You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
Καλη ωρα το χειμωνα θα χτυπησω το πρωτο μου...εχω σκεφτει αρκετα τι θα ειναι, ενα τραημπαλ αλογο, ψαχνω μονο το σημειο..και ενα δευτερο καποια στιγμη, ενα σπαθι σαμουραι, αυτο μαλλον στο δικεφαλο στο χερι απο μεσα.
Επισκέπτης
Επισκέπτης
berolinezos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Warhol είναι εύκολο να μας πεις για την Χένα τι παίζει? ποσο διαρκεί ενα σχεδιάκι 20*20 πχ στο δέρμα?ξέρω ότι θέλει συντήρηση αλλά με μια μέτρια σχετικα΄συντήρηση πόσο μένει πάνω?
Επισκέπτης
η hena γινεται αποκλειστικα με μαυρο χρωμα και διχως σκιες!Warhol είναι εύκολο να μας πεις για την Χένα τι παίζει? ποσο διαρκεί ενα σχεδιάκι 20*20 πχ στο δέρμα?ξέρω ότι θέλει συντήρηση αλλά με μια μέτρια σχετικα΄συντήρηση πόσο μένει πάνω?
διαρκει μια βδομαδα με 10 μερες περιπου!το καλοκαιρι που πηγαινετε σε παραλιες ειναι λογικο να διαρκει λιγοτερο(5-7 μερες),εξαιτιας του ηλιου και του θαλλασινου νερου!
να τονισω οτι δεν υπαρχει χενα που να διαρκει 1 χρονο ή και παραπανω,και φυσικα η χενα δεν γινεται με μοτερακι και βελονες,οπως στα τατουαζ!
Επισκέπτης
αντε καλοριζικοΚαλη ωρα το χειμωνα θα χτυπησω το πρωτο μου...εχω σκεφτει αρκετα τι θα ειναι, ενα τραημπαλ αλογο, ψαχνω μονο το σημειο..και ενα δευτερο καποια στιγμη, ενα σπαθι σαμουραι, αυτο μαλλον στο δικεφαλο στο χερι απο μεσα.
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
αντε καλοριζικο
Thanks! το τραημπαλ αλογο το εχω ηδη κι εχω βρει κι αλλα 2 ωραια, ενα τραημπαλ Πουλι Φοινικα κι ενα Τραημπαλ λιονταρι. Τι να πω, μου χουν κατσει καλα αυτα
Παντως απο σπαθι δε βρισκω τιποτα..
Επισκέπτης
πηγαινε σε καποιο tattoo studio και συζητησε την ιδεα που εχεις για το σπαθι!θα σου ετοιμασουν 2,3 σχεδιακια να διαλεξεις!Thanks! το τραημπαλ αλογο το εχω ηδη κι εχω βρει κι αλλα 2 ωραια, ενα τραημπαλ Πουλι Φοινικα κι ενα Τραημπαλ λιονταρι. Τι να πω, μου χουν κατσει καλα αυτα
Παντως απο σπαθι δε βρισκω τιποτα..
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
πηγαινε σε καποιο tattoo studio και συζητησε την ιδεα που εχεις για το σπαθι!θα σου ετοιμασουν 2,3 σχεδιακια να διαλεξεις!
Ειμαι τυχερος κι εχω φιλο, που εχει φιλους τατουατζηδες στο πειραια, ωραιο μαγαζι, καλο. Ηταν προσφατα κι ενας ξαδερφος εδω απο Αυστραλια, και εκανε 2 τατου σε αυτους. Ευτυχως απο αυτο ειμαι κοπμλε. Οπτε..απλα περιμενω να ερθει η εποχη
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
3 tattoos αρκετά piercings σε αυτιά, μύτη...
πάντως για τα tattoos είμαι πολύ περήφανη, ειδικά για το τελευταίο ;)
ε, περιεγραψε μας τα λιγο!!
siropiastos
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Ιαν 2008
- Κριτικές
- 9
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1.230
ένα αστεράκι, ένα διαβολάκι και το τελευταίο δεν περιγράφεται.... ;)
μαλιστα..ωραια. Τα διαβολακια στις γυναικες παντα μου αρεσαν
Επισκέπτης
στη σωτηρος διος θα εννοεις!Ειμαι τυχερος κι εχω φιλο, που εχει φιλους τατουατζηδες στο πειραια, ωραιο μαγαζι, καλο. Ηταν προσφατα κι ενας ξαδερφος εδω απο Αυστραλια, και εκανε 2 τατου σε αυτους. Ευτυχως απο αυτο ειμαι κοπμλε. Οπτε..απλα περιμενω να ερθει η εποχη
γιατι ειδικα για το τελευταιο?3 tattoos αρκετά piercings σε αυτιά, μύτη...
πάντως για τα tattoos είμαι πολύ περήφανη, ειδικά για το τελευταίο ;)