Νέα

Περί θητείας στρατού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα JohnKal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 236K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Το ΥΕΘΑ εξετάζει το ενδεχόμενο στρατιωτικής θητείας στα 18...

• Συμφωνω

Ψήφοι: 171 44,5%
  • Διαφωνω

Ψήφοι: 14 3,6%
  • Να παραμείνει όπως έχει σήμερα

Ψήφοι: 33 8,6%
  • Είμαι κατά της υποχρεωτικής στράτευσης γενικά

Ψήφοι: 162 42,2%
  • Δεν ξέρω / Δεν απαντώ

Ψήφοι: 4 1,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    384

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
δλδ....θες να μας πεις ότι ειναι μούφα τα "ταμπούρλα"?
καλα μην φας εχει γλαροσουπα! το χουνε παρακανει με τα ταμπουρλα!
ειδεικα αυτοι οι μαλακες οι δημοσιογραφοι! καταρχην για οποιον ξερει και για οποιον εχει παει απο κει που περναει το ποταμι πανω απο την γεφυρα (η οποια ειναι μιση ελληνικη μιση τουρκικη ) η περιοχη ειναι ουδετερη ζωνη! σε ουδετερη ζωνη και εοφοσο εχεις κοκινη γεμιστηρα! μπορεις να ριξεις! και ο ελληνας και ο τουρκος! ειδεικα βραδυ και πρανομα! δεν στο απαγορευει κανενας!
αλλα τα καλα που κανει ο στρατος στην παραμεθοριο γιατι να τα πουμε μαλακες ειμαστε? τους συμφερει τους δημοσιογραφους?
οταν πιανουν καποιες δεκαδες κιλα ναρκωτικα, οταν πιασαν λαθρομεταναστες 2 για την ακριβεια ο οποιος ο ενας πατησε ναρκη και ο αλλος την γλιτωσε και ολλοι μεινανε μαλακες γιατι στα 6 βηματα τα 4 ειναι ναρκες τον πιασανε να τρεμει απο το φοβο του και Νυχτα παρακαλω! δεν πνιγηκε απο τα ορμητικα νερα του ποταμου Εβρου γλιτωσε και απο το ναρκοπεδιο ..........τι να πω τζοκερ πιο ευκολα πιανεις!
και αλλα ποσα τα οποια δεν ακουστηκαν.......

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μονο εικασίες μπορουν να γινουν και κανεις προφανως δεν ειχε διαθεση να κατσει να το ψάξει. έχεις υπηρετησει έβρο?
να σου πω κατι αγαπητε! λεγανε οτι και καλα βαρανε ταμπουρλα για να μπει ο σκοπος μεσα να μην του δεις στην φατσα και τους πυροβολησει!
ειμαι δεν ειμαι σχετικος θα σου κανω μια ερωτηση!
θεωρεις λογικο να περασεις τα 5 μετρα κατω απο τον σκοπο νυχτα κιολας και να το πυροβολησεις και να μην γινει της πουτανας???????να μην σημανει συναγερμος? και μην ακουσω καμια μαλακια του στυλ οτι θα ριξει με σιγαστηρα...γιατι στα 15 μετρα φυλαει αλλος σκοπος και μιλανε!
το θεωρεις λοιπον λογικο να μην σημανει συναγερμς ουτε απο τους Ελληνες ουτε απο τους Τουρκους????

kokkinoskoufitsas

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
1
να σου πω κατι αγαπητε! λεγανε οτι και καλα βαρανε ταμπουρλα για να μπει ο σκοπος μεσα να μην του δεις στην φατσα και τους πυροβολησει!
ειμαι δεν ειμαι σχετικος θα σου κανω μια ερωτηση!
θεωρεις λογικο να περασεις τα 5 μετρα κατω απο τον σκοπο νυχτα κιολας και να το πυροβολησεις και να μην γινει της πουτανας???????να μην σημανει συναγερμος? και μην ακουσω καμια μαλακια του στυλ οτι θα ριξει με σιγαστηρα...γιατι στα 15 μετρα φυλαει αλλος σκοπος και μιλανε!
το θεωρεις λοιπον λογικο να μην σημανει συναγερμς ουτε απο τους Ελληνες ουτε απο τους Τουρκους????

κάνεις λάθος, τις μέρες που παιζει η κατασταση δεν υπαρχουν περιπολα στα σημεια αυτά.τελος πάντων, χωρις να ξερω τι ακριβως παιζει μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τυμπανα ακουγονται.τελεία. αν έχεις γνωστούς που έχουν υπηρετησει έβρο, οι περισσότεροι θα επιβεβαιωσουν

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
μακαρι να μπορουσα να βγαλω πιο πολλες..........

