LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
σκεψου να θελησεις και να τα βγαλεις...
Θα γινεις σαν το Darkman απο τις εγχειρησεις...
σκεψου να θελησεις και να τα βγαλεις...
ειδα ενα αναλογο βιντεακι αφαιρεσης κ μου φανηκε πως ειναι ολιιιιγον οδυνηρο! δεν εχει αφαιρεσει κανενασ απο δω να μας πει??σκεψου να θελησεις και να τα βγαλεις...
με τις καινουργιες τεχνολογιες δεν ειναι οδυνηρο,ειναι ακριβο!ειδα ενα αναλογο βιντεακι αφαιρεσης κ μου φανηκε πως ειναι ολιιιιγον οδυνηρο! δεν εχει αφαιρεσει κανενασ απο δω να μας πει??
[move]Θα γινεις σαν το Darkman απο τις εγχειρησεις...
|
|
|
|
|
ας προσεχουν πριν τα κανουν για να μην το μετανιωνουν μετα...με τις καινουργιες τεχνολογιες δεν ειναι οδυνηρο,ειναι ακριβο!
εμενα ειναι δουλεια μου τα τατουαζ ρε ιμπλις!αυτο θα μας το απαντησει ο γουορχολ με τα 13 (δεκατρια)
παρακαλω τατουζ, εγω μονο με δυο (2) αδυνατω να το κανω...
χαχαχαχα!!!!!
χεχεχεχεχεχε!!!!
χιχιχιχιχιχι!!!!
χοχοχοχοχοχοχο!!!!
αντε γελασαμε παλι....
edit
μην παρεξηγηθει κανεις , γιναμε μπιλιες...
μαζι σου αλλα πρεπει να χει και λιγο μυαλο ο αλλος...πανε και γραφουν ονοματα απο γκομενες ας πουμε,μαλακια δεν ειναι...?ας προσεχουν πριν τα κανουν για να μην το μετανιωνουν μετα...
μονο ονοματα? εδω ειδα ενας ειχε φωτο της γκομενας του σε τατου.. ελεος...μαζι σου αλλα πρεπει να χει και λιγο μυαλο ο αλλος...πανε και γραφουν ονοματα απο γκομενες ας πουμε,μαλακια δεν ειναι...?
xaxaxaεμενα ειναι δουλεια μου τα τατουαζ ρε ιμπλις!
Δουλευω σε σε γραφειο,αλλα προς το παρων δεν εχω προβλημα!Βεβαια προσεχω λιγακι,ετσι ωστε να μην πολυφαινονται!Το καλοκαιρι ομως δεν μπορω να κανω κατι!
ιου!!!!! ;)xaxaxa
ζηλευε ....
εμενα δε φαινονται ουτε το καλοκαιρι...μονο αν κανω γυμνισμο....
η βλακεια του ανθρωπινου γενους...ενα μικρο δειγμα...μονο ονοματα? εδω ειδα ενας ειχε φωτο της γκομενας του σε τατου.. ελεος...
μουαχαχαχαχαχαη βλακεια του ανθρωπινου γενους...ενα μικρο δειγμα...
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*εμενα ειναι δουλεια μου τα τατουαζ ρε ιμπλις!
Δουλευω σε σε γραφειο,αλλα προς το παρων δεν εχω προβλημα!Βεβαια προσεχω λιγακι,ετσι ωστε να μην πολυφαινονται!Το καλοκαιρι ομως δεν μπορω να κανω κατι!
Φαινονται,δεν φαινονται,το ιδιο μου κανει!Για την παρτυ μου τα εκανα!xaxaxa
ζηλευε ....
εμενα δε φαινονται ουτε το καλοκαιρι...μονο αν κανω γυμνισμο....
δυο δρακους εχω για να μην παρεξηγηθουμε....ιου!!!!! ;)
μονος τα <<χτυπησες>> γουωρ?Φαινονται,δεν φαινονται,το ιδιο μου κανει!Για την παρτυ μου τα εκανα!
τι γελας μωρε με τη γριεντζω που βαλες για αβαταρ....μουαχαχαχαχαχα
οπου θελεις εσυ!Εσενα να σου αρεσει πρωτα απ ολα!δυο δρακους εχω για να μην παρεξηγηθουμε....
σκεφτομαι να κανω μια πεταλουδα στον ωμο (?)
που λες εσυ ρε γουωρ που με εχεις δει κι ολας?
καποια τα εκανα μονος μου!Μερικα τα εκανε ο συνεργατης μου!μονος τα <<χτυπησες>> γουωρ?
ποιο ηταν το πρωτο που εκανες?
Συμφωνο απολυτα.η βλακεια του ανθρωπινου γενους...ενα μικρο δειγμα...