You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Επισκέπτης
ειναι ο παλιος τροπος!!ενα ενα τρυπημα!!
Επισκέπτης
Επισκέπτης
ακους κυριε πανο και κυριε γιωργη?? :headbang1: :headbang1:
Επισκέπτης
αφου θα μας γραψεις παλι ρεεεεεεεεεεε !!και να θυμαστε!AS I WALK THROUGH THE VALLEY OF THE SHADOW OF TATTOO ,I FEAR NO ARTIST!!FOR I AM THE BADDEST MOTHERFUCKER IN THE VALLEY !!ολοι οι σημαδεμενοι στο φεστιβαλ :headbang1: :headbang1:Πάνος όβερ ;) μήνυμα ελήφθη :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1: :headbang1:
Υ.Γ. Θεϊκά τα νέα emoticons
Επισκέπτης
Επισκέπτης
λες να φερουν και την τζανιν?? !!!με βερμουδα θα ερθεις σαβαλα για να δειξεις το τατουαζ :headbang1: :headbang1:
Επισκέπτης
Επισκέπτης
η τεχνη μετραει και το τατουαζ στο ποδι σου θεριζει !!ποιοτητα ,οχι ποσοτητα :headbang1: :headbang1: :headbang1:!!!οχι ρε τη βερμουδα, θα μας παρουν με τις ντοματες
που να βγω με τον ψίλο στο ποδι οταν ολοι οι αλλοι θαναι full
βερμουδα θα μπει μονο οταν γεμισουν ολοκληρωτικα μεσα-εξω και τα 2 ποδια
αλλωστε τα τατου τα κανουμε για τη πάρτυ μας και μονο και οχι για να τα δειχνουμε ;)
peloponisios
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
Εγώ war, θέλω στο αριστερό μπράτσο(γιατί στο δεξί έχω κάτι αρχικά - ο μαλάκας-) το άβαταρ που είχα παλιά με την στρίππερ... ή κάτι παρόμοιο. Θα μας γδάρεις, που θα μας γδάρεις στην κυριολεξία, ελπίζω από τιμές να μην γδέρνεις!
Επισκέπτης
μπορεις να ρωτησεις τον σαβαλα αν του πηρα πολλα λεφτα ;) ;)!!τα λεφτα δεν τα βρισκει κανενας μας στο δρομο και δεν γουσταρω να κλεβω τους πελατες μουΕγώ war, θέλω στο αριστερό μπράτσο(γιατί στο δεξί έχω κάτι αρχικά - ο μαλάκας-) το άβαταρ που είχα παλιά με την στρίππερ... ή κάτι παρόμοιο. Θα μας γδάρεις, που θα μας γδάρεις στην κυριολεξία, ελπίζω από τιμές να μην γδέρνεις!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
Το TAHTOO της χρονιας.
Δηλαδή, όταν την πηδάς, είναι σα να σου παίρνει πίπα η μαϊμού
Επισκέπτης
μπορεις να ρωτησεις τον σαβαλα αν του πηρα πολλα λεφτα ;) ;)!!τα λεφτα δεν τα βρισκει κανενας μας στο δρομο και δεν γουσταρω να κλεβω τους πελατες μου
Γουωρ, το τατου της Αντριάννας εσυ το εκανες βρε θηρίο?
ε οχι και καημενουλης
παντως για να πω την αληθεια ειχα προσπαθησει να παρακολουθησω την (ασχετη κατα τ αλλα) συζητηση αλλα κουραστηκα, για αυτο και εκανα την αφελη ερωτηση " τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα τατου"
βεβαια δεν ειναι το πρωτο θρεντ που τα πραγματα ξεφευγουν απο το τοπικ. η πλακα ειναι οτι τισ περισσοτερες φορες αφορα διενεξεις με/για τις κοπελες του σαιτ.
για να ρθουμε παλι στο θεμα μας, θα προσπαθησω το ΣΚ να βγαλω φοτο το δικο μου τατου και να το ποσταρω ωστε να συνεισφερω δημιουργικα στο θρεντ
παντως για να πω την αληθεια ειχα προσπαθησει να παρακολουθησω την (ασχετη κατα τ αλλα) συζητηση αλλα κουραστηκα, για αυτο και εκανα την αφελη ερωτηση " τι σχεση εχουν ολα αυτα με τα τατου"
βεβαια δεν ειναι το πρωτο θρεντ που τα πραγματα ξεφευγουν απο το τοπικ. η πλακα ειναι οτι τισ περισσοτερες φορες αφορα διενεξεις με/για τις κοπελες του σαιτ.
για να ρθουμε παλι στο θεμα μας, θα προσπαθησω το ΣΚ να βγαλω φοτο το δικο μου τατου και να το ποσταρω ωστε να συνεισφερω δημιουργικα στο θρεντ
Επισκέπτης
χτες πηγα στο φεστιβαλ και συναντησα και τον μεγαλο σαβαλα!δεν ειχε πολυ κοσμο,τουλαχιστον την ωρα που πηγα εγω!αφου εριξα τις απαραιτητες χαιρετουρες κοιταξα καποιες δουλειες ξενων καλλιτεχνων!ειχε αρκετα μωρακια τιγκα στα τατουαζ !!βεβαια ηταν εμφανης η απουσια μου :headbang1: :headbang1: :headbang1:
Επισκέπτης
το καμημενουλης το ειπα για να εκφρασω την συμπαθεια μου φιλε μου μιας κι ηταν λογικοτατο αυτο που ρωτησες..σε καμια περιπτωση για να μειωσω...ε οχι και καημενουλης