Συνημμένα

• 11042009629.jpg
    11042009629.jpg
    240,2 KB · Εμφανίσεις: 17

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εχω υπηρετησει εκει... τα ταμπουρλα παιζουν παιδια... αλλα οχι οπως εχει καταλαβει ο κοσμος..
το γκρουπ με τους μεταναστες η τα ναρκωτικα το κοβουν περπατητο μεσα απο δαση και σε χαραδρες κλπ. αυτοι κρατανε ενα μεγαλο φακο, και καθε λιγο τον αναβουν. ενας τυπος καθεται σε ενα υπερυψωμενο σημειο και βλεπει το φακο. αναλογα με το αν πηγαινουν σωστα χτυπαει το τυμπανο. πχ. μια φορα για οκ, δυο να πανε βορεια τρια νοτια και ουτω καθ εξης...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
κάνεις λάθος, τις μέρες που παιζει η κατασταση δεν υπαρχουν περιπολα στα σημεια αυτά.τελος πάντων, χωρις να ξερω τι ακριβως παιζει μπορω να σε διαβεβαιωσω οτι τυμπανα ακουγονται.τελεία. αν έχεις γνωστούς που έχουν υπηρετησει έβρο, οι περισσότεροι θα επιβεβαιωσουν
κοιταξε να δεις!!! να μου πεις οτο γενικα σα περασμα το Σουφλι εινα απο τα μεγαλυτερα και γνωστοτερα στην Ευρωπη να το δεχτω! το οτι μπαινει πολυ ναρκωτικο-λαθραιο-λαθρομεταναστες επισης να το δεχτω!! το οτι θα επρεπε να υ παρχει μεγαλυτερη αστυνομευση επισης να το δεχτω! αλλα να δειχνει στην τηλεοραση την γεφυρα (που εχω παει) και λιγα μετρα απο κατω να περναει η βαρκα και τα γνωστα τυμπανα δεν το δεχομαι!!!!η γεφυρα δεν μενει ΠΟΤΕ αφυλακτη!!και καλα βαραν τα τυμπανα για να μπει ο σκοπος μεσα για να μην τον πυροβολησουν!!!!
και ξαναρωταω εγω....αν πυροβολησεις βραδυ σε κεινο το σημειο δεν θα γινει αραγε τιποτα?????? η λες οι αξιωματικοι να ναι μες στο κολπο!!!λες να μην σημανει συναγερμος???
ακου εκει τυμπανα?? σιγα μην βαρανε και καμπανες!!

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
εχω υπηρετησει εκει... τα ταμπουρλα παιζουν παιδια... αλλα οχι οπως εχει καταλαβει ο κοσμος..
το γκρουπ με τους μεταναστες η τα ναρκωτικα το κοβουν περπατητο μεσα απο δαση και σε χαραδρες κλπ. αυτοι κρατανε ενα μεγαλο φακο, και καθε λιγο τον αναβουν. ενας τυπος καθεται σε ενα υπερυψωμενο σημειο και βλεπει το φακο. αναλογα με το αν πηγαινουν σωστα χτυπαει το τυμπανο. πχ. μια φορα για οκ, δυο να πανε βορεια τρια νοτια και ουτω καθ εξης...
το εμποριο ναρκωτικων εχει τοσα φραγκα και αυτοι τσιγκουνευονται ενα gps ή εστω μια πυξιδα;

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ετσι οπως το διατυπωνεις αλλαζει!!
και σε ποια συνορα δεν γινονται αυτα πεσμου!
και οι συνοριοφυλακες που ειναι?
εχει καμια 15αρια χρονια που εβλεπα στα βουνα στα Γιαννενα τους αλβανους να φενονται μια γραμη σε μονοπατι ο ενας πισω απο τον αλλον και να ταξιδευουν με τον ηλιο και το φεγγαρι!
βρωμησε η Ελλαδα Αλβανους!
που ανοιξε ο Μπερισα τις φυλακες και ηρθαν ολοι στην ελλαδα!

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
ρε φιλε, με το gps χανεσαι ακομα και στην αθηνα... λες να ειναι χαρτογραφημενα τα βουνα του εβρου... και με πυξιδα μονο σε μια χαραδρα η σε ενα δασος θα βγαλεις ακρη νομιζεις? δεν σε παιρνει να καταληξεισ πουθενα ασχετα αν κουβαλας ναρκωτικα η λαθρομεταναστες...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το εμποριο ναρκωτικων εχει τοσα φραγκα και αυτοι τσιγκουνευονται ενα gps ή εστω μια πυξιδα;
πανε εσυ εκει και αν πιασει το gps πεσμου τι μαρκα ηταν και απο που το πηρες για να παρω και γω γιατι τις προαλες ειχα χαθει μ εναν φιλο μου κατακει και μες στην Βουλγαρια μετα!και ειχαμε 2 gps!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
ρε φιλε, με το gps χανεσαι ακομα και στην αθηνα... λες να ειναι χαρτογραφημενα τα βουνα του εβρου... και με πυξιδα μονο σε μια χαραδρα η σε ενα δασος θα βγαλεις ακρη νομιζεις? δεν σε παιρνει να καταληξεισ πουθενα ασχετα αν κουβαλας ναρκωτικα η λαθρομεταναστες...
καλαααααα καποιοι δεν εχουν ιδεα τι ειναι κατα κει! και τι σημαινει νυχτα!
μερα πας και σε πιανει ριγος! (οχι επειδη εχει δροσια)

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
εγω εκανα περιπολο με εναν ΕΠΟΠ και μας ειχε φυγει το σκατο τη νυχτα... αν δεν εχεις βρεθει εκει δεν ξερεις... στη θεωρια ολα ευκολα ειναι...

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
πανε εσυ εκει και αν πιασει το gps πεσμου τι μαρκα ηταν και απο που το πηρες για να παρω και γω γιατι τις προαλες ειχα χαθει μ εναν φιλο μου κατακει και μες στην Βουλγαρια μετα!και ειχαμε 2 gps!
καλα πλακα κανω
τωρα εαν εσεις πιστευεται οτι η μεταφορα ναρκωτικων γινεται με φακο και και μια φιλαρμονικη δεν ξερω
αλλα και για πιο λογο

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
σου ειπα... εγω ειμουν εκει... τα τυμπανα τα εχω ακουσει... αυτα με το φακο, οποιο ντοπιο να ρωτησεις θα στο πει...
τωρα αν στο μυαλο σου θεωρητικα δε χωραει, παω πασο... δεν τρεχει και τιποτα.
στο ξαναειπα, στη θεωρια ολα καλα ειναι. κι εγω ειμαι ελληνας κροισος , ιδιοκτητης νησιου με 6 γραμματα.. στη θεωρια...

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
καλα πλακα κανω
τωρα εαν εσεις πιστευεται οτι η μεταφορα ναρκωτικων γινεται με φακο και και μια φιλαρμονικη δεν ξερω
αλλα και για πιο λογο
ακουσε να δεις! οποιος πει οτι ο Εβρος δεν φυλασεται καλα! απλα δεν ξερει! και απο αποψη στρατου και απο αστυνομια! καμια σχεση με οποιασηποτε επαρχιακη πολη της ελλαδας δεν μπορει να συγκριθει π.χ η Ορεστιαδα-Διδυμοτειχο-Σουφλι-Αλεξ/πολη!
γινεται ενας χαμος απο ενστολους αστυνομικους-συνοριοφυλακες και ασφαλιτες!
αλλα δεν μπορει κανενας αστυνομικος να ναι πισω απο καθε πολιτη και κανενας συνοριοφυλακας να ναι σε καθε γωνια των βουνων οποτε ειναι φυσιολογικο να παιρνανε!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
σου ειπα... εγω ειμουν εκει... τα τυμπανα τα εχω ακουσει... αυτα με το φακο, οποιο ντοπιο να ρωτησεις θα στο πει...
τωρα αν στο μυαλο σου θεωρητικα δε χωραει, παω πασο... δεν τρεχει και τιποτα.
στο ξαναειπα, στη θεωρια ολα καλα ειναι. κι εγω ειμαι ελληνας κροισος , ιδιοκτητης νησιου με 6 γραμματα.. στη θεωρια...
τεσπα! αποψη σου! επειδη τυγχανει να εχω καλυτερες πληροφοριες απο τους κατοικους! δεν το λεω και εγω ετσι απλα επειδη δεν εχω τι να κανω!

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Και μες τη νυχτα πως ξερουν κατα που πεφτει ο Βορρας η ο Νοτος?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
306
Πόντοι
386
Aυτά με τα ταμπούρλα είναι ολίγον τι χαζομάρες...

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Aυτά με τα ταμπούρλα είναι ολίγον τι χαζομάρες...

Ο άλλος αστικός θρύλος είναι το κίτρινο (ανάλογα με τον αφηγητή έχει και άλλο χρώμα) φορτηγάκι που παιζει στην ελληνοαλβανική μεθόριο...
Που μόλις περάσει όλοι οι συνοριοφύλακες κρύβονται και βγαίνουν οι λαθρέμποροι...

Στη μυτιλήνη που υπηρέτησα, είχαμε τον πετράκια...

Θρύλοι και παραδόσεις του ελληνικού στρατού...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom