Νέα

Περί tattoo & piercing...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 77K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Πολύ θα ήθελα να ξέρω τί τατουάζ θα έκαναν μερικοί μερικοί από δω μέσα, με πρώτο και καλύτερο το ... vaso :dancing: :dancing: :dancing:

Εγώ πάντως έχω ήδη κάνει το tattoo μου καμία 10ριά χρονάκια πριν .. ένα σύμπλγεμα από δράκο και σπάθη ... είχα κατά καιρούς 1-2 ιδέες για προσθήκες αλλά ακόμα δεν το έχω κάνει πράξη ...

Ενδιαφέροντα πάντως όλα για την ιστορία του τατουάζ ... παλιότερα είχα δει κι εγώ ενα δοκυμαντέρ για τους πολυνήσιους και την τέχνη τους ... τώρα σε ποιο κανάλι ήταν ... θα σας γελάσω :-)

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ωραιες οι ιστορικες αφηγησεις (για τα τατου και μη) καλα και τα τατου αρκει να γινονται με φειδω :P (ειδικα στις γυναικες.....αν και με το ζορι κρατιεσαι να κανεις και δευτερο και τριτο και τεταρτο οταν αρχισεις.......γκρρρρρρ)

Θα συμφωνήσω περί της φειδούς (αν θυμάμαι σωστά τη γραμματική μου!!) ... αλλά θέλω να συμπληρώσω ότι αν και δεν έχω πρόβλημα με γυναίκες που έχουν tattoo, με χαλάει υπερβολικά να το έχουν κάνει στο στήθος ...  σαν να το χαλάνε (το στήθος εννοώ).

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ειδικα αμα ειναι καμια αγκυρα ε? χαχαχαχαχαχαχα
(το εχω δει αυτο σοβαρα.....αγκυρα σε στηθος....)
ουτε εμενα μου αρεσει στο στηθος........στηθος-μπρατσο τα θεωρω απαγορευμενες περιοχες........και εχω ψιλοβαρεθει και την ωμοπλατη δεξια-αριστερα.....

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ε τοτε κανε κανα καραβακι!

InAthens

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
2
Πόντοι
1
Ειδικα αμα ειναι καμια αγκυρα ε? χαχαχαχαχαχαχα
(το εχω δει αυτο σοβαρα.....αγκυρα σε στηθος....)
ουτε εμενα μου αρεσει στο στηθος........στηθος-μπρατσο τα θεωρω απαγορευμενες περιοχες........και εχω ψιλοβαρεθει και την ωμοπλατη δεξια-αριστερα.....

Ε τότε μπορεί να κατεύει πιο χαμηλά πιο χαμηλά πιο χαμηλά :)
Πάντως θυμάμαι όταν είχα πάει να χτυπήσω το δικό μου είχε έλθει και μια Αγγλιδούλα στο μαγαζί που ήθελε να κάνει μια μουσική νότα στο εσωτερικό/εξωτερικό της κνήμης ... καλή επιλογή;

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πρωτοτυπη.........ειχα δει εναν τυπο που δουλευε σε ενα μπαρακι καλοκαιρι και ειχε ενα φανταστικο κατα μηκος των πλευρων του περιπου.....ενα αλλο σημειο που νομιζω ειναι ωραιο ειναι στην πλατη αλλα στο κεντρο.....ραχοκοκαλια....και πισω στο λαιμο......

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Πρωτοτυπη.........ειχα δει εναν τυπο που δουλευε σε ενα μπαρακι καλοκαιρι και ειχε ενα φανταστικο κατα μηκος των πλευρων του περιπου.....ενα αλλο σημειο που νομιζω ειναι ωραιο ειναι στην πλατη αλλα στο κεντρο.....ραχοκοκαλια....και πισω στο λαιμο......
εσυ εχεις ματακια μου?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Ναι αλλα δεν ειμαι λεσβια..........χαχαχαχαχαχαχα

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Ο Βλαδίμηρος, σύμφωνα με τα χρονικά, ήταν αγροίκος και επαίρονταν ότι είχε ...800 παλλακίδες, είχε δε σκοτώσει κάθε επίδοξο διεκδικητή, ακόμα και συγγενείς του, του θρόνου. Σε αυτόν, ο Βασίλειος έδινε την αδερφή του, που έφυγε με δάκρυα από την Κωνσταντινούπολη (για την ιστορία, ο Βλαδίμηρος έκοψε τις μαλακίες όταν την παντεύτηκε),

Όχι μόνο έκοψε τις μαλακίες με άλλες γκόμενες, αλλά με το ζόρι βάφτισε στον Δνείπερο όλους τους προύχοντες (γιατί η πριγκίπησα δεν του έδινε κοκό διαφορετικά -αυτό δικό μου), εξ' ου και ο κεντρικός δρόμος του Κιέβου ονομάζεται ακόμα Χρετσιάτικ. Δρόμος δηλαδή του εκχριστιανισμού, της βαφτίσεως. Υποτίθεται ότι αυτό τον δρόμο κατέβαιναν μαζικά για τον Δνείπερο όπου οι Βυζαντινοί παπάδες που είχε φέρει η πριγκίπησα τους βάφτιζαν.

Επισκέπτης
παρατηρω οτι πολλα μελη ενδιαφερονται για την τεχνη του τατουαζ!!στην ελλαδα ειμαστε αρκετα πισω στο θεμα ταττοο αλλα τα τελευταια χρονια υπαρχει μια ανθηση της τεχνης αυτης!!αυτο βεβαια κανει και εμας τους επαγγελματιες του χωρου να βελτιωνομαστε!!να προσθεσω οτι το τατουαζ δεν ειναι μοδα και δεν πρεπει να αντιμετωπιζεται ετσι!!χαραζουμε το δερμα μας για να λυτρωσουμε την ψυχη μας!!!!

Επισκέπτης
να πω οτι το τατουαζ χτυπηθηκε μετα απο τσαρκα σε μασατζαδικο!!ο διαβολος ειναι προσωπικη επιλογη του σαβαλα και τα υπολοιπα ,γυρω  γυρω ειναι προσωπικη δουλεια μου!!μεγεια σαβ!!!

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Τι ειπες τωρα ρε μαν..  πολυ 'Dark'  το θεμα..  :sunglasses:

Sincity

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
6
Καλορίζικο Σαβ. Είναι πολυ όμορφο.

Γουόρ είσαι καλλιτέχνης.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Εξελαντ το τατου.....μπραβο γουορ :) σαβαλα ωραιο σχεδιακι....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Αστον αυτον.....δεν ξερει τιποτα :P ειναι σεμνο καθως πρεπει αγορι :P

Επισκέπτης
απλα δεν ειμαι ψωνισμενος για να θεωρω τον εαυτο μου και το μαγαζι οτι καλυτερο υπαρχει!!και εγω και ο συνεργατης μου ο νικος προσπαθουμε για το καλυτερο!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom