You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
στη σωτηρος διος θα εννοεις!
Σωτηρος ναι
Επισκέπτης
φυσικα και εκανε πολυ καλη δουλεια!αλλα το επομενο αυτος θα στο κανει και οχι εγω,ετσι για να μαθειςγιατί ο Νίκος έκανε πολύ καλή δουλειά....
Επισκέπτης
δουλεια το μαγαζι μου να εχει..... ;) ;) ;) ;)δεν νομίζω οτι θα τον πειράξει... ούτε εμένα φυσικά...
Επισκέπτης
παντα διαλεγω τους καλυτερους!με τέτοιους συνεργάτες που έχεις είναι σίγουρη η δουλειά....
Επισκέπτης
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
φιλαρακια ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θελω πολυ να κανω ενα τατουαζ αλλα επειδη μιλαμε για κατι που θα μεινει για παντα μαζι μου ψαχνω το τελειο σχεδιο για τα δικα μου γουστα.
ελατε να μοιραστουμε ιδεες,σχεδια, ακομα και ξενα σαιτ με φωτογραφιες απο ξεχωριστα και πρωτοτυπα tattoo's.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
ελατε να μοιραστουμε ιδεες,σχεδια, ακομα και ξενα σαιτ με φωτογραφιες απο ξεχωριστα και πρωτοτυπα tattoo's.
edit_antisthenis: το thread συγχωνεύτηκε.
είχαμε τον ειδικό πάνω στο θέμα tattoo,τον warhol!αλλα δυστυχώς αποχώρησε απο το σάιτφιλαρακια ανοιγω αυτο το θεμα γιατι θελω πολυ να κανω ενα τατουαζ αλλα επειδη μιλαμε για κατι που θα μεινει για παντα μαζι μου ψαχνω το τελειο σχεδιο για τα δικα μου γουστα.
silverdragon
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
ok,καλοι οι ειδικοι αλλα εγω μιλαω για σχεδια.
να μοιραστουμε πληροφοριες για το που θα βρουμε ωραια και πρωτοτυπα σχεδια.
τωρα για studio που ειναι καλα και καθαρα και ψαγμενα ολες οι πληροφοριες ειναι καλοδεχουμενες.
τωρα για studio που ειναι καλα και καθαρα και ψαγμενα ολες οι πληροφοριες ειναι καλοδεχουμενες.
έχω και εγω ενα tattoo,το οποιο θελω να το καλύψω με καποιο άλλο σχέδιο!πήγα σε 2 μαγαζιά και μου είπαν οτι δεν γίνεται τίποτα!χτές ενα παιδί απο το τσάτ που έδωσε την διεύθυνση για την ιστοσελίδα του warhol!η πλάκα είναι οτι ένα φιλαράκι μου ,μου είχε είπε πει γι αυτόν όταν του είχα πεί οτι δεν μπόρεσαν τα άλλα μαγαζιά να με βοηθήσουν!ok,καλοι οι ειδικοι αλλα εγω μιλαω για σχεδια.
Νομίζω οτι ειναι καλύτερα να πας σε 4,5 μαγαζιά και να δείς εκεί σχέδια!
αν πληκτρολογήσεις τη λέξη tattoo στη μηχανή αναζήτησης θα σου βγάλει πολλές σελίδες με σχέδια!διαλέγεις κα κοιτάς!
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Μπορείς επίσης να μιλήσεις με τον καλλιτέχνη και να φτιάξετε μαζί ένα σχέδιο που θα είναι πολύ πιο "προσωπικό" σου... Εγώ αυτό έκανα και το αποτέλεσμα με εξέπληξε -ευχάριστα.
Tsolias.Psolias
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουλ 2007
- Like
- 28
- Πόντοι
- 166
είναι σε ένα από τα δίπλα σάιτ...είχαμε τον ειδικό πάνω στο θέμα tattoo,τον warhol!αλλα δυστυχώς αποχώρησε απο το σάιτ
mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
Μπορείς επίσης να μιλήσεις με τον καλλιτέχνη και να φτιάξετε μαζί ένα σχέδιο που θα είναι πολύ πιο "προσωπικό" σου... Εγώ αυτό έκανα και το αποτέλεσμα με εξέπληξε -ευχάριστα.
αυτης της αποψης ειμαι και γω
Naruto-Sasuke
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 27
- Πόντοι
- 16
Γνωμη μου ειναι να φτιαξεις ενα προσωπικο και προτωτυπο ταττοο.Οπως ειπαν και οι φιλοι συναδελφοι συζητησε το με καποιο μαγαζι αλλα πρεπει να ορισεις και κατι σαν "βαση" και απο εκει και περα πειραματιζεσαι.Καλη επιτυχια να εχεις τυπε.
συμμετέχει? :oείναι σε ένα από τα δίπλα σάιτ...
Keyser Soze
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
Γιέχου χάσ' ιπισουόδια...
Ποια είναι τα δίπλα σάιτ πάλι??
Ποια είναι τα δίπλα σάιτ πάλι??
βαλε στην μηχανη αναζητησησς studio tattoo και θα σου φερει πολλα.
εγω εχω κανει 3 απο τα 4 που εχω σε ενα πολυ καλο στην γλυφαδα,δεν ειχα κανενα προβλημα,και απο εβδομαδα παω για το 5ο μου, ειναι πολυ καλο και εχει πολλα αλμπουμ με διαφορα σχεδια για να διαλεξει ο πελατης,και αν θες σου ζωγραφιζει εκεινος σε χαρτι καποιο σχεδιο που εχεις στο μυαλο σου μεχρι να σου αρεσει το αποτελεσμα
εχει πολλα το νετ,και τα πιο πολλα εχουν και photo gallery για να δεις σχεδια.
καλη επιτυχια!
εγω εχω κανει 3 απο τα 4 που εχω σε ενα πολυ καλο στην γλυφαδα,δεν ειχα κανενα προβλημα,και απο εβδομαδα παω για το 5ο μου, ειναι πολυ καλο και εχει πολλα αλμπουμ με διαφορα σχεδια για να διαλεξει ο πελατης,και αν θες σου ζωγραφιζει εκεινος σε χαρτι καποιο σχεδιο που εχεις στο μυαλο σου μεχρι να σου αρεσει το αποτελεσμα
εχει πολλα το νετ,και τα πιο πολλα εχουν και photo gallery για να δεις σχεδια.
καλη επιτυχια!