Νέα

Περί Ροδίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxim Reality
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

TheTester

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
10 Σεπ 2007
Κριτικές
73
Like
8.576
Πόντοι
21.585
4 1/2 χρονια αργοτερα και παλι τρωγομαστε με τα ρουχα μας  :headbang: :headbang: :headbang:

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
μετα απο καιρό να και μια επίσημη δήλωση!
Συγγνώμη αλλα τουλάχιστον ο Αντισθένης εχει το σθένος ή τα παπάρια να βγει και να το γράψει-προστατέψει-όπως θέλει ο καθενας ας το πάρει τα μέλη που δεν γνωρίζουν.
όχι σαν μερικους μερικους...
μικρα παιδια ειναι και πρεπει να τους παρει απο το χερακι ο αντισθενης;

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
προς στιγμην παντως ο guru με τα λεγομενα του εκανε πολλους εδω μεσα (αναμεσα τους κ γω) να πιστεψουν οτι τελικα δε προκειται περι μουφας η ολη φαση,αν κ βρωμαει απο χιλιομετρα μακρια η υποθεση..αλλα φαινεται αυτη η ιστορια δεν εχει τελειωμο..μαριαννα,βαλερια,σελενα,σαλωμη,ροδινη and the story goes on :grin:..το ατομο με τα χιλια κ ενα nickname :grin:

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
προς στιγμην παντως ο guru με τα λεγομενα του εκανε πολλους εδω μεσα (αναμεσα τους κ γω) να πιστεψουν οτι τελικα δε προκειται περι μουφας η ολη φαση,αν κ βρωμαει απο χιλιομετρα μακρια η υποθεση..αλλα φαινεται αυτη η ιστορια δεν εχει τελειωμο..μαριαννα,βαλερια,σελενα,σαλωμη,ροδινη and the story goes on :grin:..το ατομο με τα χιλια κ ενα nickname :grin:

ωραια... επειδη διαβασα λιγο και το αλλο θρεντ... ο γκουρου που ειναι και μοντ θε πρεπει να ακουσει κανενα μπινελικι?
Για το "προμο" λεω!

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
μην ασχολεισαι με μέλη που κατα τηυν δικια σου κριση σου πασαρουνε να "φας" αυτο που θέλουνε.
όσο για το link που παρεθεσες υπαρχει thread και εχουν δωθει εξγησεις απο τον admin

:new_shocked: :new_shocked:

democrat

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Δεκ 2006
Κριτικές
11
Like
10
Πόντοι
2.007
εμφανιζεται ενα ανθυπο-πουτανακι και δημιουργειται ενα τεραστιο νημα.
Παμε καλα ?

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
ωραια... επειδη διαβασα λιγο και το αλλο θρεντ... ο γκουρου που ειναι και μοντ θε πρεπει να ακουσει κανενα μπινελικι?
Για το "προμο" λεω!
επειδη εγραψα κατι για την συγκεκριμενη κοπελα,πρεπει να φαω μπινελικι?..ο καθενας ειναι ενηλικος,και κρινει αν θα πρεπει να ασχοληθει με την συγκεκριμενη η οχι.και ηταν κτιτικη οχι προμο.αν ηταν προμο,τοτε οι κριτικες που γραφονται για τις κοπλελες ειναι και αυτες προμο.

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
curie29,η ροδινη ειναι ΥΠΑΡΚΤΟ προσωπο.

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16
curie29,η ροδινη ειναι ΥΠΑΡΚΤΟ προσωπο.

φιλε δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου,ειδικοτερα λογω της προσφορας σου εδω μεσα στο site..δεν ειπα οτι δεν ειναι υπαρκτο προσωπο..μπορει να συναντησες το συγκεκριμενο ανισορροπο ατομο με τα χιλια κ ενα nicknames που αναφερω :grin:

spunky13

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Οκτ 2005
Κριτικές
27
Like
6.715
Πόντοι
7.715
φιλε δεν αμφισβητω τα λεγομενα σου,ειδικοτερα λογω της προσφορας σου εδω μεσα στο site..δεν ειπα οτι δεν ειναι υπαρκτο προσωπο..μπορει να συναντησες το συγκεκριμενο ανισορροπο ατομο με τα χιλια κ ενα nicknames που αναφερω :grin:
συμφωνω απολυτα.

Dimitrios_76_Ps

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2014
Κριτικές
1
Like
46
Πόντοι
1
επειδη εγραψα κατι για την συγκεκριμενη κοπελα,πρεπει να φαω μπινελικι?..ο καθενας ειναι ενηλικος,και κρινει αν θα πρεπει να ασχοληθει με την συγκεκριμενη η οχι.και ηταν κτιτικη οχι προμο.αν ηταν προμο,τοτε οι κριτικες που γραφονται για τις κοπλελες ειναι και αυτες προμο.

ο καθενας σαφως και ειναι ενηλικος να κανει οτι θελει! εμενα δε μου περασε καν απ το μυαλο να στειλω σε μια πουτανα φωτο μου για να με εγκρινει ουτε σκεφτηκα να ασχοληθω!
Το οτι εισαι μοντ ομως δινει σε καποιους το "πατημα" οτι "αφου τα γραφει ενας μοντ ε, οκ, ειναι βασιμο"!
Εισαι μοντ! εισαι "παλιός"! Καταλαβες?
Εν δευτέροις, το οτι σβηνεις αβερτα μνμτα και απαντας με λακωνικότητα και δηθεν "σοβαροτητα" σε κανει με καποιο τροπο ενοχο! ή συνενοχο στη σχιζοφρενεια της πουτανας κι αυτο δεν αμφισβητειται ευκολα!
Εχεις λερωμενη τη φωλιτσα σου, το χεις?! ;)

Δεν ειμαι απο αυτους που εξοργιζομαι σε φορουμς κλπ, αντιθέτως γελάω με όσα βλέπω! η real life ειναι εξω. Στα (πασης φυσεως) φορουμ πινουμε τον καφε μας και λεμε τις μαλακιες μας! Μικρογραφια της κοινωνιας μεν αλλα μη τα μπερδεύουμε με την "εξω" δε!

Εισαι φαουλ ομως, το ξαναλεω!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Εγώ βλέπω σιωπή ιχθύος. Και αυτά με πριζώνουν.

Δεν μπορώ να καταλάβω πώς γίνεται και ένας moderator γράφει μια (κριτική δεν τη λες) περιγραφή μιας και καλά κοπέλας, ανοίγει σελίδα για αυτή, αυτή ζητάει φωτογραφίες από τα μέλη. Μάλιστα ζητάει και γυμνές (αν είναι δυνατόν) και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά κανένας δεν προστατεύει τα μέλη και ειδικά o moderator που για αυτό το λόγο υπάρχει.

Όταν του έκανα κάποιες ερωτήσεις για τη συγκεκριμένη δε μου απάντησε ποτέ αλλά απέφευγε την ερώτηση απαντώντας άλλα αντί άλλων.

Το αποτέλεσμα είναι ένας χρήστης φάντασμα, με την ανοχή και την απερίσκεπτη (στην καλύτερη περίπτωση) ενέργεια ενός moderator να έχει συλλέξει φωτογραφίες από μέλη και κατόπιν να τα βρίζει. Το επόμενο στάδιο είναι να μας απειλεί κι όλας όπως πάει η κατάσταση.

Εγώ τα τηλέφωνα των κανονικών κοριτσιών τα βρήκα από τις αγγελίες τους και το προφίλ τους και κάποια που μου έδωσαν άλλα μέλη. Πίστευα ότι διαβάζοντας τις κριτικές ή συμμετέχοντας στους διαλόγους θα ενημερωθώ. Αλλά εδώ βλέπω ότι παίζονται πολύ ύπουλα παιχνίδια και συμφέροντα ειδικά σε νέα μέλη.

Κε Γκουρού εφόσον λέτε ότι συναντηθήκατε με τη συγκεκριμένη επιβεβαιώστε τουλάχιστον με κάποιο τρόπο ότι είναι πραγματικό πρόσωπο (αν δεν θέλετε δημόσια έστω σε προσωπικό μήνυμα). Έχει προσωπικά δεδομένα χρηστών και μάλιστα φωτογραφίες και όλα αυτά λόγω της δικής σας ανοχής.
Επειδη εκτος απο κλωνος εισαι και μεγαλος ψευτης βαλε εδω ολα τα μειλ που ανταλλαξαμε και δειξε σε ολους ποτε σε εβρισα!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Αν και προβληματίστηκα πολύ αν θα πρέπει να τοποθετηθώ, θα ήθελα να αναφέρω ότι η Ροδινή είναι υπαρκτό πρόσωπο. Είχα επικοινωνία μαζί της πριν αρκετούς μήνες (θα θυμάστε ότι είχε ξαναεμφανιστεί και έγινε ξανά ο ίδιος ψιλοχαμός, (είμαι C.G αλλα δεν δίνω τηλέφωνο, δεν δίνω φωτό, στειλε e-mail και μια από τα ιδια) ώσπου ξαφνικά εξαφανίστηκε.
Επίσης θα ήθελα να αναφέρω ότι δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ περισσότερο, άλλωστε δεν έχει κανένα νόημα και δεν θα απαντήσω σε κανένα pm σχετικά με αυτή για ευνόητους λόγους.
Εσυ εχεις και μεγαλη φαντασια βλεπω ουδεποτε σε συναντησα παρολο που με ειχες ζαλισει στα πμς!

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.429
Πόντοι
3.187
Η Ροδίνη είναι υπαρκτότατο πρόσωπο κ μην κατηγορείτε το guru13 που ο άνθρωπος έκανε ένα καλό να ενημερώσει τα μέλη..Άδικο να βρει κ το μπελά του.
Απο κει κ πέρα,εγώ έχω μιλήσει τηλεφωνικά μαζί της σε παλιότερες εποχές,αλλά επειδή μου τρέναρε αρκετά τη συνάντηση,στο τέλος βαρέθηκα κ κινήθηκα σε άλλες λύσεις..
Απλά είναι το στυλάκι της έτσι κ είναι τόσο επιφυλακτική(γνώμη μου)..
Επίσης το σάιτ απευθύνεται σε ενήλικους,οπότε μην ψάχνετε να βρίσκεται εξιλαστήρια θύματα.
Ο καθένας πορεύεται όπως νομίζει!

Ροδίνη

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
1
Η Ροδίνη είναι υπαρκτότατο πρόσωπο κ μην κατηγορείτε το guru13 που ο άνθρωπος έκανε ένα καλό να ενημερώσει τα μέλη..Άδικο να βρει κ το μπελά του.
Απο κει κ πέρα,εγώ έχω μιλήσει τηλεφωνικά μαζί της σε παλιότερες εποχές,αλλά επειδή μου τρέναρε αρκετά τη συνάντηση,στο τέλος βαρέθηκα κ κινήθηκα σε άλλες λύσεις..
Επίσης το σάιτ απευθύνεται σε ενήλικους,οπότε μην ψάχνετε να βρίσκεται εξιλαστήρια θύματα.
Σε ευχαριστω που επιβεβαιωνεις πως δεν ειμαι φαντασμα η αερικο!

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.319
Πόντοι
25.786
άστο ρε μανακόντα και σε είχα και σε εκτίμηση, δεν ψάχνουμε φαντάσματα, άλλα πράγματα ψάχνουμε.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.429
Πόντοι
3.187

curie29

Μέλος
Εγγρ.
13 Φεβ 2010
Like
54
Πόντοι
16

φιλαρακι δεν ψαχνει κανεις για εξιλαστηρια θυματα πισω απ'την οθονη του υπολογιστη του..συζητηση κανουμε..απλως καλο θα ναι να προσεχει τι γραφει ο καθενας εδω μεσα ειδικα κ οταν θεωρειται εγκυροτατο μελος..φανταζομαι πολλα μελη,ειδικοτερα αυτοι που δεν ειχαν ξανακουσει για την ροδινη-whatever κλπ παλιοτερα,θα παρασυρθηκαν απ'τα λεγομενα του guru13..τωρα αμα το προχωρησαν κ αρχισαν να στελνουν προσωπικες τους φωτο δεξια κ αριστερα..ε ας προσεχαν κ αυτοι..

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom