γράφοντάς όλυς στα αρχίδια σου.[/size]
Δηλαδή, μέχρι κι ο Ρουβάς πήγε. Στρατιώτης Πεζικού Ρουβάς Αναστάσιος... παρουσιάζομαι στην πρωϊνή αναφορά....
Γκέκε?