Νέα

Περί Ροδίνης

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Maxim Reality
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
α μονο εγω ειμαι λάθος,μονο εγω τα χώνω??
πως πήρα πρέφα και μερικους ακόμα και μάλιστα εξαιρετα μέλη?
Επίσης που αναφέρθηκε οτι εχω προσωπικα μαζι του και τον περιμενα στην γωνία?
Λες πολλά που δεν εχουμε πει και εκτιθεσαι!
μάλλον πλανάσαι πλάνην οικτρά σε κάποια πράγματα,το να στοχοποιεις μονο εμενα για την επίθεση δεν ειναι σωστό,ασε και ξερω που το πας.
Επεσες σε ενα λαθος όταν αναφερθηκες στην παλαιοτητα
το μαζεψες
Σου απανατησα σε μακροσκελες post και αντ'απαντησες σε 2 προτασεις,τις άλλες γαργάρα,επειδη λοιπόν πολυ κο κο και απο την ταμπακιερα όπως ειπε και ενα φιλςο τίποτα,εχε την αποψη σου να εχω την δικια μου!

alpula ... μαλακιες ....

Εγω ξερω από που εχει αρχισει , αλλα.....  μαλακια κανετε και οι 2 που το τραβατε , δεν υπαρχει λογος .... !!

δεν θελω να το συνεχισω άλλο φιλε γιατι και οι 2 εχετε κανει τα λαθακια σας  εδω μεσα !!  

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
α μονο εγω ειμαι?
πως πήρα πρέφα και μερικους ακόμα και μάλιστα εξαιρετα μέλη?
μάλλον πλανάσαι πλάνην οικτρά σε κάποια πράγματα,το να στοχοποιεις μονο εμενα για την επίθεση δεν ειναι σωστό,ασε και ξερω που το πας.
Επεσες σε ενα λαθος όταν αναφερθηκες στην παλαιοτητα
το μαζεψες
Σου απανατησα σε μακροσκελες post και αντ'απαντησες σε 2 προτασεις,τις άλλες γαργάρα,επειδη λοιπόν πολυ κο κο και απο την ταμπακιερα όπως ειπε και ενα φιλςο τίποτα,εχε την αποψη σου να εχω την δικια μου!
χθες με το που ανοιξε το θρεντ ο γκουρου, και επειτα ανεφερθηκε και η ροδινη στα καθεκαστα, περι ανταλλαγης φωτογραφιων και επιλεκτικής διαλογης πελατων, εγραψα (στο περιπου αν θυμαμαι καλα) χαριτολογωντας και προπαντως χωρις να προσβαλω " Μετα απ τοσο καιρο, ανακοινωνονται κι επισημα οι υπηρεσειες της ροδινης, ισως επειτα κι απ την παροτρυνση-πιεση του γκουρου φανταζομαι. Στις φωτο να δειχνει κοιλιακους, θωρακικους και εργαλειο??"  Αυτο ηταν το μηνυμα που εγραψα και το οποιο πρωτο σβηστηκε εν ριπη οφθαλμου. Καταλαβα!!! Στη συνεχεια δεν ξανασχοληθικα μ το εν λογω θρεντ.  Ειχαν προηγηθει επικριτικα σχολεια του αγιου και του εκτορα.

The Lover

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2005
Like
416
Πόντοι
36
..εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί, μέχρι τώρα, δεν έχει πάρει θέση- εμφανιστεί ο Αντισθένης.
Μήπως αυτός δεν είναι ο μόνος αρμόδιος να ορίζει τους Mods και να παρακολουθεί και ελέγχει την "εργασία" τους??????

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
χθες με το που ανοιξε το θρεντ ο γκουρου, και επειτα ανεφερθηκε και η ροδινη στα καθεκαστα, περι ανταλλαγης φωτογραφιων και επιλεκτικής διαλογης πελατων, εγραψα (στο περιπου αν θυμαμαι καλα) χαριτολογωντας και προπαντως χωρις να προσβαλω " Μετα απ τοσο καιρο, ανακοινωνονται κι επισημα οι υπηρεσειες της ροδινης, ισως επειτα κι απ την παροτρυνση-πιεση του γκουρου φανταζομαι. Στις φωτο να δειχνει κοιλιακους, θωρακικους και εργαλειο??"  Αυτο ηταν το μηνυμα που εγραψα και το οποιο πρωτο σβηστηκε εν ριπη οφθαλμου. Καταλαβα!!! Στη συνεχεια δεν ξανασχοληθικα μ το εν λογω θρεντ.  Ειχαν προηγηθει επικριτικα σχολεια του αγιου και του εκτορα.
'εγινε τέτοιο πράγμα? ;)

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
..εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει γιατί, μέχρι τώρα, δεν έχει πάρει θέση- εμφανιστεί ο Αντισθένης.
Μήπως αυτός δεν είναι ο μόνος αρμόδιος να ορίζει τους Mods και να παρακολουθεί και ελέγχει την "εργασία" τους??????
ναι θα σβησουν οοοοολα αυτα χωρις να διαβαστουν και θα ξαναγυρισουμε στην ξυλογλυπτικη

OP
OP
Maxim Reality

Maxim Reality

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
θα σου απαντησω ευγενιακα και ομορφα.... κλεισε το λογαριασμο σου ...
όταν θα αρχισω εγω να μιλαω όπως εσυ .... πιστεψε με ... θα είμαι πολύ κοντα σου .... από το Pc δεν μιλαω ποτε ....

μαζι εχουμε τελειωσει ...εισαι δεν εισαι κλωνος στα αρχιδια μου και συνεχιζε να στελνεις φωτο στη ροδινη ...εξυπνε τυπα εσυ ....

Όχι "είσαι δεν είσαι"... Άσε τις μαλακίες τώρα πάλι.. Είπες ότι είμαι.. Τόσο πούστρα είσαι? Περιμένω έναν μοντερέιτορ να με πετάξει έξω και να πει αν είμαι κλώνος για να δουν όσοι διαβάζουν τι μουνί του ελέους είσαι.

Τις απειλες βάλτες στον πάτο σου γιατι αν με συναντούσες ποτέ θα σε ξεχνούσε και ο θεός ο ίδιος.

Άντρας δεν είναι μόνο αυτό που γαμάει ΑΡΧΙΔΙ ! Αλλά και αυτός που καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος και το παραδέχεται.

warnmute.gif
 Για να μην περιμενεις πολυ κλωνε

moras123

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
9
Like
9
Πόντοι
1
Aντι να δουμε φωτο απο κωλο και μουνι και τιμες προγραμματα και αποψεις τσακωνεστε
ΧΩΡΙΣ  ΑΥΡΙΟ!!!!!!!!

ΚΥΡΙΟΙ ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΑΜΕΙΣΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!! :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.472
Πόντοι
366
'εγινε τέτοιο πράγμα? ;)
Ας το πιστοποιησει αυτος που το διεεγραψε  :grin: κι οσοι προλλαβαν και το ειδαν  ;)

κι σκεφτομουν μετα, τοσο κακο ηταν, μηπως προσεβαλε ρε πουστη κανεναν, γιατι το δικο μου  :-  :boobies:

alpula

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Κριτικές
41
Like
25.538
Πόντοι
17.470
Ας το πιστοποιησει αυτος που το διεεγραψε  :grin: κι οσοι προλλαβαν και το ειδαν  ;)

κι σκεφτομουν μετα, τοσο κακο ηταν, μηπως προσεβαλε ρε πουστη κανεναν, γιατι το δικο μου  :-  :boobies:
γιατι τα δικά μου που τα διέγραψε?
δεν τον εβρισα.
απλά εχει την εξουσία και το κάνει...
και φυσικα δεν θελει χαλάσει το ονομα του!

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6
Όχι "είσαι δεν είσαι"... Άσε τις μαλακίες τώρα πάλι.. Είπες ότι είμαι.. Τόσο πούστρα είσαι? Περιμένω έναν μοντερέιτορ να με πετάξει έξω και να πει αν είμαι κλώνος για να δουν όσοι διαβάζουν τι μουνί του ελέους είσαι.

Τις απειλες βάλτες στον πάτο σου γιατι αν με συναντούσες ποτέ θα σε ξεχνούσε και ο θεός ο ίδιος.

Άντρας δεν είναι μόνο αυτό που γαμάει ΑΡΧΙΔΙ ! Αλλά και αυτός που καταλαβαίνει ότι έχει κάνει λάθος και το παραδέχεται.

warnmute.gif

ειπα κατι ...

οι αντρες επισης εχουν και κατι άλλο που εσυ δεν εχεις ...

δεν επαναλαμβανοντε ... και εσυ συνεχιζεις και βριζεις ....

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.235
Πόντοι
25.467
Δεν υπάρχουν κλώνοι στο bourdela  :idiot:

Σαφώς. Ότι υπάρχουν κλώνοι καθώς και μεροληπτικοί Μεσιεδες στον παρόντα ιστότοπο, είναι ένας αστικός μύθος. Κάτι σαν την ιστορία με το περιποιημένο δονητάρι που αγόρασε κάποια ψυχή για λογαριασμό μιας φίλης του.   :)

pilofori

Ανώτερος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2006
Κριτικές
19
Like
9.936
Πόντοι
9.095
πωωωωωωωω ρε μαγκες!ξεφτιλισατε τις ανεξαρτητες,την κυριουλα αυτη την αννα κ τη βαλερια τωρα!τι σας νοιαζει ρε πουστη μου τι κανει κ με ποιον το κανει η τανα κ η καθε τανα τη τρελα μου μεσα οταν δε τη πληρωνετε να σας βγαζει τις καυλες σας!για ηρεμηστε λιγακι...το φορουμ ειναι πολυ αξιολογο απο καθε αποψη μη το γαμαμε!

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Μία μικρογραφία της κοινωνίας μας    >:( :(

vyzaras

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2011
Like
0
Πόντοι
6

warnmute.gif
ΜΜΜΜ!!! Μάλιστα.Τελικά και απάντηση δώθηκε για το ποιός είναι κλώνος,και ο dare δεν είναι ψυχοπαθής.Τελικά το thread  γαμήθηκε πάλι. :jerking:

heland13

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2011
Κριτικές
5
Like
55
Πόντοι
1
Μετά από τις 10 τελευταίες σελίδες που διάβασα μόλις τώρα, κατάλαβα πόσο μαλάκες είμαστε μερικοί και ακολουθούμε τις προτάσεις και τις κριτικές κάποιων "κυρίων" εδώ μέσα που ποιός ξέρει τι σκατά κάνουν ως "αξιωματούχοι" (μή χέσω) του site...

Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι κανένας δεν βγαίνει να μιλήσει... ποιος ξέρει;... μπορεί να δοκιμάζουν νέα μουνάκια  :think:  ... ή να έχουν ξεφτιλιστεί και να μην μπορούν να το "μαζέψουν" το θέμα από πουθενά...  :think:

Τέλος πάντων, κατί βρωμάει έντονα εδω μέσα και κάποιος πρέπει να το ψάξει λίγο περισσότερο τελικά...

daredevil12345

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2013
Κριτικές
5
Like
34
Πόντοι
6

warnmute.gif

:2on1:

δεν θα ρωτησω ποιος εισαι και να ξερεις ότι μπορω να το μαθω , γιατι αν μαθω θα σου κανω τη μουρη κρεας για οσα ειπες ... μεινει εδώ από εμενα και ευχαριστω αυτόν που γνωστοποιησε ότι ησουν κλωνος !!
Να καθαριζει το φορουμ από κλωνους και ψευτομαγκες !!

Stratocaster

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
6.255
Μετά από τις 10 τελευταίες σελίδες που διάβασα μόλις τώρα, κατάλαβα πόσο μαλάκες είμαστε μερικοί και ακολουθούμε τις προτάσεις και τις κριτικές κάποιων "κυρίων" εδώ μέσα που ποιός ξέρει τι σκατά κάνουν ως "αξιωματούχοι" (μή χέσω) του site...

Αυτό που μου έχει κάνει τρομερή εντύπωση είναι ότι κανένας δεν βγαίνει να μιλήσει... ποιος ξέρει;... μπορεί να δοκιμάζουν νέα μουνάκια  :think:  ... ή να έχουν ξεφτιλιστεί και να μην μπορούν να το "μαζέψουν" το θέμα από πουθενά...  :think:

Τέλος πάντων, κατί βρωμάει έντονα εδω μέσα και κάποιος πρέπει να το ψάξει λίγο περισσότερο τελικά...

Κριτική σκέψη χρειάζεται παντού αρχηγέ....και εκεί έξω και ακόμα και στην τηλεόραση σου πουλάνε 150 είδη οδοντόκρεμας..Δεν σημαίνει πώς θα τα αγοράσεις όλα....

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.700
Πόντοι
6.515
τι είναι αυτά που διαβαζω? Υπαρχουν κλωνοι?  :think:

pitabakes

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1

ρε φιλε πραγματικα εισαι απο τους λιγους που καταλαβαν το νοημα απο τις τελευταιες 10 σελιδες...μπραβο ειλικρινα ειχα αρχισει να απελπιζομαι!

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom