Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
αναλογως σε ποιο μερος του σωματος γινεται κ τι σχεδιο κανουν,κι εγω εχω τατου αλλα το κανα για τον εαυτο μου σε σημειο που πονεσε πολυ(οχι γεννητ. οργανα κ τετοια)και το σχεδιο εχει νοημα για μενα προσωπικο... :) :)

θελεις να μας πεις το "σχεδιο".... :sunglasses:

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766

Επισκέπτης
ρε μη την πεφτετε σε γκομενες στο ιντερνετ ειναι χαζο λεμε.....

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
αν ηταν ειναι πολυ καλη φιλη μου...
μπορει να το λεγε με πμ...
τωρα
α.ή ειναι και καταλαβε ποιος ειμαι
β.δεν ειναι και ολα καλα
αν ημουν θα στο ελεγα με πμ.δεν ειμαι κ τοτατου δεν το χει δει κανενας..αρα καταλαβαινεις... :)

Επισκέπτης
τα τατουαζ ειναι ωραια οταν δεν ειναι υπερβολικα...και εξαρταται παντα κι απ τη θεση σου στην κοινωνια...αλλο ο μαφιοζος της yakouza αλλο ο μιχαλακης ο σερβιτορος...μετρο χρειαζεται σε ολα,τωρα αν δεν εχεις αναγκη την κοινωνια κανε σ ολο σου το κορμι αλλα ποιος πραγματικα μπορει να κανει κατι τετοιο χωρις συνεπειες?εξαρταται παντα τη δουλεια που κανεις και που εισαι,αν πχ πας στη ρωσια με κανα μαχαιρι η κανα σταυρο που ειναι τατουαζ για δολοφονους και σε δει κανεις θα χεις μπλεξιματα...στο ελλαντα δεν ειναι και τοσο ασχημα αλλα πες πχ οτι πας σε συνεντευξη για μια δουλεια γραφειου ας πουμε ,νομιζεις θα σε παρουν αν εισαι σα κινουμενος πινακας ζωγραφικης?

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
τα τατουαζ ειναι ωραια οταν δεν ειναι υπερβολικα...και εξαρταται παντα κι απ τη θεση σου στην κοινωνια...αλλο ο μαφιοζος της yakouza αλλο ο μιχαλακης ο σερβιτορος...μετρο χρειαζεται σε ολα,τωρα αν δεν εχεις αναγκη την κοινωνια κανε σ ολο σου το κορμι αλλα ποιος πραγματικα μπορει να κανει κατι τετοιο χωρις συνεπειες?εξαρταται παντα τη δουλεια που κανεις και που εισαι,αν πχ πας στη ρωσια με κανα μαχαιρι η κανα σταυρο που ειναι τατουαζ για δολοφονους και σε δει κανεις θα χεις μπλεξιματα...στο ελλαντα δεν ειναι και τοσο ασχημα αλλα πες πχ οτι πας σε συνεντευξη για μια δουλεια γραφειου ας πουμε ,νομιζεις θα σε παρουν αν εισαι σα κινουμενος πινακας ζωγραφικης?
εχεις δικιο ειχα δει σε ενα τατουατζιδικο καποτε τιν εικονα ενοσ αντρα που ηταν απο πανω μεχρι κατω πινακας! κι επαθα πλακα λεω οκ καλο ενα σχεδιακι αλλα αυτουνου δεν φαινοταν το κανονικο χρωμα του δερματος του! ειπαμε πια!

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
16
Πόντοι
766
αυτο θα μας το απαντησει ο γουορχολ με τα 13 (δεκατρια)
παρακαλω τατουζ, εγω μονο με δυο (2) αδυνατω να το κανω...
χαχαχαχα!!!!!
χεχεχεχεχεχε!!!!
χιχιχιχιχιχι!!!!
χοχοχοχοχοχοχο!!!!
αντε γελασαμε παλι....

edit
μην παρεξηγηθει κανεις , γιναμε μπιλιες...

Επισκέπτης
εχεις δικιο ειχα δει σε ενα τατουατζιδικο καποτε τιν εικονα ενοσ αντρα που ηταν απο πανω μεχρι κατω πινακας! κι επαθα πλακα λεω οκ καλο ενα σχεδιακι αλλα αυτουνου δεν φαινοταν το κανονικο χρωμα του δερματος του! ειπαμε πια!
σκεψου να θελησεις και να τα βγαλεις...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom