You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Περί Ροδίνης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxim Reality
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 288
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
αυτο που γραφεις δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με μενα.παντως εγω εμαθα κατι σημερα.
μην κανεις ποτε παρτουζα με φιλο
ειναι καταδικασμενη να αποτυχει
jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.421
- Πόντοι
- 34.612
αυτο που γραφεις δεν εχει ΚΑΜΙΑ σχεση με μενα.
δεν το ειπα για σενα
απλα εκανα τριο με ανεξαρτητη κ το εγραψα στο αναλογο νημα
Stratocaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2007
- Κριτικές
- 12
- Like
- 1.678
- Πόντοι
- 6.255
ψυχοπαθης και τη διαγνωση την εβγαλες εσυ;ουαουυυυυυυυυυυυυ
Βρε Ροδίνη όλα καλά και άγια...δεν με νοιάζουν οι διαφορές σου με κανένα μέλος...Είμαι μέλος εδώ από το 2007..Σπάνια γράφω και ακόμα πιο σπάνια για να κρίνω κάτι αλλά μήπως με τις συνεχείς κόντρες και τσακίζουμε το Thread και νόημα δεν βγαίνει? Βρείτε άλλο τρόπο σε πιο προσωπικό επίπεδο να λύσετε τις διαφορές σας γενικά... Και εν πάση περίπτωση αν θες πες μας ποια είσαι κτλπ αλλιώς αποχώρησε όμορφα και ήσυχα...
Αυτά, καλά να περνάς
The Lover
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2005
- Like
- 416
- Πόντοι
- 36
τι είναι αυτά που διαβαζω? Υπαρχουν κλωνοι?
..στο "κλώνος" έμεινες εσύ(που και αυτό το δημοσιοποίησε ο "καταγγελόμενος")???
Τα άλλα κλπ.. δεν τα διάβασες????
εγώ συνεχίζω να απορώ που ο Αντισθένης δεν έχει πάρει κάποια θέση....
Λοιπον επειδη εχουν ειπωθει πολλα ψευδη τελευταιο ποστ δικο μου εδω τελεια και παυλα.Δεν προτιθεμαι να κανω καμια δηλωση ο καθενας εχει το δικαιωμα να πιστευει οτι θελει.ΤΕΛΕΙΑ και ΠΑΥΛΑΒρε Ροδίνη όλα καλά και άγια...δεν με νοιάζουν οι διαφορές σου με κανένα μέλος...Είμαι μέλος εδώ από το 2007..Σπάνια γράφω και ακόμα πιο σπάνια για να κρίνω κάτι αλλά μήπως με τις συνεχείς κόντρες και τσακίζουμε το Thread και νόημα δεν βγαίνει? Βρείτε άλλο τρόπο σε πιο προσωπικό επίπεδο να λύσετε τις διαφορές σας γενικά... Και εν πάση περίπτωση αν θες πες μας ποια είσαι κτλπ αλλιώς αποχώρησε όμορφα και ήσυχα...
Αυτά, καλά να περνάς
Προς τους μοντ παρακαλω μην το σβησετε ΤΕΛΟΣ THE END .FIN .--
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.288
- Πόντοι
- 17.085
Εντελώς τρολομούφα μου φαίνεται η τύπισσα απ' την πρώτη στιγμή που είχε σκάσει μύτη. Αν τυχόν ζητάει φωτός (!) ή άλλα περίεργα που γράφτηκαν, ένας λόγος παραπάνω να μην ασχοληθεί κανείς. Να πα να γαμηθεί (μόνη της).
Επισκέπτης
Εντελώς τρολομούφα μου φαίνεται η τύπισσα απ' την πρώτη στιγμή που είχε σκάσει μύτη. Αν τυχόν ζητάει φωτός (!) ή άλλα περίεργα που γράφτηκαν, ένας λόγος παραπάνω να μην ασχοληθεί κανείς. Να πα να γαμηθεί (μόνη της).
Ρε αρχηγε...μια απορια που εχω τοσο καιρο. Πόσο δυσκολο ειναι να μπλοκαρεις ολους τους βρωμοκλωνους και να μη δημιουργουνται αλλοι?
AddictedToHighHeels
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Δεν ξερω μηπως ειναι πιο μαλακες οι γαμπροι που στελνουν φωτο για να τη γαμησουν
Ωραια η τελευταια ατακα.
Ρε αρχηγε...μια απορια που εχω τοσο καιρο. Πόσο δυσκολο ειναι να μπλοκαρεις ολους τους βρωμοκλωνους και να μη δημιουργουνται αλλοι?
Με static IP ειναι πανευκολο. Με τις Dynamic και τα VPN ειναι θεμα. Θα πρεπει συνεχως ο anti ή οποιος αλλος να τσεκαρει IPs και να βλεπει αν κανουν login διαφορετικα nicks απο συγκεκριμενη IP εντος ορισμενου χρονικου διαστηματος. Αν κανεις τωρα RR το router σου τη διευθυνση σου θα τη παρει καποιος αλλος στη γειτονια ή και αλλου.
εγω ημουν ετοιμος να μιλησω μαζι της προχθες (με πμ ) φθηνα την γλυτωσα δηλαδη
το λιγο καιρο που μαι εδω μελος τα ειδα ολα . κ φεικ κριτικες κ προμοτιον και και και
αλλα αν προσεξεις γενικα βγαινεις κερδισμενος
εγω απο οσους ζητησα πληροφοριες μονο ενας μαλακας με εκαψε αλλα στο τσακ την γλυτωσα κ απεφυγα την φολα
το λιγο καιρο που μαι εδω μελος τα ειδα ολα . κ φεικ κριτικες κ προμοτιον και και και
αλλα αν προσεξεις γενικα βγαινεις κερδισμενος
εγω απο οσους ζητησα πληροφοριες μονο ενας μαλακας με εκαψε αλλα στο τσακ την γλυτωσα κ απεφυγα την φολα
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 148
- Λύσεις
- 5
- Like
- 9.288
- Πόντοι
- 17.085
Εννοείται. Φαιδρότητες είναι αυτά. Αν είναι δυνατόν να στέλνουμε και οικογενειακό άλμπουμ ναούμε.
Κλώνοι/trol συνέχεια σβήνονται.
Κλώνοι/trol συνέχεια σβήνονται.
AddictedToHighHeels
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Νομιζω οτι το θεμα δεν ειναι να δουμε την IP και τα ρεστα....Χαμενοs κοποs
Το θεμα ειναι να μην δινουμε φωτο ειτε εδω ειτε οπουδηποτε αλλου...Κωλοι υπαρχουν
Με παρεμβαση στην SQL μπορει να χτυπα "τυπου" καμπανακι (alert msg) καθε φορα που 2 διαφορετικα nick μπαινουν απο την ιδια IP.
Σαφως και δεν πρεπει να δινετε φωτο για να γαμησετε επι πληρωμη, μηπως να αρχισετε να μοιραζετε και τα CV σας?
Ρε είστε πολύ πυρφορομαλάκες, ασχολείστε με μια τύπισα που δεν ξερετε καν αν ειναι γυναικα που οταν στελνει pm λεει την μια μαλακια μετα την αλλη,
Εσεις είστε καρμίρηδες και σας αξίζουν μονο βρωμοελλεεινίδες. Τα ζητάει ο οργανισμός σας, ασχολείστε και δίνεται αξία στην καθε κουραδα, αφού είστε ίδιοι.
Εμενα μου έστειλε πμ ελεγε κατι πιπες και την εγραψα στα αρχιδια του γείτονα
Εσεις είστε καρμίρηδες και σας αξίζουν μονο βρωμοελλεεινίδες. Τα ζητάει ο οργανισμός σας, ασχολείστε και δίνεται αξία στην καθε κουραδα, αφού είστε ίδιοι.
Εμενα μου έστειλε πμ ελεγε κατι πιπες και την εγραψα στα αρχιδια του γείτονα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εσενα από όλα οσα εγιναν, σε ενδιαφερει η θεση του αλεξ????Ο Αλεξ πηρε θεση;
Βαριεμαι να σκαλιζω....
Μα δεν διαβασα τι γραφτηκαν. Οπως ειπα βαριεμαι να σκαλιζω. Παντως για να βλεπω συμμετοχη απο καποια συγκεκριμενα μελη, μαλλον ηθελε να πλασαριστει σαν call girl;Εσενα από όλα οσα εγιναν, σε ενδιαφερει η θεση του αλεξ????
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
μετα απο καιρό να και μια επίσημη δήλωση!Εντελώς τρολομούφα μου φαίνεται η τύπισσα απ' την πρώτη στιγμή που είχε σκάσει μύτη. Αν τυχόν ζητάει φωτός (!) ή άλλα περίεργα που γράφτηκαν, ένας λόγος παραπάνω να μην ασχοληθεί κανείς. Να πα να γαμηθεί (μόνη της).
Συγγνώμη αλλα τουλάχιστον ο Αντισθένης εχει το σθένος ή τα παπάρια να βγει και να το γράψει-προστατέψει-όπως θέλει ο καθενας ας το πάρει τα μέλη που δεν γνωρίζουν.
όχι σαν μερικους μερικους...
- Κατάσταση
- Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 107
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 27
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 4
- Εμφανίσεις